God morgon på er…

Hej! Shit tur att jag inte var ”anställd”, då hade jag nog fått sparken. Hehe.. Men ja, just nu så har jag ju inte mått så bra pga av personliga anledningar.

Men det är de slut med nu. I natt så städade jag lite i mitt rum igen. Att det har en tendens att bli stökigt på typ en vecka? Och ja, enda gångerna jag städar är faktiskt på nätterna. Gillar inte att städa på dagarna… Eller rättare sagt. KAN INTE. Sket i att dricka igår också. Skulle kännas rätt värdelöst. Jag gillar inte att dricka. Usch fy blää.. Man kan ha lika kul utan alkohol.

Eller det är egentligen en löng tror jag. För man har nästan alltid roligare om man dricker – men inte blir full. När jag väl ”super” så dricker jag väl 3-4 cider eller några drinkar med ytterst lite sprit i. Då blir man så där skön, utan att det bara snurrar i huvudet. Men visst har det hänt, och kommer säker att hända igen, att jag dricker för mycket. Men men…

Igår så käkade jag & pappa lunch nere på Mellqvist. Efter det så tog jag & Hugge bilen till Barkarbys Outlet. Shit det är ju typ onödigt att gå ut och shoppa i stan för det är exakt sama prylar för halva priset. Det finns typ – Filippa K, Fornarina , Nike , Belle, Kappahl, Acne, björnborg, J,lindeberg, LEvis. Och ja, många många fler affärer. Efter det så åkte vi till Kista Centrum. En skitbra galleria som har öppet länge. Synd bara att det var så himla mycket folk. Haha.. Och när man käkar så känns det som att sitta i en skolmatsal. Mysigt! ^^

Körde på röd kepa och röda jeans. Ooh klyschigt!

Just det, vet ni varför vi åkte till Kista Galleria. Jo, för att vi var sugna på Tacobar, men det hade tydligen stängt (MAN BAH WHUUUT?!!). Då käkade vi det här. Inte alls lika gott 🙁

Sen så klippte vi oss. Fast jag toppade bara mitt löshår lite. Är lite jobbigt att fixa när det är så långt tycker jag..

Fina ÄLSKLING!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *