Fysatan vad bloggvärlden är patetisk.

Och nej jag säger inte att jag är mycket bättre själv.

Fyfan vad det är orättvist. Fyfan vad alla är patetiska. Jag dör på riktigt. Jag har så mycket jag skulle kunna skriva. Om otrohet, om allt fusk om allt skitsnack som vissa skriver. Varför pikar man sina EGNA vänner för? Har man ingen respkt? Jag har 10000 saker jag skulle kunna skriva om alla. Hur många det är som knarkar, knullar runt tar melotan,bantingspiller ligger med sina bloggmangers. Som skriver att man ska vara nöjd med sig själv men ändå står och storbölar i spegen. Som förstör för andra företag. Hur mycket fusk det är i den här jävla s.k branchen. Man blir så knäckt ibland.Ja jag vet att jag har valt det själv och jag har inga planer på att sluta.

Folk är sådana jävla svin. Om ni bara visst.. Det har inte hänt något speciellt bara att jag tröttnat och insett. Alla vill få ut någonting av en. ALLA!

Bilden har inget med inlägget at göra. Me an Annie i April förra året.. <3

(Visited 1 times, 1 visits today)

13 Comments

 1. missmartini maj 27, 2011 at 6:02 f m

  Va inte en av dem då? 🙂 Be the rebel 😉

  Reply
 2. Anonym maj 27, 2011 at 6:35 f m

  Haha, du är fortfarande så ung och naiv och tror att du kan vara vän med alla och måste göra alla nöjda.Vet du vad? Du skulle bara må bra av att bryta kontakten med vissa personer och inte så godtrogen för att du har varit i branchen ”jättelänge”. Du borde ha lärt dig vid det här lagret och borde verkligen fundera på vad som är viktigt

  Reply
 3. Caroline maj 27, 2011 at 7:05 f m

  Hej.. Tränar du nått? Din kropp är ju så fin.. Jag e lite fluffsig efter ett barn. Va så smal o snygg innan o nu usch!
  KrM

  Reply
 4. Sverker maj 27, 2011 at 7:18 f m

  Jag vill bara tala om att jag är väldigt snäll. Och har dessutom världens bästa blogg. För att inte tala om hur snygg jag är.

  Reply
 5. Suuuszi maj 27, 2011 at 7:18 f m

  härlig bild 🙂

  Reply
 6. miss P maj 27, 2011 at 9:26 f m

  Välj dina vänner med omsorg. De nya som tillkommer är nog dessvärre såna som är ute efter något.

  Var stark.

  Var Paulina.

  <3

  Reply
 7. blossip maj 27, 2011 at 9:28 f m

  Visst har man sådan information, men självklart skriver man inte ut den, det är väl vad som kallas hemligheter och de är väl till för att hållas.

  Att veta saker behöver väl inte betyda att människor är falska? Utan att de är mänskliga, att deras bloggvärld som de målar upp för läsarna är en fasad, det skulle nog vara svårt att leva om alla visste allt, folk dömer, tyvärr.

  Så om du vet massa saker om människor som de valt att hålla utanför bloggen är du väl en bra vän som inte outar hemligheterna?

  Reply
 8. Linnea maj 27, 2011 at 12:54 e m

  Åh vad härligt det var att höra det där på nåt sätt.

  Reply
 9. Nike maj 27, 2011 at 2:42 e m

  du har ju varit den som pikat folk mest av alla haha

  Reply
 10. Lina maj 27, 2011 at 8:10 e m

  Ska DU säga? hur många gånger har du inte själv pikat DINA vänner!? tex. dessie, du ahr pikat henne så sjukt många gånger så du ska bara knipa igen tycker jag. DUBBELMORAL.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *