Och nej jag säger inte att jag är mycket bättre själv.

Fyfan vad det är orättvist. Fyfan vad alla är patetiska. Jag dör på riktigt. Jag har så mycket jag skulle kunna skriva. Om otrohet, om allt fusk om allt skitsnack som vissa skriver. Varför pikar man sina EGNA vänner för? Har man ingen respkt? Jag har 10000 saker jag skulle kunna skriva om alla. Hur många det är som knarkar, knullar runt tar melotan,bantingspiller ligger med sina bloggmangers. Som skriver att man ska vara nöjd med sig själv men ändå står och storbölar i spegen. Som förstör för andra företag. Hur mycket fusk det är i den här jävla s.k branchen. Man blir så knäckt ibland.Ja jag vet att jag har valt det själv och jag har inga planer på att sluta.

Folk är sådana jävla svin. Om ni bara visst.. Det har inte hänt något speciellt bara att jag tröttnat och insett. Alla vill få ut någonting av en. ALLA!

Bilden har inget med inlägget at göra. Me an Annie i April förra året.. <3

Posted in: Livsstil
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *