Män som spanar in tjejers bröst lever längre och får bättre hälsa, enligt en ny studie :)

Att klistra fast blicken vid en tjejs urringning kan ge dig en örfil på krogen. Men det kan det kanske vara värt – för tittar du regelbundet på kvinnobröst kan du räkna med att leva i fyra till fem år extra, enligt en tysk studie som utförts vid tre sjukhus i Frankfurt.

I undersökningen fick männen titta på bröst i 10 minuter om dagen, något som förbättrade deras hälsa lika mycket som om de konditionstränat i 30 minuter. Forskarna fann att detta ledde till lägre blodtryck, lägre vilopuls och halverad risk för kärlsjukdomar.

Förklaringen, enligt forskarna, är att sexuell upphetsning får hjärtat att slå snabbare och ökar blodcirkulationen.
– Det är ingen frågan om saken: Att stirra på bröst gör män friska, säger Karen Weatherby, studiens författare, enligt TheMedGuru.com.

Haha, mycket tuttar i bloggen idag…

Posted in: Livsstil

You might also like

BYGISELA - WHAT'S UP?! Keela - BRA SUPPORT <3 Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - hair thoughts Caroline Roxy - GHD Contour crimper and platinum Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *