Jag vet att ni bara bryr er, men jag orkar inte svara på frågor. Just nu. Varken jag eller min kropp orkar det.

Jag vaknade i alla fall nyss. Jag skiter i att gå ut i kväll. Det känns bara läskigt att vara helt ensam hemma. Det har jag nästan aldrig varit på typ 2 år. Pappa bor ju inte i Sverige just nu… Och håller på att separera med sin fru. Så mitt liv äger just nu. Den här natten kommer att bli rolig! Not.

20110617-101306.jpg

Posted in: Livsstil
Kommentarer (0)
 • Åza

  Men da!! Allt löser sig. Det tar sin tid och att vara ledsen eller rättare sagt låta sig själv vara ledsen är jättebra! Festa hinner du också med. Vänner och familj är bästa stödet. Men även ensamheten och planering för framtiden!! Snart ser du tillbaka och mår bra och är glad igen. Heja paow!! Du fixar det!!!

 • Sara

  Awww. 🙁 Oavsett orsaken till att det tog slut mellan er hoppas jag verkligen att du ska må bättre snart. Livet är inte lätt alla gånger tyvärr.

 • Sara

  Kan inte du uppdatera flera inlägg då bara om nånting till oss som också sitter hemma hela kvällen, vad som helst, älskar din blogg och är nästan lika ledsen som du över vad som har hänt mellan dig och hugge som du brukar kalla honom:’) åååh paowiiiii!

 • Hanna !

  så deprimerande och se dig deprimerad!
  På nåt sätt så tror jag att du och Hugo finner varandra igen :)…och jag hoppas faktist det! så som jag ser det…alltså ur ett annat perspektiv än dig,så är ni som gjorda för varandra även fast jag inte har nån aning om era separata tankar och åsikter om allt… dom kanske är helt olika? men man måste inte alltid vara som alla andra för att platsa!

  men glööm inte, Destroy what destroys you Paow! lycka till med allt.

 • Miep

  åh Paulina, jag har alltid gillat dig. Jag minns när du berättade att du hade komplex med pannan och dina tänder (precis som jag) men du har en sån jäkla go instöllning och är så peppande, att jag helt har glömt dessa komplex. Du är så grym! Så även om allt känns svårt nu, blir det bättre gumman! Kram och puss och tack för världens bästa blogg! ♥

 • my

  trodde först att du bara hade ångest för alkoholen, men nu fattar man ju varför du är lite deppig/ledsen 🙁

 • Everlasting

  Usch, jobbigt ja. Ge dig själv lite tid att bara vara nere. Det blir faktiskt lättare så.

 • Alina

  Fortsätt kämpa! lider med dig <3
  Tid läker det mesta, det är ju i början som är värst som man måste klara sig igenom, gör saker du mår bra av!
  Kram!

 • mina

  Kram lilla vännen,kan du inte bo hos din mamma ett tag?

 • ellinor

  vet att det är svårt och riktigt jobbigt! men kämpa på! 🙂

 • Maja

  ush låter jobggit! men som den starka tjej du är kommer du klara det!
  vill man så kan man! 🙂

 • lykketrold

  Söde Paulina, Jeg har selv börn på din alder, og lige nu ville jeg bare give dig en bamsekram og sige alt nok skal blive godt igen!!!

  Masser af knus og tanker til dig fra en som kunne väre din mor ;o)

 • annsoh

  ucch 🙁 stackarn finns!

 • Emelie

  hoppas det och du blir bättre snart för dig ♥

 • antonia

  ååh stackare, men det blir bättre, jag lovar 🙂 tills dess kan du ju trösta dig med alla tjejers bästavän choklad, ställer alltid upp haha. ..

  men försök få dit någon kompis eller nåt! ha en filmkväll, så slipper du tänka på sådant som gör dig ledsen. kolla på massa feelgood-filmer, lovar att det kommer kännas bättre efteråt då!

  kram !

 • Alexandra

  Man får vad man förtjänar. Karma är en bitch. Behandla folk lite bättre så ska du se att du kommer må skitbra sen

 • Michaela

  paow,du är underbar som människa glöm inte det!

 • Lina - Kom in till mig och HJÄLP MIG!

  Även om det inte känns så just nu så kommer det blir bra! Det blir det alltid, you know.

 • nina

  Du ger mycket skit till andra, så du förtjänar skit själv! Inte ett dugg synd om dig

 • Johanna

  deet löser sej <3

 • Sara

  Jag tycker inte att du ska tvinga dig själv att må bra och inte tänka på det negativa, för det kommer aldrig gå. Utan va så ledsen som du bara kan va, skrik om du måste va så deppad du kan va, tänk på de mest hemska sakerna du vet och gråt ut och va ledsen o kolla på kärleksfilmer. När du inte orkar mer så har du äntligen gått igenom det värsta, sen finns det inget mer som gör dig så himla ledsen. Jag älskar dig paow hör av dig till min mail om det är nåt. Jag är så deprimerad med dig 🙁 🙁

 • hitrnsto

  går igenom EXAKT samma sak som du just nu, hände i princip samma dag också.. förstår din ångest..

 • emy

  Fan vad livet kan suga ibland…har just varit på semester men hemma igen och inte känns det bättre än innan jag åkte:/ Men mitt tips till dig Paulina är att du ringer dit ngn nära kompis för att se på en film/snacka/ta en promenad = göra ngt som får dig att tänka på ngt annat för en stund…För det är just som livet är som ett helvete som man kan känna att man är äkta lycklig senare, haha jag vet, hatar dessa ”visdomsord” men de stämmer ju faktiskt, right? För om man varken skulle kunna känna glädje eller sorg, hur kul skulle det vara?(självklart skulle man ju gärna ta bort deppet)Jäkligt enformigt!

  Men en stor kram till dig så ska du se att det kommer bli bättre<3 It can only get better;)<3<3<3<3

 • emmy

  mådde inte heller helt hundra precis. men med denna på repeat blir det lite bättre ialf! http://open.spotify.com/track/5sfRnkAXjdOQl4rgjSGhhc

 • Josefine

  Jag förstår känslan du antagligen har just nu. Att känna sig så liten och så obetydlig som det överhuvudtaget är möjligt. Och hur det faktiskt kan göra ont på ställen du inte visste att du hade inom dig. Och det spelar ingen roll hur många nya frisyrer du skaffar, eller gym du går med i, eller hur många glas vin du dricker med dina vänner… Du går fortfarande till sängs varje kväll och går över varje detalj och undrar vad du gjorde fel och hur du kunde ha missförstått. Och hur i helvete du för ett kort ögonblick kunde tro att du var lycklig. Och ibland kan du till och med övertyga dig själv om att någon kommer att förstå och helt plötsligt knacka på din dörr. Och efter allt detta, oavsett hur lång tid det kommer ta, kommer du att åka till en ny plats, och du kommer att träffa människor som får dig att känna dig värdefull igen. Och små bitar av din själ kommer till slut att komma tillbaka. Och alla dessa jävliga saker, dessa månader av ditt liv som du har slösat bort, kommer så småningom att börja blekna. Och du kommer börja leva igen. Tro på dig själv. Din själ måste få läka. Ge det tid.

  Love

 • Josefine

  Det kommer lösa sig. Alltid jobbigt när sånt händer. Men du ska vara glad för du har så många som stöttar dig. Kram ta hand om dig!

 • Anonym

  Om både du o Hugo mår skit varför gör ni slut då?

 • Julia

  Brukar faktiskt inte tycka om dig eller det du skriver/gör. Men just nu förstår jag exakt hur du känner. Jag och min pojkvän sen 2,5 år tillbaka gjorde nyss slut. Och allting känns ensamt, tomt utan att igentligen vara det. Vänner kan inte alltid fylla alla hål, kläder och skor är också bara ett substitut för det man igentligen vill ha. Någon som håller om en på natten när man är ensam, eller höra att man är älskad. Men det är bara att tänka på alla andledningar till varför man gjorde slut, det måste alltid ha funnits andledningar till varför saker inte funkar. Jag tänker inte skriva några tips eller något för det finns inga, bara att bita ihop. Men här är ett qoute som du kanske kan andvända 😉

  ”When i get sad, i stop being sad, and be awesome instead.”

 • Jakob

  Jobbigt! Det blir bra men även om man inte tror det…

 • Moa - 20 år och gravid

  hoppas det löser sig. Håller med om att det är sjukt läskigt att va ensam, speciellt när ma när så ovan 🙁

 • Sara

  Ibland måste man släppa människor för att man vet att det är det bästa. Det tror jag att du och hugo tänkte när ni gjorde slut, men det är tufft. Alltid mycket tuffare än man först tror när saknaden kommer smygande. du måste tänka efter noga vad det är som får dig att må så dåligt, är det att du känner att du vill ha hugo tillbaka för att du tror att det kanske skulle funka eller är det själva saknaden som är så jobbig att du vill slippa den genom att va med honom igen? om du och hugo skulle bli tillsammans igen kanske du bara skjuter upp det här jobbiga som du ändå måste gå igenom förr eller senare! försök tänka så så kanske det går lite lite lite lättare. Ta hand om dig!

 • sigrid

  Hoppas att det blir bre snart 🙂
  läs, följ och kommentera min blogg är ni snälla 😀

 • anna

  allt löser sig 🙂 Man vet inte hur men allt löser sig med tiden.. 🙂

  Haha jaså du vakna kl 22, been there done that! Har också sömnproblem och det är skit jobbigt:( man känner sig så ensam och utfrysst typ när man sitter uppe hela nätterna själv:(

  Men kämpa på genom denna jobbiga tid paulina. Efter regn kommer solsken 🙂

  If you want to be happy… BE 🙂 <3

 • Fiona

  så sjukt vacker du är! jag är ändå äldre än dig och kan svälja min stolthet och kan säga att du är bland dem vackrase tjejerna i Sverige… Keep on goin’ girl!

 • Karolina

  Aww. Stackare, tycker verkligen synd om dig..!

 • Emelie

  vet du att, varje gång jag ser en bild på dig så ser jag en jätteosäker tjej… gör nåt åt det, psykolog kanske? antidepp? så slipper vi läsa om ditt dåliga liv

 • sofija arvidsson

  Det LÖSER sig, jag lovar, du är grym, puss! <3

 • Tävling pågår - Vinn Iphone 4!

  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀
  Har en tävling där ni kan vinna en Iphone 4 – Var med 😀

 • I love kissie

  hmm… söt blogg .

  MEN CHECKA MIN FUCKING GRYMMA BLOGG !?
  äger din typ 😉
  thihihih 😀 <3

 • sarah

  haha rätt åt dig ! Hoppas du mår riktigt jävla dåligt faktiskt, du är så pinsam och patetisk att jag tycker synd om dig! Och äntligen har Hugo insett det, fyfan VAD SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT ! 😀

 • Minela

  Lilla hjärtat ring mej sen ifall du behöver prata!<3

 • Johanna

  Du kommer bli tusen gånger starkare av det här. Du klarar allting. Glöm inte det. Allt har en mening. Du och hugo har haft ett jätte bra år (med lite problem hit och dit som alla par har). Och under erat år tillsammans så har ni lyckats bygga upp något otroligt stort som inte går att bryta. Det kommer ta lång tid. Var beredd på det. Inte nån månad. Utan lång tid. Men en sak är säker. Tiden läker faktiskt alla sår och du kommer må bra igen. Var lite ego nu och tänk på dig själv. Få dig att må bra för det är ju trots allt det viktigaste.. Eftersom du måste leva med dig själv hela livet?!

  En sak som tröstat mig lite igenom det här är att alla går igenom det nån gång. Du är ALDRIG ensam. Ta hand om dig. Låt inget/ingen trycka ner dig. You go girl!!!!! Kram

 • lovisa

  HAHHAHA RÄTT ÅT DIG.
  Egoina power!

 • malin

  stackare! det låter riktigt jobiigt! Men du är stark! Du klarar det här! Du har ju alltid oss läsare 😀
  kommentera gärna och följ min blogg på http://esbjornson.blogg.se

 • Elin

  Paowiiii, you can do it! Vi dina läsare och vänner stöttar dig. En sak som kanske gör dig lite gladare, du är bäst du är verkligen en sköön tjej plus min förebild. Take care My friend!

 • Patricia

  Jag mena inte direkt att du skulle va tsm med Hugo för min skull-.- Syfta på att du kanske fortf gillar honom osv, varför lämna då det bästa ifrån sig? Du kommer ångra dig, du har säkert ångrat dig, men jag bryr mig inte egentligen för att det är ditt liv och dina val 🙂 Så klart jag fortsätter o läser din blogg, vetu vrf? För att du e den enda jag tycker mest om i bloggvärlden, du e klok! Men va inte dryg eller svara inte kaxigt.

 • KLICKA HÄR SÅ FÅR DU EN ENHÖRNING!

  Du klarar det sötis!

  Gillar du blommor och bin? Kanske enhörningar? Eller bara en tjej med real lips? Då ska ni gå in på min blogg, jag hade väldigt många läsare (blommor) en gång i tiden men slutade blogga ett tag men nu är jag igång igen!

  ADIOS AMIGOS!

 • jennifer

  Allt blir nog bra snart ska du se 🙂 Låt det ta sin lilla tid.

 • Emma

  Det är bra att lära sig att kunna vara ensam! På natten känns det oftast jobbigast men så skön frihetskänsla när man väl känner att man trivs med sig själv när man är som mest sårbar, typ ensam på natten utan att kunna sova. Man måste kunna umgås med sig själv för man koommmer alltid vara ensam då och då. Plus att man stärker självkänslan! Hoppas natten gick bra.

 • anonym

  du är verkligen vacker och jag älskar din gröna party klänning, vart har du köpt den nånstans :D? love to you, come on all readers give paow some paower! <3

 • hanna

  Paulina vännen, fortsätt kämpa och när du mår bättre fortsätt lägga upp inlägg som stärker folks självförtroande. Det du gör är grymt oavsett vad folk säger för skit, och det vet du! Du får mig att må bättre och många andra och du har utvecklats som fan. Du är bäst, styrkekramar från mig! <3

 • ebbis

  åk till din mamma och din syster <3

 • Jessica

  Frågestund i min blogg du har frågan jag har svaret kika in
  och ställ en fråga skulle vara tacksam för deet puss ha en trevlig helg alla söta 🙂

 • Anonym

  det kommer fixa sig ha över kompisar så du slipper vara ensam dom första dagarna, men du klarar dig! btw..ven faaaan e reina? hahaha

 • Gossip Bitch

  NY SKVALLERBLOGG under tiden att Gossip ligger nere:

  -> http://bloggstars.blogg.se

  Ge den en chans iallafall, bättre än inget & sprid den
  gärna vidare så jag vet om det är värt & fortsätta uppdatera den?

 • andreaaa

  vad ´är det för coola grejer du har på armen?:)<3

 • M

  Japp, KARMA kallas det. 🙂

 • Sofia

  det enda vi kan göra på andra sidan dataskärmen är väl att ge dig en stöttande hand. En axel att luta sig mot, fast mentalt. Dina fans och läsare finns för dig och det är ju oss du vänder dig till på något vis.
  Heja dig Paow! Du är bra.

 • Rebecca

  så jävla ful !

 • Sara

  Var stark Paulina! Du klarar det. Blir ledsen att se dig deppig. Försök, även om det är svårt, att tänka positivt. Massor av kramar.

 • thesswester - inte som alla andra

  usch du verkar verkligen inte ha det lätt just nu 🙁 hoppas det ordnar sig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *