Jag är en datanörd.

Shit jag är helt utpumpad idag, men ändå så sitter jag och tidsinställer inlägg till imorgon ska ju vara iväg hela dagen imorgon typ. Idag så mötte jag upp Josef och vi gick på en 40 minuter powerwalk. Sen så blev det av till Kungsholmen för att sola på mit favvosolarium. Är trött på att vara den här medelklassvenssonbruttan som bara fixar mig på helgerna, om ens det. Fett jävla boooring. Livet är en fest och man borde uppskatta det man har. Och jag har allt man kan önska sig. En familj som bryr sig, en pojkvän som älskar mig och underbara vänner. Mina vänner är få men väldigt nära. Väljer mina nära och kära med omsorg.

Efter det så blev det bodypump med Ellen och fy satan i helvete vad jobbigt det var. Trodde att jag skulle dö! Det brukar fan inte vara så jäkla jobbigt… Men det var det. Har lite halvont i kroppen. Men efter två proteinshakes och en stor köttbit med massa sallad så är jag på topp! Har även käkat lite godis också. Men imorgon så är det slut med sånt! Fan tråkigt.. Ska även köra ett pass med min älskade PT-philip. Jag satsar högt sörru 😉 Jag tränar delvis för att jag vill gå ner i vikt, delvis för att bygga muskler och för att det är kul. Det blir liksom lite struktur på livet då. Man känner sig önskad och älskad! Inte värdelös som man gör när man ligger hemma och käkar chirre. Och vad min målvikt är? Njaa.. Jag skulle vilja väga 43, och just nu väger jag 46. Men som sagt, muskler väger mer än fett…

Om jag ska sitta uppe och blogga så här sent så behöver jag en joltcola eller något. Kanske kan ringa mitt EX Fahlan.. Det ryktas om att han lever på sånt nu för tiden. Han satt nämligen och spelade CS i 44 TIMMAR?? Haha, då behöver man nog en del joltcola eller vad det nu heter, hahaha… Förlåt att jag skriver osammanhängade, men är så hiiimla trött. I morgon så kommer taxin 11. Ska nämligen till The Voice. Wuhu!

Hade en mysstund med Annie i telefon ^

Posted in: Livsstil
Kommentarer (71)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *