Tränat.

Shit vilken snygg bild Philip la upp på mig nu såg jag, haha, men den bjussar jag på 😉

Kom hem för ungefär en timma sedan och shit vad slut jag är i kroppen. Vi körde 100-reps på allt idag. Och ja, det var jävligt jobbigt kan jag säga. Spyan var nära… Vi tränade hårt i ungefär 1 timma och 20 minuter.

När jag tränar så tränar jag bara styrka nästan, för att när man tränar styrka och får träningsvärk, så bränner man fett hela tiden. Typ som när du ligger och sover. Men medans man springer (tränar kondition) så bränner man bara medans man springer, men ska försöka köra två pass om dagen nu och då ett konditonspass. Det kan ju aldrig bli för mycket. Och så får vi hoppas att jag behåller motivationen. Fast fan, det är klart att jag gör det! Vill komma i bra form tills sommaren. Sen så är det ju kul att träna också. =)

Eftersom jag har svårt för proteinpulver efter jag tränat (eftersom jag ofta mår illa efter träning) så brukar jag käka en proteinbar. Så jäkla god. Kan starkt rekommendera den här!

Och eftersom jag ändå var i närheten av Budo&Fitness så sprang jag in och köpte lite (mycket) proteinpulver utan kolhydrater. Perfekt som måltidsersättning för dig som tränar! =)

5 liter för 729 kr. Hoppas att det jävla proteinpulveret är gott nu när man köper det dyraste som finns!

Posted in: Shopping, Träning
Kommentarer (73)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *