Talk dirty to me.

Hej på er! Jag kom precis hem! Kl är runt tre halv 4a hära.. Kvällen började med att hela teamet gick ut och käka middag, mådde lite smått illa pga av dålig sömn och lite mat. Skräcken för att bli magsjuk är så stor så att helvetet skulle se ut som en ärta. Norskarna och Danskarna söp firskt. Medans vi svenskar tog det lungt. Sen så drog dom andra hem, och jag som yngst av alla ( och fjortis ) drog vidare ut till någon halvgrisig sportbar med för mycket folk och blaskig öl. Alla argentinare drog i mig(haha) så jag fick klänga på en av danskarna och säga att han var min pojkvän.

Efter ett tag så drog vi hem, jag fick nog efter en halvblaskig öl med kranvatten i ( jag lär ju bli dretigt magsjuk nu) och ett försök senare till att någon försökte lägga i någon drog i min öl. Då ville jag gå. Usch! Det måste man verkligen vara försiktg med. Aja, nu ska jag gå och sova! Vi hörs lite senare! Puss

Såhär såg jag ut ikväll!

Shorts – acne – Skjorta – Cubus – skärp – primark

Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *