Steffi här!

Hewjsan typsteffi här hihi! :$

(Visited 38 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. sarah april 11, 2011 at 10:32 e m

  snälal svara! jag har grovt dåligt självförtroende. du verkar ha ett as bra! inann jag går till skolan kan ja stå framför spegeln i 10000 år och sätta upp mitt hår hundra ggr ta ut det göra om byta om hundra ggr och inget blir bra. Visst ibland har man dagar när man ser bra ut men jag vet inte på sista tiden har ja känt mig ful.. Det slutar med att jag har grov stress till bussen eftersom jag stått framför spegeln i åratal. Folk tycker jag är vacker. Men jag tycker inte det. Okej ibland.. men inte alltid. (EGO!) Men dom här senaste dagarna har jag knt mig ful.. venne varför. Självförtroendet är NERE. Hur gör du ? Tack!! <3

  Reply
 2. Sverker april 11, 2011 at 10:47 e m

  Sverker är här – och jag är bäst!

  Reply
 3. Nicole april 11, 2011 at 11:19 e m

  Ta bilder och lägg upp ! 😀

  Reply
 4. 12121 april 11, 2011 at 11:23 e m

  bryter redan ditt löfte. asum.

  Reply
 5. Semra april 12, 2011 at 11:39 f m

  hej paulina jag kommenterar här för då kanske du läser vill bara säga du är jätte vacker så ta inte åt dig alla elaka kommentarer folk är bara avudsjuka, och det med att folk utnyttjar dig jo tack jag förstår dig att du blir ledsen, men va en stark kvinna när jag läser din blogg så blir jag faktis inspirerad. Jag hoppas allt går bra mellan dig o hugo. ha det bra 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *