Hej hej… Jag kom nyss fram till hur sjuukt patetiska vissa tjejer är. Typ nu som när jag och Hugo bråkade så kommenterade en massa randomtjejer.

”Kom ner till Göteborg så ska jag ta hand om dig”, ja, och allt sånt. Läs PINSAMT. Okej om man skriver typ ” ååh vad snygg du är” det är gulligt.

Men helt ärligt. Hur jäkla pinsamt är det inte att ragga i någons kommentarsfält? Man bara ööööh okej? Eller typ ragga på någon som har kille eller flickvän. Shit asså. Jag vet nog inget mer avtändande. Ungefär som vissa killar skriver på Facebook som att det är såååå uppenbart att dom raggar. Okej om man är trevlig, söker kontakt typ. Men och skriva ”när ses vi” osv.. Det är pinsamt. Riktigt pinsamt. Tjejer är det mest patetiska jag vet. Typ som när folk går fram till Hugo på krogen och raggar och sedan säger ”asså jag har ingen aning om vem du är”… Hum okej, jo tjena… Jaja, hoppas ni som är patetiska har lärt er något nu 🙂 Sen så har jag lärt mig en grej till.  Att alla killar är svin. Alla killar är otrogna. Men alla tjejer också. Bara att vi inte leker macho, höhö, nöff.

Nu ska jag träffa Dennis 🙂

Moi, min blomma & Alex!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (39)
 • sandra

  Paow e ni nt tsm än?<3

 • sara

  haha fan va pinsamt 😛

 • Sofie!

  Du måste blogga mycket mer… Du bloggar ju liksom mindre än dom här ”små” bloggarna, och du får liksom pengar för det.. Så uppdatera mer nu

 • OMG

  Men omg, alla är inte otrogna för att en slampa som heter Paulina Danielsson är det..? SUCK. Dessutom är ditt och Hugos förhållande patetiskt. VIlka par lägger upp bilder på varandra när dom är nakna osv. för att få läsare till sin blogg?! Haha hugo BOR liksom hos din pappa, låter seriöst *host* 😉

 • ada

  Meeen folk kanske inte vet vem han är ;)? Så känd är han inte haha, bara bland fjortisar

 • sandra

  Dock så kan du ju inte dra alla över en kam när du säger att alla killar är otrogna, och att alla tjejer också är det. För det stämmer inte, visst jag tror att de flesta är det. Men långt ifrån alla. Jag har haft en pojkvän i snart två år och när jag är ute så har jag aldrig kollat på en kille på det sättet.

  Så tala för dig själv.

 • Victoria

  Nej, alla tjejer/killar är inte otrogna. Kanske i DIN värld, inte min.

 • jessica

  Paulina. Håller med dig fullständigt. Och det roliga är att Hugo kommer ALDRIG få en vackrare kvinna än dig. Jag menar du har ögonen, munnen, smilet och kroppen. Du har humor, du är kärleksfull och verkar helt makalöst underbar. Nu låter jag som en lebba.. men ibland måste man muntra upp andra med komplimanger. Så de brudarna som vill ha uppmärksamhet ser säkert ut som mitt arsle. Så alla brudar som är så desperata att dom måste ragga genom kommentarsfält till en kille som redan är galet kär är ju bara PATETISKA. Låt de kära få vara kära.

  Tack för en bra blogg! Kram J

 • hanah

  Din pojkvän var ute i lördags och raggade på tjejer, när han blev frågad om han var singel sa han sanningen, att han har tjej. Men det hindrade inte honom från att ragga!

 • Moa

  Paulina! det var jag som skrev ”kom ner till Göteborg så ska jag ta hand om dig” i hugos blogg. ^^ MEN det var sååå sarkastiskt! ;D Hade du känt mig hade du vetat det, jag är 80% ironisk! Jag är inte desperat, jag älskar bara att driva med folk 😉

 • Moa

  ”Nu när du är singel kanske vi skulle kunna hooka up ;)” – detDÄR är mer patetiskt! ;D

 • Anonym

  Är ni två inte tillsammans? Asså ni skriver att ni bråkar men sen får man aldrig reda på vad som följer!
  Fattar om ni känner att det är privat, men skriv inte om det från början då!:)
  Grym blogg! Love you

 • ML

  Du är så pinsam o barnslig så klockorna stannar…sök jobb o gör rätt för dig i samhället, dina föräldrar måste skämmas för dig o din blogg!

 • Maria

  *Så sant som det var sagt* Bra skrivet.

 • Lina

  Tror inte att alla, eller ens de flesta vet vem Hugo är faktiskt. Och alla är garanterat inte otrogna. Töntigt att ens säga det :P. Annars håller jag med dig, tjejer kan vara jäkligt patetiska.

 • my

  jag tycker INTE att du ska bli tillsammans me hugo igen, jag tror du förtjänar någon bättre faktiskt! 😉 men det är ju ändå såklart ditt val om du vill ha tillbaka honom eller inte sen..

 • my

  vet ju inte riktigt om du o hugo är tillsammans eller inte, men i alla fall..

 • madeleine

  hugo verkar ha ett mycket roligare liv än dig, du ser på allt så negativt. är du gladare och uppskattar livet mer tror jag att du hade kommit långt.. försök att leva livet som hugo, gillar den killen!

 • Anonym

  DET SKULLE VARA LÄTTARE OM DU SÄGER HUR DET LIGGER TILL MELLAN ER… Det är inte så lätt att fatta något när ni först säger att ni har bråkat och gjort slut sen säger du inget mer om det… hur är det mellan er nu?

  Jag älskar dig blogg!
  kramkram!

 • Nina

  Bara för att du inte klarar av att vara trogen så betyder det inte att alla är som du.. ehh?

 • Petra

  Okej, vissa tjejer som kommenterar nu är riktigt omogna!! HAHA, håller med dig paow! visa att han är din man! 😉

 • eemmaaj

  Tro inte att hela världen vet vem du och hugo är, de som LÄSER bloggar vet. resten skiter fullständigt i det. 😉

 • Anonym

  asså stackars dig som tror sånt. snacka om att vara en omogen fjant med en omogen fjantkille. hugo kanske ser bra ut men seriöst VILKEN JÄVLA SNORUNGE! eller a ni båda. vf slåss ni,ingen respekt!!! inte konstigt att det är kalabalik,fyllekajjor och idioter. usch! och för den otrogna sakens skull du nämner, dra inte alla över en kant, det handlar om att va ärlig mot varandra, ha respekt och lita på varandra annars är det inget annat än ett SKÄMT!! det finnns trogna killar tro mi. det är bara du som e enskabb-brud med en riktig omgogen kuk-kille somm

 • Anonym

  *en omogen kuk-kille som inte respekterar dig och tror han r brad pitt!! bara det gör honom avtändande. usch. aldriiiiiig

 • Hanna

  sjukt snygg blid på dig!

 • Anna

  Håller med dig till viss del! Men ”tjejer är det mest patetiska jag vet” osv hahaha

 • Ninette

  Fin blogg! Det är din blogg jag sparar att läsa till sist för den är bäst! 😀

 • Karro

  Wow, du är härmed min idol! SÅ JÄVLA RÄTT!

 • LOUISE

  JA DOM ÄR TILLSM LÅT HON VARA. PAULINA VAR HAR DIN VÄN KÖPT DEN VITA KLÄNNINGEN DEN ÄR SÅ FIN?? KRAM

 • Nadija

  Paulina! Jag tycker att du och Hugo ska bli tillsammans igen, om ni nu inte redan är det? 😀 Ni är ju jättesöta ihop! Skit i alla taskiga kommentarer, jag tycker att du är awesome 🙂

 • Jessica

  Alla killar och alla tjejer är inte svin och/eller otrogna;) Finns faktiskt dem som har lite etik, moral och samvete. oups!

 • Anna

  SÅ snygg du är Paulina !

 • Jag

  Alla är inte otrogna. Du var, jag var inte. Hugo kanske hAr varit det, min kille har inte det. I din ytliga verklighet, i ”bloggvärlden” är det Inge fel med det, det är lika vanligt som morgonkaffet. I resten av världen betraktas det som ett svek, något näst intill oförlåtligt, bara så du vet. 😉

 • thesswester - inte som alla andra

  alla killar / tjejer är inte otrogna. inte jag och min pojkvän :p

 • hej

  Jag tycker att det är så otroligt jävla sorgligt att du tror att alla är otrogna. På riktigt alltså.

 • M:et

  Alla killar e inte otrogna. Men många svin är de. Varför skulle d annars vara så många förhållande om folk var otrogna. Skulle min sambo vara otrogen, skulle han åka ut genom fönstret och sen skulle ja aldrig mer prata me han.

 • Moa

  http://www.nattstad.se/moasplace?id=1639127

  läs först, sen kan vi snacka om det om du inte tror mig! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *