MAGALUF!

Heeej på er! Igår så var det en lång dag och en väldigt lååång kväll som kändes rätt kort för att vi hade så jävla kuuul!

Vi landade runt sju på kvällen och åkte direkt till lägenheten där vi skulle bo. Bekantade oss med Simon som bor här. Efter det så drog vi och käkade. Och sen blev det att hoppa in i duschen och fixa oss och sen dra ut. Vi var på den grymma klubben Grabbarna Grus. Drack verkligen jääätttteeemycket igår så det är ett under att jag mår bra idag. Kanske för att jag drack typ varannan vatten? Skulle aldrig kunna fortsätta supa när jag blir för full.

Ni sitter jag & Sara & bloggar här på E4an. Typ enda stället som har internet här? Jaja, jag klagar inte. Fast det är lite halvdant väder. Men jag säger bara WHATEVER!! Vi är för fan på Mallis! Wooppaa!

Simon var bartender igår!

Gårdaens outfit 🙂 Baddräkt från HM shorts från Behrska skor fårn new look.

Jag och Hugge!

;D

Här började vi supa!

Jag & min vän Dennis!!

Första dagen som bartender!! Om det gick bra? Njaa, jag var mest ivägen tror jag..

Wopppaaa!!

Här tror jag att jag började bli lite full?

Dennis & Simon körde all in!

Wooho!

haha?

Jag & min fina vän Dennis!

Jag & Sara!!

Jag Chirs & DennisM!

Puss på min älskling!

Och här säger vi stopp.

(Visited 446 times, 1 visits today)

0 Comments

 1. Rebecca juni 6, 2011 at 12:40 e m

  ha en bra resa!;)

  Reply
 2. Erica juni 6, 2011 at 12:41 e m

  Du är så himla fin, Paow! 🙂 <3

  Reply
 3. Ebba juni 6, 2011 at 12:57 e m

  Hej Paow jag gillar din blogg jätte mycket och jag tycker att du är jätte vacker 😀 men jag undrar en sak !!
  Du säger att du fest röcker IBLAND men jag tycker det känns som att du alltid röcker och man ser på foton från fester har du nästan alltid en cigarret i handen ! Och jag tycker det är riktigt synd för vad kännar man på att röcka jo att få svarta lungor och få cancer och dö i förtid tänk på det nästa gång du är påväg att ta en cigarett !!!!!!!!! folk ser ju upp till dig 🙂

  Reply
 4. EMMAS juni 6, 2011 at 1:05 e m

  fint 😀
  ANMÄL DIG TILL DAGENS BLOGG HOS MIG :d VINNAREN BLIR LÄNKAD FÖR CA 1000 PERS 🙂

  Reply
 5. DASIY juni 6, 2011 at 1:13 e m

  Lägg upp fler galnare bilder, det är de du får betalt för – att vika ut ditt liv gmn! 🙂

  Reply
 6. Manda juni 6, 2011 at 1:16 e m

  Haha, börjar du bli tunnhårig?

  Reply
 7. josefine juni 6, 2011 at 1:19 e m

  fan vad mysigt med mallis!

  Reply
 8. Cissy juni 6, 2011 at 1:25 e m

  Va du är vacker! 🙂 , Snygg outfit! 😀 Vart kommer linnet från?

  Reply
 9. erika juni 6, 2011 at 1:26 e m

  vad heter simon i efternamn ? :))

  Reply
 10. nicki juni 6, 2011 at 1:43 e m

  omg dina bobbies omg vill ha fan, förrut tyckte jag du va en hora som visade upp sig alldeles för mkt men inte nu längre,tycker du e en normal tonåring till skillnad från visa, typ ami of sweden fyfan den bruden ush ush ush ush ush äckligast i världen,du mkt snyggare än henne och såg hon hade skrivit om dig, i sin diss lista ..

  Reply
 11. Ida med håret juni 6, 2011 at 2:27 e m

  MEN va fin du är!! Superfin topp oxå 🙂

  Reply
 12. s juni 6, 2011 at 2:36 e m

  fan vad du ser lugn ut på alla bilder, till och med när du strippar! haha 😀

  Reply
 13. my juni 6, 2011 at 3:22 e m

  roligt du verkar ha haft det o vad fin du var! 🙂

  Reply
 14. Hellou Vicky från Finland juni 6, 2011 at 3:46 e m

  Det finns internett på ett finskt cafe som heter ”YODA” (om de finns kvar?) 😀 Iaf dom som jobbar där är jätte trevliga och dom har en söööt hund där ;D

  Reply
 15. Jenny juni 6, 2011 at 3:52 e m

  Snygga kläder!

  Reply
 16. claudia juni 6, 2011 at 4:20 e m

  Åh så fint hår du har 🙂

  Reply
 17. Linda juni 6, 2011 at 7:34 e m

  Simon var riktigt läcker, what´s his name?

  Reply
 18. vanna juni 6, 2011 at 9:39 e m

  har du någonsin tänkt på att du är 17? Puss!

  Reply
 19. Petra juni 6, 2011 at 10:51 e m

  Fina kläder! 🙂

  Reply
 20. anna juni 6, 2011 at 11:23 e m

  du har dom perfekta tuttarna!! =) *vill ha dom*

  Reply
 21. maja juni 7, 2011 at 1:32 f m

  fattar inte att dina föräldrar kan låta dig dricka så mkt som du gör, du e inte ens myndig… dessutom får du åka utomlands å dricka.sicket kasst ansvar dem har över dig! o har haft i alla år du bloggat… usch.

  Reply
 22. Emma juni 7, 2011 at 9:46 f m

  Hahaha, Va tusan.. Det är ju Simon Erngård som är bartendern där ju. Det är en gammal vän till mig.
  Hälsa honom från Emma Skåning om du ser honom igen. Du får gärna kommentera tillbaka till min blogg om du gör det och om han hälsar tillbaka. Hade varit riktigt skoj. 🙂

  Hoppas ni har det mysigt.
  Du är så otroligt vacker Paow, And you rock!!

  Reply
 23. julia b juni 7, 2011 at 10:44 f m

  Har du opererat brösten :)? tycker inte att de är fel med folk som gör de, inte ens kissie (som alla andra whinar jävel på..) en sån där grej som jag inte är emot men aldrig skulle göra själv. snygga rattar har du iaf och förstår inte hur de kan va så jäkla fasta även när du inte står med jättebra hållning som jag måste göra för att de ska se någorlunda bra ut ..

  Reply
 24. jasmin juni 7, 2011 at 4:46 e m

  Simon såg jävligt bra ut

  Reply
 25. jessica juni 7, 2011 at 7:18 e m

  vill ha din kropp!

  Reply
 26. Hannah juni 8, 2011 at 7:57 f m

  Hej Paow, tänkte bara tipsa om ett till internetställe på Mallis. Jag var på bartenderkurs där för något år sen, jag och resten av min klass brukade hänga på ett litet och mysigt, finsk fik/cafe som hette Yoda, Hälsa grabbarna på Beach cluben 🙂

  Reply
 27. Fredde juni 8, 2011 at 12:01 e m

  amen fan vad det är äckligt med brudar som röker!
  fimpa för faen!

  Reply
 28. s juni 11, 2011 at 9:27 e m

  dennnism dricker väll inte eller har han ändrats? jag menar du skrev att han o simon körde all in?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *