Känner mig tom. ( obs gammalt inlägg)

Ett inlägg jag skrev för ungefär 2 månader sedan. Men vågade aldrig publicera det, men kul att se hur jag tänkte och mådde då 🙂

Jag är inte ledsen och jag saknar inte dig. Jag saknar det. Du vet den där tiden, tiden när vi var oslagbara. Det fanns inte jag, utan bara vi, vi gjorde allt tilsammans. Jag gråter nästan över tanken över att jag inte längre trivs på ditt bröst, att jag inte längre tycker att du luktar min. Att jag inte ens vill ha sex med dig längre, jag äcklas av den tanken.

Hela den här sommaren har gått åt till att glömma oss. Att intala mig själv att det bara är jag, jag och jag. Jag gör mina egna beslut, att det du säger inte längre spelar någon roll. Visst har det blivit fel ibland, men det är del av att stå på egna ben, va? Jag älskar att bara vara min egen, nästan lika mycket som jag hatar det har jag kommit fram till. Ibland så vill jag bara sitta hemma i min egen lägenhet, ibland så vill jag bara ha dig brevid mig och hålla dig i handen och blunda så hårt jag kan. Så att jag kan låtsas att allt var som förut. Även om jag hellre skulle dö än att gå tillbaka till dig. Och ibland så vill jag bara träffa någon annan. För jag vet att det finns andra mycket bättre.

Jag har träffar en kille, eller snarare träffade ett tag, kanske man ska säga.  Egentligen så var jag nog aldrig kär i honom. Jag tyckte bara att allting var så spännande. Men det var nästan för perfekt. Han var trevlig, charmig, sjukt snygg och han hade karaktär. En sån kille man visar upp för sin mamma. Men jag kunde verkligen inte fastna. Vår relation var kort och knepig. Den är svår att förklara, men är lätt att känna.

Vi började att träffas, tyckte att han var så himla intressant och rolig. Och det sa bara klick på alla sätt, men sen så slutade jag att ringa, och jag slutade höra av mig. Jag kände inget behov av honom, efter honom. Jag visste redan att han var intressant och jättesnygg, men jag kände mig rätt mätt efter 2 veckor, inga problem ingen avundsjuka. Bara perfektion. Så jag bestämde mig för att sluta träffa honom, vilket jag nu märker är ganska dumt, men det är inte världens förlust. Men det kommer nog ta ett tag tills jag kommer att träffa en sådan bra kille igen, men det gör inget. Jag mår bra ändå.

Jag är inte trasig eller lätt att komma åt, men den här sommaren har jag träffat rätt mycket killar. Jag har bivit lovad guld & gröna skogar, blivit dumpad för att jag vägrat att sexa, jag har blivit spottade i ansiktet, och jag har vaknat upp i en säng med en ångest så stor att helvetet aldrig skulle få plats. Jag har träffat  riktiga idioter och jag har gjort bort mig, men jag har aldrig fallit. Varför?

(Visited 31 times, 1 visits today)

61 Comments

 1. Lola november 10, 2011 at 1:44 f m

  Starka ord. Tyckte om hur du beskrev känslan. Kul att du mår bättre.

  Ta hand om dig

  Reply
 2. ... november 10, 2011 at 1:45 f m

  du är läskigt duktig att sätta ord på sanningen.. även om den inte alltid e så vacker som man skulle vilja

  Reply
 3. amanda november 10, 2011 at 2:17 f m

  kanske för att du är kär i hugo än.. ganska uppenbart med det du skrivit där.

  Reply
 4. Amie november 10, 2011 at 4:03 f m

  och jag har vaknat upp i en säng med en ångest så stor att helvetet aldrig skulle få plats. Jag har träffat riktiga idioter och jag har gjort bort mig, men jag har aldrig fallit. Varför? ”

  Kan ha varit det bästa jag läst på länge !

  Reply
 5. moi november 10, 2011 at 6:44 f m

  lek av dig, gänga dig sen me hugo & skaffa söta kids i framtiden ! ni e så vackra ihop 😉

  Reply
 6. Linnea november 10, 2011 at 8:27 f m

  oj vad du är duktig på att skriva, på att beskriva dina känslor.
  Tycker det är starkt gjort att skriva dina känslor öppet så alla kan se dem, Men den här gången, gjorde du det riktigt bra.
  Ta hand om dej 🙂

  Reply
 7. Linnea november 10, 2011 at 8:58 f m

  Fin du var i brunt hår! =)

  Reply
 8. Linda november 10, 2011 at 9:23 f m

  Riktigt fint & bra skrivet! 🙂
  Om du tar hand om dig själv och mår bra med dig själv så blir det lättare att må bra tillsammans med någon annan (Hugo?) också 🙂
  Kram!

  Reply
 9. Anonym november 10, 2011 at 9:31 f m

  Har precis gjort slut med min kille (en och en halv vecka sen). Och jag önskar också att jag fortfarande var kär, att han var det han var för mig för ett halvår sen. Det är så jävla jobbigt att han fortfarande är kär, är ofta ledsen bara för den sakens skull.
  Det är skönt att se att du är lycklig nu, att det löser sig.

  Reply
 10. sofia november 10, 2011 at 10:06 f m

  nu låter jag väl som en gamling själv men du är ju så uuuuung. varför ska du träffa någon precis just nu igen? jag träffade min kärlek när jag var typ 20 och vi är ihop nu med och jag är 22. jag är glad att jag inte träffade honom eller någon innan så seriöst att man blev tillsammans. det är kul att dejta lite människor, dela erfarenhet, prata med andra killar och se vad man egetnligen vill ha. klart det är mysigt med kärlek, sånt saknar man ju alltid när man har haft det men det är ju inte det viktigaste. och känns det inte rätt så blir det ju bara krystat och så blir det bara fel hela tiden kanske. om man försöker för mycket.
  du är så sjukt snygg och verkar ha underbara vänner så landa i de och chilla ett tag, din drömman kommer. SEN!

  Reply
 11. Josefin november 10, 2011 at 10:18 f m

  för att det är du och hugo, så kommer det alltid vara. I slutändan kommer det bli ni två igen!

  Reply
 12. Helene november 10, 2011 at 10:20 f m

  Du skriver så bra texter Paulina!^^

  Reply
 13. Josse november 10, 2011 at 10:35 f m

  Fantastiskt vackert skrivet.

  Reply
 14. carro november 10, 2011 at 10:39 f m

  För att du kanske egentligen VET att du är starkare än så, starkare än att falla pladask ner för såna saker som du VET att du kan ta dig upp för och förbi igen. Kanske för att du vet att de här är saker som du inte BEHÖVER falla av, utan saker som kan ta dig upp och lära dig istället.

  Reply
 15. Anonym november 10, 2011 at 11:24 f m

  så fint paow, jag tycker att ni ska bli tillsammans igen! Jag och min kille var i en snarlik situation som ni och nu har vi det bättre än någonsin! 😀

  Reply
 16. Vanesa november 10, 2011 at 12:01 e m

  fy fan riktigt vackert skrivet <3 Kämpa på paow , lev livet nu , du är ännu ung och har många år fram över tills den rätta ska fastna för ditt hjärta <3

  Reply
 17. Elin november 10, 2011 at 12:12 e m

  Bra skrivet!

  känner igen mig

  Reply
 18. Anonym november 10, 2011 at 12:12 e m

  känner igen mig helt, det skulle kunna vara mina egna ord. dock är jag fortfarande tillsammans med min kille, och jag har inte träffat någon annan. meeeeen faaaaaaaan, sitter här och gråter för mig själv.. haha vilken mes jag är

  Reply
 19. Cherries november 10, 2011 at 12:18 e m

  Haha tycker synd om dig 🙂 som får höra ”men du hör ihop med Hugo!” stackars efterblivna ungar!

  Reply
 20. Emelie och Johannna november 10, 2011 at 12:23 e m

  Bli bara tillsammans med Hugo igen så är vi alla nöjda och glada! Så slipper vi oroa oss för de..

  Reply
 21. Regina/Our Love Story november 10, 2011 at 12:46 e m

  Vad fint att du vågar öppna dig ändå som du gör. Det märktes att du skrev från hjärtat..

  Reply
 22. Gabriella november 10, 2011 at 12:46 e m

  svaret på din fråga: för du älskar honom fortfarande..

  Reply
 23. Linnea november 10, 2011 at 1:40 e m

  Jättefin text du skrev där! Du och hugo passar ihop. Verkligen!
  Du borde färga till den hårfärgen du hade då! Det var jättefint på dig 🙂

  Reply
 24. Lotten november 10, 2011 at 1:50 e m

  Well, Hugo verkar vara en stor jävla narcissist så jag förstår att du känner som du gör, konstigt vore det annars. men killarna är väl så i den åldern: de bara leker och vill inte slå sig till ro med bara en tjej så vänta du Paow till du hittar den rätte.

  Reply
 25. Adelina november 10, 2011 at 2:05 e m

  Jätte fint skrivet.

  Reply
 26. REBECKA november 10, 2011 at 2:06 e m

  SÄLJER HELA MIN GARDEROB PGA FLYTT TILL LONDON, FINA KLÄDER (DE MESTA NYTT) TILL BRA PRISER. TITTA IN 🙂

  Reply
 27. ida november 10, 2011 at 2:37 e m

  Denna text var otroligt fint skriven.

  Det kommer någon annan än hugo, det finns någon för alla 🙂
  Skynda dig inte, du är bara 18 lek å ha kul så ska du se att du finner
  kärleken igen 😀
  kram

  Reply
 28. Anonym november 10, 2011 at 3:32 e m

  Jag tror ingen skulle klara av att leva med dig. Du som är så rörig och inte minsta mogen. Vem förutom Hugo skulle vilja ha det?(Han får ju göra som han vill och bestämma i sånt förhållande)Man ser att du inte har kommit över han ännu. Inget fel med det men hur länge har du egentligen varit singel? Dags att hitta någon annan kanske? Kanske gå vidare? Förstår inte riktigt varför Hugo ska bli skurken…Jag tror att du visste recis hur han var i början av ert förhållande, eller var som din uppfattning? Du måste väl ha haft en uppfattning hur han var som kille? Såg du inte det när han var i med programmet ” Den rätte för Rosing”? Sorligt att dra upp det men det kommer följa efter han till graven.Han har inte det bästa ryktet om man säger så… Han låter typ som kille på Halebopreklamen? Har du sett den? Antagligen inte..Det är i alla fall en kille som stönar, försöker få tjejer men det går inte, tror att han är hur jävla cool som helst men nää inte det minsta?

  Jag vet inte hur jag skulle reagera om min pojkvän gjorde slut med mig, dog eller det kan hända vad som helst och så har jag inte längre han vid min sida. Men vad än som skulle kunna hända tror jag att han skulle uppskatta om jag gick vidare, träffade en annan kille…Man får helt enkelt njuta så länge det varar och inte bli överraskad om det skule hända något. Jag försöker göra det som får mig att må bra för stunden, vill jag vara hos han dygnet runt, 7 dagar i veckan ska jag vara det. Det är tid som man aldrig får tillbaka. Barndomen är något som man aldrig får uppleva på nytt. Det mesta får man uppleva en enda gång i sitt liv. Om man har riktigt tur kanske man hittar kärleken igen men det får tiden utvisa? Paulina du har hela livet framför dig, kärleken kommer när du minst anar det. Tror dock att du inte är absolut det minsta redo för ett nytt förhållande. Du borde hitta dig själv, få inre frid, lära dig hur man tar hand om sig själv innan du kan försöka att ta hand om någon annan människa.

  Reply
 29. Anonym november 10, 2011 at 3:44 e m

  Paulina, alltså jag önska du var min vän. Känns som vi är exakt samma problem. Vi har exakt samma känslor och det du skriver var som skrivet av mig. Har gråtit hela dagen, mina ögon är helt svullna så går jag in på din blogg och inser jag kanske inte är så dålig? det finns ju andra med samma problem, och då känner man sig inte så ensam längre.. kram paulina

  Reply
 30. vendela november 10, 2011 at 3:54 e m

  sjukt bra skrivet! det är stört det där med känslor. kramar

  Reply
 31. Ellen november 10, 2011 at 4:29 e m

  Fint skrivet!

  Reply
 32. Ellen november 10, 2011 at 4:30 e m

  Känner verkligen igen mig.. 🙂

  Reply
 33. sophie november 10, 2011 at 5:39 e m

  Helt sjukt hur korkade människor är som skriver att du är omogen och rörig så att ingen annan skulle klara av att leva ihop med dig. Och att du gör Hugo till skurken.. Läs hans inlägg och läs utav HENNES så kanske ni förstår att hon inte kastar skit på någon.

  Reply
 34. Matilde november 10, 2011 at 5:39 e m

  Fint skrivet, lånar texten men skriver att det är din. Älskar hur du kan beskriva känslor med ord, passar sjukt bra in på mig med den här texten! kram

  Reply
 35. erika november 10, 2011 at 5:54 e m

  otroligt bra skrivet, mycket fint! kul men sådana inlägg där du faktiskt skriver precis hur du känner och berättar ut om dina känslor!

  Reply
 36. Natalie november 10, 2011 at 6:07 e m

  Tycker om när du skriver om dina känslor. Den enda bloggen man blir glad när det kommer längre inlägg med text! =) Jag känner att jag kan relatera till det du skriver och det är de som gör det så himla bra. Keep up the good work!

  Reply
 37. D november 10, 2011 at 6:29 e m

  Du är såå mycket finare i brunt hår!! , jäätte söt:)

  Reply
 38. kiunda november 10, 2011 at 7:43 e m

  bäst är du tjejen!
  be strong.

  Reply
 39. Linnéa november 10, 2011 at 7:54 e m

  Modigt att skriva ut det! Stark är du tjejen, kämpa på! Kram

  Reply
 40. julia november 10, 2011 at 8:15 e m

  sluta tjut, båda 2 och bli ba tillsammns igen. My goood va jobbiga!!

  Reply
 41. Anonym november 10, 2011 at 8:24 e m

  Paoowii färga håret mörkbrunt nästa gång, framhäver dina gröna ögon och så sjukt vackert på dig !<3 helst gärna med snedlugh. Platt , långt och fint hår ! ( med löshår då såklart) men du passa verkligen så mycket bättre i det! Snäällaaaaaa? Loveuu<3

  Reply
 42. emma november 10, 2011 at 9:01 e m

  Ekänn bara att du gillar Hugo! ;( I smyg..

  Reply
 43. Ksenia november 10, 2011 at 9:05 e m

  Du är riktigt stark, människa. Jag förundras över dig – hur fan pallar du allt tryck? Det är så modigt att bara skita i hur alla kommer reagera och bara skriva ut. Hoppas du har det bra i fortsättningen! Kram 😀

  Reply
 44. ida november 10, 2011 at 9:30 e m

  Du skriver alltid så jääääävla bra!!!!!!!!!! Men akta dig för sviniga killar. Känns som du gett dig själv lite väl mycket till killar på sen det tog slut bara för att få bekräftelse. Inte bra. Nåt man ångrar och tänker på när man blivit äldre. Tro mig. Kram

  Reply
 45. deshira november 10, 2011 at 10:12 e m

  Du har inte fallit för någon för att du har fortfarande starka känslor för Hugo ! Du tror att du inte har känslor för han men egentligen så har du det, jag kan lova dig det. Du vet att han egentligen är den rätta, därför tar du inte heller andra killar. Lyssna på denna låten http://www.youtube.com/watch?v=qzocxPC8wVQ

  Reply
 46. Anonym november 10, 2011 at 10:13 e m

  Tror du alltid kommer sakna, vissa människor kan man aldrig släppa. Och det är inte många man faller för.. det är dom få som man har att välja på o dela sitt liv med. Jag hoppas det finns fler alternativ än en person!

  Reply
 47. Anonym november 10, 2011 at 10:22 e m

  vart träffade du den där perfekta killen? skulle verkligen uppskatta att du svarade på frågan 😉 kul att veta liksom!

  Reply
 48. Malin november 10, 2011 at 10:33 e m

  För att du kanske fortfarande älskar honom, men hatar det han gjorde.

  Reply
 49. ElinoreAmneryd november 10, 2011 at 11:12 e m

  Jag får väl vara enda bitterfittan som kommenterar, men tycker de där va too much. Vet att de är din blogg o lalala men keep it to yourself är åxå guld värt. För de där va lika mkt osmakligt som bra skrivet, även om dina rövslickare tycker det är så bra att dom ristar in det på sin gravsten.

  Reply
 50. Jennifer november 10, 2011 at 11:36 e m

  Oj, vad du är duktig Paulina. Blir imponerad av den skrivartalang som du har! 🙂

  Reply
 51. N november 11, 2011 at 1:07 f m

  SNÄLLA kan du inte skriva mer sådana här texter, oftare? det är ju detta som är ditt jobb, eller hur? detta du verkligen är bra på, satsa på det nu innan det är försent, innan vi tröttnat på att vänta. ser du inte att dina läsare saknar dig och blir besvikna, känner sig övergivna? du borde uppskatta oss mer…

  & du skriver ju så förbannat bra, kvinna ! vad avundsjuk jag blir. aldrig blivit avundsjuk på varken ditt utseende eller ditt liv, det är saker som jag ärligt talat inte vill ha.. men ditt sätt att skriva, DET är beundransvärt!

  sluta sup och skriv en bok! 😉 eller åtminstone din blogg….

  Reply
 52. sheima november 11, 2011 at 10:46 f m

  Gud vad fint du skriver,det här borde du göra mer! allt du skriver kommer direkt från känslorna, jag älskar sättet du tänker på,och att du vet vad du verkligen skriver,och hur du tänker.det är bra att du trycker ut allt det här,men tänk riktigt noga själv. vad tror du?varför har du inte fallit för någon? du älskar Hugo än,du är kär i honom,men du vill inte trycka ut det,du vill inte göra det. Vet att det säkert gör hur ont som helst men,du måste följa ditt hjärta. som du själv säger,’du kände dig trygg hos honom’ och allt var så perfekt. jag tycker du ska sitta inne ett tag och bara tänka på vad som skulle vara bäst för dig, och på nåt sätt känner jag att du borde prata med hugo också. Vad jag tror så kommer det att fungera bra för er, och ni är så fina tillsammans.

  Reply
 53. A november 11, 2011 at 1:32 e m

  betyder att du är kär i hugo !, ni var det bästa paret !! 🙁 <3

  Reply
 54. Theres november 11, 2011 at 2:50 e m

  Du är jätteduktig på att skriva, tycker om sättet du beskriver dina känslor…. Paow du äger!

  Reply
 55. Anonym november 11, 2011 at 10:08 e m

  Färga tillbaka

  Reply
 56. erika november 13, 2011 at 1:59 f m

  åh så bra inlägg! Sista meningen, true words!

  Reply
 57. Filippa november 16, 2011 at 11:56 e m

  Gud vilken bra text! Vad vuxet och moget du skrev här, creeds to you!

  Reply
 58. Anonym november 24, 2011 at 12:52 f m

  kändes som att det var mina tankar du skrivit, jag känner verkligen igen mig i detta! Man ska aldrig sluta kämpa 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *