Extensions är ju faktiskt lite av min grej om man säger så – det vet ni som följt mig länge, haha! Men för någon vecka sedan så var jag på frisorcenter och tog ut mitt gamla löshår, slingade färgade och fixade utväxten och satte in nytt löshår.

Löshåret är nog det bästa jag har haft! Det trasslar inte så mycket, lätt att locka. Löshåret finns även att köpa på www.headzone.se. Sjukt nöjd Paowi! Och eftersom att jag är så nöjd med mitt nya hår så tänker jag lotta ut en helt nya hårförläning som sker hos  www.frisorcenter.nu.

Är inte det hur grymt som helst? Helt gratis babys! Ni som bloggar har störst chans att vinna (och ni som inte bloggar behöver inte sura för nästa gång kör vi en tävling för er också)!

Ni gör så här! Lägg upp ett inlägg där ni skriver att ni är med och tävlar och länka till frisorcenter.nu samt headzone.se och gilla dem på Facebook HÄR och sen så kommenterar ni här i min blogg såklart så är ni med och tävlar! Fatta vad grymt, helt nya och fräscha extensions! So Paow style! Vinnaren kommer att utses sista juni så skynda och tävla!

Före:

Efter färgningen..

Klart!

Stylat!

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *