Hej på er! Idag så har vi verkligen kört en heldag, vi började vid kl 6 på morgonen och blev klara nu. Klockan 8a på kvällen( som den är här nu), så jag är heeelt slut! Men eftersom att vi är lediga idag så tänkte hela gänget, alla norrmän danskar och svenskar gå ut och festa! Kommer att bli awsome. Man ska ju helst gå ut i stora grupper eftersom att det tydligen är farligt att gå ut själv här. Speciellt som tjej.. Stämmer verkligen det? bonus aries sägs vara världens mest kriminella stad.

Kan tyvärr inte berätta vad jag gör här nere, även om dom flesta av er redan vet det hehe.. Men kommer inte nypa ut ett ord om det förns allt är klart 😉 Hih… Men det är endast för att jag inte får, tro mig jag vill!

Juste blir lite rörigt med tiderna eftersom det är rätt stor tidskilllnad här.. Menmen 🙂 Här är bilderna från resan hit, och från igår på dagen.

 

Jag & Steph!

Paris´s flygplats var jätte liten faktikst..

Utsikt! Fiiint!

Trötttjej.se!

Haha fett slitna efter resan..

Kristoffer och jag =)

Steph & Kristoffer!

Vi kollade på tattostudios =) Ska tatuera mig sista dagen (a)

Janne var ball!

 

Posted in: Livsstil, Mina resor
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *