Hemma hos min pappa nu.

Kom hem till Stocholm för någon timma sedan. Har varit och handlat mat och hemma hos mig och packat det sista, för att imorgon så åker jag ju! Fy fan, vad skönt det ska bli! Då blir det lite me-times. Ska styra upp mig själv och försöka att hämta nya krafter och ny ork. Just nu så känns allt rätt värdelöst. Ja, ni vet ju hur jag har mått dom senaste månaderna…

Har ju vänt på dygnet så tänkte dygna inatt (alltså vara vaken hela natten) för vi åker ändå härifrån runt 9-10 på morgonen. Mja, jag vet inte hur jag ska få ordning på det här med dygnet… Och genom att åka till Thailand så blir det ju ännu värre ;O Äsch, det får styras upp senare.

Just nu så sitter jag och dricker joltcola (tänkte ju blogglana, höhö) och äter ost. Muuums.

Jag i mitt flickrum. Ser ganska sliten ut men är trött x)

Posted in: Livsstil
Kommentarer (11)
 • kanya

  ska oxå dit snart! 🙂 kanske syns där 😀

 • carolyna

  Hej Paow det är så att jag och några tjejer ifrån rinkeby har
  arrangerat en gala för östafrika och jag undrar ifall du skulle kunna hjälpa oss med reklam och kanske lägga upp det i din blogg http://carolyna.blogg.se/2011/november/rinkeby-4-east-africa.html#comment det här är min blogg du kan kopiera det som står där och lägga upp det i din blogg och sen skriva eget om vad du tycker om detta skulle verkligen vara snällt av dig ifall du ville hjälpa till . MVH Carolyna
  Hoppas du kan hjälpa oss och kan komma till våran gala ifall du vill du är hjätte välkommen !!!

 • Pierre "Vampe" Andersson

  Det är Neonberger som kört slut på dig, i promise 🙂

 • Clark

  Det är ju DrPepper, inte joltcola. Ännu värre.

 • Rebecka

  Joltcola så är det dr. Pepper :p:PPpp:p:Pp

 • Elina

  Du vet att det står Dr Pepper på flaska, var fick du tag i din joltcola annars? Säljs inte längre i Pissenorrtälje.

 • Emma

  Haha Paow! Det är ju Dr pepper! Märks att du har dygnat! 😉

  emmaholmgran.blogspot.com

 • Anna

  Tycker du ska sluta blogga om det är så stressande och pressande, är ju inte så att du inte överlever utan bloggen. Blir ju rätt mycket mindre pengar förstås men det är ju verkligheten för de allra flesta 18 åringar. Du får läsa in gymnasiet och skaffa ett vanligt jobb (eller på ica då). Efter ett tag kommer du att bli bortglömd och får vara ifred. Det finns ensamstående med flera barn som jobbar dygnet runt men de har ju inte så mycke val då de har barn att försörja men du har ju ett val, lär ju inte behöva svälta bara för att du slutar blogga.

  Tyvär är det nog så i det här fallet att det inte går att både äta kakan och ha den kvar, det negativa får man lära sig att leva med om man ska vara sk ”storbloggare” och tjäna en massa pengar på bloggen, blir delvis på bekostnad av privatlivet när man delar sitt liv med flera tusen människor varje dag det kan nog inte undvikas. Ditt jobb är ju då att blogga och gör man inte ett bra jobb så går det tillslut utför med jobbet och inkomsterna, sånt är livet. Ska du fortsätta blogga så får du göra det ordentligt och hitta ett sätt att kunna hantera pressen men ändå leverera för leverera måste du om du ska fortsätta på den här (inkomst) nivån. Funkar inte det så lägg ner bloggen och gör något annat, hälsan och välmåendet går ju inte att värdera i pengar, det är ju du själv som avgör om det är värt det, men tror inte att det funkar med ”halvbloggande” i längden, det är hårt att ligga på toppen….

 • Erika

  Eller hur är dr pepper bäst 🙂 du är grym ska du veta inte många stora bloggare som vågar prata om missbruk ! Du är stark och ingen kommer kunna knäcka dig var dig själv och låt ingen ta det ifrån dig . Lev livet för att det kan ta slut hur snabbt som hälst ! Paow äger!! Du är bättre en kisse . Kenza och fan vad dem andra heter ! You rock girl !

 • Julia

  Dr. Pepper är ABSOLUT inte som Joltcola. Fy skäms på dig Paow! 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *