Allt detta tjat…

I ungefär två år så har jag fått höra all denna tjat. Alltid, jämt. Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet, utan nu snackar vi jämt. Jag får ungefär 20 sms i timmen. Och vad pratar jag om? Jo bloggen, det finns inget Paulina längre.

När jag var 16 år så vaknade jag av att pappa kom in och skrek att jag måste blogga, när jag väl hade gått upp så ringde min mamma mig och sa ”du får jobba på Ica om du inte bloggar, vill du det?”. Sen så bloggade jag. Efter någon timme ringde min manager och sa ”blogga då”…

Efter några timmar till så ringde någon som jag jobbade med och sa ”lägg upp det här”… Sen så loggar jag in på Facebook. Och då är det alltid någon bekant eller någon vän som ber mig om en länk, eller så ber någon jag jobbar med att lägga upp en tävling. Till och med dom jag legat med, eller dejtat får knulla för att dom går runt och säger ”vill du bli bukis med Paow?”… Tragiskt nog så funkar det tydligen.

När jag är ute och festar, så kommer folk fram hela tiden (jag uppskattar det, det gör jag verkligen)… När killar kommer fram och raggar, varför raggar dom 9 gånger av 10? Jo, bloggen. Smörar arslet av sig och bjuder på drinkar! Människor som ställer sig framför mig på stan och tar kort på mig utan att fråga, jo varför? För att lägga upp på sina bloggar. Och mina föräldrars ständiga tjat om att jag kommer att få sitta på pappas mataffär om jag inte bloggar. Människor/vänner googlar mig och tycker att det är skitkul att skriva ”tjena sverigedemokraten” för att det stod på något jävla Flashbackforum? Sug min röv.

Jag kan inte göra bort mig för då hamnar det ute på hela internet. Det första jag hör och tänker på när jag vaknar varje dag, jo det är bloggen. Varför vill alla vara vän med mig? Jo, för att man blir någon slags ”kändis” när man bloggar tydligen.

Helt plötsligt när det blir så mycket tjat om bloggen, samtidigt som jag ska diska, tvätta och räcka till min vänner, som alla hör av sig hela tiden och blir frusterade när jag inte svarar, hur ska jag då hinna med att jag ska renovera hemma?

Samtidigt så får jag inte vara ung, jag får inte göra bort mig, jag får inte hamna i svackor för att det är riskabelt för bloggen. Jag får inte ens supa 3 dagar i veckan när jag precis fyllt 18 som alla andra 18-åringar för då tappar jag mina annonser. Men jag känner ingen lust till att blogga när det blir så mycket tjat hela tiden. Från ALLA. Jag tycker inte att det är kul längre. Alla vill få ut någonting av mig. ALLA, hur kul är det att jämt gå runt med en baktanke med alla man umgås med?

Att behöva vara rädd över att det jag säger till mina vänner ska stå i tidningarna?

Det sårar mig och just nu så håller det på att knäcka mig. Ibland så skiter jag i allt och alla och bara kör. Men ibland så blir det väldigt jobbigt också. Att jag inte har någon att prata med. Steffi har aldrig tid längre och hon är den enda människan i hela världen jag har tid för (även om jag älskar många, så har jag inte tid för alla med det livet jag lever), för hon är som jag var i början. Att 100%, fish, bärs och alla udda människor är mycket roligare (så jag skyller inte på henne). För det är trots allt mina problem. Mina val och mitt liv.

Just nu så har det knäckt mig på mitten. Och så här långt ner i hålet har jag aldrig varit tidigare, så det kommer att ta lång tid innan jag tar mig upp. Men jag ska försöka göra mitt bästa. Tack och hej. Och ja, jag kommer att fortsätta att blogga 🙂

Jag lovar att inta glömma vem jag är. Det gället bara att hitta tillbaka och må ännu bättre!

(Visited 245 times, 1 visits today)

117 Comments

 1. Charlotte november 29, 2011 at 5:47 f m

  uSCH Och fy låter inget vidare.
  Ta en blogg paus det förtjänar du!
  Ta nu riktigt bra hand om dig nu och njut av resan!

  Styrke kramar till dig!

  Reply
 2. Angelica november 29, 2011 at 6:21 f m

  Hej Paulina! Det finns inget liv som är en dans på rosor jämt. Det finns bakdelar med allt. Du har valt att blogga och bli en offentlig person, att folk sliter i en då får man nog tyvärr lära sig leva med. Jag tycker du är stark och modig som vågar skriva som du gör i detta inlägg, det tyder på att du har stor insikt i ditt liv och att du besitter en enorm styrka. Med den styrkan kommer du komma långt, det vet jag. Även om du skulle hamna på Ica så kommer du ha ett bra liv. Det viktigaste är att man gör något man tycker om och mår bra av. Man skall inte göra något som drar ner en. Jag tycker det är sorgligt att dina föräldrar har pressat dig i så ung ålder, inget barn skall behöva tänka på att tjäna pengar i den åldern. Visst kan jag tycka att mitt liv är tråkigt ibland, om jag kanske jämför mig med dig, men när jag väl tittar på vad jag har runt omkring mig så inser jag att jag faktiskt har ett väldigt bra liv. Fokusera på det du har, hitta en glädje i det och försök lämna alla energivampyrer där de står, de kommer ändå bara suga musten ur dig. Jag är glad över att ha fått träffa dig när jag inte visste vem du var, och du skall veta att jag tycker att du är en helt fantastisk person som faktiskt finns för alla, men tyvärr sällan för dig själv. Finns för dig själv så håller du längre. Stor styrkekram!

  Reply
 3. melina november 29, 2011 at 7:02 f m

  men lär dig säga nej då!!

  Reply
 4. Frida november 29, 2011 at 7:04 f m

  En stor hjälp kan vara att gå iväg och prata med någon helt opartisk. Många ser det som en svaghet men jag tycker det är det absolut starkaste man kan göra. Så otroligt modigt. Dom har trots allt gått en femårig utbildning för att hjälpa personer med problem, precis som dig.

  Hoppas du mår bättre snart! Du är stark!

  Reply
 5. missmartini november 29, 2011 at 7:10 f m

  man får hitta en balans helt enkelt… Umgås med människor som inte läser bloggar, inte vet vem du är osv.. Jo det finns faktiskt.. Kanske åka och plugga utomlands? =) Du kan ju fortfarande blogga! Samtidigt så får du träffa massa nya vänner och starta på ruta ett, för du måste ju inte nämna att du är en storbloggare i Sverige, då får man skylla sig själv 🙂

  Reply
 6. mm november 29, 2011 at 7:24 f m

  Som man bäddar får man ligga! Tycker du synd om dig själv nu plötsligt? ojoj stackars barn!

  Vi är ju många här som har varnat dig … men lyssnar du…nejdå…kör på bara så hamnar du ännu längre ner i gropen…18 år gammal.

  Reply
 7. K november 29, 2011 at 7:25 f m

  Du håller på att bli utbränd,lilla du. Det är du alldeles för ung för! Åk bort och tänk på dig själv bara. Du har hela livet framför dig och det är hemskt att du stressar sönder så tidigt, ett barn ska inte behöva det.
  Jag är inte en av dina yngre läsare =) jag är 35 och tonårsmamma. Fastnade för din blogg för att du verkar vara en så fin tjej. Ta hand om dig!

  Reply
 8. Karin november 29, 2011 at 7:34 f m

  INGEN tvingar dig att blogga.. plugga istället, så har du ett alternativ till pappas matbutik.. Precis som om det vore så negativt..

  Reply
 9. Emma november 29, 2011 at 7:49 f m

  Bra skrivet Paow! Gillar verkligen din blogg 🙂 Ha det bra tjejen!

  emmaholmgran.blogspot.com

  Reply
 10. frida november 29, 2011 at 8:00 f m

  Stå på dig. Massa styrke kramar!

  Reply
 11. Michaela november 29, 2011 at 8:19 f m

  You can do it! Du är grym 🙂

  Reply
 12. tine november 29, 2011 at 8:31 f m

  Stackars rika lilla flicka…

  Reply
 13. Alice Attack! november 29, 2011 at 8:33 f m

  Du kanske skulle må bättre av att lägag ner bloggen och faktiskt börja jobba på ICA, där kan du iallafall vara dig själv utan att tänka på vad alla andra ska tycka.

  Reply
 14. cleo november 29, 2011 at 8:45 f m

  Klart alla vill vara mee dig för du är cool;) dessutom verkar du vara snäll och populär kan vi synas med dig blir vi populära..:-o så funkar det.

  Reply
 15. N O R A ♥ november 29, 2011 at 8:53 f m

  Det finns inte ord för hur sårad jag blir utav att läsa dåliga kommentarer på det här inlägget. Alla bloggläsare, haters som lovers måste läsa det och förstå. När man är i den åldern 15-16 som jag själv är i nu så är det inte lätt att säga Nej. Det kräver mer än bara en hjärna,tunga och mun. Jag blir så upprörd när jag läser ”MEN SÄG NEJ!!!!” för det är verkligen inte så jävla lätt. Man lever lätt i en bubbla som bloggare och när den bubbla väl spräcks som den gör så småningom så ser man verkligheten. Paulina har valt att blogga, men hon har inte valt all den kritik och respons och uppmärksamhet hon får…..

  Reply
 16. Madeleine november 29, 2011 at 8:57 f m

  stå på dig , de kommer lösa sig tillslut !
  <3 Saknar dig och du är en fin människa . hoppas de blir bättre
  vi i creew finns alltid och välkommen alltid!

  Reply
 17. lisa nilsson november 29, 2011 at 8:58 f m

  ååh men gud blogga nt då? blir så jävla irriterad. om du hade ett annan jobb tror du då attt du skulle kunna uppföra dej hur som helst? väx upp du är för fan 18 år ingen titen fjortis längre så sluta gömma dej bakom den ursäkten. de där med att folk vill ligga med dej kanske nt är så konstigt med tanke på hur du är i bloggen när du va tsm med hugo skrev du värst om ditt sexliv o nu säger du att du får ligga med vem du vill och sen lägger upp halvnakna bilder kanske nt så konstigt att alla bara ser sex hos dej?:S:S

  Reply
 18. Emmelie november 29, 2011 at 9:03 f m

  Du bestämmer själv Paow!

  Kika gärna in på mina inbakade scones 🙂

  Reply
 19. Juliah - förlorat mamma pappa & syster november 29, 2011 at 9:19 f m

  paulina du är verkligen stark, alla vi bloggläsare vet det, du har tagit emot så mycket skit bara för att du gillar att festa, liksom vadfan är det? skulle alla i din ålder som precis fyllt 18 blogga om när dom festar skulle det inte alls bli såhär mycket tjat, bara för att det går bra för dig och du har en stor blogg vill andra ge dig skit, när du egentligen bara lever livet och har kul, så som du lever är precis så man ska leva ett tag! Vill du ta en bloggpaus ett tag, så gör det! Vi läsare förstår dig och stöttar dig jämt!

  // http://juliahofsweden.blogg.se bloggar om hur det är att leva som 13åring när jag förlorat mamma pappa & syster – vill visa alla att man klarar ALLT bara man kämpar! Men bloggar också om den positiva delen av mitt liv som jag lever i Stockholm där jag shoppar, umgås med vänner, bloggar, festar osv! Kika in! Har även en frågestund just nu där ni kan ställa frågor om allt som hänt!

  Reply
 20. rosa november 29, 2011 at 9:20 f m

  Väx upp nu ! Festa och resa runt som du gör. Det kan faktiskt inte många 18 åringa göra. Vad gnäller du om ? Tycker inte det minsta synd om dig, du kanske skulle ta jobbet på ICA så få du känna hur det känns att jobba 8-17 varje dag plus helger när det fattas folk….. vilket det gör ofta. (Fråga dig pappa)
  Du har säkert provat att vara där , men dock inte jobbat heltid….. vilket jag tror du aldrig kommer att göra. Eller varför inte ta ett jobb innom vården ?
  Prova. Kom sen och berätta hur det var. Då kan du gärna få gnälla.
  Sorry, men du framstår som en bortskämd liten snorung.

  Reply
 21. carro november 29, 2011 at 9:56 f m

  Om du mår så dåligt över ditt liv, så tycker jag det är dags för dig att tag en paus. Se vad du vill göra i ditt liv. Testa något nytt, vad är det för fel på att jobba på ICA? Testa något nytt, leve ditt liv. Som sagt du är bara 18, lek av dig och sen kan du ta tag i ditt liv.

  Reply
 22. Kissemjaoooo november 29, 2011 at 10:21 f m

  Fast du har SJÄLV valt att ha det så här. Du är 18 nu och gör som du själv behagar!
  Och om dina päron på fullaste allvar trodde att en blogg full med spritfester, sex och okunskap skulle bidra till en bättre framtid än ett jobb på ICA, ja då säger ju det väldigt mycket om de dina.

  Ja du tycker pressen är Stooor. Stackars dig som inte vet något om den riktiga verkligheten! Vet du inte att när denna sk kändisbubbla spricker och du sitter där utan basen i skolan, det är då det verkliga pressen kommer.
  Hade jag varit dina föräldrar så hade jag för länge sedan satt gränser för dig. Du behöver det.
  Du är du myndig och gör som du själv vill. Kanske dags att ta tag i ditt liv för en gångs skull och sluta skylla din tragiska vardag på alla andra. Du är själv ansvarig för den.
  Hur viktig du är tror att din blogg är så kan nog många hålla med om att den faktiskt inte innehåller något vettigt över huvudtaget.

  Steg ett: Gå klart grundskolan!!!

  Reply
 23. amanda albino november 29, 2011 at 10:25 f m

  alltså Paow, du är så jäkla grym!!
  jag hade verkligen velat vara din vän, tror verkligen att du och jag hade kommit grymt bra överrens. vi är precis likadana angående allt!
  mejla mig nästa gång du kommer till Göteborg, så ska jag visa dig hur man gör göteborg! 😉
  känner förövrigt Kristoffer Östman och Joakim Landberg som du träffade här nere för ett tagsedan!
  Kram

  Reply
 24. emsi november 29, 2011 at 10:33 f m

  Tjena sötnos! Vill du gå på date med mig? ;)Inte konstigt att du gör raka motsatsen när folk tjatar. Kan inte vara lätt som du säger att veta vem fan man är i denna värld. Och speciellt efter att du har busat med dina känslor genom att ta droger eller känslopreparat som jag så fint kallar det. Har själv snurrat in mig i det där fast kanske lite värre än dig (eller vad vet jag om ditt liv) Det jag får se av dig gillar jag, ibland skulle jag vilja träffa dig för tack vare din blogg så får man för sig att man känner dig lite gran och jag vill bara krama om dig och mata dig med bullar, ha dig på mitt bröst och killa dig i håret och säga att allt kommer att bli bra. Men det går inte, du är i en annan värld. I en värld där jag inte vill vara. Kanske vi stöter på varandra en dag…
  All kärlek till dig ha det underbart i paradiset

  Reply
 25. Emelie november 29, 2011 at 10:40 f m

  Hello bruden! Jag blev så irriterad och förbannad när jag läste detta,du ska inte behöva känna att du har en press till att behöva blogga,visst du kanske känar pengar på det men fine? varför ska inte du få jobba som en vanlig människa eller ut och festa som en vanlig människa när du precis fyllt 18? självklart ska du ut och festa och leva livet! Du ska leva ditt liv du är ung,du ska inte behöva tänka på vad du ska göra och bära dig åt för bara av en liten blogg så behöver det inte komma upp i skvaller och tidningar det är bara för att dom ska vinna på det och ”snacka en massa skit” blir så grymt irriterad på detta som alltid ska klaga på dig! du är en fantastisk människa som ska få leva livet och leva precis som du vill och skriva vad fan du vill utan att pressen och alla skvaller tidningar reagerar, usch! puss på dig!!

  Reply
 26. j november 29, 2011 at 10:44 f m

  Skaffa dig en utbildning istället.

  Reply
 27. alexandra november 29, 2011 at 10:45 f m

  Stå på dig tjejen! Du har all rätt i världen att leva ditt eget liv:) Att folk påstår att du själv valt de? Man måste väl ändå få ha viss rätt till ett privatliv där man får leva sitt liv och göra alla misstag man vill utan att folk ska döma en för dom? Ingen, absolut ingen har någon rätt att trycka ner dig även fast du är en bloggare.. Man ska dessutom inte skaffa sig förutfattade meningar om en person man inte känner.. Och bara för att du bloggar betyder de inte att alla kan påstå att dom känner dig.. Så stå på dig 🙂 Du har en på din sida iallafall som förstår vad du menar:)

  Reply
 28. ISABELLE november 29, 2011 at 11:14 f m

  låter inte kul, hoppas att du mår bättre snart 🙂

  Reply
 29. M november 29, 2011 at 11:18 f m

  JAJA DU SUGER ÄNDÅ.
  TACK FÖR MIG, HEJ

  Reply
 30. Jennie november 29, 2011 at 11:20 f m

  Glöm inte att vi vanliga dödliga arbeter i regel 8 timmar per dag – så ta det lugnt med gnällandet. Du har valt att sluta skolan för att arbeta, så bit i det sura äpplet. Måsten är en del av vuxenlivet – man måste arbeta för att få lön, för att kunan betala hyra, köpa mat osv. Välkommen till verkligheten!

  Reply
 31. hannah november 29, 2011 at 11:25 f m

  du lever ett liv som andra drömmer om. inte för ditt kändisskap, utan för din ekonomi och det faktum att du gör något som jag skulle älska. men jag har haft ekonomiska svårigheter hela mitt liv, jag jobbar nu för provitionslön på ett jobb jag hatar då jag förlorade mitt tidigare jobb då min pojkvän sen sex år tillbaka gick bort i vår gemensamma säng. jag förstår att du säkert har ett helvete, ditt egna helvete, men sätt det i perspektiv. du är välsignad.

  Reply
 32. Jjonnah november 29, 2011 at 11:30 f m

  Ståå på dig Paow! Skit i folks tjat och stå på dig! Ditt liv och du gör PRECIS som du vill! Ingen ska ha rätten att trycka ner dig! Så skit i dom och kör ditt race precis som du vill! Kramar!

  http://jjonnah.blogg.se/

  Reply
 33. melina november 29, 2011 at 11:31 f m

  ett jobb på ica låter väl inte dåligt ens heller :O?! :S

  Reply
 34. frida november 29, 2011 at 11:33 f m

  Du kanske skulle behöva gå iväg och prata med någon på yrkesnivå. Någon som är helt opartisk. Många ser det som en svaghet, men jag tycker det är tvärtom. Så otroligt modigt. Och många jag känner som gjort det säger att det är det bästa beslut de tagit.

  Kanske har du svårt att skilja på jobb och ”fritid” (vilket är helt förståligt i och med att det är ett speciellt jobb du har). Du kan då få hjälp med att ”sortera upp”, prioritera om och prata av dig om allt som snurrar i din skalle. Bloggare eller inte, tror alla behöver det någongång ibland.

  Stå på dig, du är stark!

  Reply
 35. Chriis november 29, 2011 at 11:36 f m

  Tycker att det är tråkigt att folk ska hålla på så och även att det är just dina föräldrar. Det är inte rätt mot dig. Tycker du mer ska priotera att må bra och blogga för att du vill inte för att folk tvingar dig för det är då det blir roligt att blogga. Hoppas du blir bättre snart <3

  Reply
 36. ToveEvensen november 29, 2011 at 11:36 f m

  Hej sötnosar!

  Kika in på min blogg, kommentera och följ mig via bloglovin!
  Jag gör ju självklart detsamma! 🙂

  Min blogg handlar om allt möjligt, den är rolig och grym!
  Den är bra, den är läsbar!
  Puss!

  Reply
 37. Anonym november 29, 2011 at 11:41 f m

  Blogga mera engar och allt tjat.
  Sluta blogga mindre och slipp allt tjat?
  Man kan överleva genom att jobba på ica också och det gör dig inte mindre lycklig?

  Reply
 38. Heidi november 29, 2011 at 11:52 f m

  <3

  Reply
 39. Elin november 29, 2011 at 11:53 f m

  Paulina, skulle lätt ge dig en stor-värmande-bamsekram om jag kunnat. Ge det tid att hitta tillbaka till dig själv, lugna ner med allt, bloggen, drickande/festande, vänner, mobilen. Umgås med personer omkring dig som kan ge dig kvalitets tid. Och varför inte, ta några timmar på din pappas ica affär för att variera på ditt liv?

  Kram från en tjej som förstår mycket av det du känner!

  Reply
 40. Karl november 29, 2011 at 12:12 e m

  Alltså, du bloggar.. Ska folk som jobbar 7-16 också tycka såhär synd om sig själva eller? Sluta klaga, du gör inte precis något mindre för att inte väcka uppmärksamhet och bli ”känd” som du kallar det.

  Reply
 41. T november 29, 2011 at 12:20 e m

  ååh men gumman <3

  Reply
 42. SARA november 29, 2011 at 12:21 e m

  Vill ge dig en kram 🙁 Stå på dig!

  Reply
 43. sofi november 29, 2011 at 12:21 e m

  Du värkar vara en as grymm tjej paulina, jag har fölt dig ända sen du börja blogga och då va du en liten fjårtis men nu märker man värkligen att du blivit äldre och mer vuxen. Du bestämmer själv vad du ska göra, vill du ha en paous, ta en! vi som läser kommer ju tillbaka. Och man behöver inte blogga heeela tiden, vissa bloggare har ju bara typ två inlägg om dagen och häller sig på toppen (Kenza). Du kan ju ta en paous eller dra ner på bloggandet, lägg bara upp saker DU känner att vi vill dela med dig av.

  All lycka till dig! Bless.

  Reply
 44. ---------------------- november 29, 2011 at 12:51 e m

  Det var ditt val att välja en sån livsstil. Ändra så får man helt enkelt gå i skolan, dvs gymnasiet och skaffa en utbildning som de flesta andra eller så väljer man den enkla vägen för att sedan få lära sig att det inte är så enkelt. VÄX UPP. TÄNK EFTER INNAN DU GÖR SÅNNA VAL. Allvarligt talat, blogga för pengar och festa resten av tiden, låter det verkligen realistiskt för dig?
  Tänk efter en gång till, de problemen du har, har du själv haft kontroll över. Alla vet vi vad som ingår i ”kändisskapet” Tänk då på dem som haft problem med ekonomin hela sitt liv, inte haft råd med skola, eller nåååågonting av det du har?
  Sluta vara en crybaby, du har latjat runt i flera år, ta tag i ditt liv och inse vilka möjligheter du har. Plugga, skaffa ett job, och framförallt väx upp och sluta klaga.

  Reply
 45. Jocke -K november 29, 2011 at 12:57 e m

  Du gör något alla försöker uppnå. Du har en ekonomi att göra saker som andra ALDRIG får göra.
  Du tycker synd om dig sälv. Du har valt ditt liv du har valt din väg.
  Och att blogga idagens samhälle är lite mer än bara en fritid. Du är ett ansikte utåt…
  Att klaga över något sånt här får min mage att göra ont.
  Du förtjänar en paus inget emot det. Meen…
  du vet ju bäst själv 🙂

  Reply
 46. Sofiarosa november 29, 2011 at 12:59 e m

  PAOW DU ÄR GRYM. Jag vet inte vad jag ska skriva eftersom jag egentligen inte har någon aning om hur du känner. Men jag vill bara att du ska veta att jag tycker du är awsome som har kommit hit där du är idag och du ska ta vara på det. Försök att inte känna någon press, utan det är bättre att du gör bara som du vill. Kram

  Reply
 47. Cicci november 29, 2011 at 1:00 e m

  Du framstår som en riktig bortskämd unge.
  Vi alla tål olika mycket, vi alla har våra egna problem men att skriva ut det i bloggen för att få dina trogna läsares tröst.
  skaffa dig ett 8-17 jobb och känn på det riktiga livet.
  Uppskatta det du har för du verkar inte göra det just nu

  Reply
 48. Frida november 29, 2011 at 1:04 e m

  Har frågestund på min blogg nu och alla som kommenterar får en länk 😉 facces.myshowroom.se
  ställ en fråga!

  Reply
 49. Miranda november 29, 2011 at 1:04 e m

  Okej. Intressant. Fast med tanke på att du helt saknar utbildning och dessutom super skallen av dig var och varannan dag så tycker jag nog att alla, din pappa, dina mamma och din manager, har all anledning att påminna dig om den bistra verkligheten runt hörnet.

  Det enda du har av värde, förutom dig själv, är dina närmaste OCH din blogg. Dina närmaste står förmodligen kvar där oavsett vad som händer, men vad gör du om du blir av med bloggen? Har du ens tänkt på det?

  Eller snarare, om din blogg tappar dragningskraft för att du inte skriver i den, skriver om saker folk inte vill läsa, eller om du skiter i att tillmötesgå dina annonsörer – vad gör du då?

  Just nu tjänar du förmodligen mycket mer än de allra flesta i landet och du klarar inte ens av att prestera ett par inlägg om dagen med lite känsla och innehåll? Klart som fan att folk runt dig klagar. Du har ju ett ansvar mot dig, mot de som hjälper dig, mot de som annonserar hos dig och faktiskt mot dina läsare. Ett ansvar som du definitivt INTE tar.

  Hur mycket jobbar du med bloggen, ärligt, en normal dag? En halvtimme? Knappt det skulle jag gissa. Det betyder, om man är snäll, fem timmar i veckan. Resten av tiden är du upptagen med vad, ärligt talat?

  Bortskämd är ett ord som dyker upp när jag tänker på dig.

  Fast kanske finns det andra orsaker bakom som inte jag vet om eller förstår. Kanske har du någon märklig bokstavsdiagnos? Kanske har du någon form av sjukdom som gör dig oförmögen att ta tag i ditt liv?

  Missuppfatta mig inte, jag gillar din blogg och läser den VARJE dag, men jag blir ledsen när jag läser inlägg från dig där du går till angrepp mot alla de som bryr sig om dig. När du får det att verka som om du har så otroligt mycket att göra och sådan våldsam press på dig när du egentligen bara lägger motsvarande fem lunchraster i veckan på det som ger dig alla dina inkomster.

  Så tag nu tillfället i akt och ryck upp dig i Thailand. Håll tassarna bort från allt dåligt och njut av sol och bad. Vila. Kom tillbaka till oss alla och inse att du är en av ett mycket litet fåtal i landet som har så fantastiska möjligheter.

  Reply
 50. anwa littorin ferm november 29, 2011 at 1:04 e m

  vad jag tycker tycker jag.. vad dem andra tycker tycker dem.. du borde börja tänka på dig själv! Hur mår du IGENTLIGEN? Mår du verkligen bra av att få höra av dem närmaste (eller av personer i allmänheten) att du MÅSTE blogga och att du inte är ngt utan det..?

  Du kan vara något utan en blogg! Du kan exempel skapa eget företag, eller plugga i universitetet till något stort. ALLA KAN DET! det finns inget antingen vara rik eller vara fattig… du kan och alla andra kan också…

  Du kan festa ja, men va försiktig så inte din kropp kollapsar.. alkoholen kan lura dig vilket jag vet att du vet.. många anser dig som dum i huvudet.. du kan vara det ja men det viktigaste är att du tänker efter om du har gjort fel eller ej.. skit i vad andra tycker&tänker.. ibland kan man behöva tänka så.. vilket du verkar behöva vad jhag har läst i detta inlägg…

  Va dig själv och utvecklas! stanna inte i en o samma värld för du och alla andra människor här i världen behöver få variera!

  Reply
 51. Rode november 29, 2011 at 1:13 e m

  Så himla bra skrivet! Fick verkligen en insikt av hur det är att ha en så pass stor blogg som du har..
  Din blogg är super! 🙂

  Reply
 52. tina november 29, 2011 at 1:19 e m

  Vafan!? hur kunde dina föräldrar pressa dig så mycket med bloggandet! Förstår att de då tog hand om dig och så men va? Nu är du alla fall 18, tycker du ska bestämma själv hur du vill leva och om du vill blogga eller inte..;))
  Lycka till!:’)

  Reply
 53. tina november 29, 2011 at 1:20 e m

  btw, skit bra att du skriver om det här så man förstår hur det är;)

  Reply
 54. Isabel november 29, 2011 at 1:21 e m

  oj !

  Kolla min blogg!

  Reply
 55. Maja november 29, 2011 at 1:26 e m

  Håll huvudet högt!

  Reply
 56. ellinor november 29, 2011 at 1:32 e m

  tycker du inte borde gnälla så mycket.. prova på ett riktigt arbete där man jobbar mellan 8/9 till 4/5 sen kan du få gnälla!!

  Reply
 57. Ana november 29, 2011 at 1:59 e m

  jag håller med skaffa ett jobb och sedan gnälla

  Reply
 58. Anonym november 29, 2011 at 2:19 e m

  sluta blogga då?

  Reply
 59. Stripparella november 29, 2011 at 2:27 e m

  Psyket går först gumman…<3

  Reply
 60. nathalie november 29, 2011 at 2:38 e m

  du är grym på ditt egna sätt & du ska inte blogga för alla andras skull utan för din egna skull. det är det viktaste. du har gått igenom mycket i ditt liv som vi har förstått & jag tycker du ska fortsätta att kriga och kämpa på !

  Reply
 61. Johanna november 29, 2011 at 2:47 e m

  Jag fullkomligt älskar att du är så pass ärlig som du är i din blogg, att du vågar när du är en så pass stor bloggare. Det är vackert men ändå smärtsamt att man får läsa om hur nerbruten du faktiskt är och jag tycker att dina föräldrar, managers osv borde ha lite större förståelse för jag menar, du är ju bara en tonåring och det är nu man ska få göra sina misstag. Gå in på fel spår och sen inse att det var fel, det är då man lär sig!
  sen de klart… detta är ju ditt jobb men det är inte alltid lätt att vara 18år och arbetande och det blir absolut inte bättre när folk tjatar.

  Hoppas att det blir bättre för dig snart 🙂 Kram på dig!

  Reply
 62. Kissemjaoooo november 29, 2011 at 3:04 e m

  Tina: Det är väl knappast att någon pressar den stackars lilla flickan. Vet du vad press är? Press är att leva i den verkliga världen med verkliga problem. Det P har just nu är ingenting jämfört med den press vardagen kommer utsätta henne för. Vardagen är närmare än du tror Paulina och du, den är TUFF!!!
  Det är nog bra om du får känna på att leva lite i den. Uppskatta ditt liv lite mer.
  Stjärnor i världen finns det mycket. De sliter arslet av sig för att få stanna kvar i rampljuset. Paulina har en blogg som om något år/ några år kommer vara i skymundan. Hur ska hon då klara sig? Outbildad och tragisk???

  Miranda: Tack för superbra svar!!!! Precis så är det!!!

  Reply
 63. S november 29, 2011 at 3:06 e m

  (Bor i USA dar av inga swedish letters.)

  Har bara ETT RAD TILL DEJ!

  Lagg ner bloggen.

  Detta ar inget liv. Du MISSAR ett normalt liv.

  Lagg ner bloggen NU. Du har en chans att faktiskt leva ”pa riktigt”.

  Du kommer angra dej om du inte fattar ett SMART beslut nar du fortfarande ar ung och saker och ting har fortfarande tid att andras till det battre.

  Det kan vara forsent valdigt snart.

  Alska dej sjalv, det ar ditt liv.

  Lagg ner bloggen for DIN egen skull.

  Reply
 64. ida november 29, 2011 at 3:07 e m

  Du är verkligen en vettig person. Förstår dig i allt du skriver. Allt låter så rätt som du säger. Allt måste bara bli ett tjat av alla kommentarer folk säger likadant till dig. Bry dig inte, du hittar dig själv! Du är bara ung och det är så då, du blir äldre och tryggare. Kan förstå pressen med bloggen. Det är likadant som en sångerska eller vad som helst som måste prestera bra. Och alla runt om vet man inte vart man har. Jobbigt läge det där. Bara åk i väg och slappna av. Du skulle hittat en trygg och lite äldre kille, det gjorde susen för mig! Kramiz

  Reply
 65. Jadu november 29, 2011 at 3:09 e m

  Då ska man kanske inte gå runt och blåsa upp sig heller som att man är viktigast på ett ställe, försök att hålla dig i bakgrunden så kanske du kan få lite lugn och ro för att folk inte märker dig lika mycket. /En du trampat på foten och inte ens bet om ursäkt :p

  Reply
 66. jen: blogg november 29, 2011 at 3:21 e m

  lycka till med allt 🙂

  Reply
 67. Eleonor november 29, 2011 at 3:21 e m

  Är det inte ni som menar på att Paulina inte kan må dåligt för att hon har det gott ställt ekonomiskt som borde se över er syn på pengar?

  Man ska väl knappast dömma någon som mår dåligt efter hur mycket denne har i plånboken. Är inte det att värdesätta vad som är viktigt här i livet åt helvete fel?

  Bara för att en person aldrig suttit i kassan på Ica, aldrig haft det svårt ekonomiskt eller aldrig haft några större problem med självförtroendet betyder väl inte det att denne inte har rätt att må dåligt?

  Är man så ung som Paulina och reda känner sån press och stress så tycker jag att man ska ta en paus ett tag (Hon har ju dessutom fördelen att klara en paus ekonomiskt, eller det är min uppfattning egentligen har jag ingen aning om tjejens ekonomi).

  Reply
 68. saga november 29, 2011 at 3:32 e m

  Jag förstår dig men tänk såhär.. de här kanske låter elakt. men med tanke på din skolgång, så är den här ”bloggchansen” ett under, du har haft en sån jävla tur att utan utbildning så kan du tjäna mer än läkare om du bara kämpar. de kanske inte är någonting du alltid tycker är roligt, men på ett sett är det de du har valt. vad hade hänt utan bloggen tex? du har haft en jävla tur, för du har en framtid med din blogg. och somsagt, inte alltid kul men de e de enda du kan gå ifrån. låter elakt men sanning. puss

  Reply
 69. S november 29, 2011 at 4:03 e m

  Jag förstår hur hon känner. Jag tror inte att man tänker så långt när man är ung och startar en blogg att den verkligen kan bli såpass stor och sen konsekvenserna av att bli ”känd”. Paulina fick en stor blogg, folk känner igen henne. Det som är tragiskt är alla dessa kändiskåta människor som finns ute i världen idag som försöker utnyttja varje tillfälle till att synas med Paulina eller i henne blogg, får dom inte de som hittar dom nått att skvallra om och skickar till en skvallerblogg eller ringer till nån tidning. Varför kan inte tjejen bara få ha en blogg utan att folk ska vara elaka? Hade jag varit kille hade jag inte raggat på henne för hennes blogg, jag hade raggat på henne för hon är så otroligt vacker.

  Att sen sitta här och läsa alla era idiotiska kommentarer där vissa av er är riktigt elaka känns bara sjukt. Varför är de så att alla som har en stor blogg ska ha massa människor som läser, letar fel och sen skriver hatiska saker? Om ni nu hatar Paulina, Alexandra och Isabella tex varför inte bara ge fan i att läsa deras bloggar?

  Paulina har vuxit så otroligt mycke i mina ögon senaste året. Hon verkar vara en fantastisk tjej och jag förstår verkligen hennes sorg i att bara vara Paow för vissa människor.

  Ta hand om dej nu gumman, du är guld värd!
  Kram

  Reply
 70. ROSANNA november 29, 2011 at 4:18 e m

  Måste säga att denna text fick mig att öppna ögonen lite.

  Reply
 71. my november 29, 2011 at 4:19 e m

  usch, vad jobbigt! 🙁
  om du känner för o sluta att blogga, så ska du såklart sluta. du ska inte behöva känna dig tvingad av dina föräldrar eller någon annan att du måste blogga..
  håller me saga (menar dock inget illa menat)
  kraam

  Reply
 72. Beckass november 29, 2011 at 4:25 e m

  Ass bra blogg kolla min blogg 🙂 🙂

  Reply
 73. Jessica E november 29, 2011 at 4:26 e m

  Du ska inte lyssna på vad andra vill. Och speciellt inte just nu när du mår som du gör. Gör det du själv vill. Känner du inte för att blogga gör inte det. Gör vad fan du vill och ingen ska få bestämma. Ta nu och ha semester från bloggen, det är du värd 🙂

  Mvh/Jessica

  Reply
 74. Beckass november 29, 2011 at 4:26 e m

  Ass bra blogg kolla min blogg 🙂 🙂 beckassplace.myshowroom.se

  Reply
 75. Sophia november 29, 2011 at 4:45 e m

  bortskämda skitunge, det här är fan ditt jobb! Kolla hur många fans du har som sitter och smörar här för dig, medans du sitter och klagar på hur allting är jobbigt. Vissa av oss tar dubbelpass minst 2ggr i veckan för att får ihop det slutet av månaden. Var glad att du har något enklare än oss andra.
  Om det är så jobbigt så sluta helt enkelt att blogga, tror du att storkändisar sitter och klagar till sin mamma för att dom tycker att dt finns för hårt press på dom? Väx upp paulina, ingen säger åt dig att bete dig som en vuxen, om du inte finner en motivation hos dig själv så finn det från dina läsare som går in på din blogg DAGLIGEN att kunna läsa ditt patetiska liv, för att dom sitter hellre och läser en blogg än att göra någon annan nytta… jag vet för att jag är en av dom och att du ens skriver såhär är som ett spott rakt upp i ansiktet för dina läsare som faktiskt följer dig dagligen.

  Reply
 76. Kissemjaoooo november 29, 2011 at 5:10 e m

  Elenor: Klart P får lov att må dåligt över vad som helst. Det är ju inte det texten handlar om.
  P mår dåligt av all press. Det förstår vi.
  Hon tycker bloggen ( hennes arbete) är en press.
  Blogg = inkomst!!!

  Hennes mående kan aldrig jämföras med hur andra mår och tvärtom.
  Det många försöker förklara för P är att verkligheten utanför bloggen är ganska tuff och att hon kanske borde fokusera på sig själv ordentligt, innan hon på riktigt drabbas av det hårda livet.
  Då kommer det inte räcka med ett blogginlägg, Huddy Buddy i öronen och en resa för att rymma från verkligheten.

  Reply
 77. Diana november 29, 2011 at 5:18 e m

  Men omg det är ju jag på sista bilden!!
  puss på dig Paow 🙂

  Reply
 78. Emmy november 29, 2011 at 5:23 e m

  Jag ska be för dig!

  Reply
 79. Sofia november 29, 2011 at 5:35 e m

  HEJA PAULINA! Du ar precis som vilken 18aring som helst, du ar ju bara manniska? Det finns inte en person i varlden som kan tvinga dig att valja mellan bloggen eller kassan pa ica! Ta dig fan och gor det du vill! Blogga ska bara vara en hobby, inte ett jobb. Aven om manga bloggar (aven din) har blivit till jobb, sa var det val trots allt inte darfor du valde att borja blogga? Du ar mer vettig an vad manga tror, varfor jag sager det ar for att jag har last din blogg fran och till i maaanga ar och som laser maker man att du har blivit aldre! Komigen tjejen!!!!! Jag hejar pa dig!!!!! Kom pa vad du vill gora, forsok komma pa vad du alskar, forsok att hitta nagot du verkligen brinner for och GOR DET!!! Du har maaaanga laser som kommer skriva elaka saker, men du har sakerligen manga fler (som jag bland annat) som kommer stotta dig!!!
  Kram <3

  Reply
 80. Elly november 29, 2011 at 6:23 e m

  Kan inte riktigt förstå hur du känner fullt ut. Men det låter inte så kul. Men en sak för att ta sig upp igen är att skaffa ett stabilt liv igen.. käka rätt, sov rätt, gör något kul ex. shoppa eller göra om hemma,ja som det vanliga livet helt enkelt. Du får väll börja se din blogg som ett jobb och jobbet ska försöka hållas utanför privatlivet ( det riktiga privatlivet) Dåligt av alla att tjata på det sättet.
  Men glöm inte att du ska vara glad att tjäna så mycket pengar på denna blogg då du kan vara relativt fri jämfört med vissa andra i världen som måste plugga (öööööörk) och sånt för att tjäna pengar. så dryyyyyygt. Fast vet inte vad du tycker eheh
  Diggar din blogg förresten

  Reply
 81. Karro november 29, 2011 at 6:46 e m

  Stå på dig. Ge aldrig upp

  Reply
 82. Emilia november 29, 2011 at 7:15 e m

  Om du känner som du gör tycker jag att du ska sluta blogga (jag älskar verkligen din blogg, men vill hellre att DU mår bra!). Du var 16 när du började blogga vilket gör att du kanske inte visste allt som följer med att blogga. allt kändisskap osv. Det dina föräldrar säger om att du måste jobba på ica om du slutar bloggar.. bull shit, du kan ta upp plugget och studera till något du VILL göra och något du mår bra av att göra!! Ta hand om dig själv, du är vuxen/myndig och får göra de du vill och det du mår bäst av!!

  Ha de bra och lycka till!

  Reply
 83. delfi november 29, 2011 at 7:33 e m

  styrkekramar! <3

  Reply
 84. Cherries november 29, 2011 at 7:41 e m

  Steffi som var ditt allt 😉 Vilket svek..

  Reply
 85. sanna november 29, 2011 at 8:16 e m

  Det här klara du! : D

  Reply
 86. Angi november 29, 2011 at 8:30 e m

  Du kommer ta dig igenom det här galant ! har följt din blogg sen den blev lite större, alltså ett bra tag sedan, Och du har blivit starkare för varje svacka du haft ( som jag ser det ) det är ju svårt för en som endast läser bloggen veta. Men jag kan känna igen mig i jätte mycket av det du skriver, fast jag har pressen från skolhållet. Men detta klarar du, försök bara se det som en utmaning, för att göra dig själv starkare inför nästa prövning du ställt inför ! Det bästa du kan göra är att fortsätta leva ditt liv som vanligt och inte gräva ner sig allt för mycket. Du har hjälpt mig genom din blogg, jag hamnar i grova svackor i långa perioder och känner mig väldigt ensam, men när jag läser din blogg känner jag mig inte lika ensam och finner alltid något som känns värt att kämpa för ! så vill tack så mycket för det.
  you rock !!!

  Reply
 87. Nikki november 29, 2011 at 8:55 e m

  Tycker du är grym och verkar jävligt stark, kan inte ens tänka mig hur jobbigt det måste vara att ha massa folk efter sig hela tiden.

  Reply
 88. Jakob Andersson november 29, 2011 at 10:25 e m

  Så otroligt ärligt och bra skrivet Paulina. Vet inte vad man mer kan säga. Du kommer att klara det, du vet att du kan! 🙂 STOR KRAM TILL DIG.

  Reply
 89. Anna november 29, 2011 at 10:34 e m

  HAHAHAHA! PAOW!!! Av ALLA dina inlägg…så är den här den mest patetiska…jag har absolut INGEN sympati för dig alls!!!

  VÄNTA VÄNTA VÄNTA…du har sen 9:an..sovit, shoppat, festat, och ätit som en princessa. Du får allt gjort åt dig. Du pluggar inte. Du måste helt enkelt bara skriva några inlägg om dagen om din dag. Ibland behöver du inte ens skriva. Du behöver bara publicera bilder och något citat hämtat från någon film och få det att verka ”djupt.” Du shoppar för tusentals kronor i månaden eller liknande. Du hade din egen lägenhet innan 18 år. Du har innan 18 fått ha en personlig tränare. Du har haft erfarenheter som många tjejer skulle bara drömma om. Du får gratis mat för din pappa äger en mataffär vilket i princip innebär att du inte betalar för mat). Du VÄLJER att festa järnet. OCH VÄNTA VÄNTA…för nu kommer det absolut ROLIGASTE…DU KLAGAR FÖR ATT DU MÅSTE BLOGGA!!! Hur i HELVETE kommer du klara dig efter bloggtiden? Shit in HELL…

  Tjejen…anledningen till att du festar järnet och super/drogar bort ditt liv är för att du har en sån ångest. Verkligheten har hunnit ikapp dig. Du är 18 år…ingen utbildning, pengar som bara rinner ur händerna på dig, inga ”riktiga” vänner…varför…jo för att du själv är ganska spydig, dryg, och dräglig (dina ord inte mina) och det känns hårt. Och därför tycker jag inte synd om dig. Gör dig själv inte till ett offer…för du är verkligen inte det. Du är inte utbränd…du är bortskämd!!!!

  TACK OCH HEJ!!!

  Reply
 90. ok november 29, 2011 at 10:46 e m

  Tar du reductil? Läste Amirs blogg så blev bara nyfiken xP.

  Reply
 91. Ingrid november 29, 2011 at 11:07 e m

  Tänk dig då hur riktigt stora kändisar har det. Kämpa på, det blir bättre!

  Reply
 92. Anna november 29, 2011 at 11:19 e m

  Sluta blogga. Börja plugga. The end.

  Reply
 93. tami november 30, 2011 at 12:00 f m

  Bu-hu, stackars dig, du har ju valt det här livet själv. För ja, att jobba på ica och ha ett vanligt Svenssonliv där du FÅR flippa sönder & supa hur ofta du vill är ju sååå farligt. Du VILL ju ha det såhär, det är ju därför du fortsätter blogga, fortsätter skriva inlägg om ”hjälp” för att få fler läsare, annars skulle du skita i det.

  Och det där om Sverigedemokraterna, är du dement? För ett år sen skrev du att du stöttade dem, att du förstod dem, att muslimer är dumma i huvudet och för bara någon månad sedan använde du ordet ”babbe” i din blogg. Korkade människa, hur kan man vara så efterbliven? Du får ju tänka lite innan du ska hinna försvara dig. Idiot. Tycker inte synd om dig, tycker mer synd om de som tycker synd om dig. Sorgligt.

  Reply
 94. Elin Brunlöf november 30, 2011 at 12:22 f m

  Fick faktiskt lite respekt för dig nu. Har en vanlig blogg som inte är så jävla läst, men har även en bandyblogg där jag bloggat i tre år och där folk kräver att jag ska uppdatera hela tiden. Med vettiga inlägg dessutom, för folk reagerar på minsta lilla faktafel. Skriver jag inte någonting så får man klagomål från alla håll och kanter.

  Jag tycker ju fortfarande att det är kul och jag vill verkligen inte lägga ner. Men… Pressen är inte kul stundvis.

  Så jag förstår. Även om du har det tusen gånger värre, förstås.

  Reply
 95. Axelina november 30, 2011 at 12:48 f m

  Hehe, kollade igenom dina kommentarer första gången, och fyfan säger jag!^^ Nämen, jag tänker ju göra samma sak, tänker säga mina tankar som kom upp när jag läste detta inlägg.. Du har mycket känslor, åsikter, problem, upplevelser, och allt det här är ju bara ett underbart tecken på att du faktiskt lever!
  Du är en idol, en förebild för många, vilket inte är det enklaste, speciellt inte när man är i tonåren och själv skulle behöva vägledning istället. Jag läser din blogg dagligen, (nähe^^), och varför? Jo, för du är modig, du är så jävla modig, och cool, töntig, irriterande, underbar, sexig, bitchig, och fantastisk!
  Tänker inte spela och skriva att ”jag förstår dig” osv, men en sak vet jag säkert, och den vet även du, men man inser inte hur stark man är försten att vara stark är det enda alternativet! Oppa! 😉

  Reply
 96. Mickis november 30, 2011 at 10:12 f m

  Det finns andra alternativ än att blogga eller jobba på Ica. Finns inte bara två alternativ i livet. Det är nog jävligt svårt att skriva en bra blogg om man inte tycker det är roligt längre, det märks i dina inlägg. Du har hela livet framför dig men livet är för kort för att vara olycklig! Fundera ut vad du vill göra och gör det, med eller utan bloggen. Du är bara 18, vem fan visste vad man ville göra och bli då? Inte jag iaf. Ta hand om dig!

  Reply
 97. GJ november 30, 2011 at 11:06 f m

  Att dina föräldrar är på dig är väl för att du har inte så mycket annat att välja på i framtiden? Du gick aldrig ut skolan och har förmodligen(vad jag vet?) aldrig haft ett riktigt jobb trots din ålder? Du har bloggen, det är din enda egna inkomstkälla och för att du inte ska behöva leva på mamma och pappa livet ut så är det klart att dom är på dig om att du måste blogga. De är nog väl medvetna om att en tjej som du aldrig skulle få för dig att sitta i kassan i en liten mataffär och plocka upp varor o.s.v. Klart de använder det som ”hot”.
  Du har ju trots allt valt det här själv, du ville redan från början ha en stor blogg och det är klart att när man blir kändis och syns att du får fiender som vill bli dina vänner och vänner som vill bli dina fiender. Det är ju trots allt du som väljer dina vänner och allt handlar om hur naiv man är.

  Reply
 98. Emy november 30, 2011 at 3:57 e m

  Låter jobbigt. Testa att jobba heltid så ska vi se hur roligt du tycker det är. Och inte heltid som i att gå och fika med kompisar och sen blogga om det, utan att vara otillgänglig 40 timmar i veckan. Jobba helger, vara ledig en dag i taget. Och inte ha råd med att resa.

  Jag känner inte dig, men uppenbarligen har du så jävla skev verklighetsuppfattning så det blir absurt. Hur trodde du att livet skulle vara? Vill du ha pengar men inte jobba för dem så kan du ju alltid bli bidragstagare. Jävla snorunge.

  Reply
 99. Mia november 30, 2011 at 8:59 e m

  Sa jakla gnallig.
  Vax upp.

  Reply
 100. Sophie december 2, 2011 at 2:33 e m

  Hej Paulina!
  Anledningen till att jag skulle vilja träffa dig, typ käka middag eller dra på party. det är INTE för att du är en storbloggare. utan det är för hur jag har uppfattat dig som person. jag tror själv att du och jag skulle klicka rätt bra ihop. och jag har aldrig blivit sur över vad du har skrivit i din blogg eller bara för att vi ha olika åsikter har jag inte tyckt att du är dum i huvudet. Jag uppskattar dig för den du verkar vara. (jag har ju aldrig träffat dig). men jag skulle verkligen vilja träffa dig mer än gärna. Jag hoppas iaf på ett mejl tillbaka.. Keep up the good work! Älskar din Paower! <3

  Reply
 101. Anonym april 13, 2016 at 2:45 e m

  Bli smal till sommaren
  2016
  60 dagar Reductil så är du i form gör som alla modeller träningsfreak i USA
  Tab köpta apotek i USA

  56 dagar 10 mg 1500 kr
  56 dagar 15mg 1700 kr
  56 dagar 20 mg 1900 kr

  Säljer helst inte mindre men gör det om man vill testa 28 st per förpackning.
  Tar en dag skicka inom sverige.
  Ditt namn adress antal mg?
  Så skickar jag kontonummer

  [email protected]
  Reductil

  Reply
  1. Anna november 6, 2018 at 6:53 f m

   Hallåå Jag har polisanmält er. Jag betalde till bankkonto men fick inga varor.

   Varningar! Köp inte från följande adresser nedan för de luras och skickar inga varor. En och samma person.

   [email protected]
   [email protected]
   [email protected]

   Reply
  2. Anna november 6, 2018 at 6:58 f m

   Hallåå Jag har polisanmält er. Jag betalde till bankkonto men fick inga varor.

   Varningar! Köp inte från följande adresser nedan för de luras och skickar inga varor. En och samma person.

   [email protected]

   Reply
 102. Reductil juli 11, 2016 at 9:05 e m

  Har inkommit Redctil 20mg
  månaders 90 st tab 2500kr
  märke Abbott.
  3o dagar 900 kr. an bör äta 3 månaer vid bästa resultat. Mycket effektiva
  säljer inom Norden.
  Tar 2 dagar från du betalt
  till du har dom i brevlådan. Maila namn adress antal så kommer betalningsinfo.
  [email protected]

  Reply
 103. Reductil april 8, 2017 at 11:01 e m

  Reductil den 16 februari, 2017 kl. 12:29 skrev:
  Köp reductil 56 st 2 förpackningar 56st
  [email protected]
  1400kr 15mg säljs bara inom Norden
  Namn adress

  Reply
 104. Reductil juli 4, 2017 at 10:59 f m

  Reductil den 9 april, 2017 kl. 00:00 skrev:

  Reductil den 16 februari, 2017 kl. 12:29 skrev:
  Köp reductil 56 st 2 förpackningar 56st
  [email protected]
  1400kr 15mg säljs bara inom Norden
  Namn adress

  Reply
 105. Reductil september 10, 2017 at 8:22 e m

  Reductil den 10 september, 2017 kl. 22:18 skrev:

  Köp reductil 56 st 2 förpackningar 56st
  [email protected]
  1500kr 10-15-20mg säljs bara inom Norden välj mg 1500 kr 2 förpackningar valfri sort mg

  Namn adress

  Reply
 106. Anna november 6, 2018 at 6:54 f m

  Hallåå Jag har polisanmält er. Jag betalde till bankkonto men fick inga varor.

  Varningar! Köp inte från följande adresser nedan för de luras och skickar inga varor. En och samma person.

  [email protected]

  Reply
 107. Anna november 6, 2018 at 6:55 f m

  Hallåå Jag har polisanmält er. Jag betalde till bankkonto men fick inga varor.

  Varningar! Köp inte från följande adresser nedan för de luras och skickar inga varor. En och samma person.

  [email protected]

  Reply
 108. Anna november 6, 2018 at 6:57 f m

  Hallåå Jag har polisanmält er. Jag betalde till bankkonto men fick inga varor.

  Varningar! Köp inte från följande adresser nedan för de luras och skickar inga varor. En och samma
  person.

  [email protected]

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *