Paow svarar!

Vad har du för dator?

svar: En äppeldator! Eller två med andra ord. En stationnär Imac och en macbook air. Once you go mac.. You never go back 😉

varför ska du flytta hem till din pappa när du har lägenhet och allt?
tacksam för svar, alla verkar ju undrar.

svar: Eftersom jag är för ung så får jag inte ta lån. Så min pappa & Hugo tog ett lån tilsammans och köpte våran lägenhet ihop. Och eftersom att det är min pappa så kan vi säga att det var jag som var med på lägenheten. Men bara själva avgiften för att bo i lägenheten är 5800 kr + ränta + amortering + el. Så det blev det jätte billigt faktikst. Typ en 10a var i månaden. Meningen var att vi skulle sälja lägenheten och tjäna pengar på den. Vilket min pappa gjorde. Lägenheten såldes för 7 miljoner 8hundra tusen. Lite va? Nu kankse ni fattar att vi inte hade råd att bo i den. Vi bestämde oss redan efter första månaden att vi ville sälja den. Lika bra att bo hemma ett tag. Mycket skönare tycker jag..

Bild från våran gamla lägenhet..

Har du hoppat fallskräm? Berätta hur det var!!

svar: Hej. Gud vad kul att du koom ihåg det. Ja det har jag gjort. Gjorde det i början på Oktober tror jag? Det var så jäääkla grymt!

Bilder från när vi var i luften..

Posted in: Listor & frågor
Kommentarer (29)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *