Hjälp KIVA hjälpa!

Nu när jag sitter på väg till Magaluf kom jag på att det ju var ett tag sedan jag skrev om mitt medlemskap i KIVA, en organisation som gör det lätt att låna ut pengar till folk i Tredje världen som behöver hjälp för att finansiera olika verksamheter som hjälper dom i deras vardag!

Kiva är en helt unik hjälporganisation.

Jag har skrivit om detta förut ett par gånger, men om du inte gjort det innan, se denna film och ta sedan ställning själva om ni vill hjälpa behövande! Ni kan antingen starta eget Kiva-konto eller donera genom min widget till höger! Varje liten krona är guld värd!

Här kan ni se mina lån just nu!

Jag kommer att sätta in pengar allt eftersom för att öka möjligheterna för folk runt om i världen. Gör det du också!

Tro mig – detta är verkligen ett bra sätt att hjälpa till i olika utvecklingsländer! Och vi har alla råd att sätta undan lite pengar för något så bra som detta!


Kiva - loans that change lives

(Visited 27 times, 1 visits today)

0 Comments

 1. Anonym juni 5, 2011 at 11:45 e m

  Grymt Paow!

  Reply
 2. aelja juni 6, 2011 at 2:56 f m

  Du vet väll att dom där lånen inte funkar i praktiken?
  Även om det var en fin tanke 🙂

  Svar: Och det grundar du på… vad? Så klart att dom fungerar. Det fungerar finfint och med KIVA är det lite mer kontroll än vad det är med till exempel mikrolånsgurun i Indien (som det var ett reportage på TV för någon månad sedan). Jag tror det är ett klart bättre alternativ än att ge bort pengarna till många olika projekt, här engagerar man folket själva. Jag kombinerar i och för sig med fadderbarn och bidrag till ett projekt mot omskärning av flickor.

  Vad gör du…? Har du bättre förslag?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *