Jag är en datanörd.

Shit jag är helt utpumpad idag, men ändå så sitter jag och tidsinställer inlägg till imorgon ska ju vara iväg hela dagen imorgon typ. Idag så mötte jag upp Josef och vi gick på en 40 minuter powerwalk. Sen så blev det av till Kungsholmen för att sola på mit favvosolarium. Är trött på att vara den här medelklassvenssonbruttan som bara fixar mig på helgerna, om ens det. Fett jävla boooring. Livet är en fest och man borde uppskatta det man har. Och jag har allt man kan önska sig. En familj som bryr sig, en pojkvän som älskar mig och underbara vänner. Mina vänner är få men väldigt nära. Väljer mina nära och kära med omsorg.

Efter det så blev det bodypump med Ellen och fy satan i helvete vad jobbigt det var. Trodde att jag skulle dö! Det brukar fan inte vara så jäkla jobbigt… Men det var det. Har lite halvont i kroppen. Men efter två proteinshakes och en stor köttbit med massa sallad så är jag på topp! Har även käkat lite godis också. Men imorgon så är det slut med sånt! Fan tråkigt.. Ska även köra ett pass med min älskade PT-philip. Jag satsar högt sörru 😉 Jag tränar delvis för att jag vill gå ner i vikt, delvis för att bygga muskler och för att det är kul. Det blir liksom lite struktur på livet då. Man känner sig önskad och älskad! Inte värdelös som man gör när man ligger hemma och käkar chirre. Och vad min målvikt är? Njaa.. Jag skulle vilja väga 43, och just nu väger jag 46. Men som sagt, muskler väger mer än fett…

Om jag ska sitta uppe och blogga så här sent så behöver jag en joltcola eller något. Kanske kan ringa mitt EX Fahlan.. Det ryktas om att han lever på sånt nu för tiden. Han satt nämligen och spelade CS i 44 TIMMAR?? Haha, då behöver man nog en del joltcola eller vad det nu heter, hahaha… Förlåt att jag skriver osammanhängade, men är så hiiimla trött. I morgon så kommer taxin 11. Ska nämligen till The Voice. Wuhu!

Hade en mysstund med Annie i telefon ^

(Visited 450 times, 1 visits today)

71 Comments

 1. Lina februari 28, 2011 at 1:54 f m

  Du är snygg tom i en blå ansiktsmask! Såg härligt ut det där 🙂

  Reply
 2. Amanda februari 28, 2011 at 1:57 f m

  Hur var proteinpulvret du köpte? Gott? Äckligt? Okej? Har själv kikat på samma pulver och exakt den smaken, men vill ha lite feedback på hur pass smaken är innan jag köper det haha.

  Reply
 3. Ebba februari 28, 2011 at 2:06 f m

  Man kan ta naken/lättklädda bilder som är smakfulla och fina eller som är trashiga. Du lyckas alltid med det sistnämnda..

  Reply
 4. malin februari 28, 2011 at 2:06 f m

  ser framemot alla kommentarer du kommer få nu om att du viker ut dig o är dum i huvudet etc ;D

  Reply
 5. Anonym februari 28, 2011 at 2:24 f m

  jag stör mig som fan på din design :/

  Reply
 6. coffincutie februari 28, 2011 at 2:38 f m

  vad lite vatten du har i badkaret, ser kallt ut…

  Reply
 7. aalice februari 28, 2011 at 2:41 f m

  haha , det heter Jolt cola! 😀

  Reply
 8. Wictoria februari 28, 2011 at 2:56 f m

  46 kilo är INGENTING! Jag tänker inte säga vad jag väger, men mellan 20-25 kg mer än dig och du snackar om att gå ner i vikt..

  Reply
 9. Maxine februari 28, 2011 at 5:37 f m

  hahah håller med mailn

  Reply
 10. melina februari 28, 2011 at 5:43 f m

  jod cola?! AHAHAHAHAH jolt heter det ju xD
  46?! omg jag känner mig fetast i världen nu. du väger föör lite :S?

  Reply
 11. ellie februari 28, 2011 at 8:10 f m

  46 kilo?!?!
  det är ju fan ingenting, och du vill gå ner?? :O

  Reply
 12. Sofia februari 28, 2011 at 8:28 f m

  Ojoj.. Porrig bild

  Reply
 13. natta februari 28, 2011 at 8:36 f m

  Frågan är egentligen hur lång du är. Vikten beror ju helt på längden, är paulina kort så kanske inte 46 kilo är så lite….

  Reply
 14. Alexandra februari 28, 2011 at 8:45 f m

  Man kan nästan tro att min blogg är en BigBrother-blogg 😛

  Vill DU ha hjälp med bloggdesign/header?
  Kolla in några som jag har gjort till vänster lite längre ner på min blogg.
  Gillar du dom ? Kontakta mig på bloggen så kan jag hjälpa dig! 🙂

  Reply
 15. Oda. februari 28, 2011 at 8:52 f m

  Gå gärna in på min blogg och se oscarvinnarna 2011! 🙂 <3

  Reply
 16. hanna februari 28, 2011 at 8:57 f m

  läs och kommentéra min blogg 🙂 <3

  Reply
 17. saga wihlsson februari 28, 2011 at 9:16 f m

  Du gillar verkligen att lägga upp nakenbilder ?? 😉

  Reply
 18. Isabelle februari 28, 2011 at 10:01 f m

  Jag väger 45 och är 13 år 😮

  Reply
 19. Amanda februari 28, 2011 at 10:14 f m

  Mysigt ^^

  Reply
 20. L8 februari 28, 2011 at 10:49 f m

  Hej Paow!!
  Vet inte om du hört det förr men du är väldigt lik tjejen som dansar med Alexander Rybak i Let´s dance. Är ni syskon?
  Ha en bra dag!

  Reply
 21. pi februari 28, 2011 at 10:51 f m

  Hej Paow!

  Jag brukar bada med vatten i badet… men alla är vi ju olika!

  Reply
 22. V februari 28, 2011 at 10:51 f m

  Hon viker ut sig för att hon har dåligt självförtroende, ser ni inte vilka jävla komplex hon har med sig själv? Hon har redan en fin kropp men måste ändra den. Men som sagt anorexia är en sjukdom.

  Reply
 23. S februari 28, 2011 at 10:55 f m

  shit vad mogen du har blvi Guuuud ligger naken i badet och gejer asså folk säger att svenska tjejer är lösa men jag ville inte tro. jag tror att jag håller med dom oxå nu du borde skämmas. Du är sån dålig förebild att det inte är sant. Oavsett om du vill eller inte så är du en förebild och den rollen tog du på dig när du började blogga.

  Reply
 24. Hellou Vicky februari 28, 2011 at 10:57 f m

  Naaw mysig bild, Paow! hihi

  Du är så söööt ;*

  Puss från FINLAND

  Reply
 25. Julia februari 28, 2011 at 11:12 f m

  Vad roligt att du ska till The Voice! 😀

  Reply
 26. Jenniefer februari 28, 2011 at 11:47 f m

  46 är för lite för din längd, det vet du också. Och du styrketränar ju, då kan du räkna med att du kommer gå upp i vikt ist, speciellt när du äter proterintillskott…

  KIKA IN HOS MIG SÖTNOSAR! 🙂

  Reply
 27. Molly - geneta februari 28, 2011 at 11:57 f m

  ursäkta mig, paulina.
  hur gammal är du? 17-18? whatever.
  jag är tio år, och jag väger 45.
  jag är 1,53 lång. och jag är jäkligt stolt över min vikt.
  man behöver inte träna och äta mindre för att man vill väga mindre..
  alltså paulina, du behöver inte träna mer, du är fin som du
  är.
  tänk på oss som är mindre än dig och väger t.om MER än dig?
  det är fan inte ok, hoppas att du vet det.

  /anonym

  Reply
 28. Maliiiin februari 28, 2011 at 11:58 f m

  Nu mår jag jättedåligt när du säger så där.. 🙁 Jag är 3 år yngre än dig och väger snart mer än dig. Jag är också bara 150cm.. Du börjar bli som kissie, säger vad du väger = vilket får andra att vilja gå ned.. 🙁

  Reply
 29. Bella februari 28, 2011 at 12:18 e m

  Men herregud människor…
  Om Paulina känner att hon vill gå ner men ändå bygga upp lite muskler så låt henne då göra det?`Hennes val så jag fattar inte varför ni alla tar åt er… Hon pratar om sig själv och kallar ingen annan tjock och alla människor vill någongång gå ner i vikt till och med jag ? Så jag fattar inte varför ni måste få det att låta så dåligt bara för att Paulina som är känd vill det. Så människor back off !!

  Men paulina, måste bara säga att jag avgudar din platta mage och tycker att du är galet vacker! Och du har mognat så sjukt mycket och det härliga med din blog är att du är helt ärlig! Du är dig själv och det är precis så det ska vara! Love it och tycker att du är helt underbar! Kärlek <3

  Reply
 30. Julia - KOLLA MIN BLOGG :) februari 28, 2011 at 12:19 e m

  Hur tänker du när du lägger ut sånna här bilder? De kommer spridas på internet och finnas i flera år. De kommer finnas när du blivit äldre och mognare och då du säkert ångrar alla sånna här bilder och liknande.. för övrigt så tycker jag att din blogg är rätt så rolig att läsa! 🙂

  Reply
 31. Bella februari 28, 2011 at 12:19 e m

  och btw, en bild i badet skadar direkt inte ? Hon visar vad? Lite ben, armar och bara lite hud ? Svenskar måste sluta vara så känsliga och ens bry sig? Hud är helt normalt okej om hon hade visat bröstet eller något annat ? Shiiit..

  Reply
 32. Sofia februari 28, 2011 at 12:20 e m

  JAG HAR EN TÄVLING PÅ MIN BLOGG UPPE NU DÄR MAN KAN VINNA SMYCKEN!
  GÅ IN OCH KOLLA FÖR MER INFO 🙂

  Reply
 33. Marielle februari 28, 2011 at 12:30 e m

  Mår så dåligt när jag läser det du skriver. 46 kilo är lite för din längd och du skriver att du vill gå ner. Fattar du inte vad du gör med unga tjejer? Jag tar inte åt mig för jag VET vad som är undervikt. Jag väger 64 kilo till mina 170 cm och det är inte övervikt. Nu tror jag att du är kortare än mig men du är ju inte så kort att din idealvikt är 43 kilo.

  Se på Maliiins kommentar däruppe. Är det så du vill påverka människor? Vill du få andra att må dåligt över sin vikt? Jag fattar verkligen inte vad du får ut av att skriva som du gör. Du har mängder med unga tjejer som läser din blogg, var en bra förebild för dem istället för en dålig. Du påverkar dem, och just nu är det inte på ett bra sätt. Ärligt, du borde skämmas.

  Reply
 34. Sandra februari 28, 2011 at 12:30 e m

  Tycker inte att du behöver gå ner i vikt alls. Vikt är bara en siffra, tänk på det..

  Reply
 35. annaa februari 28, 2011 at 12:32 e m

  fattar inte problemet med bilden? VART viker hon ut sig? vad visar hon?

  Reply
 36. fanny februari 28, 2011 at 12:33 e m

  fyfan vad du mytar, du säger att vill ha en snygg vältränad kropp och så. Nu säger du att du vill gå ner tre kilo när du redan är smal och väger mindre än de allra flesta 93or väger. Är ditt mål att vara lika dålig förbild som kissie, grattis gumman du har lyckats. Ska gå o spy upp min macka nu tack vare dig.

  Reply
 37. Nathalie februari 28, 2011 at 1:24 e m

  Du, tvivlar ganska starkt på att du väger 46 kilo.

  Varför ljuger du? Kissie-style…

  Reply
 38. Anonym februari 28, 2011 at 2:13 e m

  smal i all ära, men du vill väl inte bli spinkig som gamla kissie?;) satsa på muskler i stället för en siffra på vågen!

  Reply
 39. Ben februari 28, 2011 at 2:13 e m

  Who took the photo ? 🙂

  Reply
 40. anie februari 28, 2011 at 2:26 e m

  haha, du får inga kommentarer om bilden. Hade de vart 1 år sen hade du fått 200 st, men nu förstör du bara för dig själv.

  Reply
 41. Martina februari 28, 2011 at 3:27 e m

  Älskar ditt självförtroende!

  Reply
 42. ebba februari 28, 2011 at 3:43 e m

  Men herregud! Låt henne vara, vill hon ”vika ut” sig på bilder, fine! Vi gillar ju att kolla på dem! Vill hon gå ner i vikt, fine. Jag tror nog att hon är stor nog att ta hand om sig själv och själv avgöra sina val!

  Reply
 43. Sandra februari 28, 2011 at 3:47 e m

  Jag har två stycken jolt color 🙂 <3 hihihih

  Reply
 44. ehm. februari 28, 2011 at 3:55 e m

  Snälla paow. säg då fan inte att de va din farsa som knäppte bilden?

  euw.

  Reply
 45. sofie februari 28, 2011 at 4:10 e m

  Arght, vill också ha badkar.. ):

  Reply
 46. Linn februari 28, 2011 at 4:36 e m

  är det bara jag som ser att hon har svamp i underlivet? (dåligtskämt.se jag vet!)

  Reply
 47. wallis februari 28, 2011 at 4:40 e m

  asså din kropp ser redan sjukt bra ut vännen!

  Reply
 48. Sanna februari 28, 2011 at 5:18 e m

  Du är en jävla hora, skaffa ett liv för fan, du vill bara ha uppmärksamhet annars får du ingen för du ser ut som en jävla slampa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FUCK YOU

  Reply
 49. David februari 28, 2011 at 5:49 e m

  Du är en riktigt jävla puma som man verkligen vill bita!

  Reply
 50. ahahahahah februari 28, 2011 at 6:31 e m

  spydde när jag såg bilden alltså du är ett skämt….synd om din familj när de ser denna bild på dig.

  Reply
 51. Awesomeguy februari 28, 2011 at 6:57 e m

  wow du e snygg!!!!

  Reply
 52. Lotten februari 28, 2011 at 7:34 e m

  Vaaa? Du behöver fan inte gå ner i vikt, tjejen! Däremot muskler är skitsnyggt på oss tjejer. Kolla Linda Hamilton i Terminator 2, Wow!

  Reply
 53. Linnea februari 28, 2011 at 9:09 e m

  asså du behöver fan inte gå ner i vikt! :O

  Reply
 54. jeane tabuena februari 28, 2011 at 9:16 e m

  ush

  Reply
 55. madde februari 28, 2011 at 9:32 e m

  jag tror nog inte riktigt heller på att du väger 46. och inte tror jag heller att du har vänner som bryr sig tillräckligt om DIG eller en familj som tänker utanför boxen, för då hade dom inte tillåtit att du lagt upp bilder som dessa, men tydligen gör dom de.
  Ska jag va helt ärlig finns det mkt bra med dig paow, jag gillar att du e stark tex, eller för vad du visar dig va. det får oss andra att tro på oss själva, och du som bloggare är, villigt eller ovilligt, en förebild. Som förebild har man ett ansvar och det ansvaret tog du somsagt på dig när du började blogga (som en kommentar över redan skrivigt).
  du har chansen att förändra sååå mkt genom att vara en bloggerska. 1 inlägg kan få tusentals människor att ändra sättet dom ser på saker, världen eller folk. vet du hur många som skulle göra väldigt mkt för att få den uppmärksamheten för att göra något gott?
  du har den. gör något bra av den.
  jag själv vägen 47 kg, är 170 och är 16 år och jag vet att jag är underviktig,och jag försöker gå upp men de e svårt.
  VIKTEN, KILON… det betyder ingenting. det borde det inte göra iaf. siffran som står där borde inte betyda något. du borde inte tänka, ”jag vill gå ner 3 kilo”. du borde lära dig o tycka om din kropp som den är.
  vad är anledningen till att du vill gå ner? 3 kilo gör ingen som helst skillnad på ditt utseende, så hur kan siffran 46 få dig att vela gå ner till 43?
  för inte ser du dig själv som tjock, då hade 3 kilo inte hjälpt…

  Reply
 56. Ebba februari 28, 2011 at 9:33 e m

  Jag älskar att alla skriver precis det du vill höra. ”Du behöver inte gå ner i vikt, du är redan fin”
  Du får som du vill samtidigt som du får småtjejer att tro att dom är tjocka för dom väger mer än dig. Finns inga bra bloggare kvar längre. Till och med du har blivit äcklig och värdelös.. illa :/

  Reply
 57. alexandra februari 28, 2011 at 10:01 e m

  Detta är bara pisamt. jag älskade verkligen din blogg innan. och jag tyckte inte alls att hugoo var värd dig, för du var för fin för han. (inte uteseendet nu utan för fin på insidan.) men nu är du som alla andra slampor när du lägger in ”nakenbilder”, vad får du ut av detta? ingenting. och tror inte att din familj vill se detta. och ännu värre hitta dina bilder på massa porr sidor och sånt sen, det kan ju inte vara så kul. tror du kommer tappa läsare på detta, men visa att du är tvärtom. visa ditt riktiga jag!

  Reply
 58. amanda februari 28, 2011 at 10:55 e m

  hahahaha asså seriöst.. jag har aldrig kommenterat paows blogg innan men känner mig tvungen nu. Vem fan bryr sig om hon lägger ut lättklädda bilder? Ni snackar som att det innebär döden att se lite ben, mage och bröst. Om ni har så mycket emot det skaffa en jävla burka eller något? Och tror ni inte att hon själv fattar att hennes bilder kan spridas på internet? Hon är ju inte blåst i huvudet..så ni behöver inte ta upp det i varje inlägg typ? Haha, jävla no-lifes. fyfan vad jag stör mig på sånna människor….

  Reply
 59. Emma mars 1, 2011 at 11:25 f m

  Det är ditt liv och du gör precis som du vill, men 43 kg är verkligen inte mkt. Du är väldigt smal och fin, förstör inte de genom att bli skinn och ben bara, det är inte fint. Du är redan på gränsen. Du haralldelens för låg BMI, men det vet du säkert redan. Jag vet att man blir blind för hur man ser ut.

  Det är ju självklart inget fel på att träna, det är bra. Men då krävs större energiintag och välbalanserad kost. Förstör inte din kropp redan i så unga år. Lycka till!

  Reply
 60. Cissi mars 1, 2011 at 5:44 e m

  Har du inget bubbelbadkar? Torftigt värre! Du som skryter om ALLT.

  Reply
 61. alexandra mars 1, 2011 at 6:05 e m

  Haha du där amanda. Burka är inte något som jag iaf vill ha, bara för att jag tycker det är fel att visa sig naken på internett. Jag tycker att det är billigt och jag undrar vad folk har för fel i huvudet som tycker om att visa sig nästan nakna för hela omvärlden. Självklar är det inte billigt att gå runt i bikini tex.. Det är ju normalt. Men ja alla har vi våra egna gränser. Tycker bara det är äckligt med horiga tjejer. Alla ni gör att killar sen ner på oss ännu mer.

  Reply
 62. Nora Parisa mars 2, 2011 at 6:25 e m

  Alltså du är så mobbad så det inte är sant.. Du snackar om att vilja gå ner i vikt hit och dit, ska börja gnaga på gurka hela dagen lång. Okej Paow, du vet att både du och jag tycker att din kropp ser bra ut, du är smal, magen är heeeelt platt driver du! Varför i helvete tar du då sådana bilder där man ser magen och både tuttar och ben om du inte är stolt över din kropp och vill gå ner i vikt? Du tar sådana bilder för att visa hur sexig du är och shit. Få beröm för att du lever på det, det gör ni alla ö-kändisar. Gumman ta ett VAKNA piller och lukta på kaffet!
  Och lägg inte en ”jag e visst stolt över min kropp blablabla” för du kan äta bajs. Sen gå och spy upp det, sen äta det. Ja, du vet. Se det som livets cirkel, skiny bitch

  Reply
 63. Anonym mars 3, 2011 at 7:40 e m

  Du väger inte så lite du e smal inte anorektisk orka ljuga

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *