Tänder på fina tänder!

Jobbar ju på med min tandställning, men vad är finare än riktigt vita tänder?

Har precis köpt en ny tandblekning, tyckte det var dags! Har använt The White One tidigare för längesen så jag vet att den funkar jättebra! Det som är extra bra med The White One är att deras tandblekning inte skadar tändernas emalj, vilket jag tycker är viktigt, sen är den väldigt enkel att använda också. Man bara penslar på gel på tänderna två gånger om dagen i två veckor.

Köpte en 2in1 Munspray/Tandblekning också som gör att man håller sina tänder vita längre efter behandlingen, plus att du får en grym andedräkt, smart! Såg att Nyheter24 hade gjort ett test för ett tag sedan om ni är nyfikna på hur bra blekningen fungerar, se Tandblekningstest.

Får säga att det nog är en av de billigaste tandblekningarna på nätet, kostar 199 eller 299 beroende på styrkan. Så alla som vill ha ett snyggt smile till sommaren borde slå till, www.thewhiteone.se!

(Visited 134 times, 1 visits today)

0 Comments

 1. Isabel juni 6, 2011 at 3:28 e m

  kolla in min modeblogg!

  Reply
 2. ebba sylvan juni 6, 2011 at 3:59 e m

  kolla min modeblogg!

  INTE SOMALLA ANDRAS MODEBLOGGAR! <3

  Reply
 3. amina bbygirl juni 6, 2011 at 4:20 e m

  Tänderna lär väl ändå inte bli vita om du röker. Eller?

  Reply
 4. Zjeya juni 6, 2011 at 4:34 e m

  Shit va nice. Måste bleka tänderna till beachen i sommar! De slår vi till på!

  Reply
 5. Filippa juni 6, 2011 at 4:34 e m

  Du är så fin paow med sluta röka förtusan!

  Reply
 6. Mikaela juni 6, 2011 at 4:39 e m

  Sommar och sol och det är vita tänder som gäller! (och korta kjolar) och vi vill ha dig!

  Reply
 7. alicia juni 6, 2011 at 5:45 e m

  braa tipps:)

  Reply
 8. M juni 6, 2011 at 6:43 e m

  Smart att bleka tänderna när du har tandställning! Tänk när du tar bort din tandställning så kommer det vara mörkare där du haft plattorna! 😉

  Reply
 9. hanna juni 6, 2011 at 6:51 e m

  jahapp, hur mycket får du för det här då? sellout

  Reply
 10. Jolene juni 6, 2011 at 9:13 e m

  Hej! Hur mycket kostar frakten?

  Reply
 11. Sanna juni 6, 2011 at 9:51 e m

  haha om du bleker kommer du väl få fläckar efter tandställningen? eller har du inte kvar den?

  Reply
 12. Lenore juni 7, 2011 at 12:30 f m

  NEJNEJNEJNEJ! Blek inte tänderna medan du har tandställning! Det är helt vansinnigt! Du kommer få missfärgningar som är jättesvåra att få bort! Om du ska lyda ett råd från en bloggläsare en gång, låt det vara nu! Du kommer ångra dig sen!

  Reply
 13. Sanna juni 7, 2011 at 1:33 f m

  NEJ!! GÖR DET INTE!! du har ju tandställnig så den delen tandställningen sitter på kmr ju inte blekas!! kommer bli missfärgat när du tat bort den sen!!! svårt att fixa till!!! HOPPAS DU LÄSER DETTA!

  Reply
 14. Borderline & Jag juni 7, 2011 at 7:48 e m

  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!
  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!
  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!
  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!
  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!
  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!
  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!
  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!v
  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!
  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!
  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!
  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!
  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!
  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!
  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!
  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!
  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!
  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!
  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!
  FÖLJ MIN BLOGG SÅ FÖLJER JAG DIN!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *