Disciplin!

Nu jävlar ska jag skärpa mig. Nu räcker det. Jag är trött på att må dåligt. Och jag är trött på att klaga på mig själv, på min kropp på mina tänder. Jag gillar mig själv. Det gör jag!!

Nu har jag satt in min jäkla tandställning. Och jag gillar den. Den är inte så ful, men jävligt jobbig. Jag har slutat röka. Nu idag för 5 minuter sedan. It’s inuff (sär skrivning med mening)!! Imorgon ska jag gå upp hyfsat tidigt. Städa mitt rum. Äta frukost. En nyttig frukost. Sen så ska jag gå ut och gå. Själv eller med Hugo. Whatever. Jag ska köpa mig en Lv väska på måndag som ska få mig att lära mig disciplin!! Jag ska titta på den och påminna mig om att inte röka, inte äta, onyttigt och att påminna mig själv om att äta. Det funkar inte att vara missnöjd med allt. Med att vara bitter! Och sen sitta och vänta på att något ska hända. Men nu jävlar. Nu kör jag. Jag ska sköta bloggen också. Blogga om saker jag tycker om och ge tips till er. Jag ska lära mig att älska mig själv.

Jag ska bli en gladare människa. En bättre flickvän, en bättre kompis. En bättre dotter. En bättre människa! Vet att jag sagt det 10 gånger förut. Men nu jävlar kör jag!! Nu ska det bli bättre. Och det kommer att märkas i bloggen. Det lovar jag 🙂

Hoppas ni tror på mig… Kan jag, så kan du!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (108)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *