God morgon…

Shit asså… Mår som jag förtjänar. Big time.. Igår så körde vi tjejkväll hos mig. Sånt som alla behöver ibland. Det var jag Alma, Dessie och Michelle. Vi lyssnade på musik och drack lådvin. Är det bara jag som blir dyngrak på tre glas rose?? Haha…

Just det – gick in på en skvallerblogg och läste något. Fick först en klump i magen och trodde att jag hade gjort något dumt! Men nej, det är årets skämt! Jag hängde aldrig med den Victor förutom när jag hängde i baren. Jag fick däremot rätt bra kontakt med en annan Viktor som jobbade där. Så VARFÖR hitta på ? Jag och Hugo kommer ändå inte att bli tillsammans igen. Så låt oss avsluta det som vänner så slipper jag vakna upp till frågande sms.

Här är den Viktor som jag inte hånglade med… Haha passande bild :p men Hugo sa på fyllan ”Pussa Paow så kan jag säga att hon vart otrogen” hehe…

20110616-091928.jpg

20110616-092059.jpg
Här är den Viktor jag hängde med lite.. Woopwoopp! Skön kille från Norrland . 🙂

Och jag har inte vart ”otrogen” med någon Viktor…!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *