HAHAHAHA ASSÅ DRIVER MÄNNISKOR?

”Hej Falsksanning!
Jag var in på Paows blogg idag och reagerade på alla kommentarer hon har fått angående Annies stora tuttar som kom från ingenstans.
Hon har inte gjort en bröstförstoring utan hon har bara handlat underkläder från Victorias Secret När jag var i L.A i november berättade personalen att det är en riktigt storsäljare både i butik och på internet. Den dubblar din egen storlek och ger mycket push-up.”

http://www.victoriassecret.com/bras/miraculous

Så här skriver någon liten mupp på Falsksanning. För det första, VEM FAN BRYR SIG OM ANNIES BRÖST? Som för övrigt är äkta, och att hon har size F i bh-storleken. Töntar hela bunten. Är människor så jävla fixerade och bara för att hon har stora bröst så betyder det inte att hon har madrasser i behån… Damn people!

Bilden jag la upp…

Annie i bikini. Haha, förlåt gumman 🙂

(Visited 358 times, 1 visits today)

49 Comments

 1. hanna ♥ mars 25, 2011 at 2:47 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG –> HAANNNNNA.BLOGG.SE

  Reply
 2. Lotusen mars 25, 2011 at 2:52 e m

  Eller hur… Äkta tuttar?……. Skulle inte tro det!

  Varför är det så himla farligt att erkänna tutt-kirurgi? Ni håller ju på och sprutar in grejor i läpparna och gör fejknaglar och klär er i päls… kör helt enkelt bimbokulturen fullt ut….

  Svar: Varför ska man över huvud taget fixa tuttarna om man inte behöver? Och varför skulle man ljuga om att man INTE gjort det…? Suck.

  Reply
 3. andrea mars 25, 2011 at 2:55 e m

  Hallå? Som om det skulle vara oäkta. Ni som tror det är fan dumma i hela jävla huvet. Man KAN HA STORA BRÖST! Fatta trögt era jävla vidbrända bröstjävlar!

  Reply
 4. my mars 25, 2011 at 2:57 e m

  håller verkligen me andrea, man kan ha stora bröst även om dom inte är oäkta!

  Reply
 5. Emma Johansson mars 25, 2011 at 2:59 e m

  Öh? En del är så patetiska och kan inte inse att en del faktiskt föddes med era drömtuttar. Jag har också naturligt stora bröst, och det är inget speciellt med det därför blir man chockad över hur en del lägger energi på att bry sig om andras privata delar? Haha omoget!

  Reply
 6. Lotusen mars 25, 2011 at 3:00 e m

  Jo absolut, visst kan man ha stora bröst utan silikon, men det är ganska enkelt att se på formen om dom är fejk… krävs ingen Einstein-IQ direkt…

  Reply
 7. Lotusen mars 25, 2011 at 3:02 e m

  …och Emma.. med tanke på att du länkar till din blogg med foton så blir ju din kommentar om att du har stora bröst lite fånig i jämförelse med tuttfian Annie…

  Reply
 8. jessica mars 25, 2011 at 3:14 e m

  håller med dom andra och tror på att annies är äkta!!

  Reply
 9. Pingback: Annie har inga madrasser i behån | Myshowroom.se

 10. Anonym mars 25, 2011 at 3:23 e m

  Den där bilden bevisar ju ingenting?!

  Reply
 11. jennifer mars 25, 2011 at 3:24 e m

  snygging! är din ”övriga” familj i sälen just nu??? pappa o lillasyster? eller ser jag kanske i syne? 😛

  Reply
 12. Blomman mars 25, 2011 at 3:31 e m

  Herregud. Min bästa kompis har svinstora tuttar, f-kupa, inte fan har hon silikon? Hon är dessutom väldigt smal så detta är inget konstigt fenomen. Antar att alla som hävdar att de är fejk mest är avundsjuka där de sitter med sina AA snobben bhar och önskar att de kunde växa bara liiite till. Väx upp.

  Reply
 13. Saga mars 25, 2011 at 3:32 e m

  =) tjat om tuttar !
  dock så jag när du kom hem från London att du vart på Primark och köpt världens bästa bh…som förstorar 2 stl + lite push up! Bra val älskar mina bhar från Primark!! =)

  Reply
 14. NORA mars 25, 2011 at 3:37 e m

  jag fattar inte. varför skulle man inte kunna ha stora bröst? är folk så jävla avundsjuka? jag menar, det kan fan vara jobbigt för människor med stora bröst att ha dom …. väx upp !

  Reply
 15. N' mars 25, 2011 at 3:46 e m

  SERIÖST?! Hur fan kan man sitta och kommentera någon annans bröst såhär? Ni kommenterar som att det är Kissie på bilden, jämför hennes och annies bröst, annies ser äkta ut medans kissies sitter uppe i hakan på henne!!!!!!!! Och ser ni ingen skillnad gå till optikern för helvete! Tröttnar på folk som tror att alla bloggerskor måste vara fake?! Och bara för att man har stora bröst betyder det inte att dom är fake! Jag har själv en kompis som har F-kupa och dom är så äkta att dom inte kan skydda en kula så tycker alla ska lägga ner och acceptera läget Paow är inte som kissie hon skulle inte ljuga om en sån här sak. 3 ord räcker: PAOW KNÄCKER! Big löv 2 u paow.

  Reply
 16. ebba mars 25, 2011 at 3:53 e m

  asså vad håller du och annie på med ni står i spegen och mäter era bröst och tävlar vilka som är störast (såg på hugus blogg) och pushar de till max lägger up lätt kläda bilder.

  Reply
 17. Sara mars 25, 2011 at 4:00 e m

  varför skrev du då på en annan bild med dig och annie ”Sillisarna bara väller ut” typ….å man kan ju se om någon gjort sillikon!

  Reply
 18. Anonym mars 25, 2011 at 4:03 e m

  tönt

  Reply
 19. Mona mars 25, 2011 at 4:06 e m

  lääääs bloggen 😀

  Reply
 20. Sy kläder mars 25, 2011 at 4:07 e m

  Om alla bara kunde acceptera att vi ser olika ut!

  Kika gärna in på min blogg som handlar om att sy kläder och allt som hör till så som modeteckning osv. Jag har precis öppnat min webshop skulle vara roligt om du ville ta dig en titt!

  Reply
 21. sandra mars 25, 2011 at 4:08 e m

  verkar jäkligt jobbigt att ha för stora bröst som annie (om hon nu hette så) :/

  Reply
 22. kajsa Nihlen mars 25, 2011 at 4:11 e m

  bara för att hon har stora bröst så betyder det inte att hon har madrasser i behån… Damn people!

  HAHAHAHA förfan F har många tjejer. Jag ligger dock inne med en 60 K kupa slå de du 😉 Märks klart och tydligt att din blogg sjunker för att du inte vet vad du ska skriva om . BOOOOOOOOORING!!!

  Reply
 23. anonym mars 25, 2011 at 4:19 e m

  Haha man ser ju skillnad på äkta och silikon. Silikon är ju ofta betydligt fastare än äkta stora bröst. Äkta stora bröst blir ju lite hängiga, vad bäraren än säger haha.
  Om Annies skulle vara fejk skulle vara mycket dåligt gjorda, just för att dom är ”hängiga”. Nu menar jag självklart inte tant-hängiga, men ja…lite hängiga som är svårt att få till med kirurgi.

  Reply
 24. josefin mars 25, 2011 at 4:20 e m

  HAHAHHAHAHA asså vem bryr sig? vissa får bara större bröst en andra, inse fakta.

  Reply
 25. renéejedef3ldt mars 25, 2011 at 4:22 e m

  kanske det töntigaste falsksanning-inlägget någonsin, shit folk måste sluta bry sig xD

  Reply
 26. FISSY mars 25, 2011 at 4:34 e m

  BIG BOOOBIES.

  Reply
 27. Helene mars 25, 2011 at 4:58 e m

  Vem bryr sig om bröst. Alla är vi olika och alla vi vill ha olika. Vissa gör sillisar , vissa har mindra , vissa större m.m.

  helenesjoberg.blogg.se – titta in till mig allesammans 😉

  Reply
 28. Lovisa mars 25, 2011 at 5:13 e m

  Folk är avundsjuka, så enkelt är det! Eftersom att den som skickade in till falsksanning visste precis vart man kunde köpa Bh:ar som ger ett intryck av större bröst! Jag har E-kupa och de är fan inte fejk!

  Reply
 29. Alexandra.S mars 25, 2011 at 6:57 e m

  Asso vafan. Hur desperat är man inte efter att få uppmärkamshet om man sitter och säger att nån man inte ens känners tuttar är fake? Är ni så jävla efter så ni inte tror att folk kan ha stora bröst? Det är lixom en naturlig sak att ha två knölar där? tröga idioter.. big deal om nu hade gjort en bröstoperation. Det är en jävla kroppsdel. Precis som en tå, en hand en fot ett öra. Men om man skulle göra om nån av dom kropsdelarna skulle väl ingen bry dig?

  Din blogg är bäst paow!!

  Reply
 30. isabell mars 25, 2011 at 7:49 e m

  Låt dom som tror det, tro det
  Om dom lever i en värld där alla är fake och har opererat om sig så får väl dom göra de :p
  hon hade en fin bikini! 🙂

  Reply
 31. Becca mars 25, 2011 at 8:58 e m

  Haha tack för 15 minutes of fame typ, lol. Jag sa aldrig att det var FEL med stora bröst haha. Men eftersom att du själv skrivit om bh’n i din blogg så kom det inte som någon nyhet direkt. Alla små snorungar här bland kommentarerna får det att låta som att jag tycker att Annie är ful eller något. Vilket inte stämmer någontans. Aja 🙂 Tack för fina ord Paulina!

  Reply
 32. rebecca mars 25, 2011 at 9:06 e m

  HAHAHA aah men vi säger väl så, f-kupa. Hon kan inte ha f-kupa, d eller möjligtvis e men inte F ?!?! Jag tror bara på det om jag skulle se att hon hade en bh med storlek f och att jag såg det på lappen. Asså om man har f så är dom ju GIGANTISKA och hennes är liksom bara lite större än vanligt typ?

  Reply
 33. Frida mars 25, 2011 at 10:30 e m

  Ni som fortfarande tjatar om att dom är oäkta… Ni är svartsjuka, små-bröstade jävla fjortisar som inte har något jävla liv.

  Reply
 34. .... mars 25, 2011 at 11:35 e m

  Hej paow! så jäkla bra skrivet, själv har jag 70 I på mina BH:ar. Jag är 17 år gammal och det här är det värsta jag vet, JA jag har stora bröst men vem fan bryr sig? Bara för att man har stora bröst betyder inte det att man har opererat sig!! (jag har absolut inget emot bröst operationer men det är störande när folk antar saker som inte stämmer.) En annan sak som jag funderat på är det här med att folk anser att det är Okey att komentera att ngn har stora bröst. Man skulle aldrig säga till en tjej man precis träffat FAN VAD SMÅ TUTTAR DU HAR!! Elr fråga om den små bystade tjejens cup storlek. för det anser de flesta skulle vara opassande och elakt. Men om en tjej har stora bröst, Ja då är det fritt fram att säga vad man vill värkar det som. Folk kanske tror att man är ”stolt” för att man har stora bröst och inte tar illa vid sig av deras komentarer. men så är inte alltid fallet. Jag tycker att alla borde tänka på vad de säger och skriver. Men framför allt borde folk sköta sitt och låta andra ha sina tuttar ifred, vare sig dem är fejk eller äkta.

  Reply
 35. Sara mars 26, 2011 at 8:19 f m

  vem va besatt av bröst sa du?

  Reply
 36. karina mars 26, 2011 at 8:47 f m

  MEN VILKET LIIIIIV NI HAR?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  orka bry sig, dessutom tror jag de är riktiga..

  BTWWWW din bloggg äger!!!

  Reply
 37. Sofi mars 26, 2011 at 10:50 f m

  rebecca, ”HAHAHA aah men vi säger väl så, f-kupa. Hon kan inte ha f-kupa, d eller möjligtvis e men inte F ?!?! Jag tror bara på det om jag skulle se att hon hade en bh med storlek f och att jag såg det på lappen. Asså om man har f så är dom ju GIGANTISKA och hennes är liksom bara lite större än vanligt typ?”

  du måste ha mini mini bröst då. Jag har 75D och tro mig, det är inte ens så jävla stort. Tror helt på att annies bröst är äkta.

  Reply
 38. Anonym mars 26, 2011 at 3:13 e m

  Men F? Jag har E och mina är större

  Reply
 39. ROSANNA mars 26, 2011 at 4:23 e m

  varför skriver folk ”men jag har F kupa och jag har inte sillikon!
  Ser folk detta som en tävling ”vem har störst” alla är lika patetiska… LOL

  Reply
 40. Heléne mars 26, 2011 at 10:48 e m

  Det är inte alla som förstår att VISSA har den lyckan att ha äkta stora bröst…
  Man ser ju direkt att dem är äkta dessutom. 🙂 Jag kan erkänna att jag är avundsjuk 🙂

  Reply
 41. dr. plastikkirurg mars 27, 2011 at 1:25 f m

  det här är ju skrattretande. det finns andra sätt att göra en bröstförstoring än silikon. uppenbarligen så tror jag ni har käkat bröstförstorande piller. jag är utbildad plastikkirurg och arbetar även som plastikkirurg på känd klinik i stockholm och säger detta med underlag.
  tjejer tipsa annars andra tjejer med vad de kan göra för att få större bröst precis som ni har gjort istället för att ljuga om att de är naturliga, vilket de INTE är. annars skapar ni bara ett tryck och hets mot unga tjejer som läser eran blogg (PAOW) att detta är en normal storlek på brösten. stackars små tjejer som får större och större krav. iallafall så tycker jag KISSIES.SE blogg är betydligt bättre. alexandra nilsson erkänner och berättar om sina silikon och står för det hon gör. jag hejjar på kissies.se

  Reply
 42. amanda mars 28, 2011 at 6:33 e m

  Annie har ju själv erkänt nu på Twitter att brösten är fejk så varför ängslas du om att dem är äkta?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *