Skitdag

Jävla skitdag. Jävla skitvecka. Ni vill inte ens veta vad som hände nyss. Panik – jag, Hugo, Ellen & Frida skulle gå ner och käka på Subway. Men korkade som vi är så glömmer vi pengarna och går upp och hämtar det. Sen när vi kommer hem. Så har vi glömt nycken i dörren?!!! Så ja, vi satt ute och väntade i typ två timmar på att någon skulle komma ner och öppna. Men kom det någon? NEJ?! Då fick Ellen den brilljanta ién att knacka på ett fönster. Där det satt en gammal gubbe och en tanat. Dom såg Ellen och sa självklart så öppnar vi. Och så kommer Hugo, med keps goosejacka, träningsbraller hål i öronen och ser bara allmänt babbig ut. Då tvekar dom tills Ellen äntligen övertalat dom 15 min senare att jag och Hugo verkligen bor på sjuan i en femma. Bla bla bla… Då öppnade dom porten.

Nu sitter jag iallfall hemma hos Ellen. I morgon så ska vi åka till en annan stad. Gissa vilken?

Så här känner jag just nu..

(Visited 1 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Amanda februari 3, 2011 at 11:06 e m

  Haha! Det lät roligt iaf!

  Reply
 2. Stockholms Vackra februari 3, 2011 at 11:11 e m

  Haha, vilken jobbig kväll!

  Har många av dem vi också! 😉

  Reply
 3. rabattkod februari 3, 2011 at 11:36 e m

  Aj aj aj det låter inte som någon bra dag eller vecka för den delen. Det är sånna dagar som får normala dagar att kännas underbara ^^

  Reply
 4. tamy februari 4, 2011 at 2:13 f m

  Babbig? Din pojkvän är väl ändå förhelvete ”halvbabbe”? Orka att du slänger ur dig så korkade saker & orka att din ännu mer korkade pojkvän håller fast vid dig trots allt detta och det faktum att du låg med en annan snubbe. Två gånger.

  Men ja, sen har ju vissa mer utseende än hjärna också antar jag.

  Reply
 5. :) februari 4, 2011 at 2:25 f m

  HAhahahahahaha bästa video inlägget någon bloggare har lagt upp måste jag säga! You go girl!

  Reply
 6. jepp februari 4, 2011 at 3:23 e m

  luleå

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *