Argentina!

Hello bitches! Nu får vi ääääntligen cheka in på våra hotelrum. Fett skönt!

Har knappt någon uppfattning om varken tid eller dag haha.. Igår så gick planet till Paris kl halv åtta, var framme i Paris runt 11 sen så var det bara att hoppa på planet till Argentina, det tog 13 timmar att åka!! Waaah.. Fet långt. Var en jobbig resa, det skakade jätte mcket och jag fick sittamellan två gubbar som jag inte kände. Menmen.. Sov som en ostbåge hela resan och har fett ont i ryggen.

Sen så var vi ätnligen framme. Och där mötte vi upp alla Danska & Norska deltagare. Spännande att få träffa massa nya människor. Och när vi kom fram till hotellet så trodde vi att vi skulle få checka in på våra hotellrum, men fick vi det? Nää.. Vi var tvungna att sitta & vänta i 4a timmar, så vi satt och pratade uppe vid polen. Skönt med lite värme..

Hur har ni det hemma i Sverige? Ska bara ladda min kamera så ska jag ta en massa bilder!

Just nu.. Har inte dushat på 28 timmar. Färsh tjej!

Posted in: Mina resor
Kommentarer (25)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *