Fanbilder

Åh, vad jag älskar dessa! Nu denna gång har jag tagit med extra många på mig och fans! Jättekul tycker jag, så har ni såna, skicka in dom till Fanbilder med knappen till höger! Där kan ni också klicka in er och se fler fanbilder och detaljer om varje bild!

Kram, älskar er!

(Visited 32 times, 1 visits today)

0 Comments

 1. Maria juni 5, 2011 at 4:06 e m

  hur lång är du paow?:)

  Reply
 2. Frida juni 5, 2011 at 4:09 e m

  jag har en fråga vart nånstans skickar man alla fanbilder till?!?

  Reply
 3. Sandra juni 5, 2011 at 4:22 e m

  Snygga bilder

  Reply
 4. Frida juni 5, 2011 at 4:23 e m

  Paow du får gärna kolla in min blogg jag har gjort ett inlägg om dig! hur du är som förebild! Kram

  Reply
 5. Hannah juni 5, 2011 at 4:27 e m

  fina bilder, kolla in min video som jag nyss la upp 😀

  Reply
 6. my juni 5, 2011 at 4:35 e m

  fina bilder! 🙂

  Reply
 7. Borderline & Jag juni 5, 2011 at 6:09 e m

  SKAFFA DIG ETT RIKTIGT JOBB IST FÖR ATT SHOPPA HELA DAGARNA! BORTSKÄMDA UNGE

  Reply
 8. Diana juni 5, 2011 at 6:24 e m

  HAHAH OMG DET DÄR E JU JAG PÅ DEN FÖRSTA BILDEN 😀

  Svar: 🙂

  Reply
 9. anonym juni 6, 2011 at 12:06 e m

  Gå och dö jävla bitch!!! Ingen vill ha dejj så ful du är asså din panna dina tänder du ser ut som en 40-åring paulina uschh! vilket fult namn och hela din familj leker ass mkt de tror så här att östermalm är lika med hollywood gå och dö din bitch eftersom du aldrig kommer bli nåt annat en än värdelös , ful , slampa som bara hittar en ny kille varannan timme !!!!!!!! Jag fattar inte hur folk runtomkring din omgivning klarar av dejj?! Jo nu ´vet ja det är för att de vill bli ”kända” som paows kompanjon elr whatever ja venne ? :O Och förresten ¨så är du en jävla rasse som inte vet vad den göör!! Bye bye see u later reetarde !! O plus sluta photoshoppa dina bilder , tack! Här är ett klipp http://www.youtube.com/watch?v=kuRpt1z42Kw&feature=player_embedded Hoppas du skäms! !!!!

  Svar: Hoppas du skäms, kan inte skriva alls (jag är ingen stjärna, men du vinner lätt vilken jämförelse som helst) och dessutom är frågan vad du vill ha fram? och nej, varför ska jag skämmas över videoinlägget som är helt ryckt ur sitt sammanhang…?

  Reply
 10. amanda juni 6, 2011 at 12:38 e m

  fan vad snygg du är!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *