Yeah right…

Att man inte kan bedöva ångest med alkohol? Eh, jo det kan man visst! Har tittat på film i min ensamhet och försökt slita ut mitt hjärta och kasta det i soptunnan så att det slipper göra så jävla ont! Åh skit… Vem var det sa att det ”inte är bra att gå ut och festa” när man är ledsen…? Det är det bästa som finns!

20110617-071954.jpg

(Visited 53 times, 1 visits today)

51 Comments

 1. Haha juni 17, 2011 at 7:22 e m

  Du mår som du förtjänar =)

  Otrohet, inlägget om Egoina under, tro inte att folk ska tycka synd om dig.

  Reply
 2. my juni 17, 2011 at 7:25 e m

  tycker inte det är så spec synd om dig just nu, var ju ganska dumt av dig att skriva det där inlägget om egoina! om du nu har ångest med alkohol, så drick inte då. du är ju ändå bara 17, menar inte att vara taskig btw..

  Reply
 3. Tania juni 17, 2011 at 7:27 e m

  Men gumman, vill bara krama om dig!
  Tycker inte du borde vara ensam när du mår såhär, var med din familj
  och dina vänner <3
  Du är stark Paulina, det känns nog väldigt jobbigt nu men det kommer bli bättre snart ge det bara lite tid
  Stoor kram <3

  Reply
 4. Ida juni 17, 2011 at 7:27 e m

  Du mår inte alls som du förtjänar, fattar inte hur folk kan skriva sån skit!

  Brustna hjärtan tar tid att läka, men låt det ta den tiden, må så jävla dåligt du bara kan, så kanske du kommer må bättre fortare! 🙂

  Hoppas du känner dig bättre snart! Kram!

  Reply
 5. BELLA juni 17, 2011 at 7:30 e m

  Things will get better! tack för en grym blogg!

  Reply
 6. M juni 17, 2011 at 7:39 e m

  Hoppas du mår bättre vännen.
  Allt ordnar sig!

  Reply
 7. Millis juni 17, 2011 at 7:47 e m

  För att minska sin ångest så kan man promenera i rask taktt och skölja ansiktet i ISKALLT vatten för att chocka kroppen. Det tipset fick jag i alla fall av en läkare när jag hade en lätt panikångest attack.

  Reply
 8. johanna juni 17, 2011 at 7:48 e m

  alkohol bedövar ångesten, för stunden. men ångesten är värre när alkoholen släpper.
  förstår dig helt, kärlek är svårt

  Reply
 9. E m m e l l y juni 17, 2011 at 7:52 e m

  Ledsen att du går igenom en jobbig tid just nu Paow. Men det blir bättre 🙂

  Reply
 10. Sodie juni 17, 2011 at 7:56 e m

  Spelar du dum eller vad är det för fel? Du fattar väl att alkohol inte tar bort smärtan? Den försvinner kanske under men TAR INTE BORT!? när du blir nykter igen så kommer väl smärtan antagligen tillbaks?? Åhhh stolpskott!

  Reply
 11. Alex juni 17, 2011 at 7:58 e m

  Gör enbart det som du själv mår bäst av och skit i alla andra 🙂

  Reply
 12. Madeleine juni 17, 2011 at 8:07 e m

  Kul att du tycker att det är helt okej att gå ut o supa men samtidigt klankar ner på dem som äter glass och bröd osv varje dag. Du vet väll att så mycket alkohol som en ”normal” människa får i sig under en krogkväll motsvarar flera mcdonaldsmenyer i kalorier? Känns ju lite som dubbelmoral eller vad tycker du?
  Sluta klaga på vad andra gör när du i princip gör samma sak själv…!

  Reply
 13. aciire juni 17, 2011 at 8:12 e m

  vet hur de känns…. de e bäst att gå å festa när man e lessen, men man måste få gråta ut också… men paulina du e en bra tjej glöm inte de! massor me kramar ti dej ! skit i alla som skriver skit om dej här! fyfan fö de!

  Reply
 14. Hanna juni 17, 2011 at 8:16 e m

  Stackars, du ser verkligen olycklig ut 🙁 Love hurts…

  Reply
 15. Sara juni 17, 2011 at 8:20 e m

  Den dämpar ångesten för tillfället men sedan när alkoholen släpper så blir den ännu värre. Därför blir spriten som en drog för många. Paow, du skulle kanske gått skolan ändå :/ ..

  Reply
 16. Emma mamma till Theo juni 17, 2011 at 8:22 e m

  Det var ett onödigt inlägg tidigare. men man märker också ganska tydligt varför du skriver som du gör, du mår inte bra innerst inne, trist. Men sluta dra ner andra för att du själva ska må bättre, inte ok. Du tappade mig som läsare. Tack och hej

  Reply
 17. victoria juni 17, 2011 at 8:30 e m

  vad är det som har gjort att ni har gjort slut?:O 🙁

  Reply
 18. Sara juni 17, 2011 at 8:47 e m

  Ibland tycker jag att du skriver vettigt..ibland. Plötsligt kommer ett inlägg som det under detta, vad fan? Har du inget bättre att skriva om än din skeva inställning till kvinnokroppar? Det är väl ändå inte mer hälsosamt att supa ner sig 1 vecka i sträck ? Tror inte att Egoina äter skräpmat varje dag, hon ser sund ut. Och även OM hon skulle göra det…SO WHAT? :S :/

  Lycka till med singellivet. Sup inte ihjäl dig.. Kram

  Reply
 19. hejhej juni 17, 2011 at 9:05 e m

  Här är en liten fin text, jag tycker du ska läsa. Du är så sjukt fint, remember that, always 🙂

  ”Take a step back. Fucking look at yourself. You are human. You are beautiful. You are so beautiful. And you can be anything. You can be everything. Do not hate everyone, because someone broke your heart, or because your parents split up, or because some people have called you ugly, fat, stupid, worthless. Do not concern yourself with things you cannot controle. Cry when you need to, then let go when it’s time. Don’t hang on to painful memories just because you’re afraid to forget. Let go of the things that are in the past. Forget things that aren’t worth remembering. Live for yourself. Fall in love. Fall out of love. Fall in love. Do this over and over until you know what it REALLY is to LOVE someone. Question things. Tell people how you really feel. Sleep under the stars. Create. Imagine. Inspire. Share something wonderful. Meet new people. Make someone’s day. Follow your dreams. Live your life to it’s full potential. Just live, dammit. Let go of all the horrible things in your life and fucking live. And one day, when you are old… look back, with no regrets.”

  Hoppas det hjälpte lite. Du är jätte vacker och fin, precis som du är! 🙂

  Reply
 20. KLICKA HÄR SÅ FÅR DU EN ENHÖRNING! juni 17, 2011 at 9:10 e m

  Sup inte ihjäl dig bara..

  Gillar du blommor och bin? Kanske enhörningar? Eller bara en tjej med real lips? Då ska ni gå in på min blogg, jag hade väldigt många läsare (blommor) en gång i tiden men slutade blogga ett tag men nu är jag igång igen!

  ADIOS AMIGOS!

  Reply
 21. josefine juni 17, 2011 at 9:12 e m

  Paulina, jag har alltid stått på din sida i vått och tort. MEN inlägget nedan kom jag på mig själv med att dumförklara dig, senaste har du druckit alkohol som en jävla svamp OCH rökt cigaretter, man blir inte snyggare av att äta kolhydrater men jag tror att de du håller på med är hundra gånger värre om de är någon som kommer se hemsk ut när du kommer upp i ålder så är de nog du! tänk på vad du skriver
  /upprörd läsare

  Reply
 22. Zeinab juni 17, 2011 at 9:14 e m

  spana in min fina blogg. Kommentera så är du med i tävling där du kommer att visas ut på söndag

  Reply
 23. m. juni 17, 2011 at 9:16 e m

  I agree!!
  Men ett brustet hjärta tar tid att läka, låt det ta den tid som det tar! Mitt läker fortfarande efter snart 2 mån..

  ”The plan was to drink till the pain’s over, but whats worse, the pain or the hangover?”

  Reply
 24. sara juni 17, 2011 at 9:22 e m

  ingen tycker synd om dig när du skriver så om regina. Hon är grym!

  Reply
 25. S juni 17, 2011 at 9:49 e m

  Håller med dig för tillfället, kunde lika gärna vara död nu.

  Reply
 26. Cicki Öhrman juni 17, 2011 at 9:58 e m

  Du har rätt Paulina! Saker och ting blir bättre och man ska kämpa sig igenom dem genom att ha roligt vilket man har när man festar;)

  Reply
 27. isa juni 17, 2011 at 9:58 e m

  håller med, bästa lösningen för stunden iaf haha. Tack för en grym blogg. Och du har rätt om egoina, hon skriver bara vad hon tror folk vill att hon ska skriva:)!

  Reply
 28. Lina juni 17, 2011 at 10:02 e m

  DU ÄR EN SLAMPA DU BRY DEJ INTE OM HONOM EFTER ALLT DU GJORT TRODDE JA ATT D U HA ÅNGRAT OCH VILLE ALDRIG FÖRLORA HUGO MER OCH NU KOMMER DU OCH SÄGER ATT DU ÄR LEDSEN TRO EJ ETT SKIT PÅ DET ÄVEN OM HAN BRÅKADE MED DIG SÅ FÖRTJÄNADE DU DET OCH DE TRE SAKERNA DU VILL GÖRA I LIVET KAN DU GÖRAA MED HUGO ALLTING FÖRTUM ATT LIGGA ME ANDRA OCH BYTA KILLAR DE ÄR DET TRE SAKERNA DU GLÖMT ATT GÖRA BYTA KILLAR TYCKER EJ INTE SYND OM DEJ SOORY :s

  Svar: Vill du ha ett helt tangentbord av mig eftersom du hör av dig med bara versaler?

  Reply
 29. Anonym juni 17, 2011 at 10:06 e m

  säg till om du behöver en vän, skicka iväg ett mail. vet hur det känns.

  Reply
 30. malin juni 17, 2011 at 10:09 e m

  du är så fin! och i inlägget innan… du har helt jävla rätt! jag tycker ärligt talat att det är äckligt med folk som äter fettig mat VARJE dag.. usch! btw, du är ju riktigt smal men jag undrar hur stort (borde väl skriva litet) midjemått har du? jag skulle jättegärna vilja veta, så snälla svara! du kan ju alltid maila ett svar till mig om du inte vill gå ut med det i bloggen. Kram! 🙂

  kommentera gärna och följ min blogg på http://esbjornson.blogg.se

  Reply
 31. Emma juni 17, 2011 at 10:18 e m

  Ta lite xanor om du har sån ångest då! Du vet föresten inte vad ångest är. Det vet däremot jag som har haft melankoli.

  Reply
 32. mukta juni 17, 2011 at 10:58 e m

  man måste tillåta sig själv att vara ledsen för att sen kunna skärpa till sig. Att stänga av känslor läker inte ett brustet hjärta. ”

  Reply
 33. Frida juni 17, 2011 at 11:29 e m

  om du ger Lina(som skrev över) ett nytt tangentbord. Ge henne ett där man kan göra punkter och inaktivera capslock 😉 kämpa på<3

  Reply
 34. Fia juni 18, 2011 at 12:01 f m

  De suger som fan just nu, men jag loooovar att de snart blir tusen ggr bättre

  Reply
 35. julia juni 18, 2011 at 12:04 f m

  ta långa promenader och lyssna på hög musik i ditt headset, det funkar för mej när jaag är ledsen för då blir man bara koncentrerad på musiken!
  jag tror att alla varit där då dom bara vill slita ut hjärtat, stampa på det och kasta iväg det. men iblad är det bra att man är lite ledsen för då är det lättare att uppskatta alla roliga stunder!
  det enda du borde göra är att umgås så mycket du kan med dina vänner och göra det du tycker om!

  skit i vad dom säger om att du förtjänar det, ingen förtjänar ett krossat hjärta. och jag förstår inte varför dom tar upp otoheten det var lääääänge sedan och den var ju förlåten, och du ska få ha dina egna åsikter även om det handlar om tex egoina.
  jag hållder med dej i vad du skrev i det inlägget!

  ta hand om dej, det blir nog bra snart!

  Reply
 36. Anna juni 18, 2011 at 8:08 f m

  Jag läser Egoinas blogg dagligen för att hon har en sån härlig humor (och klokhet) Är inne på din för första gången och nu har jag läst ett bra stycke bak i tiden.Måste säga att din blogg känns som en i mängden..sprit, viktfixering, fest och en massa egobilder…zzzzzzzz Tror bloggläsare har blivit kräsnare, jag skiter väl i om du är smal! skriv nåt kul istället!!!

  Reply
 37. Lina juni 18, 2011 at 10:13 f m

  ALLVARLIGT VISA INTE UPP DEJ I STAN DU ÄR SKÄMMIG OCH INGEN BRA FÖREBILD FÖR DOM UNGA TJEJERNA LIKSOM MAN GÅR INTE OCH K” EN ANNAN HADE DU INTE POJKVÄN SOM DU KUNDE GÖRA DET MED OCH SEN GÅR DU IN HÄR OCH SKRIVER SÅ FOLK SKA TYCKA SYND OM DEJ SEN GÖR DU SLUT OCH SÄGER JA HAR INTE GJORT TVÅ TREDJEDELAR AV MITT LIV SOM DU LIKSOM KAN GÖRA MED HONOM OCH DET DU HAR INTE GJORT SOM DU MÅSTE GÖRA UTAN HONOM ÄR ATT BYTA KILLAR :s

  Reply
 38. becka juni 18, 2011 at 10:27 f m

  vet precis hur det är… va stark paulina ! <3

  Reply
 39. veronica juni 18, 2011 at 10:29 f m

  Tagga ner liiite va LINA !!!!

  Reply
 40. Emma juni 18, 2011 at 10:58 f m

  Shit Lina ta det lite lugnt ? man kan vilja göra mycket i livet som man kanske vill göra på egen hand? Det handlar väl inte bara om att byta killar ? Föresten kanske hon själv tycker att hon är för ung för att vara tsm med en och samma kille hela livet ?
  Och till alla som hela tiden trycker ner henne, tänk en extra gång hon skriver sina åsikter precis som ni har era skillnaden är att alla kan läsa henne och ta del av dom och ingen bryr sig om era men för det behöver ni inte trycka ner henne för ni inte tycker lika som henne? Hon försöker ju hon är för fan 17 år hon vet väl inte allt hon vill göra i livet eller ens vad hela livet har att erbjuda. så snälla om ni bra tycker illa om henne sluta läs hennes blogg det är ni som hjälper till att få henne att må dåligt med alla jävla dumma kommentarer hon kanske visar att hon kan ta dom men hon tar nog åt sig innerst inne och då är det ni som gjort att hon mår dåligt. Är ni stolta över det ? Det är inte Paow som är patetisk det är ni, alla jävla idioter som tror dig veta exakt hur hon mår och hur hon har det ! Läs reginas blogg om ni tycker hon är så mycket bättre för i era kommentarer låter det som det.

  Jag tycker det är synd att hugo och paow gjort slut. men det är deras val och om dom älskar varandra och inte kan vara utan varandra så kommer dom hitta tbx om inte så är det så..

  Reply
 41. julis juni 18, 2011 at 11:02 f m

  Ibland så kanske man måste må dåligt för att sedan kunna uppskatta det som är bra. Någon gång måste du ändå konfronteras med dina känslor, varför inte göra de direkt?

  Reply
 42. Cilla juni 18, 2011 at 1:34 e m

  Vad är dte som har hänt?

  Reply
 43. I S A B E L L E juni 18, 2011 at 1:40 e m

  Tycker faktiskt inte speciellt synd om dig Paow ..

  Reply
 44. mm juni 18, 2011 at 6:09 e m

  Jag går igenom exakt samma sak som du…. Det tog slut med min pojkvän för ca 1 månad sen och jag vill bara dö. Jag vill bara ligga hemma och gråta hela dagen. Det blev inte heller bättre när min allra bästavän svek mig och finns inte där. Jag är så ensam och jag är deprimerad. Jag orkar verkligen ingenting.
  Men jag har vänner som bryr sig om mig. Det har du också.
  Uppskatta det du har och gör det du vill när du vill.

  Ta hand om dig Paulina <3

  Reply
 45. Anonym juni 18, 2011 at 8:12 e m

  din tatuering på handen är FETT sned och allmänt konstig, detsamma gäller dina ”hjärtan”bakom örat som ser ut som rumpor..varför gör du så fula tatueringar hela tiden? Dem ska sitta där livet ut vettu, sluta se så trash ut…

  Reply
 46. josefin juni 18, 2011 at 10:49 e m

  hahahah

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *