”Din äckliga fula glugg hoe”

Jag har tänk på en sak. Att det ända folk kommenterar om mig är ”min fula glugg”. Visst jag har en glugg, eller ja.. En sned tand. Men vad ska jag göra åt saken? Varför ska andra säga åt mig att fixa den heela tiden? Det är så här jag ser ut. Tror jag att jag skulle må sååååå mycket bättre om jag inte hade en glugg? Och inte klaga på just mig?

Då hade säkert andra hittat på andra saker att säga. Att jag har högt hårfäste också? So what. Egentligen vad spelar det för roll? Varför borde jag fixa mina tänder för att andra vill det? Det frågade min tandläkare mig. Varför vill du fixa tanden? ”För att jag blir retad för den” och så började jag storböla och då sa hon ”du ska aldrig fixa något för någon annans skull”. Jag kniper ihop käften på varje bild fastän jag bara vill le. Men alla vet redan att jag har en glugg. Men när jag väl visar den så får jag elaka kommentarer. Folk som försöker att trycka ner mig HELA tiden. Jag är trött på det.

Men nu har jag kommit till en punkt i livet där jag faktiskt inte bryr mig längre. Bry mig om vad andra säger om min sneda tand. Vem säger att det är fult att ha en sned tand egentligen? Nu vill jag inte skynda skynda skynda för att fixa mina tänder längre. Jag står för det nu. Det har tagit mig nästan 7 år av mobbning och elaka kommentarer för att acceptera det och nästan gilla att le.

Hittade det här på någon tjejs blogg. Och jag tycker faktiskt att det var rätt fint skrivit.

”Tycker det är en ruskig dubbelmoral bland folket nu. Alla storbloggare blir kritiserade för både det ena och andra. Men när många sitter och först kritiserar Kissie för sina skönhetsfix och sen sitter samma idioter (många) och klagar på Paows höga hårfäste, hennes glugg mellan framtänderna osv. Borde vi inte vara stolta över Paow som ler öppet och skiter i den jävla gluggen? Borde vi inte hylla henne för att hon står för att man inte MÅSTE VARA PERFEKT! Att vi alla har små skönhetsfel som inte spelar så stor roll.”


(Visited 105 times, 1 visits today)

254 Comments

 1. Elinor mars 27, 2011 at 12:19 e m

  jag tycker inte att det gör något om man har en sne tand. det är bara charmigt på dig faktiskt! 🙂 Och på andra med!

  Reply
 2. linnea mars 27, 2011 at 12:21 e m

  Du är fin som du är =)!
  ps. älskar din blogg <3

  Reply
 3. Linda mars 27, 2011 at 12:23 e m

  Var stolt över din glugg! Du är unik! 🙂

  Reply
 4. hej mars 27, 2011 at 12:23 e m

  så rätt.
  vf ska andra bry sig? cpn..

  Reply
 5. frida mars 27, 2011 at 12:24 e m

  gluggen gör dig unik 😀 tycker den är själva paow 🙂

  Reply
 6. zabina mars 27, 2011 at 12:24 e m

  Jag diggar den!:D

  Reply
 7. Amanda Kaulitz mars 27, 2011 at 12:26 e m

  jätte bra skriver paow =D
  du är inte ensam, jag har också en stor glugg som alla kommenterar..
  jag vill bara bli av med den, men den går faktiskt inte att fixa.
  loveyourblog 🙂

  Reply
 8. amanda mars 27, 2011 at 12:29 e m

  Jag tycker du är fin precis som du är! 🙂

  Reply
 9. Daniela mars 27, 2011 at 12:29 e m

  Asså Paulina, du är vacker som du är. Folk som säger annat är bara folk som är avundsjuka på dig, ditt liv och att du har det så bra.. Stör mig som fan på sånna. Keep your head up, du utstålar!!

  Reply
 10. frida mars 27, 2011 at 12:30 e m

  jag tycker inte du borde bry dig alls om vad alla säger om din glugg!
  det är ganska gulligt, haha och det visar ju bara att du är unik, eller? 😀

  skit i vad andra säger, lev ditt egna liv! 🙂

  Reply
 11. micaela, b mars 27, 2011 at 12:30 e m

  bra sagt paulina, you go girl!
  gluggen gör dig som sagt bara unik, så var stolt snygging!

  Reply
 12. E V E L I N A mars 27, 2011 at 12:33 e m

  härligt! älskar att du inte proviserar lika mkt som kissie, det är sååå skönt en helt naturlig blogg med en helt naturlig människa thank U!

  Reply
 13. Julia mars 27, 2011 at 12:33 e m

  Det var verkligen jättebra skrivet! Jag tycker din glugg är rätt så gullig, och jag märker den knappt!! xx

  Reply
 14. Anonym mars 27, 2011 at 12:33 e m

  Folk är avundsjuka paow. Du är en av de snyggaste storbloggarna, och jag vet att jag inte är ensam om att tycka det. Skit i dom jävla töntarna som inte har något liv som kommenterar de har ändå ingenting bra i det de säger.

  Reply
 15. Wilma mars 27, 2011 at 12:35 e m

  Paulina du ska verkligen vara stolt över din glugg. Det är verkligen unikt och jag tycker det är supercharmigt. Väldigt personligt.
  Stå för den, du är superfin !

  Reply
 16. lova mars 27, 2011 at 12:35 e m

  Good work!
  Glugg är fan det finaste jag vet, det är så unikt och fint! Själv har jag en sån skönhetsfläck som alla kommenterar, men vafan. Jag är glad över att vara speciell och jag skulle gärna ha en glugg, om jag bara kunde ha det. Älskar det.!

  Reply
 17. Bojan mars 27, 2011 at 12:35 e m

  Äsch folk är så avundsjuka för din glugg är superfin! Det är den som
  gör dig till just dig! Jag gillar den! 🙂

  Reply
 18. frida mars 27, 2011 at 12:35 e m

  Du ska inte bry dig om vad alla andra kommenterar om din glugg, den gör dig unik!
  så bry dig inte om vad alla andra säger, dom har säkert ingenting bättre för sig än att trycka ner andra! du är fin på ditt egna sätt. och det är bara gulligt med en glugg haha 😛

  älskar din blogg 🙂

  Reply
 19. julia Wilberts mars 27, 2011 at 12:37 e m

  Jag gillar verkligen din glugg, det är charmigt och den gör dig unik! Jättesöt! 🙂

  Reply
 20. Julia mars 27, 2011 at 12:38 e m

  Jag tycker att din glugg är jätte söt. Jag hade gärna velat ha dina tänder, tyvärr har jag bara tråkiga helt raka, inget personligt över det. Din glugg är ett kännetecken, och den är fin! Strunta i vad alla andra säger 🙂

  Reply
 21. Emelie mars 27, 2011 at 12:38 e m

  Så himla bra skrivet! Jag tycker verkligen inte att du ska fixa din glugg, det är något som utmärker dig för den du är och jag tycker den passar dig jätte fint! 😀 Så jag tycker du gör helt rätt i att sluta lyssna på dom som bara kritiserar 🙂

  Reply
 22. LINDAVIOLA! mars 27, 2011 at 12:39 e m

  Paooooow, behöver din hjälp!!! Vet du om man kan flytta över sina blogginlägg från blogg.se om man börjar blogga på myshowroom? Vill börja blogga där, men vill ha med mina gamla blogginlägg. Tacksam för svar :).

  Kramar LindaViola.

  Reply
 23. Jacqueline mars 27, 2011 at 12:40 e m

  Hej! Varför människor skriver elaka kommentarer är för att de helt enkelt är avundsjuka. Dom mår bra av att klaga på andra så att dom själva ska må bra för stunden. Jag tror att de innerst inne mår väldigt dåligt. Det bästa är att ignorera vad dom skriver och ägna positiv energi på något som får en att må bra. You go girl! 🙂

  Reply
 24. beck mars 27, 2011 at 12:41 e m

  jag tycker det är fint med glugg:)

  Reply
 25. jesspess mars 27, 2011 at 12:41 e m

  du är jättefin paow! 🙂 skulle bra gärna vilja veta hur aset som skrev det där ser ut ;P

  Reply
 26. sandra mars 27, 2011 at 12:42 e m

  jag tycker absolut inte att du ska skämmas för dina tänder,
  tycker att det ser lite charmigt ut! =)

  Reply
 27. paowfannnn mars 27, 2011 at 12:43 e m

  det är ju din glugg som gör hela paow, din glugg är ju du så jag tycker absolut inte att du ska fixa den eftersom det är skit gulligt med glugg och du har en sne tand vad gör det? och snacka om att folk kan bli avis;) puss o kram ditt störstra fan (efter daniel prais)

  Reply
 28. Anonym mars 27, 2011 at 12:43 e m

  Det handlar om att du och andra bloggare ”mobbar” vanliga människor. Till exempel du som skrev en jädra massa om tjejen som klädde sig illa på krogen..Det handlar om att ni bloggare får skriva om vem som helst och vad som helst och vi ”vanliga människor” ska bara ”tacka och ta emot” och får inte alls ha en åsikt..Det handlar om att vi också vill ha en åsikt och ” ge kritik” till dig ibland..Om du inte tål att höra kritik så kanske det är dags att fundera över om du har valt rätt ”yrke”…Vad är det som säger att bara ni bloggare få ha en åsikt? Jag tror verkligen på att du innerst inne är en mobbare och mår bra av att klanka ner på andra människor…Jag har verkligen svårt att tro att du accepterar andras ”brister”…

  Reply
 29. zandra mars 27, 2011 at 12:43 e m

  ääh de är det som gör din unik 🙂

  Reply
 30. Anonym mars 27, 2011 at 12:44 e m

  jag tycker att det är gulligt med glugg 🙂

  Reply
 31. Anonym mars 27, 2011 at 12:47 e m

  jag tycker som ovanståend att din glugg hör dig till, för den är charmig och lagom stor! 🙂 jag har själv haft glugg, men den var gigantisk mycket större än din jag kunde peta in ett lillfinger mellan mina framtänder förut.. inte så kul.. min blev fixad.. för att tandläkarna föreslog det.. inte just utseendemessigt men p.g.a. mitt bett och sånt.. det innebar allstå att jag fick tandställning dra ut massa andra tände operera mig i munnen osv.. och det var inte så kul att få höra under den tiden av pina att folk skrek din fula tandlösa jävel, särskillt inte när man precis hade börjat högstadiet. jag förstår hur du känner, och det är så jävla bra att du inte bryr dig! le och var glad, och säger nån nått om din glugg så le bara ännu mer och visa att du är stolt, så får dom reta sig bäst dom vill på det..! kram

  Reply
 32. mimmiTB mars 27, 2011 at 12:48 e m

  på top model så gjorde dom ju tillochmed gluggen större på en tjej, hade en förrut, ångrar nästan att jag fixade den

  Reply
 33. Jakob mars 27, 2011 at 12:49 e m

  Sant, bra sagt!!!

  Reply
 34. Tabita mars 27, 2011 at 12:49 e m

  sånt är ju bara charmigt! precis som ellens lilla öra hon skrev om för ett tag sen :d

  Reply
 35. tess mars 27, 2011 at 12:50 e m

  du som inte ens visar din glugg typ i bloggen 😮

  Reply
 36. olivia mars 27, 2011 at 12:51 e m

  vadå du har ju inte ens nån glugg? bara en söt liten sne tand. glugg in my ass, seriöst vem pallar bry sig så hårt om en tand att man kommenterar och säger massa skit. get a life?

  Reply
 37. emma mars 27, 2011 at 12:53 e m

  Brukar inte kommentera direkt,men måste säga att skit i vad alla andra säger&kör ditt egna race och att du och hugo passar sjukt bra tillsammans. Snart ett år tillsammans 😉

  Reply
 38. me. mars 27, 2011 at 12:54 e m

  Så jäkla charmigt med glugg, skulle också vilja ha det.

  Reply
 39. Rebecka mars 27, 2011 at 12:54 e m

  Jag tycker att det är snyggt med glugg, önskar att jag hade en själv.
  Du är grym paow, börja uppdatera lite oftare igen! 🙂

  Reply
 40. anna mars 27, 2011 at 12:55 e m

  jag har också högt hårfäste, och jag hatar det.. men när jag mår riktigt dåligt pga den så brukar jag tänka på att både elin kling och tyra banks har högt hårfäste. två sjukt framgångsrika före detta modeller och affärskvinnor som är så jävla snygga båda två, har högt hårfäste. det är inget fel med högt hårfäste. jag känner jag inte skulle passa i ett ”normalt” hårfäste. men vad är normalt egentligen? högt hårfäste är PRECIS lika normalt som lågt hårfäste osv. no big deal! du är snygg som du är paow, och om inte denna texten hjälpte dig kan du ju trösta dig med att du har en kropp to die for. DET är det däremot inte många som har!

  Reply
 41. Julia mars 27, 2011 at 12:55 e m

  Jag tycker det är finare att ha glugg än att ha ”perfekta” tänder =) men hur som helst, bry dig inte om vad folk säger, för de kommer alltid ha något att klaga på.

  Reply
 42. Anonym mars 27, 2011 at 12:57 e m

  Du är skitsöt, fortsätt stå på dig gumman, och det är inget brott att visa att man är en människa som har känslor, det gör oss mänskliga.

  Reply
 43. Josefine Jönsson - fotograf mars 27, 2011 at 12:59 e m

  En glugg ger karaktär. Kolla bara så eftertraktat det är hos karaktäristiska modeller. Glugg är snyggt!

  Reply
 44. angelikaa mars 27, 2011 at 1:00 e m

  Dina tänder ger dig det lilla extra, du ser bra ut Paulina, dina tänder är charmiga

  Reply
 45. Erika mars 27, 2011 at 1:00 e m

  Bra skrivet! Jag har glugg och har i perioder hatat det. Men nu har jag så många underbara människor runt mig som säger till mig att det är charmigt, sött och att det är jag så nu börjar jag till och med tycka om den. Strunta i elaka människor och lyssna enbart på de som älskar och bryr sig om dig, Det är ju de som betyder något!

  Reply
 46. Alexandra.S mars 27, 2011 at 1:00 e m

  Jag tycker det är SKIT gulligt att ha en glugg mellan framtänderna! Skit i om nån säger att det ser fult ut. Det är felen man har som gör en unik. Jag älskar verkligen ditt utseende.

  kraaam 🙂

  Reply
 47. Olivia mars 27, 2011 at 1:03 e m

  Jag skulle också vilja ha en glugg, det är ju så otroligt charmigt! 😀

  Reply
 48. Pelin mars 27, 2011 at 1:04 e m

  Du är fin som du är!

  Reply
 49. petra ramstedt mars 27, 2011 at 1:06 e m

  tycker det är sjukt vilken dubbelmoral folk har! DU är dig själv och det kritiseras du för. Kissie gör om sig och det kritiseras hon för? vafan

  Reply
 50. edit mars 27, 2011 at 1:06 e m

  Asso du där uppe. Den där anonyma: Vadå, ”om du inte kan ta kritik så måste du börja fundera om du kanske har valt fel yrke”. Hon sa ju nyss att hon tänker skita i alla som kriteserar och så?! Det är väl ganska fekt att kritesera nån för något den inte kan göra nåt åt.. Och kanske inte gillar och skäms för. (Hon skriver ju att hon inte ville le som vanligt) Om man e så dum så man verkligen känner att det är nödvändigt att kommentera anonymt om den där förbaskade gluggen som jag själv bara tycker är personligt så kommmer det ju inte från hjärtat väl.

  Reply
 51. Felicia mars 27, 2011 at 1:09 e m

  Ähs paulina , det kommer alltid finnas idioter som bara är ute efter o trycka ner folk.

  Reply
 52. Millan mars 27, 2011 at 1:12 e m

  Jag tycker det är superfint med glugg! man får lite mer personlighet istället för världens rakaste tänder. Jag tror verkligen inte jag är ensam om att tycka det.. kram paow!

  Reply
 53. hanna ♥ mars 27, 2011 at 1:15 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG –> HAANNNNNA.BLOGG.SE

  Reply
 54. Jenny mars 27, 2011 at 1:16 e m

  Jättebra skrivet Paow!

  Reply
 55. N mars 27, 2011 at 1:17 e m

  Bry dig aldrig om vad de säger, slösa inte ens tid på att tänka på det, allt kan inte vara perfekt på en människa, du är en fin människa!

  Reply
 56. Erica mars 27, 2011 at 1:19 e m

  Det är ganska charmigt på dig! 🙂 Alla är unika, alla är vackra. Ha en bra dag!

  Reply
 57. emma mars 27, 2011 at 1:20 e m

  så jävla rätt tjejen!

  Reply
 58. Jennifer thorsell mars 27, 2011 at 1:22 e m

  Fina Paulina! Åh jag som älskar din glugg, Jag önskar att jag också hade glugg:)
  Det är det finaste jag vet:D haha, de som säger att det är fult kan väl för fan ta sig nånstans?!
  Sedan så skulle jag vilja säga att du verkar vara en sån jordnära och underbar person, Skulle jätte gärna vilja vara din vän.
  Jag tycker att det är så hemskt att folk ska hålla på och trakasera och kommentera elaka och rent ut sagt idiotiska saker på don blogg, du är en ung tjej som har egna åsikter, so what liksom? Det är din blogg och ditt liv, jag blir bara så upprörd, vafan läser dom bloggen isåfall liksom? IDIOTER!
  vela bara säga det:)
  Du är stark! kepp going like you do girl! jag är iallafall en trogen läsare;)
  PUSS och KRAM på dig <3

  Reply
 59. Mahlin mars 27, 2011 at 1:22 e m

  Din glugg rockar!

  Reply
 60. Thea mars 27, 2011 at 1:23 e m

  du är så otroligt söt med din glugg och det är den som gör att du är du! var stolt över den, le som en idiot! 😀 skit i dom idioterna!

  Reply
 61. Erica mars 27, 2011 at 1:23 e m

  din glugg är sjukt snygg!! finns MASSOR framgångsrika modeller som har glugg, även de som slipar för att få en.

  Reply
 62. Josse mars 27, 2011 at 1:25 e m

  jag tycker att din glugg är väldigt charmig! :)Den gör dig speciell, inte som alla andra 🙂

  Reply
 63. Maria mars 27, 2011 at 1:25 e m

  Älskar din söta glugg. Vill själv ha en 😀

  Reply
 64. Erica mars 27, 2011 at 1:28 e m

  Hej!
  Första gången jag såg en bild på dig med din ”glugg” tänkte jag att jag också skulle se söt ut i glugg.
  Det är samma med smile-gropar hur gulligt som helst 🙂

  Tror att det är bra att du berättar för dina läsare hur du känner istället för att provocera.
  Tex om du skriver att alla som klagar är bara avundsjuka på gluggen, det får folk att skriva elakt tillbaka.

  Kram från Erica

  Reply
 65. elina mars 27, 2011 at 1:29 e m

  tycker du är sjukt fin iaf, och vet hur det är med högt hårfäste, har blivit retad för de i många år jag med… Du är en av de personerna som fått mig att strunta i de! förr gick jag aldrig med ”bakåt slickat” hår, även fast jag velat, t.ex. när jag tränar, men nu gör jag det! 😀 tack! <3

  Reply
 66. Elwira mars 27, 2011 at 1:29 e m

  Jag älskar din glugg!Och det är faktist charmigt och gulligt!Det är ju en ”fotomodells-glugg!”

  Reply
 67. eemmaaj mars 27, 2011 at 1:30 e m

  Så jävla rätt!

  Reply
 68. My mars 27, 2011 at 1:31 e m

  Man kan ju säga att din snea tand är ditt ”signum” och jag tycker du är jävligt tuff att du står emot skönhetsidealet, riktigt tufft!
  Du behöver inte ändra något för du är vacker redan som du är!
  Och ”gluggen” gör dig speciell och vacker på ditt sätt, ingen är som dig liksom, du är dig själv och ingen som opererar sig för att passa in i ”skönhetsidealet” som t.ex. Kissie! Paow for president!
  Yo go girl! 😉

  Reply
 69. Fanny mars 27, 2011 at 1:35 e m

  Jag vet precis hur det känns. Jag har själv problem med mina framtänder. Den ena sitter liksom lite framför den andra och jag har inte ens tillräckligt med fingrar för att kunna visa hur många det är som påpekat det genom åren. Men tack vare dig har jag nu slutat bry mig. Jag ser ut som jag gör och det är något folk får leva med om dom ska vistas i min närhet.

  Tack Paulina. Jag är så tacksam.

  Reply
 70. Se på madonna mars 27, 2011 at 1:38 e m

  Se på Madonna en av de vackraste kvinnorna i världen
  Har stor glugg o hon e unik
  En av våra mest kända svenska modell har glugg

  Reply
 71. Alexandra i jämtland mars 27, 2011 at 1:39 e m

  Det är starkt gjort av dej Paulina!
  Jag (säkert jätte många andra också) tycker att din söta glugg gör dej till den du är! Ingen glugg, ingen paulina!
  Man ska stå på sig själv, och leva sitt eget liv!
  Din blogg är jätte bra
  kramar

  Reply
 72. Tilda mars 27, 2011 at 1:39 e m

  Det är charmigt att ha en glugg! Jag skulle facktist vilja ha en!

  Älskar din blogg!

  Reply
 73. Charlott mars 27, 2011 at 1:41 e m

  du passar i glugg om du inte hade haft det så skulle inte du va paulina 🙂

  Reply
 74. alice mars 27, 2011 at 1:42 e m

  Din glugg är charmig, och jag tycker du är galet söt med den 🙂

  Reply
 75. Hemen hemen mars 27, 2011 at 1:43 e m

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Kolla in stockholms bääääästa blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Reply
 76. sofie mars 27, 2011 at 1:46 e m

  Paow, du är så vacker, och den där gluggen gör dig speciell, unik, på ditt egna sätt! Det gläder mig att du inte tar åt dig dumma/elaka kommentarer. Så pass ung men ändå sååå smart, vacker och står för det du säger/gör. Älskar din blogg som fan… Keep it up honey. You’re the best!
  Ps: gluggen är sjukt gullig på dig

  Reply
 77. Anonym mars 27, 2011 at 1:48 e m

  Det är då du ska le och visa vilka fina tänder du har 🙂
  Varför ha ett hollywood leénde som tusen andra människor har?
  Nej usch! Utan gluggen skulle inte du vara du. Le och visa världen det!
  Mvh snedtanden

  Reply