Skriver av mig lite.

Är trött på att vara en superwoman. En sån där brud med stålansikte som inte bryr sig om någon eller något. Jag har varit så nästan hela tiden. Men i somras så slog det mig – jag var mänsklig, det är meningen att jag ska ta åt mig av elaka kommentarer. Och det spelar visst roll vad folk tycker. Jag började bry mig. Och jag började störtböla när jag bråkade med en vän. Inte likt mig.

Jag försöker alltid att vara snäll. Jag snackar aldrig illa om folk jag tycker om. Jag försöker att vara allas vän. Jag försöker att alltid finnas där. Att alltid vara generös.

Detta har många människor utnyttjat. Folk har kommit och gått lite som dom vill och unyttjat mig som fan. Jag har tagit in folk i ”det här livet” som jag lever. Hjälpt människor med både bloggar och varit hur snäll som helst, men sen efter ett tag när det kommer någon med lite mer status så duger man inte längre? Då är man som bortblåst av vinden. Men allt jag gjort för dig då? Är det allt man får tillbaka. Ja, tydligen.

Det känns som jag aldrig duger till något, att jag aldrig är bra på något. Att det känns som andra vill att jag ska ändra på mig hela tiden. Att jag ber människor jag tycker om att bara dra åt helvete när jag egentligen bara vill storaböla i dennes famn. Varför gör man så? Jag måste lära mig att skaffa lite stake. Att börja umgås med människor som jag faktiskt mår bra av.

Lite osammanhängande text, men det jag vill få ut av det hela är att det känns som om jag aldrig räcker till. Att folk hugger mig i ryggen. Och att jag inte mår speciellt bra just nu.

Är det någonting jag lärt mig på den här vägen så är det att man ska hålla i människorna man tycker om. Och som jag sa tidigare idag.

Destiny decides who you meet in your life but it is your heart that decides who gets to stay in your life.

Tyvärr så har det hänt något med min blogg. Kan inte ladda upp bilder. Skit också.

(Visited 1 times, 1 visits today)

89 Comments

 1. Lina Josefin april 12, 2011 at 2:42 f m

  Sluta aldrig vara den nälla och generösa tjejjen som alltid finns där! Världen behöver fler sådana människor 🙂 Du duger visst! Men att umgås med människor som du faktiskt mår bra av låter klokt, det kan du bli bättre på 😀

  Reply
 2. Hanna april 12, 2011 at 3:15 f m

  Bryr du dig inte om något eller något? Något?

  Reply
 3. liens april 12, 2011 at 5:17 f m

  Jag kan förstå hur du känner, jag var i samma situation som dig när jag va i din ålder. Men du ska lära dig att tänka okej, personen i fråga har utnyttjat dig men egentligen so what? du hade ju kul när du umgicks med personen? du hjälpte personen för att DU ville och du mådde bra av det. så visst fick du ut lite av att hjälpa någon eller ställa upp för någon som sket i det i slutändan? Tänk hela tiden vad du lär dig och vad du får ut av allt som du har gjort! då känns det bättre kan jag lova!

  Reply
 4. Sverker april 12, 2011 at 6:17 f m

  Det kan vara svårt att att veta vad man ska göra – och hur. Det är därför jag delar ut ett gott råd varje dag.

  Reply
 5. saga wihlsson april 12, 2011 at 6:29 f m

  Hoppas du får det lättare snart 🙂

  Reply
 6. ett litet citat april 12, 2011 at 6:46 f m

  ”Du kommer till en tid I ditt liv när du inser
  Vem som betyder något
  Vem som aldrig gjorde det
  Vem som inte kommer att göra det
  Vem som alltid kommer att göra det.
  Så, oroa dig inte för människor i ditt förflutna
  Det finns en anledning till att de inte finns med i din framtid”

  Reply
 7. ett litet citat april 12, 2011 at 6:48 f m

  ”Don’t make anybody a priority in your life if you’re just an oportunity in theirs”

  Så stå på dig tjejen 🙂

  Reply
 8. ett litet citat april 12, 2011 at 6:49 f m

  ”Don’t make anybody a priority in your life if you’re just an oportunity in theirs”

  Reply
 9. miss P april 12, 2011 at 7:12 f m

  Tycker det är otroligt taskigt gjort. Men jag tror ändå att de som trampar på andra för att ta sig nånstans ändå mår lite dåligt av det. Samvetet borde knacka på axeln. Du är värd hur mycket som helst o tyvärr är det så att man blir besviken. Jag har en massa erfarenhet av såna som utnyttjar en ett tag o sen skiter i en… trist som fan. Du får försöka gå på magkänslan.
  Hoppas du har några nära dig iaf. Som du kan lita på.

  Kram kram<3

  Reply
 10. Krizz april 12, 2011 at 7:13 f m

  Gäller det Annie så är hon inte värd din vänskap! Den som hellre umgås med Pissie är helt enkelt statuskåt och har inte mycket bakom pannbenet! Din blogg är såå mycket bättre än deras ihop (hugos också btw). Kämpa på ett o två! Kram

  Reply
 11. Linnea april 12, 2011 at 7:17 f m

  Du är bäst Paow<3!

  Reply
 12. Malin april 12, 2011 at 7:23 f m

  Gud va jag känner igen mig i det du skriver!
  Jag är en person som ofta har vänner som kommer och går. Tillslut tröttnar man! Och säger ifrån, men då får man helt fel reaktioner.
  Jag förstår dig!

  Reply
 13. LENKO april 12, 2011 at 7:32 f m

  Lär dig säga nej, stå på dig, var ärlig mot dig själv och ut med energitjuvarna och in med personer i ditt liv som får dig att må bra.

  Reply
 14. Majs april 12, 2011 at 7:46 f m

  Ett litet tips! Ge aldrig bort något som du inte har råd att bli av med. OM det handlar om pengar, tid, kärlek eller vad som helst spelar ingen roll. Men det är först när man ger bort det man har råd att avvara som man inte blir ledsen när man inte får något tillbaka. Vara bara snäll för att du är och vill vara snäll, inte för att någon ska vara snäll tillbaka. Var bara generös när du har att ge av, inte för att få tillbaka. Var snäll, men var i första hand snäll mot dig själv. Så om det betyder att du inte är lika snäll mot andra, so be it.

  Reply
 15. klara april 12, 2011 at 7:51 f m

  förstår dig, har varit med om samma sak och det är det jobbigaste som finns! När man tror att man hade äkta vänner men sen lämnar dom än för att dom träffar nån med högre status till exempel, och då slår ju tanken mig allt jag gjort för dig betyder inte det nå. Men du skriver en sån otroligt fin text och det är ju sant det du skriver att man måste stå på sig. Jag har lärt mig det, och jag mår mycke bättre nu än då!

  Reply
 16. johanna april 12, 2011 at 8:15 f m

  FÖLJ MIN KAMP MOT ETT DROGFRITT LIV. Läs min blogg där
  jag skriver om mitt liv som föredetta narkoman och min passion för kläder
  och mode, och se modebilder, skvaller, de nyaste trenderna och
  politiken runt missbruk och narkomani. Hjälp mig att sprida budskapet,
  du har stort inflytande med dina läsare, du har makt. Hjälp mig få folk att få
  upp ögonen för bortglömda missbrukare som inte fått den hjälpen jag har fått.
  Media är makt. MVH JohannaZoe

  Reply
 17. Anne april 12, 2011 at 8:17 f m

  Att alltid göra andra nöjda ger inte ett skit i slut ändan. Visst man ska vara vännlig och snäll och hjälpa men i bland måste man kunna säga nej. Att våga säga nej jag orkar inte eller vill inte. Livet är för kort att slösas på negativa saker. Tror du helt enkelt måste börja tänka på vad du prioterar i livet. Ibland kan några få nära vänner vara mer värda än tusen ytliga. Visst är det viktigt för dig att vara social med tanke på bloggen men du ska inte behöva stryka idioter medhårs. Du får mest läsare och riktiga vänner genom att bara vara dig själv gumman. Är ledesen att du mår dåligt. Men du ska veta att det finns faktiskt mäniskor som bryr sig om dig även om dom inte känner dig personligen. Bamsekram

  Reply
 18. Emma april 12, 2011 at 8:18 f m

  Oj vad alla bloggare var poetiska idag. Men det är bra!

  Reply
 19. Jennie april 12, 2011 at 8:33 f m

  ”Live to please the others, and everyone will love you, except yourself.”
  Det är tyvärr så sant.. Hoppas du lyckas stå på dig! Det kan vara lättare sagt än gjort många gånger:/

  Kramar!

  Reply
 20. emma april 12, 2011 at 8:41 f m

  vad taskigt av allihopa..
  Hoppas allt ordnar upp sig och att du börjar må bättre 🙂
  kram

  Reply
 21. Ebba april 12, 2011 at 8:58 f m

  Så rätt Paulina!

  Reply
 22. Alina april 12, 2011 at 9:15 f m

  Du ska inte bry dig om vad andra tycker! Klart man har rätt att säga vad man tycker, men att göra de bara för att såra andra är bara lågt.
  get it!

  Reply
 23. Marina april 12, 2011 at 9:36 f m

  Var dig själv bara. Accepterar de dig inte för den du är, förtjänar du bättre! 🙂

  Reply
 24. Martina april 12, 2011 at 9:41 f m

  Paow, paow lilla Paow. Du är bra och finast.

  Reply
 25. Ida april 12, 2011 at 9:44 f m

  jag läser din blogg varje dag. du är lite som jag. Posivit och glad. Har ett bra förhållande. Men ibland blir det bara för mycket och man kommer på sig själv att vad är det jag håller på med ?
  Jag har kommit på att det inte är någon idé att vara snäll mot alla alltid. Att ge dem en eller två chanser, funkar de inte – de förtjänar inte det.
  Att vara snäll ska inte andra utnyttja mer än du själv.

  Din blogg är bäst och jag tror att du är en bra människa även utanför bloggen.
  Hoppas du kommer på banan igen 🙂

  Reply
 26. sofia april 12, 2011 at 9:47 f m

  ska du på 100% party som är i norrköping den 20maj?

  Reply
 27. sofija arvidsson april 12, 2011 at 9:49 f m

  förstår hur det känns, men du är stark stå på dig, DU ÄR GRYM!

  puss! <3

  Reply
 28. Ellie april 12, 2011 at 9:51 f m

  Men ge dig! Har du nån liten fjortiskris eller? Får du för lite uppmärksamhet? Jävligt tråkigt att läsa dina ”tycka synd om dig själv” inlägg..
  Märks att du är liten å oerfaren av livet. Spotta i nävarna nu!!

  Reply
 29. Julia april 12, 2011 at 9:52 f m

  Hej Paulina jag förstår vad du menar. Det är jobbigt det där. Man vet aldrig riktigt vart man har sina kompisar. Ibland är det jätte roligt att vara med sina kompisar, men sen ibland tröttnar man lite på dom.
  Vissa gillar att synas hela tiden, men blir istället jobbiga och irriterande. Medans andra gillar att vara lagom, behöver liksom inte synas hela tiden, men är istället väldigt snälla. Jag vet inte riktigt vart jag är, men jag är väl någonstans där i mellan. Jag gillar att synas, och vill gärna vara den lite barnsliga och roliga. Men jag tycker ändå att jag själv är väldigt omtänksam och rolig att vara med. Och jag tycker att du verkar väldigt omtänksam och snäll. Om jag skulle vara din vän skulle jag nog tycka att du vara en rolig vän som man aldrig skulle tröttna på. Men det är vad jag tycker om dig, och jag känner dig ju egentligen inte utan läser bara din blogg. hoppas du kommer må lite bättre. 🙂
  Och läs gärna min blogg. juliamariabjorklund.blogg.se. den är inge märkvärdig, men jag skulle uppskatta om du läste den och skrev en komentar om vad du tycker om den. 🙂
  puss och kram Julia björklund

  Reply
 30. bea april 12, 2011 at 10:16 f m

  Förstå själv hur värdefull du är som människa!

  Reply
 31. tess april 12, 2011 at 10:17 f m

  du räcker aldrig till

  Reply
 32. ina april 12, 2011 at 10:20 f m

  hej paow! Fyfan va jag känner igen mig.. man försöker vara till lags med alla, vara snälla mot alla, man vill vara snäll mot alla, man e så snäll att an glömmer av sig själv. jag e inne i en sådan period och jag brottas verkligen med mig själv, jag försöker ändra mig å få mkt mer stake. Vi måste fan visa att vi inte e värda skit människor som finns. vi ska bara va kompisar med människor som ger oss energi, inte sådanna som tar våran energi. hoppas allt blir bra <3

  Reply
 33. Jenny april 12, 2011 at 10:22 f m

  Be strong.

  Det här med bilduppladdning. Var in på din blogg igår mitt på dagen. Så kom det bara upp en vit sida med massa koder (design/kodmallskoder) på sidan: Så trodde in blogg kraschat ihop. Men igår kväll fungerade det. Men kanske hände något igår på dagen då som gjort att det inte går att få upp bildern nu.

  Kram

  Reply
 34. Elin april 12, 2011 at 10:23 f m

  Du verkar aldrig må bra. Prata med en psykolog? Det borde hjälpa.

  Reply
 35. dessie april 12, 2011 at 10:25 f m

  du är falsk..otroligt falsk.. Pratar du aldrig illa om folk ?

  Reply
 36. Mimi april 12, 2011 at 10:29 f m

  Jag var exakt likadan.. Vart sviken gång på gång, nedtryckt till noll om o om igen. Visade aldrig att jag vart sårad och ledsen utan var kaxig o ”stark” istället.
  En dag kom det, ett totalt ihop brytande.. Då insåg jag att det här funkar inte. Jag öppnade upp mig och pratade med mina vänner, nu vet jag vilka som är mina riktiga vänner och inte hugger mig i ryggen. Jag har aldrig vart så lycklig som jag är nu.

  Hoppas det löser sig för dig!

  Reply
 37. Sofia april 12, 2011 at 10:31 f m

  Tyvärr krävs det nog en hel del innan man sätter ner foten. Jag behövde flytta från platsen jag växt upp för att inse att jag är värd mer, att de flesta av ens bästa vänner hugger än i ryggen.

  Jag gjorde som du, lät alla tro vad dom ville och försvarade mig inte. Ville inte kasta skit på någon annan. Ville bara försöka må bra själv.. Så jag lät dom vara.

  När jag för första gången försökte berätta sanningen för en av mina närmsta vänner trodde hon mig inte, efter det höll jag tyst.

  Men det är bra att du börjar inse att du förtjänar mer, för det gör du! Du är värd att ha fina vänner som står vid dina sida jämt, inte som kommer och går. Ingen ska snylta på dina pengar, din givmildhet och ditt samvete! Bara så du vet, du tänker rätt – du förtjänar att ha det bra!

  Reply
 38. annsoh april 12, 2011 at 10:33 f m

  jobbigt känner exakt samma sak. Finns gumman! <3

  Reply
 39. madelene april 12, 2011 at 10:38 f m

  I know the feeling. Hang in there.

  Reply
 40. Anonym april 12, 2011 at 10:42 f m

  Du är awsome, du räcker till! tro aldirg någonting annat, puss!

  Reply
 41. Denjz april 12, 2011 at 10:42 f m

  Paow. Detta kan verka lite kallt, men jag tycker faktiskt inte du borde bry dig. Om personen som trampa på dig faller, plocka inte upp den. 🙂

  Reply
 42. fannie april 12, 2011 at 10:43 f m

  Livet är en kamp ibland. :/ Hoppas saker o ting blir bättre.

  Det kom bara upp massa text igår på din blogg och stod att den var borttagen .. då blev jag rädd paulina! 🙁

  Reply
 43. HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONEEEEEEEEEEEEY april 12, 2011 at 10:50 f m

  vad jobbigt! 🙁
  hatar när ens så kallade vänner utnyttjar en, elakt!

  men livet blir bättre, umgås med dom faktiskt är äkta vänner, så glömmer du dom andra lättare!

  ingen förtjänar en dålig vän!

  vissa av mina skrattar åt mina drömmar,.känns så jäkla surt. 🙁 🙁 🙁
  skrev ett inlägg om det igår,.

  Reply
 44. Linda april 12, 2011 at 11:00 f m

  Du borde inte bry dig om massa dumma människor och kommentarer, dom idioterna gör ingen nytta ändå, take care!

  Reply
 45. Johanna april 12, 2011 at 11:02 f m

  Aldrig fel att vara snäll och bry sig om andra så ändra inte på det. Men låt inte vem som hälst få din vänskap. Döm inte dig själv så hårt ingen är perfekt!

  http://www.johannaaghammar.blogg.se

  Reply
 46. amela april 12, 2011 at 11:03 f m

  ju snällare man är,dessto mer är folk SKIT!det är så JÄVLA synd…men FUCk THEM!

  Reply
 47. melinda april 12, 2011 at 11:08 f m

  din blogg har inte fungerat på hela dagen heller :/

  Reply
 48. Frida april 12, 2011 at 11:17 f m

  Bra skrivet! You go girl! <3

  Reply
 49. Ida med håret april 12, 2011 at 11:40 f m

  1. Jag tycker det är högst normalt att ta illa vid sig av elaka och spydiga kommentarer. Visar ju bara att man är människa. Varför lura någon egentligen? Man SKA försvara sig/ge svar på tal åt töntar som inte fattar något. Förhoppningsvis bankas nååågot in i deras skalle. Och skulle det inte göra det så har man iaf fått försvara sig och säga sin mening, vilket nog är rätt sunt i längden oavsett om det speedar på ev haters.

  2. Det är sorgligt med människor som utnyttjar andra för att ta sig någonstans. Förhoppninsvis slår det tillbaka på dem tillslut. Du

  3. Kan aldrig tänka mig att du är oduglig och inte duger till något. Fast jag förstår absolut känslan. Så kan jag också känna, fast jag egentligen veeeeeeeeeeeet att jag är duktig på det jag gör och tom duktigare än andra klåpare i samma branch. Okunniga folk som egentligen inte är duktiga på det de gör, utan istället tar sig fram och klättrar uppåt genom att trampa på andra på sin väg. Hur hederligt är egentligen det?

  4. Kom till Skara så kan vi vara ”odugliga” ihop. 😉

  Reply
 50. Keri april 12, 2011 at 11:42 f m

  Läs om min usla dag! 😉 Eller skriv om hur du tycker att jag ska förbättra min blogg! <3

  Reply
 51. ellinor april 12, 2011 at 12:00 e m

  bra skrivet, och var stark så kommmer du vinna på det i slutändan!! =)

  Reply
 52. Ida med håret april 12, 2011 at 12:19 e m

  Oj! ”Du” skulle inte hamnat som avslut på punkt nr2. Vet inte vart det kom ifrån. Helknasigt. Ville bara säga det, så det inte blir några missuppfittningar 😉

  Reply
 53. Cicki Öhrman april 12, 2011 at 12:21 e m

  Livet är hårt ibland.. Finns här för dig. ALLTID <3

  Reply
 54. Sarah april 12, 2011 at 12:31 e m

  du är bäst

  Reply
 55. sara april 12, 2011 at 12:43 e m

  SNÄLLT GJORT AV ANNIE ATT DISSA DIG?
  HON BRYR SIG BARA OM STATUS OCH KÄND VILKEN HORA

  Reply
 56. shiren april 12, 2011 at 12:51 e m

  Okey jag kollar förbi din blogga ibland och tycker att du är ganska stark endå. Jag vet att du har några som ogillar dig , men du har mer folk som diggar dig. sen att folk uttnyttjar dig är bara äckligt, men vi lever i en stauskåt samhälle!!

  jag tycker att du måste börja se att folk som du umgås med och är dina ”vänner” och har en blogg ,sen ber dig att länka dem betyder bara att dem vill ha dig för att dem ska komma långt i bloggvärlden.

  När du märker att en kompis ber dig om att länka hennes/hans blogg, då har du fått en klar signal. då måste du fatta och göra en beslut.

  antingen slutar du helt med att länka dina vänner och då får du ej såna skumma vänner som sen utnyttjar dig. Eller så kan du länka om du verkligen tror på han/hon men då ska du samtidigt vara bered på att dem kan hugga dig i ryggen, så va stark och tyck inte synd om folk eller så. vi lever i sverige de är inte synd om någon.

  jag är 20 år och skriver de här, de bara för att jag hatar när folk trampar på andra.

  Reply
 57. Lotusen april 12, 2011 at 1:25 e m

  Dagens tips:

  Få en ordentlig utbildning, skaffa ett jobb och få struktur i livet !

  Det är en av de basala sakerna i livet, som även gör att man får struktur mentalt. Just nu är ditt liv lika kaotiskt och saknar mening som att du har ett skräpigt rum och lever stökigt som värsta kvarten trots att du lever lyxliv och strör pengar omkring dig.

  Att vara behövd och få använda sina kunskaper i ett jobb är mer viktigt för välbefinnandet än bara lönechecken.

  De är ingen avancerad forskning som visar på detta utan de grundläggande behoven och belöningssystemen hos människan.

  Istället för att desperat söka bekräftelse med att visa sig i trosor och upp-puffade tuttar skulle du istället byta ut mot att visa att du faktiskt kan slutföra en utbildning, motbevisa de som tvivlar på att du inte klarar mer än beställa ostron på Stureplan….

  Du påbörjar dieter, träningskoncept, det nya livet, städning och annat… men det räcker sällan mer än nån dag. Aloe-vatten, LCHF-diet, gym-PT och annat rinner bara ut i sanden.

  Tänk efter VAD DU VILL, och BESTÄM DIG!

  Det är bara DU som kan påverka ditt liv!

  Reply
 58. Sandra april 12, 2011 at 1:35 e m

  Jag har varit med om väldigt liknande. Jag valde att ändra på mitt synsätt och ändra på mig själv och hur jag lever. Man kan ju inte ändra på andra människor eller hur de lever och beter sig men man kan ändra på sitt eget liv. Jag valde att sluta ha kontakt med de som gjorde mig mer illa än gott. Men samtidigt måste man ju tänka på att ingen är perfekt, alla gör misstag och kan göra dig illa. Men frågan är den, i vems sällskap mår du bra och vem ger dig mer glädje än sorg, sök efter den positiva balansen. Jag hade en otroligt elak vän, som jag länge försökte få bort från mitt liv och till slut räckte det. Jag slutade umgås med henne oberoende om det skulle betyda att jag skulle stå ensam i slutändan och jag började försöka se det positiva i saker. Nu mår jag bättre. Fler människor vill vara med mig för den jag är, för jag utlyser mer glädje. Vi måste trivas i vårt eget sällskap för att andra skall vilja vara med oss. Jag gör fortfarande tjänster åt andra och hjälper dem direkt ifall de behöver min hjälp, men bara så långt som jag själv klarar av och då det inte korsar med mina egna planer och mål, dessutom vill jag få något tilbaks det vill säga respekt och tacksamhet. Vi måste känna oss själva och veta hur mycket vi tål. Och alla människor tänker först och främst på sig själva, därmed måste vi vara själviska ibland, för vem kommer att tänka på ditt bästa om du inte själv gör det?
  Det känns komiskt att skriva ner detta, vad hjälper det dig att människor skriver sina tankar? Men hoppas du börjar må bättre snart.

  Reply
 59. Camilla april 12, 2011 at 2:17 e m

  Tror du är en jättefin tjej Paulina och då menar jag till insidan, klart till utsidan också men i slutändan är det inte det som är det viktigaste. Man vill bli accepterad för hur man är och inte för hur man ser ut, så känner iaf jag:) När någon kallar dig ful så kan du tänka vad har det egentligen med någonting att göra? Vad har det med någon annan att göra? Människor borde sluta hata och vara lite mer positivt inställda tycker jag. Umgås med dem du mår bra av som du vet tycker om dig för den du är! Jag hade en kompis som jag umgicks mycket med och vi hade jättekul ihop, men det var endå så mycket som inte man ska behöva ta ifrån en vän, ”alla vänner har brister” men man måste avgöra själv vad man tycker är okej att acceptera. Jag har också vart tjejen som man körde över för att jag var för snäll. Men klipper man kontakten med dem vännerna är det så otroligt skönt och det roliga är att dem fattar inte ens att dem gjort något fel.

  Kramar till dig 🙂
  man kan inte vara snäll mot alla! Alla är ju dessutom inte snälla mot dig? 🙂
  Hoppas du läser min kommentar!

  Reply
 60. sagaaaa april 12, 2011 at 2:17 e m

  paow paow världens finaste paow. läser din blogg dagligen men har nog aldrig lämnat en kommentar, men nu gör jag det. jag förstår att de där måste suga balle, folk kommer & går så är det alltid, därför förstår jag att de kan kännas lite extra jobbigt för dig. men vet du, folk som behandlar dig sådär är inte folk för dig, inte för någon. försök se på vad du har istället, en snygg pojkvän;D & så mycket andra gamla/nya vänner som bryr sig på riktigt och är äkta, du är inte ensam, du har tusentals läsare också som älskar dig, är de då verkligen värt att bli ledsen över folk som smutskastar en? svar NEJ de enda som förtjänar dina tårar är dom som skulle kunna tänka sig att gråta för dig också.
  nästa gång någon idiot frågar om du kan länka blogg så svarar du ”this is not a game of who the fuck are you” haha puss!

  Reply
 61. Sara april 12, 2011 at 2:21 e m

  Jag förstår precis hur du känner. Jag känner likadant ibland.

  Man vill vara snäll och hjälpsam mot allt och alla som man tycker om, men så får man inte ett skit tillbaka. Det är riktigt hemskt och det är så svårt att släppa dom som behandlar än illa.

  Stå på dig Paulina! Du är stark.

  Reply
 62. Cillaa, april 12, 2011 at 2:30 e m

  ojojoj, vad man känner igen exakt det du skrev! Gick igenom samma sak för ca ett år sen, och när jag väl insåg att livet är för kort för att man ska stå ut med att umgås med folk man itne gillar så började jag ta ställning och ändrade mitt liv. Skit i status, skit i gamla vänner om du ite trivs i deras umgänge. Ta ställning och välj dina vänner! det kommer att göra att du vågar vara dig själv mer, vågar lita på rätt människor och får stake mot dom som itne gör dig rättvis! Hoppas du fattar vad jag menar,!

  Reply
 63. Nina april 12, 2011 at 3:02 e m

  De är din ärlighet i din blogg som jag älskar! Du är alltid dig själv och du är helt naturlig! De kanske låter konstigt med naturlig men du är inte lika fake som alla andra stora bloggare! Du blåser inte upp saker och tycker att du är så mycket viktigare än alla andra! Din och Hugos bloggar är de ända jag Gillar att läsa! Glöm inte bort att du är bäst exakt som du är och du har en kropp som jag vet att många skulle dö för!

  Reply
 64. Bea april 12, 2011 at 3:06 e m

  Paulina! Du är den starkaste 93:an jag någonsin sett! Du är jordnära, underbar och så himla stark som klarar att leva ditt liv!
  Jag antar att mkt av detta inlägget handlar om Annie, och jag kan inte säga att jag vet vad som är rätt eller fel men jag på sistone verkar ju allt hon är ute efter vara status, men hon kommer nog på bättre tankar snart, jag menar.. Kissie?? Ett sånt nerköp från fina dig! Tänk på att inte bara släppa in svikare i ditt liv igen utan kräv en förklaring eller ursäkt! Det och mycket mer är du värd.
  Alla människor mår dåligt, och alla tar åt sig, speciellt av negativa kommentarer.. Acceptans är ju så otroligt viktigt för oss idag, jag är lika gammal som dig och jsg förstår dig precis, in i minsta detalj! Maila gärna mig om du vill ha någon att snacka med, som är som en gbgversion av dig, hihi 😉 du är en riktigt dynggo tjej och hoppas att allt kommer lösa sig för dig!! Puusss :*

  Reply
 65. Sara april 12, 2011 at 4:03 e m

  Jag tror att mycket sätter sig på en och stannar där länge. Speciellt dåliga saker som man upplever. Du kanske borde prata med någon? De brukar hjälpa att prata med någon som kan något om det! Men du är fin som du är.

  Reply
 66. Emelie april 12, 2011 at 4:06 e m

  Du gör så rätt i att skriva av dig paow. Man behöver faktiskt det!
  Du behöver inte vara någon superwoman. Var BARA den du är i alla lägen.
  Du kommer att komma längst då, se det positivt. Klart du ska reagera på saker. Alla gör det. Och var och en väljer ju att agera som & hur dom vill. Man behöver gråta ibland, bara för och släppa ut allt man går och bär på. Det är inget fel med det. Och efter att allt kommit ut, ur en så mår man betydligt mycket bättre sen. Håller man allt inom sig, så blir det bara sämre, mycket sämre. Jag tycker du verkar vara en underbar människa och du förtjänar absolut inte att bli uttnyttjad eller påhoppad av en massa elaka kommentarer. Dom som sitter och skriver elaka kommentarer är de som förtjänar sånt. Men idoter finns de gott om. Gäller bara att välja bort dom!

  Sen så att du aldrig duger till något. Det gör du så mycket mer än du tror. Det är bara en känsla du har inom dig just nu. För att du inte mår bra. Men.
  Det är inge fel med att inte må bra. För sen kommer du att bli betydligt mycket mycket starkare när du har fått genomgått förändringar & motgångar!
  Då kommer du med gott samvete finna en balans i livet tillslut. Vad som är rätt och vad som är fel och vad som får dig att må bra!

  Reply
 67. Ciiiiiiiiiii april 12, 2011 at 4:20 e m

  Samma sak för mig, o ja e bara tretton år … Jag har en vän som kommer o går o tror hon owns the place… Sen blir hon sur om jag valde att sätta mig brevid en annan en lektion… :/

  Reply
 68. sabina april 12, 2011 at 4:22 e m

  du ska umgås med dina energigivare och inte energitjuvar. dom som är dina äkta vänner är dom som accepterar dig i alla lägen oavsätt vad! och det är dom du ska ta hand om!
  några citat jag har satt uppe lite här och var i min lägenhet:
  ”när allt känns tung, ta bort det negativa och uttnytja det till posetivitet!”
  ”allt går bara man vill!”
  ”jag kan, jag är snygg, jag är bäst = bra självförtroende!
  ”du är bra på det du gör, det handlra om att bli bättre!”

  för paulina alla är vi männskliga. du har all rätt i världen att reagera som du gör!

  Reply
 69. Alicia Francke Bocio april 12, 2011 at 4:50 e m

  Tjejen! Så jävla bra gjort av dig, att skriva det här. Folk gör vad som helst för att få synas i din blogg kan jag lova dig, det är så jävla sjukt, överhuvudtaget hur folk fjäskar!

  Under min tid i idol så märkte jag av detta, och nu efter det så vet jag vilka som är mina äkta vänner, de som inte snackar skit bakom min rygg eller umgås med mig för att det är ”coolt”.. Fundera på det och vilka som gör dig glad och inte TAR din energi!
  Massa kramar
  från Alicia

  Reply
 70. lisablanka ;) april 12, 2011 at 5:00 e m

  Följ två mogna 13 åringar i deras liv med fester, sociala umgängen, mode och skönhet, bra uppdatering med myyycket bilder! 😉

  KLICKA PÅ NAMNET

  Följ två mogna 13 åringar i deras liv med fester, sociala umgängen, mode och skönhet, bra uppdatering med myyycket bilder! 😉

  KLICKA PÅ NAMNET

  Följ två mogna 13 åringar i deras liv med fester, sociala umgängen, mode och skönhet, bra uppdatering med myyycket bilder! 😉

  KLICKA PÅ NAMNET

  Följ två mogna 13 åringar i deras liv med fester, sociala umgängen, mode och skönhet, bra uppdatering med myyycket bilder! 😉

  KLICKA PÅ NAMNET

  Reply
 71. angelica april 12, 2011 at 7:11 e m

  jag fattar inte varför du tar åt dig för elaka komentarer. För helt ärligt, du är precis en sådan tjej i allafall jag skulle vända mig om på stan och tänka fyfan vad snygg tjej. du har ett unikt utseende. du ska vara stolt. ta åt dig till det här istället.

  Reply
 72. Annie april 12, 2011 at 7:41 e m

  Hej vet att du förmodligen inte kommer att läsa den här kommentaren men måste bara säga lite saker.
  jag känner ungefär lika dant! Mina ”vänner” är lite så här halvt med mig, och när vi är så ska man alltid fixa deras design på deras bloggar eller ta ett nytt profilkort till facebook. Och jag är så jävla trött på att ingen accepterar att jag kanske inte orkar göra detta åt alla! Att jag kanske bara vill ha några vänner som jag vet finns där.
  Jag ska inte säga att alla är så, för vissa är sjukt underbara men endel är för jävliga! Usch men är för snäll för att säga ifrån så vet aldrig vad jag ska göra. Dessa människor som ber mig om sådana saker är mer populära och har mer status, Detta beror endast på att dom aldrig säger emot dom coolaste killarna. Detta har jag då gjort och då låter dom mig inte vara en utav dom.
  Tjejerna kan vara helt ok när man är själv me dom men inte när dom killarna är i närheten. Vilket är så surt och elakt!

  ville bara berätta vad jag tycker för någon och du kändes som en bra person. Tack om du orkar läsa.

  kram annie

  Reply
 73. airaM april 12, 2011 at 7:50 e m

  Paulina, du är en stark tjej just för att du är mänsklig. Och det är vackert att vara sårbar. Du kommer växa upp till en otrolig kvinna, det vet jag. Precis som du säger så är receptet att umgås med de som får dej att må bra. Stor kram till dej!

  Reply
 74. Josefin april 12, 2011 at 8:41 e m

  paulina du är grym när du skriver sånahära texter! man känner verkligen igen sig! du är inte ensam om allt dehära! förtsätt såhära! you go girl!

  Reply
 75. Jacqueline april 12, 2011 at 9:28 e m

  Jag känner igen mig i varje ord som du skriver. Vet precis hur det känns! Läskigt att någon man inte känner skriver precis det som man själv har känt hehe Trevlig tisdags kväll! 🙂

  Reply
 76. Erica april 12, 2011 at 9:39 e m

  Var den du är och ta ingen skit är mitt tips! 🙂
  Du är söt och jag tror faktiskt du är snäll & trevlig också, så bry dig inte om elaka kommentarer. Bara avundsjuka jävlar who’s trying to mess with your mind!

  Reply
 77. Anonym april 12, 2011 at 10:48 e m

  Oh my gosh, jag är också mänsklig :O
  Snälla du, ryck upp dig, du är så jävla naiv att det är sjukt…

  Reply
 78. cassies.bloggsida.se april 13, 2011 at 7:29 e m

  ”är trött på att vara den där superwoman”
  och vem har sagt att du är det? för du är verkligen ingen superwoman…

  Reply
 79. Mem april 14, 2011 at 2:40 e m

  Känner rätt så mycket igen mig i det du skriver. Det jag gjorde var att ta reda på om personerna i min omkrets verkligen var något bra för mig eftersom jag gång på gång gick på deras ”trick”. Och du behöver inte må dåligt alls, för de är deras förlust och inte din!
  kram

  Reply
 80. V april 16, 2011 at 12:27 e m

  jag var som dig (utan bloggrejen) jag ägnade mitt liv åt att göra folk runtomkring mig lyckliga, jag ville vara vän med alla! sen nu när jag har hittat kärleken i mitt liv så vänder alla ryggen till bara för att de tror att man inte längre vill umgås med dem, när sanningen är att man jobbar, pluggar, har ångest utan att visa det, och värst av allt inte kan göra nåt åt saken.. nu börjar jag bara babbla, men du är inte ensam om att känna som du gör.. Du som är lita ”kändare” än andra kanske hör det så ofta att du inte ens tar åt dig.. men jag vill säga det för jag själv aldrig hör nåt sånt.. ha det bra

  Reply
 81. Freja april 18, 2011 at 11:03 f m

  Det är inte bra att ta åt sig för mycket av vad folk tycker och tänker om en. Man måste säga ifrån när man tycker att något är fel, dessa människor ska inte få utnyttja dig Paulina. Jag känner igen mig i texten och det man får göra är att börja säga ifrån. Kämpa på och låt ingen utnyttja dig!
  Kramar 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *