0 Comments

 1. Emma juni 11, 2011 at 1:05 f m

  GRYM!

  Reply
 2. nathalie björklund [16 syskon] juni 11, 2011 at 6:06 f m

  Jag är en tjej som bor i GÄVLEBORG! Mitt namn är nathalie och jag har 16 syskon. (jag är 14:e barnet). Vi är en utav sveriges största familjer. Medans jag ändå håller på så har jag fått frågan om min familj har blivit tillfrågad om att vara med i ”familejen annorlunda” eftersom vi är så många. Svart är JA.. dock har vi tackat nej varje gång. Jag skulle ALDRIG ställa upp i ett sådant program. och sedan anser jag inte att min familj är annorlunda heller,. vi är precis som alla andra. Jag ahr inte ens bott hemma med alla mina syskon nån gång. För när jag föddes år 95. Så hade redan flera av mina syskon flyttat. Den yngasta i min familj är 12 år. Så de flesta är vuxna nu. JAg skriver dock injte så mycket om min familj i min blogg, för det finns inte så mycket att skriva och det är inte intresant att läsa anser jag. Men kolla gärna in min blogg där jag skriver om allt mellan himmel och jord! Följ mig gärna via bloglovin, försöker uppdatera så mycket jag kan. Det kan dock bli dagar då jag inte hinner. Men jag försöker så gott jag kan. Så tveka inte att kika in. PUSS & KRAM!

  Reply
 3. Anonym juni 11, 2011 at 11:53 f m

  Fett gryym! 😉 haha!

  Reply
 4. isabelle juni 11, 2011 at 2:03 e m

  Läs min min min BLOGG för jag är bäst och ni älskar mig bitches 😉

  Reply
 5. Ida juni 11, 2011 at 3:21 e m

  VILKEN MIDSOMMARKLÄNNING SKA JAG VÄLJA?
  har bild i bloggen, help me out! 🙂

  Reply
 6. ida juni 11, 2011 at 9:17 e m

  han va duktig men klara de inte i med han ramla typ :p
  men bara han tränar lite till så kommer han klara de!
  jag är själv gymnast(;

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *