Svårt och sova + lite funderingar…

Nu tänke ni säkert. Shit vad hon är uppe tidigt. Eller har sopan inte gått och lagt sig än? Jag har legat i sängen i 6 timmar. Mobilbloggat. Kunde inte sova. Jag vet inte vad det är för fel. Jag gick upp tidigt idag. Jag hatar dessa jävla sömnsvårigheter. Det suuuuger fett.

Jag får svårt att äta när jag kommer in i perdioder. Och jag som älskar att äta! Har gjort lite egen hummersoppa. Har stått uppe och mixtrat & pillar en hel hummer. Har skurit mig på hummerjävlen också . Och det blev SKITÄCKLIGT. Så jag åt två skivor parmaskinka istället. Mådde illa igen. Jävla skiit. Varför pendlar jag upp & ner i vikt så mycket? Förut så pendlade jag mellan 40 och 44 och nu är det 45-48. Konstigt. Och det är bara veckoskillnader imellan. Ställde mig på vågen nyss, 46,3. Jag har inte vägt så lite på hur länge som helst. Ändå så känner jag mig lite rund. Eller inte rund, men har fått lite mage när jag sitter ner. Ja ja, det är väl det sista problemet jag har.

Måste gå till min privatdoktor & få sömnpiller utskrivet & sen gå till en psykolog och prata om det, eftersom att jag är under 18 så måste jag prata med en sån där tant om hur jag mår. Kuuul. Not. Vad ska jag göra? Ångest, panik! Jag vill sova sova sova. Men vågar inte gå & lägga mig för att jag inte vill sova bort hela dagen.

Sen så har jag tänkt på en sak det där med kroppar. Alla säger att det är fult med tjejer som inte har några kurvor. Alltså typ liten rumpa, smala höfter byggt smala osv. Kanske blir ledsna? Det snackas jämt om kurvor hit och dit. Att curvy is the shit. Men ändå så vet jag nog inte en enda tjej som INTE vill gå ner i vikt. Alla nojjar & vill alltid bli smalare. Jag tycker är vackert. Men smalt är också vacket. Så sensuellt på något sätt.

Men varför är det okej att säga till en smal tjej ”hörru ät upp dig lite” men inte att säga ”oo gud du behöver verkligen inte den där kakan”… Håller ni inte med? Visst jag är inte sådär jääääättteeesmal längre och har alltid haft höfter. Men ändå så tyckte jag att det var jobbigt att höra HELA tiden när jag vägde som minst. Har ni ALDRIG tänkt på det?

Alla är olika byggda, that’s it. Det är inget fel med det. Själv så tycker jag att man inte borde äta donken varje dag. Vi brudar är ju fina som vi är. Tänk er killar, för att dom ska bli snygga så måste dom träna och slita hårt ^^ För vem (typ) gillar en finnig smal kille? Likaså så är det ingen (typ) som vill sätta på en SMÄLLfet tjej.

(Visited 62 times, 1 visits today)

61 Comments

 1. Silvia maj 27, 2011 at 7:25 f m

  Hej paow 🙂 du har en jättefin blogg ,jag beundrar dig sötnos.
  Men du, jag vill jätte gärna blogga via iphone men det går ju fan inte.. Skulle du kunna maila mej och förklara ? Vore jätte snällt.. Puss

  Reply
 2. ella maj 27, 2011 at 7:28 f m

  Oj, vad bra skrivet! Jag känner så igen mig. Har alltid varit för smal (av naturen dock), men haft svårt att göra något åt det. Har alltid fått elaka kommentarer om det och tänkt ”varför är det accepterat att säga sånt här till en smal person, men aldrig till en tjock?”. Hoppas verkligen att folk tänker till, det kan göra precis lika ont.

  Reply
 3. Anonym maj 27, 2011 at 7:36 f m

  hur kan du skriva att du är tjock ? du säger ju själv att du hatar sånna som klagar på sånt och skriver ut bantingsgrejer osv, du är en förebild för många. det här: http://egoinas.se/?p=10381#comments är ett bra inlägg, läs det. Om du säger att du är lite rund, då är jag skitskittjock.

  Reply
 4. m maj 27, 2011 at 7:50 f m

  hm tycker de känns som att du har fördomar mot tjocka tjejer. de e som du säger att man e olika byggd. så vissa kanske inte passar som smal o andra som tjock. ja e så otroligt stolt över en av mina närmsta vänner. hon e stor, o hon trivs.
  o sen hur vet du att killer inte vill sätta på tjejer som e smällfeta? bara för att du inte skulle vilja de om du var kille?

  Reply
 5. E M M E L L Y maj 27, 2011 at 7:50 f m

  Gå ner i vikt vill ju de flesta, men de vill ju inte förlora sina former för det … Det är lite krångligt, tror jag haha 😉

  Reply
 6. Emelie maj 27, 2011 at 7:52 f m

  Hej Paow! Kan bara säga såhär att du är inte ett dugg ensam om att ha det sådär svårt med sömnen, jag har lika dant, fast jag kan ligga vaken & sen igen runt ca 4-4.30 så kan jag somna så då vaknar jag inte istället. & när jag pratade med en läkare så va det enda jag fick till svar ”försök få in en sömnsrytm” typ som att det vore det enklaste!, Så jag hoppas att dom kan lösa din sömn åt dig osv för jag vet hur viktig den är & hur man mår när man varit vaken ett helt dygn! 🙂

  Reply
 7. Lydia maj 27, 2011 at 7:58 f m

  Hej Paow!
  Hur mycket tjänaar du per månad?

  Reply
 8. Josefine maj 27, 2011 at 8:11 f m

  omg, som om dem som lider av akne har valt att göra det också? va fan snackar du om liksom? ok, om du skrivit en smal kille, men varför skriva finnig? har INGENTING med saken att göra…

  Reply
 9. Anonym maj 27, 2011 at 8:23 f m

  Känner helt klart igen mig! Var ganska smal för något år sen och många påpekade att jag var underviktig. Min kropp är sån att jag kan äta mycket men går inte upp i vikt. Då säger alla: men vad bra för dig då kan du ju äta jättemycket! Men, det är lika jobbigt det. Jag är fortfarande missnöjd med mina smala ben men har lyckats äta upp mig lite. Jag har aldrig haft någon anorexia eller så. Jag äter hur mycket som helst för att gå upp i vikt, så snälla, tänk er för innan ni säger något, det kan vara lika jobbigt att vara underviktig!

  Reply
 10. Hilda maj 27, 2011 at 8:37 f m

  Jag har också tänkt på det. Det är för mycket snack om hur en kvinna SKA se ut. Vadå ska?
  Då är det som du säger, vi SKA inte vara för smala, vi SKA inte vara för tjocka, för långa, korta etc. Tråkigt att så många tycker så..

  Dessutom, så tycker inte jag heller att det är okej att säga till en smal person att man ”borde äta upp sig lite”. Det är lika illa som att säga åt en mulligare person att äta mindre. Även fast jag tror att man skulle ta mer illa upp om man var lite större.

  Reply
 11. Nina maj 27, 2011 at 9:00 f m

  Håller med dig i allt, förutom det där om att killar inte vill sätta på SMÄLLfeta tjejer… Tro mig, det finns killar till det med, bara att de kanske inte skryter om det. ;D

  Aja, tycker du har jävligt rätt i det du säger. Hatar den här hetsen kring att tjejer ska hålla på och ”äta upp sig” och ”vara stolta över sina kurvor”, att man försöker motverka ”size zero-idealet”… Det slår ju bara fel och folk mår dåligt för att ”smalt = fel” i vissas ögon.

  Reply
 12. sofi maj 27, 2011 at 9:09 f m

  Håller med. Men Tira Reed som du har lagt ut bild på gjorde ju en fettsugning som blev misslyckad. Det är därför hon ser ut som hon gör 😉

  Reply
 13. Emma maj 27, 2011 at 9:33 f m

  Så rätt!
  Jag är byggt smal och får ständigt kommentarer om det men fan kan jag göra åt saken? Så det är vääldigt kränkande när man faktiskt inte kan gå upp i vikt.
  Men tycker kurvor och smalhet är lika fint, men man påverkas ju av andra åsikter såklart 🙂

  Reply
 14. Danielle maj 27, 2011 at 10:20 f m

  Jag känner verkligen igen mig i den där texten. Jag har alltid varit smal, jag föddes smal och jag antar att det är mina gener helt enkelt (båda mina föräldrar är smala, inklusive fler i släkten). Jag har ofta blivit kallad för ”anoryxia barn” osv. Men jag har inte anoryxia och jag äter inte barnmat som Kissie. Faktum är att jag äter mest i min familj. Jag älskar mat! 🙂

  Reply
 15. Jennifer maj 27, 2011 at 10:50 f m

  Helt rätt skrivet! Även om jag inte visar det utåt så gör det verkligen ont när folk kommer fram och ” herregud , får du ingen mat hemma” , ” har du anorexia ” .. Osv.. Jag har fått höra det många gånger och jag är så sjukt trött på det. Jag äter mycket mer än folk tror , jag älskar mat och godis. Bra ämnesomsättning bara! Men iallfall , som du säger. Det är lika dåligt att säga så till en smal människa som till en tjock. För vissa kan faktiskt inte gå upp/ner i vikt..

  Reply
 16. Erika maj 27, 2011 at 10:51 f m

  Har själv varit väldigt smal och fick då heeela tiden höra att jag behövde gå upp i vikt och att jag inte såg bra ut vilket gjorde mig ledsen. Nu var grejen att jag gått ner snabbt på ”fel” vis dvs ätit bara sallad, inget fett, tränat jättehårt och även spytt upp min mat. Folk var oroliga helt enkelt!

  Vad jag försöker säga att är att hetsen mot smala tjejer är befogat för det är bara en bråkdel av spinkisarna som verkligen är så smala pga gener lika mycket som det bara är en bråkdel av fettona som är genetiskt tjocka. Tjejerna du valt att lägga upp bild på är exempel på brudar som tappat sig själva fullständigt och uppenbarligen inte sköter om sig själva och sina kroppar och att det är DET folk reagerar på när de säger att smalt inte är snyggt. Det ser inte hälsosamt ut och health is beauty!

  Reply
 17. s maj 27, 2011 at 11:22 f m

  Når jeg ikke kan sove er det fordi jeg har lavet for lidt om dagen. Det er vigtigt, at have rutiner og komme uden for og bruge kroppen. Prøv at løbe en tur, eller tvinge dig selv til at stå op tidligt – så bliver du jo naturligt træt om aftenen:)

  Reply
 18. Anonym maj 27, 2011 at 11:39 f m

  Bra skrivet.

  Vi har rätt att tycka att smalt är vacket och sensuellt (för det är det?)

  Reply
 19. Carolina maj 27, 2011 at 12:21 e m

  Jag har sett väldigt många smällfeta tjejer med pojkvän och till och med barn så uppenbarligen vill någon sätta på dessa. Likaså är min pojkvän JÄTTESMAL, alltså, helt JÄTTESMAL och han har finnar också precis som jag har ibland. Det gör inte honom ful. Han ser ut exakt som jag vill ha honom och tro mig, jag vill ligga med honom – JÄMT!

  Det blir så jävla fel när du försöker skriva ”smarta” inlägg som ska uppfattas som bra när du ÄNDÅ snackar skit om någon grupp i slutändan ändå. Att säga ”alla är vackra” men utesluta smällfeta tjejer och smala, finniga killar är inte logik. Samma sak som med dina puckade uttalanden om integrationspolitik.

  Jag gillar dig, det gör jag, men du behöver verkligen tänka innan du skriver och talar ibland Paulina.

  Reply
 20. V maj 27, 2011 at 12:22 e m

  Men det är en stor skillnad på att vara naturligt smal eller banta ihjäl sig och tvinga kroppen att vara pinnsmal. De 2 tjejerna som du har lagt upp på inlägget ser absolut inte att må bra.

  Och det du skrev om att killar måste träna för att vara snygga är ju fan helt jävla sjukt. Alla killar behöver inte vara biffiga för att klassas snygga eller manliga.

  Reply
 21. Pauline maj 27, 2011 at 12:25 e m

  Pröva att ta melatonintabletter. Dom finns på hälsokostaffären och det är inget farligt. Jag använder dom själv och de funkar bra på mig, jag har också haft svåra insomningsproblem. Pröva och se hur det funkar för dig 🙂

  Reply
 22. meli maj 27, 2011 at 12:49 e m

  jäklar va likt mitt inlägg jag skrev igår, har du sett det på bloggs startsida eller nåt? iallafall dedär med ”ät lite mer” osv 😛 känns lite sjukt att vi har tänkt samma nu annars.

  Reply
 23. Lovisa maj 27, 2011 at 1:17 e m

  Du har så rätt, fortsätta köra din egna stil och våga ifrågasätta!!

  Reply
 24. imôto maj 27, 2011 at 1:51 e m

  Håller med dig om det där med ”hörru ät upp dig lite”, ”oo gud du behöver verkligen inte den där kakan”. Det sårar ju åt båda hållen. Om folk ser ut som de gör så låt de göra det, det har dom antagligen valt själva, eller så lider de av någon sjukdom, något arv eller liknande. Själv har jag ganska kraftig benstomme som gör att jag lätt går upp i vikt.

  Reply
 25. Louise maj 27, 2011 at 2:01 e m

  jag förstår att du skrev inlägget för att försvara dig själv och andra tjejer som är smala. men samtidigt är dina argumentationer riktigt dåliga då du på ett dåligt sätt ska försöka ställa en smal och en tjock tjej mot varandra. tror du helt seriöst att en tjock tjej INTE får höra att den ska gå ner i vikt, blir ibland utanför och allt det där? eller hur svårt den personen har att hitta kläder som passar? hur extremt ledsen och nedslagen den personen känner sig efter att ha provat kläder i en provhytt med tusen speglar? visst har extremt smala tjejer det svårt också, men samtidigt ska du kritisera tjocka tjejer? för mig går det inte ihop alls.

  fast varför ska jag orka kommentera när man inte får något svar. det är som att prata med en vägg. helt meningslöst.

  Reply
 26. T maj 27, 2011 at 2:04 e m

  Trodde faktiskt aldrig jag skulle kommentera din blogg. Men nu måste jag verkligen göra det. Tack. Herregud TACK för att någon tar upp det här! I hela mitt liv har jag blivit kallad smalis etc etc. och jag har gråtit ögonen ur mig, jag vet inte hur många gånger. Det spelar ingen roll hur mycket jag äter, min kropp bara funkar så. Jag har inte heller bara kallats saker av andra ungar utan även av lärare, föräldrars vänner, skolsköterskor, ja, ärligt talat vem som helst. Det verkar vara okej att säga så till folk. Men aldrig att en lärare skulle kalla sina elever för knubbisar.. Inte ens när man säger åt människor att man inte vill bli kallad smal verkar dom fatta vad ”problemet” är.
  Det mest ironiska med allt detta är att jag inte längre är assmal. (Alltså, jag är ju smal och har ett lågt BMI, men jag belönades med bröst och muskler..) och jag skulle kunna fylla en bok med namn på folk som skulle bli glada ifall jag blev tjock istället. Hur motsägelsefullt är inte det?

  När ska människor sluta racka ned på andra, bara för att de vill må bättre själv? Tjock som smal, kurvig som rak, sällan att någon själv fick välja hur de såg ut!

  Reply
 27. Hellou Vicky från Finland maj 27, 2011 at 2:51 e m

  Jag gick upp 30 KG I VIKT när jag blev SJUK 2007… :/
  Har lyckats gå ner 8-10 kg efter de, inte så mkt men bättre än inget..

  Innan de har jag alltid vart smal eller liite underviktig och kunde äta vad som hellst utan att gå upp….

  Reply
 28. Hellou Vicky från Finland maj 27, 2011 at 2:55 e m

  ”Pauline skriver:
  2011-05-27 kl. 12:25
  Pröva att ta melatonintabletter. Dom finns på hälsokostaffären och det är inget farligt. Jag använder dom själv och de funkar bra på mig, jag har också haft svåra insomningsproblem. Pröva och se hur det funkar för dig ”

  Får ni melatonintabletter utan recept i Swe? Här i Finland behöver man recept… Men ja dom är bra och är inte beroende framkallande eller farliga 🙂

  Reply
 29. Sofie maj 27, 2011 at 3:00 e m

  Fast det kanske inte är jätte smart att lägga ut bilder på 2 tjejer som båda uttalat har ätstörningar när din poäng var att vissa är naturligt smala och att det sårar om man säger ”ät upp dig lite”. Tanken var väl att man ska få se ut som man vill men hälsosamt, inte genom anorexia?

  Reply
 30. E maj 27, 2011 at 3:24 e m

  Så himla rätt Paow!
  Tack för inlägget!

  Reply
 31. Hej maj 27, 2011 at 3:38 e m

  Jag hatar folk som säger att alla föredrar tjejer med kurvor. Jag har alltid varit smal och jag kan inte gå upp i vikt hur mycket jag än försöker! Och när man redan har komplex över att man är så smal och okurvig är det inte lätt när man får höra från höger och vänster att killar föredrar ”något att ta i”.

  Reply
 32. Emma maj 27, 2011 at 3:56 e m

  Precis så är det. Jag har alltid varit smal och när jag var mindre var jag väldigt smal även fast jag åt mycket.
  Och när folk kommenterade det så blev jag faktiskt väldigt ledsen. Och när man är smal kommernterar folk ganska elakt iblan, även fast de tror att det inte sårar. Sen när jag blev lite äldre och folk kommentrade mig, oftast dom som var lite mulliga, absolut inte tjocka, men det tycke ju dom själva att dom var,och sa tex. ”Jävla pinne” eller ”smalis” och sånt sa jag alltid ”jävla tjockis” eller ”hällre det än att rulla fram” bara för att såra dom tillbaks. Just nu bryr jag mig inte så mycket när någon säger det, men ibland blir man riktigt arg, för fattar inte mäniskor att smala(som inte vill vara SÅ smala) har nästan precis samma komplex som tjocka. Jag ville tex inte bada med skolan för jag va så smal, och tjocka vill inte bada för dom är tjocka, och en ”jävla pinne” kommentar sårar precis lika mycket som ”jävla köttbulle eller fetto” men ändå är det mer accepterat att säga till en smal än en tjock.

  Reply
 33. matilda maj 27, 2011 at 4:34 e m

  är inte det ganska uppenbart? jag läser ofta om människor som skriver som du. ”varför är det okej att säga smal men inte tjock”, typ. enligt idealet SKA man vara smal. därför. man antar att alla vill vara smala, och att alla smala trivs med sig själva. visserligen, det är inte bra. men självklart är det därför.

  Reply
 34. Hanna maj 27, 2011 at 6:00 e m

  Så killar är alltså inte fina som de är? Förstår inte riktigt det sista, det är ju inte som att BARA de biffiga killarna får ligga? Jag faller för smala killar, skulle aldrig få för mig att ligga med nån som hänger på gymmet varenda dag. Men det är ju vad jag tycker, vilken tur att alla gillar olika (så att även de (kanske finniga) och smala killarna får ligga…;))

  Reply
 35. Sofia maj 27, 2011 at 6:40 e m

  All respekt till dig Paulina! Efter det här inlägget har jag fått en helt annan syn på dig! Jag har alltid varit smal, mina kompisar har alltid sagt att jag ser ut som en pinne, att jag ej har bröst, ingen rumpa osv och helt ärligt så är jag jävligt less på det! jag blir sjukt ledsen när dem säger så men vad fan ska jag göra? Jag älskar mat, godis, bakelser you name it men jag går ej upp i vikt. Men jag är faktiskt sjukt nöjd över min kropp förutom mina bröst. Jag är 14 år och har 75 b vilket jag tycker är jättelitet. Mina kompisar är mulliga och lite tjocka men jag säger ALDRIG något om deras kroppar eftersom jag är så rädd att dem kommer att bli sårade men ändå så säger dem massa saker om min kropp. Men det är en sak jag har lärt mig och det är att folk är så SJUKt avund sjuka på oss som är födda smala! Annars skulle dem aldrig ha klankat ner på oss. Men det jag hatar mest av allt är när folk säger att killar vill ha kurvor och detta har fått mig att tro att det är därför jag aldrig har haft en pojkvän eller strulat.

  Reply
 36. fdsffffffffdfff maj 27, 2011 at 6:41 e m

  kanske för det anses socialtaccepterat och är ett (sjukt) ideal, medans att vara tjock oftast bara betyder att man är ful och tjock i många människors ögon.

  Reply
 37. Sofie maj 27, 2011 at 7:16 e m

  Bra att du tar upp det! Vi lever i 2011 och folk går fortfarande omkring och tror att det är ok att kommentera ens vikt bara för att man är smal. Jag har varit/är naturligt smal i hela mitt liv.
  MEN… vadå killar föredrar kurviga tjejer, att ta i? Så vitt jag vet så har en platt mage, slimmad kropp alltid varit eftertraktat av killar hos tjejer.

  Reply
 38. julia maj 27, 2011 at 9:31 e m

  Fyfan vad jag håller med! Det är helt jävla förbjudet att säga till en överviktig tjej att hon är tjock och borde gå ner, men att säga till en underviktig tjej att hon är äckligt smal och fan måste gå upp, det är helt okej. Vad är skillnaden egentligen? Ingen av dom kanske är nöjda med sin kropp. Tack för inlägget, känns jävligt bra att någon tar upp det!

  Reply
 39. Michelle maj 27, 2011 at 10:27 e m

  Asså du är ju helt knäpp! min syster som är 13 läser din blogg och hon tror ju att hon också ska hålla på och banta och prata om kilon ihit och dit!! Fan vad less jagblir, jag läste din blogg också för du var olik KIssie men ni två är ju helt störda. Vikt vikt vikt vikt vikt heeeeeeeeeeeeeela tiden!

  Reply
 40. Andrea maj 27, 2011 at 11:36 e m

  Goosh va många skriver skit… Jag tycker det är skitbra att du tar upp sånna här grejer. Man bör kanske inte säga vad som är fult 😉 men att du skriver om att det är lika elakt att säga till en smal människa att den bör äta mer som att säga ”ät mindre” till en fet människa, så himla rätt! Jag ahr i hela mitt liv varit för smal, underviktig, men naturligt. Det spelar ingen roll hur mkt ja äter, jag käkade donken 8 ggr förra veckan, plus de måltider jag fick hemma. Två middagar varje dag alltså. plus resten. Inte ett hekto har jag gått upp. Ändå håller en massa människor på å säger att jag ska käka mer. Liksom är dom dumma i huvudet? Jag kan inte göra något åt hur jag ser ut, och jag har bestämt mig för att älska min kropp. Vad hjälper det att gnälla liksom?

  Min kompis är i samma situation som jag. Dock har hon tappat matlusten för tillfället. Hon äter, men hon tycker att det är jobbigt att få i sig maten. Alla får sådana perioder, det är helt normalt. Men bara för att hon är så smal som hon är (naturligt) så blir hon inkallad till skolsyster, hon måste snacka med en kurator osv, just för att de tror hon har anorexi. Det finns fan inget mer kränkande än det hon har fått gå igenom! Hon hade just accepterat sin kropp som den ser ut, och nu blir hon anklagad för att ha anorexi. Om en fetare människa hade tappat matlusten och inte är sugen på mat, då hade ingen brytt sig. Men bara för att hon är så smal som hon är så blir det ett jävla liv. Är så trött på alla människor som inte fattar hur ont det kan göra av att få kommenter om hur smal man är.

  Reply
 41. Anonym maj 28, 2011 at 12:04 f m

  tack paow, verkligen helt rätt, jag komenterar ALDRIG blogga, men helt serriöst, TACK du får mig att förstå att jag är inte den enda som har problem med att vara smal, o att folk tror att det är okej o komentera min kropp bara för att jag är smal o inte för tjock. Du är serriöst bäst! Hoppas du tar åt dig!

  Reply
 42. sophia maj 28, 2011 at 1:36 f m

  nej, jag förstår inte hur ni kan tycka att det är jobbigt att höra att ni är smala? det är ju det (typ) ”alla”/många/jag strävar mot !? att bli smal liksom. Jag är tjooooock eller jag har kurvor och ni tror att det gillas är ni dumma eller ?! MAN VILL VARA SMAL så är det bara!

  Reply
 43. jennie maj 28, 2011 at 2:48 f m

  Jag är mullig, men har aldrig och vill inte gå ned i vikt. Jag tycker att jag är så jävla snygg och sexig ändå.

  Reply
 44. anonym maj 28, 2011 at 9:55 f m

  Såg det här inlägget nu. Har alltid haft problem med min vikt, men inte att jag har varit för tjock utan för liten.
  Och varenda gång någon kommenterar min vikt och hur smal jag är så får jag ångest. Alla säger till mig att äta mer, men jag äter mer än mina kompisar tillsammans.
  Och det är just det man kan säga till en smal tjej att gå upp i vikt men man kan inte säga till en tjock tjej att banta. Och det tycker jag är orättvist..

  Reply
 45. erica maj 28, 2011 at 9:56 f m

  du skriver bra ibland, o sen avslutar du med en klantig mening.
  anledningen till att man inte bör vara smällfet är väl fan inte för att killar inte vill sätta på en? kan ju ha med hälsan att göra också, vilket känns något viktigare än vad killar tycker att de skall knulla.

  Reply
 46. missmartini maj 28, 2011 at 10:10 f m

  SVAR till :Sofia…

  Lilla gumman du är14 år!!!!!! Bröst finns inte på alla då men kommer senare så sluta fjanta dig! Å vafan e besattheten av bröst egentligen, de e ju för fan fyllt med fett så de borde ju ni vikthetsare vara rädda för egentligen 😛

  Reply
 47. Maria maj 28, 2011 at 11:46 f m

  Håller med dig, jag e riktigt smal för det är så jag är byggd. Jag äter ganska så mycket mat för min ålder om jag ska vara ärlig(xD)och ändå går jag aldrig upp. Så när folk säger att jag e så jävla spinkig och att jag kanske behöver äta mer så blir jag faktiskt lite ledsen. För vad ska jag göra liksom?? Jag kan inte gå upp i vikt :/ Men som du sa så e det typ inte okejj att säga till nån att kanske inte äta så mycket. Men det e fritt fram och säga till smala människor att dom borde äta mer! Blir rent av förbannad!

  Reply
 48. Besviken maj 28, 2011 at 12:13 e m

  Du har en sån jävla dubbelmoral. Förut såg jag upp till dig, för att du var i stort sett den enda äkta bloggaren. Nu hatar jag dig mer än någon annan. Äckliga hora. Gå och dö

  Reply
 49. S maj 28, 2011 at 12:16 e m

  Håller med en som skrev däruppe, vadå, handlar det om vad killar vill knulla? Du är fan sjuk i huvudet. Lägg in dig på psyk.

  Reply
 50. victoria maj 28, 2011 at 1:12 e m

  jag tycker att du får tänka dig att du sitter i en överviktig person situation innan du skriver sådär? nej ingen vill nog sätta på en smällfet människa men vem fan vill sätta på ett benrangel då?! det är lätt för dig som är smal. försök inte få oss att tycka synd om dig för att du går upp och ner i vikt hela tiden när det gäller mellan 45-48. asså förhelvete, tänk efter och va inte så självisk.

  Reply
 51. sara maj 28, 2011 at 2:26 e m

  herreguud, någon som verkligen skriver om sanningen! känner igen mig med allt! alltid varit smal, är smal och kan inte göra mycket åt det, bara att äta väldigt mkt. men de verkar inte alla andra förstå. ”gå upp 5 kilo minst” men de e ju as lätt! du kan väl lika väl gå ner då eller? precis samma sak, om inte svårare för oss som e född till att vara smal. Du är gryym, paulina, så rätt!

  Reply
 52. fanny maj 28, 2011 at 3:18 e m

  dom 2 bilderna du har lagt upp är på 2 personer som har bantat sig och plågat sin kropp sådär. Det finns folk som är smala hela tiden och inte KAN gå upp i vikt. Och det är inget dom kan råför. Precis samma sak me vissa som har fetma. Dom kan inte gå ner i vikt. Alla är olika och LEAVE IT THAT WAY. Varför diskutera och skriva som om att vem fan vill knulla ett fetto? Vem fan vill ligga med ett skelett som typ kissie? Precis samma sak, håll dina åsikter för dig själv för det finns folk som tar åt sig så sluta

  Reply
 53. Line maj 28, 2011 at 8:21 e m

  Gud vad bra att du tog upp det! Jag är smal och vill ha mer former men jag KAN inte gå upp i vikt! Det är på ett sett jättebra att man har lyft fram alla kurviga kvinnor idag. Det känns lite som att det just nu är ”de kurviga kvinnornas tid” Men man får faktiskt inte glömma bort de okurviga/spinliga osv. Om idealet säger att man ska ha ”jättebröst” så är det självklart att de med mindre bröst blir obekväma. Kanske inte alla men många. Så super bra Paow! 😀

  Reply
 54. Lotten maj 29, 2011 at 8:23 f m

  Kan inte hålla med mer! Feta människor för mig symboliserar folk som inte vill ta hand om sina kroppar eller respekterar sina kroppar eller sig själva tillräckligt för att håla sig i form lr ens BRY sig om att hålla sig i form då de anser det vara viktigare att trycka i sig en massa onödig mat, medan folk på andra sidan jorden dör av svält. Det är verkligen äckligt. Sen vill de man ska tycka synd om dem för att de är mobbade och utstötta i samhället och gnäller på att det inte är de som är feta utan alla andra som är för magra och därför bör anpassa sig efter DEM. Det är så bakvänt att det inte kan bli värre. Det är ju därifrån all denna vikthets kommit! För bara 20 år sen var folk naturligt magra och åt heller inte onödigt mycket. Då fanns det enstaka människor med fetma, nu är de en majoritet och de tåler inte folk som har fina kroppar och inte ätit sönder sig, därför måste det klagas och tryckas ner de med fina kroppar så de inte vågar visa sig ute utan bara de feta syns och det därigenom ska bli ”normalt”.. Alltså borde vi istället visa oss desto mer för att få dem att FATTA vad de har gjort med sig själva. Det är vi med normalsmala kroppar som är normala, inte dem!

  Kanske många nu tänker att det är ju inte så med feta, men JO, det är det sannerligen visst det! jag har känt sååå många feta människor i mitt liv och de har alla en sak gemensamt: de skyr träning och lever för att äta.

  Reply
 55. Sad maj 29, 2011 at 7:37 e m

  Kom igen… Detta var verkligen inte smart! Folk är olika, och det är väl en väldig tur!?

  Reply
 56. Anonym maj 30, 2011 at 7:36 e m

  Bilderna du la upp på bloggen är tagna när både Lindsey och Tara hade ätstörningar. Vilken otroligt bra förebild du är (not).

  Reply
 57. Anonym juni 2, 2011 at 12:39 e m

  They say let’s get skinny. I say let’s get healthy. They wanna see hip bones, collar bones, thigh gaps, and thin legs. I wanna see smiles, confidence and LOVE. They say they want to do this so they can love themselves. I say you are more than a goal och some numbers. They may want to be one thing. Skinny! I say they can be so many things. You can recover. You will recover. Beauty isn’t a size. Sexy isn’t a size. Gorgeous isn’t a size. Stunning isn’t a size. STOP PUTTING SIZE ON BEAUTY. Beauty is not a number. Beauty is confidence. Confidence is beauty. BE CONFIDENT.

  Reply
 58. Litetpäron juni 10, 2011 at 9:08 e m

  Faktiskt väldigt dåligt skrivet. Varje dag stöter vi kurviga människor på dessa reklamer om hur man skall gå ner i vikt och att det bara finns kläder i en viss storlek. Jag är 1,58 och väger just nu 57 kg, har en a-kupa, men har definitivt kurvor på mina höfter och lår. Skulle vilja gå ner i vikt och fixa mina kurvor. Men för vem gör jag detta, jo för er, för att kunna bli accepterad och ”söt elr sensuell” som du säger. Och vet ni vad, jag har en finnig kille som har muskler och är riktigt go. Han bryr sig inte om hur jag ser ut. När jag drar upp ämnet att jag vill banta så tycker han att det är dumt och rent utav farligt.
  Vi är kvinnor och vi ska ha höfter och något att ta på, vi ska kunna födda och är därför skapta för det. Det är lika vackert som att vara smal.
  Men det är inte fint om man är så smal så att benen sticker ut, och att man har bantat ner hjärnan….Idealet borde vara frisk och lite hull! Timglass äger, och päron ;D Tjejer älska er själva oavsett vad! Var friska och hetsa er inte 🙂 <3 Gör det inte för killarnas skull, ni får en man oavsett hur ni ser ut. Jag fick ju min, trotts mina komplex (som han älskar)

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *