MAGALUF!

Heeej på er! Igår så var det en lång dag och en väldigt lååång kväll som kändes rätt kort för att vi hade så jävla kuuul!

Vi landade runt sju på kvällen och åkte direkt till lägenheten där vi skulle bo. Bekantade oss med Simon som bor här. Efter det så drog vi och käkade. Och sen blev det att hoppa in i duschen och fixa oss och sen dra ut. Vi var på den grymma klubben Grabbarna Grus. Drack verkligen jääätttteeemycket igår så det är ett under att jag mår bra idag. Kanske för att jag drack typ varannan vatten? Skulle aldrig kunna fortsätta supa när jag blir för full.

Ni sitter jag & Sara & bloggar här på E4an. Typ enda stället som har internet här? Jaja, jag klagar inte. Fast det är lite halvdant väder. Men jag säger bara WHATEVER!! Vi är för fan på Mallis! Wooppaa!

Simon var bartender igår!

Gårdaens outfit 🙂 Baddräkt från HM shorts från Behrska skor fårn new look.

Jag och Hugge!

;D

Här började vi supa!

Jag & min vän Dennis!!

Första dagen som bartender!! Om det gick bra? Njaa, jag var mest ivägen tror jag..

Wopppaaa!!

Här tror jag att jag började bli lite full?

Dennis & Simon körde all in!

Wooho!

haha?

Jag & min fina vän Dennis!

Jag & Sara!!

Jag Chirs & DennisM!

Puss på min älskling!

Och här säger vi stopp.

Posted in: Dresscode, Mina resor
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *