Tänder på fina tänder!

Jobbar ju på med min tandställning, men vad är finare än riktigt vita tänder?

Har precis köpt en ny tandblekning, tyckte det var dags! Har använt The White One tidigare för längesen så jag vet att den funkar jättebra! Det som är extra bra med The White One är att deras tandblekning inte skadar tändernas emalj, vilket jag tycker är viktigt, sen är den väldigt enkel att använda också. Man bara penslar på gel på tänderna två gånger om dagen i två veckor.

Köpte en 2in1 Munspray/Tandblekning också som gör att man håller sina tänder vita längre efter behandlingen, plus att du får en grym andedräkt, smart! Såg att Nyheter24 hade gjort ett test för ett tag sedan om ni är nyfikna på hur bra blekningen fungerar, se Tandblekningstest.

Får säga att det nog är en av de billigaste tandblekningarna på nätet, kostar 199 eller 299 beroende på styrkan. Så alla som vill ha ett snyggt smile till sommaren borde slå till, www.thewhiteone.se!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *