Har tänkt på en sak till…

Måste bara skriva ut det innan jag glömmer bort det. Läste ett gammalt inlägg på Gossips som skrev om att folk blir arga på mig för hur mycket min blogg drar in i månaden… Det är betydligt mer nu. Den här månaden så drog min blogg in ca två hundratusen, men då är det mellanhänder och avgifter som betalas också. Resten så sparar jag i bolaget, så jag kan leva gott sen när bloggen går dåligt ;)… Kan även säga att jag plockar ut en lön på ca 17 tusen i månad på det. Som sagt. Mer behöver jag inte. Ja ja, nu kommer jag till saken.

Alla som ber mig att gå i skolan skaffa en utbildning o.s.v… Men har ni kanske frågat mig om jag vill bli sjuksköterska eller jurist? Svar nej. Jag kanske vill hålla på med naglar eller bli make up artist ”efter” bloggen. Vet ni om jag planerar att ta en kurs i vinter? Nej, dås å. Och det är ju en utbildning eller hur? Har ni som kommenterat det tänkt på att jag bara är 17 år? Jag har precis börjat få vara ute till 12, nyss blivit byxmyndig, typ precis lärt mig tvätta håret själv? Jag gick klart grundskolan. Och visst är jag inte speciellt smart, men jag har ju lyckats rätt bra ändå.

Tänk om jag kanske vill ha ett vanligt butiksjobb. Min pappa äger mataffärer som jag jobbad med förut, jag kan kassan och jag kan beställa varor. Det är ju meriter. Jag kan t.o.m. be min pappa fejka dom… 😛

Kanske så vill jag jobba på äldreboende? Eller städa toaletter? Så ni som säger att jag ”inte kan bli någonting” ser alltså ner på människan som tar betalt varje gång du handlar mat? Eller personen som byter blöja på din senila mormor? Eller personen som sitter och stämplar din biljett varje gång du åker tåg?

Jag vill mer än gärna att ni som kommenterat allt det där gärna förklarar det för mig 🙂

20110527-080216.jpg

(Visited 33 times, 1 visits today)

56 Comments

 1. rosa maj 27, 2011 at 8:08 f m

  Äsch jag tror folk bara är avundsjuka när dom skriver sånt som att du aldrig kommer bli nåt och så.
  Kan inte neka att jag blir lika avundsjuk själv när jag hör om dina smaskiga summor 😉
  Jag är 15 år och kommer nog inte komma upp i så där mycket pengar förrän om typ 10 år minst. Tycker du är asduktig och borde bara köra på. go for it dude. Dessutom äre ju ingen som stoppar dig från att bli läkare eller advokat än, eller hur? Du är ju inte ens 18.

  Reply
 2. anna maj 27, 2011 at 8:19 f m

  Kan du inte byta design?!

  Reply
 3. Fia maj 27, 2011 at 8:22 f m

  Hörrödu vem är det som ser ner på olika jobb egentligen?? Det är inte så bara att gå ut och få ett jobb på ett äldreboende, du behöver oftast ha en utbildning där med! Det krävs mycket mer än du tror att jobba på ett äldreboende (jag har gjort det). Får du chansen att prova tycker jag verkligen att du ska ta den!

  Reply
 4. matilda maj 27, 2011 at 8:26 f m

  håller med Fia, men jag håller med dig också Paulina – du får göra som du vill och jag tycker det är fantastiskt att du har kommit så långt utan utbildning (:

  Reply
 5. Ebba maj 27, 2011 at 8:37 f m

  Seriöst till dom som klagar: Om ni skulle haft en stor blogg som drar in massor av pengar, skulle ni då ta en utbldning o skaffa ett jobb? Haha nej det är såklart ni inte skulle, alla skulle ju leva som paow inte behöva göra så mycket pengarna kommer ju iaf, leva livet lixom! Ni är bara så jävla avensjuka som inte får leva det super livet som Paow lever!

  Reply
 6. Anonym maj 27, 2011 at 8:38 f m

  you go paow!

  Reply
 7. Maria maj 27, 2011 at 8:41 f m

  Fia: du, det krävs INGET alls att jobba på äldreboenden – i alla fall inte här där jag bor! vem som helst får anställning = dom som har utbildning och har pluggat i år för att jobba inom äldreomsorg får inga jobb för att många outbildade får jobb då dom känner någon som jobbar där. Jag tycker det är hemskt, jag kommer då ALDRIG sätta min fot på ett äldreboende så länge det ser ut som det gör. Personerna dom anställer har ingen aning om medicinering, felställningar, liggsår, benbrott och här går dom och tar hand om våra äldre. Nej, usch!

  Hur jag vet detta? Jo, för att jag själv har gått utbildningen och inte fått jobb då man prioriterar att anställa folk man känner istället för att kolla på kompetens och utbildning.

  Reply
 8. Maja maj 27, 2011 at 8:46 f m

  Jag bryr mig inte i att du har utbildning. Men tänkte bara tala om att om du vill ha mer än ett vikariat (jobb kanske 2,3 dagar i månaden om du har tur) eller som sommarvikarie så är du tvungen att utbilda dig till undersköterska. Går själv som vikarie på äldreboende.

  Reply
 9. Carolina maj 27, 2011 at 9:00 f m

  Jag tar min examen i psykologi och kriminologi om en vecka. Inte fan är jag garanterad jobb för det. Vill jag ens jobba med det? Jag vet inte… Saken är att är man tillräckligt intresserad av något så kommer man långt på bara det. Visst, man kan inte jobba med alla yrken bara av rent intresse, vissa jobb kräver utbildning. Men i min klass är över hälften över 35 år, så att bestämma sin framtid när man är 17 år är bullshit. Paulina, du kommer på vad du vill göra med tiden om du inte redan vet. Men låt fan ingen annan påverka ditt val. Sikta in dig enbart på vad du vill så kommer livet bli sååå mycket roligare än bitterfittornas. Men var ändå realistisk så blir framtiden lovely!

  Reply
 10. EMMAS maj 27, 2011 at 9:07 f m

  brunis 😀

  Reply
 11. emma maj 27, 2011 at 9:12 f m

  Jag håller helt med dig. Jag brukar läsa kommentarer du får och de är riktigt fula. Man kan bli vad som helst bara man går på utbildning. Men hon förfan bara ett år äldre än mig ?

  Reply
 12. Linda maj 27, 2011 at 9:17 f m

  seriöst paow.. jag har jobbat i en välkänd butik (som butikschef) i många många år.. Varenda gång någon sökt jobb hos mig försöker jag via flertal intervjuer få ett hum om deras personlighet istället.. betyg betyder ingenting? blir så trött på alla som ska ge dig moralkakor varje dag.. jag tycker att du ska fokusera på att må bra, ta hand om dig själv och leva som en 17 åring bör (försöka iaf 🙂 ) försök tänka på att det finns tusentals av oss (som jag) som inte klankar ner på dig trots att man läser bloggen varje dag (första gången jag kommenterar!) vi gillar dig! så skit i de andra! ok!? du är en bra tjej, det är jag övertygad om.

  Reply
 13. miss P maj 27, 2011 at 9:22 f m

  Skit i de dumma o avundsjuka kommentarerna.

  Det sticker i ögonen på folk att du tjänar pengar utan att eg ”göra något”.
  Du gör som du vill.
  O står du där om några år, utan besökare o pengar så är det inte deras problem utan ditt.
  Folk ska inte lägga sig i så jäkla mycket.

  Du gör som du vill. Och den dan du vet vad du vill jobba med så kan du ta tag i det då.

  Under tiden kan du få erfarenhet, av din pappa, hur det är att sköta en butik.

  Du bestämmer själv. =)

  Reply
 14. Veronica maj 27, 2011 at 9:47 f m

  Grymt skrivet, så sant så!

  Du har väl kommit längre än de flesta 17(?)-åringar och har hela livet framför dig. Det är väl inte många under 18 som har 17 tusen i inkomst varje månad, och dessutom haft erfarenheten av att vara en ”storbloggare”.

  Du kommer lyckas bra i livet, vilken väg du än tar.

  Keep on the good work!

  Reply
 15. Thea maj 27, 2011 at 9:48 f m

  Hur började du få många besökare på din blogg`? några tips ? <3

  Reply
 16. Pornstar maj 27, 2011 at 9:55 f m

  Du har helt rätt utbildning är tyvärr mest bluff, du får inget jobb pågrund av det. Allt är kontakter i Sverige. Tycker inte du ska stressa, man kan lära sig genom att jobba så är det! Du gör helt rätt.

  Reply
 17. Beccafisen maj 27, 2011 at 9:56 f m

  Jag tror och kan nästan säga att 9 av 10 vet absolut inte vad dom ska gör under åldern 15 – 20 år !! Först att det krävs så mycket utbildningar för att bli något ( där du endå kanske inte har någon chans till jobb ) Att vara skuldsatt till CSN är inget jag rekomenderar !! För 3 års utbildning är 10 års avbetalning till CSN 🙁 .. Så Paowi , nu när du vet att du har gått om pengar , nu när du är så ung. Prova på saker och ting, se vad du gillar och inte gilar ! Ta din tid till dej och det du vill göra, inte vad alla andra vill att du ska göra !

  All lycka till dig och ha dina drömmar vid liv, allt är möjligt det kan bara vara svårt att komma ditt 🙂

  Reply
 18. Emma maj 27, 2011 at 10:01 f m

  Jag ser inte ner på en ung i kassan på ica nej, däremot tycker jag synd om en över trettio som sitter där. Men jag tror att man kan ta sig vart man vill så länge man verkligen vill det. Men hur kan du tjäna så mycket pengar som inte uppdaterar så ofta…? 🙂

  Reply
 19. Mia maj 27, 2011 at 10:02 f m

  För att få jobb på äldraboende måste du va utbildad UNDERSKÖTERSKA.

  Reply
 20. www.nolow.se maj 27, 2011 at 10:18 f m

  Hej och håååå!! Jag är 27 år, tog studenten för åtta år sen och har jobbat sen dess. Nu till hösten ska jag förhoppningsvis börja plugga. Vi bor i Sverige, ingenting är omöjligt va fan!

  Reply
 21. martina maj 27, 2011 at 10:18 f m

  den svenska avundsjukan kallas det, tyvärr. Du gör preciiis vad du vill, när du vill och hur du vill. Du kan utbilda dig (universitetet) när du är 40. Bara för att du inte gör det nu betyder inte att du är sämre eller mindre värd är någon annan. Alla gör vi olika val i livet och det är valen som formar oss och gör oss till individer. Alla går vi olika vägar och visst är det fantastiskt 😀

  Reply
 22. R maj 27, 2011 at 10:20 f m

  Maria; Det är nog olika från ställe till ställe. Jag gick ett år på sjuksköterskeutbildningen, kan tack vare det på jobb inom äldrevården om jag vill som undersköterska – något jag inte kunnat innan. Häromkring mitt område, i städerna som ligger runtom, krävs erfarenhet + motsvarande utbildning, antingen att man är vårdbiträde, undersköterska eller gått första året på sjuksköterskelinjen.
  Tyckte det var synd att de med utbildning får mycket tuffare konkurrens där du bor, om vem som helst kan jobba där! :/ Men det är väl olika från kommun till kommun antar jag.

  Paow; Man har hela livet på sig att arbeta, plugga etc. Man har inte kastat bort framtiden för man inte gått gymnasiet, idag kan man plugga på komvux, folkhögskola etc och bli klar med gymnasiet på 1,5 år. Gå din väg, det är inte andras sak om du väljer att strunta i gymnasie och universitet – det är inte deras problem om du inte får jobb ju? Gör vad du känner för, men ha framtiden i bakhuvudet också åtminstone.

  Reply
 23. C maj 27, 2011 at 10:22 f m

  Jag gick ut med toppbetyg och stipendium i gymnasiet och jobbar nu på hemtjänsten tills jag vet vad jag vill göra. Varför skulle folk se ner på oss som har ett jobb med väldigt stor betydelse? Gör man det bör man kanske sätta sig in lite vad det innebär att jobba med äldre och inom vården.. Visst finns det stolpskott på ens jobb, men det finns väl överallt?

  Reply
 24. sandra maj 27, 2011 at 10:46 f m

  Svar till Martina som säger att man kan utbilda sig på universitetet oavsett hur gammal man är. Ja, det stämmer. Men för det måste man ha gått ut gymnasiet men hyfsade betyg så man kommer in med. Och det är ganska höga intagninspoäng oavsett vilken slags utbildning man väljer. Desutom, kan man inte bara börja jobba på ett äldreboende, det krävs utbildning på högskola i ca 4 år först.

  Reply
 25. mina maj 27, 2011 at 11:04 f m

  Jag tänker så här:det är väl bra att du tjänar pengar på bloggen,mindre bra är att du mår psykiskt dåligt.För att må bra kanske du måste fylla din vardag med någon bra sysselsättning varför inte volontära ett par dagar i veckan typ läsa sagor på dagis,jobba på Röda Korset el.Stadsmissionen,jobba på katt/hundhem ,prata med gamlingar el.nåt.
  Alla behöver känna att de behövs och det är BRA att ha en struktur i vardagen,man måste pallra sig upp ur sängen fastän man inte vill.Det blir mindre tid till att fundera på vikt,hår,naglar o kläder =) och jobbar man sen lite fysiskt och är ute i friska luften,kanske cyklar el,promenerar så sover man bättre och behöver inte gå till gymmet.

  Reply
 26. Orveln maj 27, 2011 at 11:19 f m

  SKITBRA SKRIVET! Jag håller helt med dig. Numera är det inte utbildning en arbetsgivare värderar högst, utan arbetserfarenhet, arbetsintyg och arbetsbetyg. Alltså pappren som visar var man jobbat tidigare och utlåtanden från tidigare arbetsgivare om hur man skött sig och om man jobbat bra. Min pojkvän har haft MASSOR med jobb, bl a löksorterare, ladugårdsavbytare, butiksbiträde, taxischaufför, sprängare, vägmålare, byggare, osv. Och bara det att han har många erfarenheter att lägga till i sitt CV gör så att han har SUPERLÄTT att få jobb nu. DU GREJAR DET! 🙂

  Reply
 27. maria maj 27, 2011 at 12:22 e m

  jag har själv jobbat i både i kassa och på äldreboende, så inte ser jag ner på de jobben. däremot tror jag att det är bra att avsluta till gymnasiet, eftersom många jobb kräver det, och man får en bra grund inför framtiden. men alla är olika, och trivs man inte i skolan, då är det väl så.

  Reply
 28. J maj 27, 2011 at 12:24 e m

  I STOCKHOLM får man absolut inte jobb på äldreboende utan åtminståne gymnasiekompetens.
  Och till Sandra som skrev att det är 4årig högskoleutbildning inom äldrevård: Haha skämtar du eller? Undersköterskeutbildningen är på ett år, och det är inte ens på högskola.

  svar: Jasså? Min mamma har precis börjat med hemtjänsten ?

  Reply
 29. maria maj 27, 2011 at 12:26 e m

  tänkte också tillägga att för att jobba med äldre så har man oftast en utbildning till undersköterska, jag har endast sommarjobbat, men för full tjänst är en utbildning alltså viktig.

  Reply
 30. Achilles maj 27, 2011 at 12:33 e m

  Tjennare, jag tycker det är hur bra som helst att någon i folkhopen reser sig och drar in 200k i månaden bara på en blogg. Det krävs både EQ och IQ att ha en blogg som på sådant sätt drar så mycket folk till dig, både positiv och negativ kritik är ju bra. Du har skapat båda, hade vi jag o sambon dragit in lika mycket på vår blogg hade vi blivit inofficiella reseledare jorden runt, vi hade FAN aldrig jobbat mer slavat för en skitlön på ett astråkigt jobb. Du lever bara en gång och det skall man göra till det bästa. Avundsjukan sticker i ögonen på alla de som inte uppnått ett piss med sina liv, det är bara att strunta i.
  Ha det bra – Paret Hårdrock

  Reply
 31. Elin, Leo & David maj 27, 2011 at 12:35 e m

  Jag tror du skulle bli en jätte duktig makeupartist eller om du väljer att göra naglar 🙂 Tror det skulle passa dig bra utav det man ser i bloggen 🙂

  man kan allt man vill!

  Reply
 32. louise maj 27, 2011 at 12:44 e m

  fantastiskt inlägg! därför din blogg är så bra som den är. ibland dyker det upp riktiga tankar och ett eftertänksamt inlägg, blandat med vanliga roande inlägg. variation med personlighet!! inte för att du brukar länka. men skulle bli otroligt glad om du ville göra ett undantag 🙂 vore så kul om några ville hitta min blogg bland alla tusentals som finns!

  Reply
 33. angelica persson maj 27, 2011 at 1:37 e m

  Alla de jobb du räknade upp krävs en gymnasie utbildning för att få. Okej din pappa äger affärer , där kan du få jobb. Men hade du sökt på en affär som inte ägs av din familj hade dem krävt utbildning. detsamma gäller äldreboenden, du måste numer vara utbildad undersköterska för att få jobba inom äldrevården.

  Reply
 34. A MILLION LOVE LETTERS. maj 27, 2011 at 1:47 e m

  Jag går vård- och omsorgslinjen och du MÅSTE ha någon slags utbildning för att få jobba på ett äldreboende. Du får inte under några omständigheter ge medicin etc. om du inte har fått delegering – överlämnande av beslutsrätt – av en läkare. Du får inte heller göra vissa lyft (hör till ergonomin) om du inte har papper på att du gått en utbildning som inkluderar ergonomi.
  Anställer man en person som inte har något av det ovanstående kan man åka dit på det, och ifall du skadar dig pga ett lyft du gör när du jobbar får du inte heller någon ersättning.

  Reply
 35. M maj 27, 2011 at 1:49 e m

  Jag håller med dig, på de flesta punker i alla fall. Det är aldrig för sent för att skaffa sig en utbildning, och det är heller inget fel på att sitta i kassan eller skura toaletter. Det är hederliga jobb det också, och som du sa så ska ju någon jobba med det också. Sverige skulle inte fungera om vi inte hade städerskor, sopgubbar osv.
  Själv jobbar jag i en restaurang, har ingen som helst utbildning i yrket. Jag gick media på gymnasiet vilket verkligen inte har något med mat och service att göra. Jag har hand om disken, matsalen, salladsbordet etc. Ett sådant jobb som andra kanske ser ner på men jag älskar mitt jobb.
  Men en sak bör du tänka på och det är att du inte får börja på gymnasiet om du har fyllt 20 år. Då får du gå genom komvux och hur kul skulle det vara tror du? Det är ju bättre att gå på ”vanligt” sätt.
  Du skulle ju kunna gå Lärling med inriktning handel. Skola två dagar i veckan och jobba tre dagar hos din pappa. Du har ju världens chans då, med tanke på din fars företag. Då kan du få på papper att du kan kassasystem, inköp, lättare ekonomi osv. Och när man går lärling läser man inte så många kurser om det är det som känns jobbigt.

  Reply
 36. R maj 27, 2011 at 1:52 e m

  I värmland, så är det förbjudet att jobba inom vården utan utbildning och du får ingen anställning utan att vara minst ’underskötare/sköterska.’.
  Så den som säger motsatsen kan ju gå och dra något över huvudtaget, man kan inte ta hand om alla delar inom äldreomsorgen utan utbildning, speciellt inte deligationer om insulin och läkemedel.
  Läs på lite..

  Reply
 37. maria maj 27, 2011 at 2:16 e m

  helt rätt skrivet paulina!!!
  men jag undrar en sak: vad fick du för betyg i grund skolan? 😀
  kram på dig <3

  Reply
 38. Frida maj 27, 2011 at 3:28 e m

  Det är bara avundsjuka det handlar om.
  Jag själv kan bli jävligt avundsjuk på dig.
  Avundsjuk på att du är väldigt ung och ändå har du en stor blogg som drar in en hel del cash. Det är inte ALLA som lyckas med det! Jag tror inte på det här med skolan, att man måste gå gymnasiet för att kunna någonting. Visst jag gick gymnasiet, men jag var aldrig där. Fick delat dokumentbetyg när jag gick ut. Och idag, kommer jag knappt ihåg någonting som jag har ”lärt” mig i skolan. Nu är jag inte i närheten av din sits. Jag är så långt bort från där du är. Men jag blir dagligen påmind om att jag KAN INTE grejer för att jag har missbrukat tidigare. Men vaddå KAN INTE? Jag har mer livserfarenhet än vad dom som står och berättar för mig att jag INTE KAN. Så stå på dig, Du kan om du vill! Det kan ingen idiot säga ett skit om! 🙂

  Reply
 39. sabina maj 27, 2011 at 4:02 e m

  kunskap är kul! därför påbörjar jag snart min andra utbildning. Jag vill ha flera möjligheter, testa olika jobb. fast det är ju jag förstås 🙂

  Reply
 40. isabelle maj 27, 2011 at 5:36 e m

  Lyssna inte så mycket på alla påtryckningar om att gå skola. Du är ung och behöver inte bestämma dig nu för ”vad du vill bli när du blir stor”. Dessutom har du ju faktiskt ett jobb. Att det kanske inte är ett jobb du kommer kunna ha hela livet är väl en annan femma. Jag själv jobbar inom handikappomsorgen och vem vet om jag kommer kunna jobba med det hela livet? Men det är det ingen som säger något om.

  Ang. att behöva utbildning inom äldreomsorgen så brukar det inte krävas för att vikariera, men vill du ha en fast tjänst krävs Undersköterskeutbildning (iaf i den kommun jag jobbar), och uska-utbildningen är inte 4 år på högskola, utan kanske två-tre terminer på komvux.

  Reply
 41. Maria maj 27, 2011 at 5:43 e m

  Frida, jag blir så trött på alla patetiska knarkare och andra losers som anser sig ha ”mer livserfarenhet” än människor som har skött sig. Exakt vad är det som du har mer erfarenhet av då? Att ligga påtänd och spy på dig själv, att suga av din hallick för att få en till spruta, eller vad?

  Snälla berätta vilket fördel du har av denna ”livserfarenhet” framför oss som har skött oss!

  Reply
 42. Maria maj 27, 2011 at 5:44 e m

  Däremot om man gör som Paow och faktiskt åstadkommer något även om man inte har någon utbildning, DET har jag full respekt för, för det är RESULTAT som räknas!

  Reply
 43. Angelica maj 27, 2011 at 6:41 e m

  Behöver du seriöst 17000 i månad?? Hur lyckas man spendera så mkt? Jag har studiebidrag (8500) å de räcker till hyra, mat, litteratur, kläder, aktiviteter och sparande..

  Reply
 44. sonya maj 27, 2011 at 7:07 e m

  du är så himla bra Paow, emellanåt tänker man inte ens att du är faktist bara 17 år eftersom du klarar dig så himla bra redan nu, att fixa naglar & sånt skulle säkert bli superkul om du tycker om det. lycka till och du ska veta att din blogg storläses här i Finland också! 😉 kram!

  Reply
 45. Royana maj 27, 2011 at 10:08 e m

  Heelt rätt där Paow, Måste även säga att man kan faktiskt komma jävligt långt utan utbildning och det sägs även att ibland så är de utbildningen ibland så mycket smartare än de som är utbildade. För blir man utbildad så bli man ju bara utbildad för att man måste lära sig det där och det där. Är man då icke utbildad alltstå så där riktigt utbildad så gör man oftast sitta arbete då mer helhjärtat och tänker lite mer liksom smart eller aa vet inte hur man ska förklara,,man kan helt enkelt vara smart utan utbildning också !!!!!! Lycka till med allt iaf & kämpa på ! hahaha

  Reply
 46. u maj 27, 2011 at 10:18 e m

  Paow du är bara awesome! Du är ärlig och stark person! Vem skulle inte vilja vara 17 och få så bra lön som du utan utbildning!! Men du har lyckats med din blogg och det gör inte alla, så du ska vara stolt över dig själv! Folk är bara avundsjuka på dig som tjänar bra med fyrk! 😉 Man behöver inte vara typ kirurg eller president för att vara respekterad eller smart.. Du är smartare än flera i din ålder och t.o.m. äldre!! Gå din egen väg, det ska jag också göra! 🙂
  Kämpa på du! 🙂

  Reply
 47. Fanny maj 27, 2011 at 10:24 e m

  Bra skrivet! Det inte bara de ”fina” jobben som är något ju. Typ som du säger jobb i kassan och liknande, de jobben behövs också. Ta tag i det när du vet vad du vill, ingen stress 🙂

  Reply
 48. Nattis maj 27, 2011 at 11:26 e m

  Ja det märks i detta inlägg att du faktiskt bara är 17…

  Reply
 49. Malin maj 28, 2011 at 1:29 f m

  Märks att det folk tror att de vet allt.. Jag har arbetat på äldreboende utan någon som helst erfarenhet inom vården och fick deligering att både ge insulin och andra läkemedel efter ca 2 månader.

  Reply
 50. sara larsson maj 28, 2011 at 2:26 f m

  du behöver absolut ingen utbildning! dom som klagar över det , är bara dom som själva måste gå för dom inte kan få pengar på annat sätt som du får! sen spelar det ingen roll vilken utbildning man har utan måste plugga vidare för bli något bra! & ska ha man ha ett bra jobb gäller de att ha bra kontakter! så skit i vad alla andra säger 🙂

  Reply
 51. Ellie maj 28, 2011 at 11:54 f m

  Många ser ner på oss inom vårdyrkena. Vi får betalt för att torka bajs men att byta blöja gör vi inte så ofta utan vi är sociala men främlingarnas anhöriga som bor på boendena vi jobbar på. Du verkar vara en riktigt fin tjej som skulle passa med äldre. Stå på dig Paulina. Folk är för avundsjuka, jag hade själv velat ha en lön som dig men inte klagar jag för det. Du sliter för din lön precis som jag sliter för min. Lycka till med allt du beslutar dig för att göra. Kram

  Reply
 52. Marielle maj 29, 2011 at 2:03 e m

  Jag håller med. Det är inte bråttom att ”växa upp” och skaffa sig en utbildning. Du har hela livet framför dig att göra tråkiga saker. Och du drar in mer än de flesta jurister redan ändå. Med dom pengarna och lite hjärna kan du dra in ännu större summor, utan ett gymnasiebetyg. =) Blondinbella tog inte heller studenten, men det verkar inte folk bry sig om! You go!

  Reply
 53. Joel juni 10, 2011 at 1:55 f m

  … Mer retards.

  I nästan samtliga jobb så ger en utbildning dig en löneökning på 30 % mer än dom som inte har det.

  Att göra dom simplaste uppgifterna inom äldreomsorg kanske inte kräver så mycket utbildning och antagligen pluggar man inte 2-3 år för att torka äldre i röven, utan just äldre vården i sig.

  Att du sitter på din blogg och skryter om hur mycket du drar in etc är ju bara beviset på att du behöver fokusera på framtiden. Väx upp och kliv in i vuxen livet.

  dom flesta i 20 års åldern börjar satsa på att läsa vidare eller hitta en yrkes väg som passar dom.. Men du planerar på vad? att läsa om dom åren du missade på gymnasiet.. Och vad gav dom åren dig ? lite extra pengar ? lite extra förnedringar ? ( face it, ditt yrkes val är att skriva om din dag .. dina vänner och hur lite intressant ni egentligen gör.) din blogg är inte ens ägnat åt något speciellt, utan den handlar generellt vad du gör. Att du sitter på en jävla thai restaurang är helt oväsentligt!

  Det du får läsare är mer eller mindra enbart för att du mer eller mindre gör bort dig.
  Otrohetsdrama med din pojkvän med vem? en annan bloggare , eller mer B kändisen Nemo. fick dig vad? någon extra tusenlapp… men det öppnar självklart dörren till att du kunde skriva ett nytt inlägg om att du och hugo blivit tillsammans igen.

  MER OCH MER säljer du dig själv för att du tycker det är roligt attt sitta och fika och prata skvaller med dina vänner .

  Det är du som borde ransaka dig själv , sitt och gör det innan du börjar yttra dig om jobb osv

  Du har inget jobb , du har en sysselsättning som du får pengar för. Att du hoppade av skolan för att göra den är helt sjukt ! det kräver dig 1 timma om dagen att skicka ivägg ett jävla inlägg. Du slutade skolan för att du var lat , dålig själv insikt och brist på lögner att dra till din mamma när du skolkade. Svart och vitt !

  Du kan inte ens kalla det bloggande det du gör , en blogg ska ha ett syfte , en mening , något man kan ta ideér , tips osv.

  VADFAN HAR DIN BLOGG FÖR NYTTA !

  skadeglädje när ja sitter på ett jobb jag förtjänat och jobbat mig upp till och du sitter och försöker sälja en själv biografi ”hur det är att skriva dagbok ” och ” den hårda sanningen bakom akne ” VEM FAN BRYR SIG EGENTLIGEN..

  Inse varför folk läser din blogg.

  – DOM VILL INTE MISSA NÄR DU GÖR BORT DIG.
  som du som sagt gör mer eller mindre varje inlägg.

  Peace ha d !

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *