Det där med att vara småaktig..

Det har jag aldrig riktigt fattat. Jag har flera gången fått höra ”varför åker du på kryssningar? Du är för fin för det! Lev upp till din image istället”… Visst så kan jag umgås med det många kallar ”drägg”. Jag kallar det människor som släpper loss och har kul, men jag kan även umgås med vad ni kallar ”fina människor”. Med människor som är som är livs levande karaktärerna i karatefylla i Gotland vecka 29. Jag är bara mig själv. Jag orkar inte vara småaktig.

Jag behöver inte dyra prylar med stora märken på för att bevisa något om mig själv. Jag behöver inte låtsas att jag tycker det är fint att vara kurvig, när jag själv är skitsmal, för att bli omtyckt. Jag gör det som faller mig in. Och man kommer inte långt med att vara fördomsfull. Visst kan jag vara en bitch, men bara mot människorna jag inte tycker om. Men vem fan är trevlig då liksom? Att folk pratar om mig och tror att jag är någon översittarmänniska innan dom ens har träffat mig och gett mig en chans.

Jag fick höra från Robin att han trodde att jag vara en ”bitch och att jag trodde alldeles för bra om mig själv”, men sen så visade det sig att jag är ödmjuk och skulle aldrig vara otrevlig mot någon (om inte någon är det mot mig såklart). Så ja, nu vill jag gärna höra!

Vad har ni för uppfattningen om mig? Vad har ni hört för något? Berätta!

(Visited 177 times, 1 visits today)

133 Comments

 1. josefine november 30, 2011 at 1:41 e m

  jag har hört av många att dom tycker att du verkar bitchig och dryg, men jag tror inte alls som dom!
  jag tycker som du verkar som en jätte trevlig brud, rolig och rolig. självklart har alla sina dagar när man kanske inte orkar med att vara trevlig. men jag tycker absolut inte att du verkar annat än trevlig!

  Reply
 2. elin november 30, 2011 at 1:47 e m

  tycker du är dyng skön! visst man kanske inte tycker om precis allt som alla gör,

  Reply
 3. ... november 30, 2011 at 1:59 e m

  liten skit som dräller omkring och super ner sig. inget liv, ingen framförhållning. det är de jag har hört…

  Reply
 4. åsa94 november 30, 2011 at 2:00 e m

  Hej paow! Jag har följt din blogg några år nu och kanske på så vis är lite kul för dig att höra om vad jag skulle fått för uppfattning om dig.
  Jag har fått uppfattningen om att du kan vara tillbakadragen om vem du släpper in i ditt liv, vem du vill vara kompis med. Du är den som kanske inte pratar med vem som helst på fester utan håller dig till ditt gäng. Men när man väl är inne i det ”gänget” tror jag att du är underbar och väldigt rolig person att umgås med!!

  massa kramar!!

  Reply
 5. bloppis november 30, 2011 at 2:00 e m

  kika in min bloppis, massa plagg och skor!
  gör byten ibland också, så kom med förslag 🙂

  Reply
 6. Annie november 30, 2011 at 2:04 e m

  Min uppfattning som jag fått av dig är att du är lite blyg och inte släpper in människor så fort i ditt liv, men när man väl lär känna dig så tror jag du är hur skön och rolig som helst! 😀

  Reply
 7. Anna november 30, 2011 at 2:06 e m

  Eftersom jag inte känner dig har jag ingen uppfattning om dig, men du verkar ändå vara en person med fötterna på jorden även om du kanske inte alltid gör som du borde. MEN man lär sig av sina misstag och det är väl ändå det som livet går ut på, det är alldeles för kort för att man ska sitta inne och bara plugga. Sen får du festa precis hur mycket du vill, det många reagerar på är nog hur det ska gå med din hälsa, gå till doktorn och kolla upp din lever. (har en vän som fått början till skrumplever och han är 18 år..) Personligen tycker jag det är bra att du umgås med olika typer av människor (knarkare är väl dock inget plus kanske) gillar inte den där patetiska attityden som folket med mycket pengar och rätt kläder kör med, det vill säga att de skulle vara överlägsna medelklassen och anser sig vara för bra och och ens prata med dem.. Men tänker återgå till det jag skrev först och säga att eftersom jag inte känner dig så kan jag inte veta om det är något som du bara skriver för att det ska se bra ut eller om det verkligen är så att du umgås med dem som inte haft lika mycket tur som dig gällande pengar. Jäklar va långt denna kommentar blev..
  Aja ha en bra dag, MVH Anna

  Reply
 8. usa-mamman november 30, 2011 at 2:07 e m

  Oh Paokan va mysigt! Ska bli kul o se bilder fran din resa 🙂

  Reply
 9. ida november 30, 2011 at 2:23 e m

  min uppfattning om dig är ingen faktiskt! eller asså om man säger så här så tkr jag du är grymt cool! jag håller med dig till 100% och kan verkligen förstå när du är irriterad på alla människor som klagar och utnyttjar… jag vet själv inte hur det är men man kan ju tänka sig! Jag tror att du är en skit grym tjej som verkligen är jätte snäll,men alla kan ju vara bitchiga! tro fan man är det liksom! 😉 haha! sedan så förstår jag dig att du är ute o festar med vem som helst när som helst och var som helst! verkligen! hade jag med gjort om jag var 18 och liksom inte gick i skolan…man lever liksom bara EN gång och då ska man ha kul.fortsätt som du gör och bry dig inte om vad alla andra säger och tkr även fast det kan vara ganska svårt ibland! JAG DIGGAR VERKLIGEN DIG! puss på skinkan 😉

  Reply
 10. Frida november 30, 2011 at 2:29 e m

  Min uppfattning om dig är att du är en ärligt och hel skön person! En fest med dig kan inte bli tråkigt, en sån person, en sköning 😀 Ta åt dig!

  Reply
 11. Emmilie november 30, 2011 at 2:29 e m

  Hejsan Paulina! 🙂
  Den uppfattningen jag har om dig är att du verkar hel go, skiter i allt & alla & bara kör ditt egna race! jag diggar dig även om du är 2 år yngre än mig. men du vet hur man ska leva & du verkar så mycket äldre och mognare än en liten 93-a. Ser att du har blivit mingelfotad av Richard, visst är han så gooo?! träffade honom & hängde mycket med honom i sommras i Magaluf på grabbarna!!! Hälsa honom om du stöter på honom fler gånger från Emmilie toller!
  ha de brabra Paulina & ge gärna ett svar tbx på Mailen om du har tiden & lusten 😛 puss

  Reply
 12. Elin november 30, 2011 at 2:32 e m

  Tvärtom mot allt du säger tycker jag att du är ett drägg och inte utnyttjar dom möjligheterna du har. Du gräver din egna grav.. Och det du skrev om kurviga tjejer, onödigt och endast för att provocera. Barnsligt. Och hela inlägget skriker narcissism. Visst man vill gotta sig i ditt liv på din blogg, men du utnyttjar din blogg helt sjukt dåligt.

  Men tycker även synd om dig för all press du har på dig.

  Reply
 13. Nicole november 30, 2011 at 2:36 e m

  Jag vet inte hur du är som person, men enligt min uppfattning om dig, så ser jag dig som en stark person. Du kanske tar åt dig vad folk säger om dig, men jag tror inte att du får självmordstankar då. Du är helt enkelt stark, och du följer ditt hjärta, och det du vill göra. Och jag uppskattar dethär. Och det är därför jag läser dig blogg, och ser upp till dig. Men..

  Nu förtiden går alla runt och önskar att de var någon de inte är. Att man hade någon annans utseende, kropp, hår osv. Men de man måste inse är att du alltid kommer att vara du. Du kommer aldrig kunna bli någon annan. Man kan alltid ändra på sig själv. Det går på olika sätt. Man kan ändra sin frisyr, träna sig till en vältränad och snygg kropp. Men man kommer aldrig kunna bli någon annan.

  Förut var det en person som jag alltid ville se ut och vara som. Jag la flera timmar till att försöka härma hennes utseende och klädstil. Men efter ett tag, insåg jag. Varför ska jag försöka vara någon annan. Det är ju inte den jag är.

  Nu är jag alltid mig själv. Det är ju lixom den jag är. Det är klart att jag hämtar Inspiration från andra. Men inte på de sättet som förut.
  men att gå runt och försöka vara någon annan kommer aldrig hålla sig i längden. Jag säger det här igen, DU är perfekta DU, Ingen kan vara en bättre Du än DU.

  Reply
 14. Whooami november 30, 2011 at 2:37 e m

  Tycker dom är dum i huvudet som anklagar dig för att vara nått preppo när dom inte ens känner dig, har själv råkat ut för det.. Bara för att man ser ut på ett visst sätt som t.ex blond stora pattar och rosa klänning, (då är man korkad och lätt att få i säng) men om du som tjej har en mohawk och nitar och läder (då är du lesbisk och skit tuff) jag förstår mig inte på dessa stereotyper, idioti!

  Reply
 15. Nicole november 30, 2011 at 2:37 e m

  Tycker att du är skitsnygg förresten!

  Reply
 16. ISABELLE november 30, 2011 at 2:45 e m

  tycker det är moget av dig att vara ärlig och så, känns dock som att det kan bli lite för mycket av dina åsikter ibland 😉

  Reply
 17. Sofie november 30, 2011 at 2:51 e m

  Hej Paow 🙂 Jag tycker du är en helt underbar tjej. Och dessutom tkr jag att vi är väldigt lika. Kan inte skriva allt här så alla ser. Men du ska veta att vi har mkt gemensamt. Men ser så snäll o omtänksam ut, men innerst inne har man det där…. som ingen ser. Endel kommer lixom aldrig vara den folk ser från utsidan. Vilket jag älskar. Att va sådär lite mysko. Jag tycer du e en helgrym tjej. Och coolt att du hänger med grums folket 😀 Eftersom ja själv bor där 😉 WoopWoop ! Ha de helbra nu 😀 Kramar om !

  Reply
 18. f november 30, 2011 at 2:53 e m

  min uppfattning om dig är att du är smart och verkar vara en bra vän. En person man vill vara kompis med liksom, rolig att vara med men också ärlig, inget mygel eller fake bakom ryggen på en. Men en annan uppfattning är också att du verkar lite smådryg, lite för kaxig liksom. Men som sagt det är min uppfattning om dig känner inte dig för fem öre så jag vet att jag mycket väl kan ha fel 🙂

  Reply
 19. Maria november 30, 2011 at 2:54 e m

  Jag tycker du verkar va precis en sån som jag skulle kunna hänga med 😉

  Reply
 20. Anonym november 30, 2011 at 2:57 e m

  Jag tycker du är helt awesome..Haha, du lever typ det livet alla andra drömmer om, resa, festa, shoppa, ha en av sveriges största blogg osv..och visst har man hört en del skit om dej, men jag tro faktiskt inte så mycket på det..för det känns nästan som om man ”känner” dej, man vet typ hur du är (men egentligen är det väl tvärtom..haha!). Nej men jag diggar dej något sjukt, och ser verkligen upp till dej!
  Och btw..du har en av sveriges snyggaste kroppar! 😀

  Reply
 21. Anonym november 30, 2011 at 2:58 e m

  Jag håller med. Men i sverige får man ju typ inte vara som man vill, folk blir lätt avundsjuka och känner ett hot, och försöker därför hitta fel eller skapa rykten om en, för att dom är osäkra.
  Och ja, mycket roligare med folk som faktiskt kan släppa loss, som inte känner att dom behöver vara som alla andra och försöka få en högre status.
  Det blir ganska stelt och tråkigt, jag skulle inte känna mej lycklig utav sånna människor där allt handlar om hur man ska vara.

  Här i sverige dömer folk direkt, de kan vara att man är för smal, lite för mycket smink, eller löshår?
  Så jävla tråkigt, tycker att det är bra att man lär sej att faktiskt umgås med människor som får en att må bra, för i slutändan är det en själv som står där.

  Reply
 22. Juliah - förlorat mamma pappa & syster november 30, 2011 at 3:08 e m

  Helt rätt 🙂

  / http://juliahofsweden.blogg.se – bloggar om hur det är att leva som 13åring när jag förlorat min syster i en bilolycka, min pappa av alkohol, och min mamma i cancer. Vill visa alla att man kan klara ALLT bara man kämpar!
  Men bloggar också om den positiva delen av mitt liv där jag bla shoppar, umgås med vänner, bloggar + mycket mer! Ni får även se mycket självförtroende tips, skönhetsstips, mode osv! JUST NU HAR JAG ÄVEN EN TÄVLING I BLOGGEN FÖR ATT STÖDJA ETT BARNHEM I THAILAND, VA GÄRNA MED!

  Reply
 23. jadu.. november 30, 2011 at 3:09 e m

  tycker du verkar vara vilsen, och det är lite irriterande att se att du blivit en rak kopia av lindsay lohan. Du verkar vilja vara det varenda människa inte vill att du ska vara. som att du tänder på att göra tvärtemot som du ska göra. fortfarande en liten fjortis och de är inge fel med det ( jag är föfan också det haha) men du borde lugna ned dig och hitta ditt rätta jag. tror du behöver vara sälv med dig och din pappa ett tag för att hitta tillbaka

  Reply
 24. Platin november 30, 2011 at 3:10 e m

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Jockiboi hatar kvinnor – Läs mer, Platins.se

  Reply
 25. Petra november 30, 2011 at 3:13 e m

  Svår fråga! Du verkar vara som de flesta tonåringar; en aning förvirrad över din identitet och vart du hör hemma, vad du vill med livet o.s.v. och det är det verkligen inget konstigt/fel med. Jag har träffat dig en gång, på blog awards tidigare i år och du och dina vänner frågade om numret till en taxi och min kompis nallade en cigg av någon av er, och det intrycket jag fick då och då jag hörde er prata var bara positivt och du verkar vara precis som många andra. Alltså en jäkligt go och härlig tjej som verkar vara härlig att umgås med!
  Visst är det svårt men fortsätt vara dig själv och strunta i vad folk tycker om dig!

  Reply
 26. jossan november 30, 2011 at 3:14 e m

  Jag måste säga att jag tyckte du var en bortskämd liten snorunge som sprang runt och trodde du var något. men, nej. Nu på senare så är en av dem mest levande person som jag har träffat. Varför följa denna mall som är uppbyggd för såväl stockholms-fina-flicka såsom småstads-flickan. Jag tycker du är grymt bra som följer dig själv och dina impulser!

  Reply
 27. Allek november 30, 2011 at 3:19 e m

  Blogg om mitt liv, seriöst, oseriöst och massa självironi

  Dagens inlägg; sunt förhållande

  Reply
 28. Anonym november 30, 2011 at 3:20 e m

  Har fått höra av min kompisar som varit på kryssningar tillsammans med dig att du varit grymt otrevlig,alltså inga du träffat förut, så dom kan du inte ha tyckt illa om på något sätt och jag som då läser din blogg 3 gånger om dan blev ganska besviken,för i bloggen tycker jag att du verkar vara jättesnäll mot de flesta ..

  Svar: Det hoppas jag verkligen inte, men även jag kan säkert uppfattas sån om man är för framfusig mot mig eller för påträngande. Om inte det var så så är det väl läge att säga sorry, men jag vet ju inte vem/när/var du pratar om…

  Reply
 29. natalie november 30, 2011 at 3:22 e m

  jag tror att du är en tjej som är galen och du vill göra massa galna saker och ha roligt i livet.. jag vet inte varför men det känns som att du är lite osäker på dig själv? Att du påverkas lite av vad andra säger och tycker, eller.. haha äh jag vet inte hur jag ska förklara, men det känns som att du är ganska känslig av dig. att du lätt kan bli ledsen och less typ:/ spontan är du också! 😀

  hehe jag är också spontan(a)

  Reply
 30. I november 30, 2011 at 3:28 e m

  Liten tjej med dåligt självförtroende.

  Reply
 31. Anonym november 30, 2011 at 3:31 e m

  Du la upp en ”videoblogg” ”klipp” eller vad man nu ska kalla det för ett tag sedan då du stolt skriver om hur rolig du själv tycker att du är när du pikar en tjej som du inte känner. (ni sitter på stranden tror jag?) hur som helst, otroligt rolig tyckte du att du var. Och nu skriver du det här inlägget, ”jag vill inte att folk ska prata om mig innan dom ens gett mig en chans”?
  Hur kan du då sitta själv och sedan sjunka så lågt att du lägger ut klippet på din blogg och gör ännu mer narr av henne?

  Kanske uppfattade det hela fel. Men det var iaf så som jag uppfattade det.. (?)
  Hur som helst, jag bryr mig egentligen inte varken om dig eller henne du pikade i videon.

  Take care!

  Reply
 32. kajsa november 30, 2011 at 3:32 e m

  Jag tror att du är en riktigt ärlig människa och att folk kanske tar det som ”bitchig” eller ”naiv” eller något liknande. Jag tyckte det var riktigt provocerande förut när du alltid sa vad du tyckte och hängde ut dina vänner hit och dit men nu har jag insett att det är ascoolt (okej kanske inte just det där med att du hängde ut dem du bråkade med), haha låter jätte cheezy men tycker det är så jävla bra att du skiter i vad folk tycker osv! Älskar att när du köper tex en LV väska lägger du bara upp den på bloggen och säger att du köpt en ny väska, medans tex dessie går och skryter om sin i flera månader och till varje outfit hon bär måste hon alltid nämna att hon har med sin LV/GUCCI väska. Det är inte direkt märkvärdigt att ha det, det blir åtminstonde inte det när hon är så ung.Tyker ockå det är jätte roligt att du tex går ut med att du har falsklegg och har tagit droger osv utan att ens lyfta på ögonbrynet, som att det är helt normalt. Tycker helt enkelt du är bäst. bäst på att vara dig själv! LOVEEE

  Reply
 33. julia november 30, 2011 at 3:33 e m

  Jag tycker du verkar vara en otroligt skön brud, som lever livet på bästa möjliga sätt, förhållanden och hemmakvällar kan du ha när du är 40, utekvällar med soft folk (drägg?) kan du inte ha när du är 40, då blir det bara pinsamt, plus att alla har stadgat sig då.. Det känns som att det är lite så du tänker, du tar vara på din ungdom och bara öser, så fett av dig faktiskt! Diggar dig och ditt sätt att se på saker. Samtidigt som du verkar veta vad du vill göra just nu så verkar du va väldigt vilsen som alla andra tonåringar, tror de flera känner igen sig faktiskt. Dessutom så tror jag att du är snäll, du bryr dig om folk, men när man är 18 vill man att världen snurrar runt en själv och det är väl lika bra att man får känna så någon gång, och jag tror att det är därför du kanske glömmer att träffa familj och vänner när du har så fullt upp med annat. Men ändå, jag ser upp till dig för du verkar vara otroligt skön! 🙂

  Reply
 34. Mathilda november 30, 2011 at 3:34 e m

  Hej Paulina!

  Jag och några kompisar ska till Stockholm över nyårshelgen, och vi ska låna lägenhet i vasastan, och jag undrar lite vilka uteställen som är bäst? Som ligger i närheten?

  Skulle verkligen vara jätte snällt om du kunde svara =) kram!!

  Reply
 35. Sofia november 30, 2011 at 3:38 e m

  Jag tycker att du verkar jätterolig och trevlig, fast ibland tycker man att du säger lite ”för mycket” dvs uttrycker dig på ett dåligt sätt fast du kanske egentligen inte menar något illa 🙂

  Men det verkar som att du försöker vara du till 100% och det gillar jag!

  Reply
 36. Louise november 30, 2011 at 3:41 e m

  Jag ser dig som en mogen och trevlig tjej. Du har även ett liv utanför bloggen, som består av fest och killar. & det är precis vad livet ska bestå av när man är 18 år. Jag tycker att du borde får mer positiv kritik. Du är en ärlig människa och vågar stå upp för dig själv, säger vad du tycker. & det är inte många 18åringar som vågar göra det, faktiskt. Forsätt leva ditt liv som vilken 18åring som helst, ingen är perfekt. Alla har brister.

  Reply
 37. Ellen november 30, 2011 at 3:41 e m

  du verkar vara ganska äcklig faktiskt, du skriver vardagligen om att du ligger med vem som helst för att få bekräftelse, du verkar inte ens vara en riktig människa. snälla, ta hand om dig själv och sluta ligga runt med alla innan det är för sent. slår vad om att du har dragit på dig några könssjukdomar genom åren!

  Reply
 38. Anonym november 30, 2011 at 3:43 e m

  min uppfattning är att du känner stor press i livet. Att du kanske haft det jobbigt hemma med skilsmässa och låtsassyskon, och att du alltid har behövt en image. Det känns som du söker uppmärksamhet och leker enormt. Vilket alla 18-åringar gör iofs. Tycker också du låter för fjantig för att vara 18. Dålig livsstil.

  Men alla de här dåliga kvaliteerna kan bli bra om du har viljan.

  Reply
 39. anna november 30, 2011 at 3:46 e m

  jag gillar dig! ärlig och stark person.

  Reply
 40. hanna ♥ november 30, 2011 at 3:47 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG –> HAANNNNNA.BLOGG.SE

  Reply
 41. Mikaela november 30, 2011 at 3:47 e m

  Du verkar vara en helt underbar person, du är dig själv,du är spontan precis som man ska vara i din ålder.

  Du kör ditt eget race,du är inte fördomsfull,du är du och ingen annan och vet du vad paow, I FUCKING LOVE YOU AND YOUR BLOG!

  Fortsätt med det du gör!

  <3

  Reply
 42. elin november 30, 2011 at 3:51 e m

  gaaaaaah jag älskar dig! vill vara som du!

  Reply
 43. ToveEvensen november 30, 2011 at 3:52 e m

  Läs min blogg!
  Och följ mig via bloglovin! 🙂
  Jag kommer göra detsamma! 🙂

  Reply
 44. Josefine november 30, 2011 at 3:55 e m

  Hej Paow!

  Min uppfattning av dig är att ditt yttre är jag är tuff men insidan är osäker och ”rädd” då menar jag att du inte riktigt har en plan på vad du ska göra med ditt liv. Men Du är också en person som är väldigt mån om dina kompisar och släpper inte in vem som helst för nära. Visst du kan kanske prata med alla o verkar ”homies”, men dina riktigt nära vänner håller du hårt i. Du verkar ha humor och kan få vem som helst att skratta. Det är min uppfattning av dig! 🙂

  Reply
 45. Anonym november 30, 2011 at 3:58 e m

  Du la upp en ”videoblogg” ”klipp” vad man nu ska kalla det.. där du själv tycker du är cprolig när du gör narr av en tjej som du inte känner (ni sitter på stranden tror jag). Hur som helst, du skriver att du inte vill att folk ska prata om dig utan att ha gett dig en chans.
  Gav du tjejen i videon nån chans? Istället sjunker du så lågt att du filmar det, lägger ut det på din blogg och gör ännu mer narr av henne.

  Kanske missuppfattade det hela… men det var iallafall så jag uppfattade det (?)… Saken är den att jag bryr mig varken om dig eller tjejen i videon.
  Men kan du inte se att du gör det som du inte vill att folk ska göra mot dig?

  Jaja, tänker inte sitta här o leta fel på dig eller nån annan. Men det här var det som flög upp i min skalle.

  Take care!

  Reply
 46. isabell november 30, 2011 at 4:00 e m

  du är gullig.

  Reply
 47. Anonym november 30, 2011 at 4:01 e m

  Du lever upp till den fjortisen du är. (Har sett dig och dessie på stan ett fåtal gånger) och den uppfattningen håller jag fast vid. Sedan tror jag att du är medvetet elak mot andra människor för att få bättre självförtroende och må bättre själv.Du dricker för att döva din smärta, tror att du mår bättre av att dricka, du är väldigt omogen liten snorunge.Gällande att du åker på kyssningar, festar och dylikt för att du är för lat för att ta tag i dina problem på riktigt.

  Reply
 48. Amanda Johansson november 30, 2011 at 4:02 e m

  Du verkar vara en jordnära tjej som bryr dig om alla i din omgivning. Jag känner inte dig alls jag läser bara din blogg men uppfattningen jag fått av dig är att du är en bra tjej. Trots att du festar och lever livet för det hör till, alla har den perioden i livet och du har den nu medans du är ung. Så kör bara kör! Lev ditt liv på ditt sätt:)

  Reply
 49. Kajsa november 30, 2011 at 4:03 e m

  Tycker att du är underhållande för att du är så fruktansvärt blåst.

  Reply
 50. Diana Stjärna Rasol november 30, 2011 at 4:05 e m

  Jag har faktiskt inte hört så mycket om dig, men de flesta folk sagt är väl att du är en alkolist som bara super eller en dum blondin. Har läst din blogg några år och gjort en egen bild av dig, att du verkar en superärlig människa som står för dina fel du gör, som visar att du är mänsklig och att man faktiskt får vara dum, göra fel och fucka upp allt för att sedan göra det bästa man kan och försöka pussla ihop alla bitar igen steg för steg. Jag älskar att du är så ärlig, för de gånger jag själv gjort fel, har jag bara tänkt whatever livet går lixom vidare och en sån brud verkar du vara! Som bara tar allt som det kommer, skiter i folk som vill dig illa, o.s.v! Och efter att du och Hugo gjort slut förstår man om man har lite vett i huvudet att man går ut och gör saker, sysselsätter sig, gör saker man tycker om o.s.v!! Har en massa posetivt om dig men slutar skriva nu innan det blir en bok haha 🙂 Men fastän du har flera avundsjuka haters, så finns faktiskt vi som ser dig som en förebild o.s.v och tycker du är en otroligt bra människa, fastän man kanske inte visar det direkt, men hoppas du läste kommentaren iaf! You go girl fortsätt precis som du gör, go shitless paow 😉 Puss!

  Reply
 51. hanna november 30, 2011 at 4:06 e m

  jag tycker du är så jäkla spontan, och härlig! verkligen ärlig, du vet vem du är, jag gillar det! Visst, jag tycker ibland du har otroligt korkade åsikter, men det är iaf DINA åsikter!! 😀 finns säkert dem som tycker jag också har en helt störd uppfattning om saker. that’s it.
  sen klagar ju alla på att du festar för mycket. alltså när jag läser din blogg kan jag också tänka så ibland ”väldigt vad hon festar mycket…gör hon inget annat?” men det TÄNKER man ju. förstår inte folk som dessutom är tvugna att skriva 100 kommentarer om det, och slänga med lite kränkade kommentarer på samma gång. förstår mig inte på sånna människor.
  Haha vad jag gillar med dig är att du gör fel som alla andra, men du är så medveten om dem! JA, du vet att du festar mycket nu. Lite för mycket ibland. Du vet att du gjorde fel som var otrogen mot hugo, utan att okända personer bakom datorskärmen ska skriva i miljon kommentarer kring det. Du vet att du är en vilsen liten tjej som just nu bara livet. Du vet att du inte har någon utbildning. osmart? Ja, och även det antar jag att du vet.
  MEN DET ÄR DET JAG GILLAR MED DIG!! 😀 du VET, och erkänner dina fel. så jäkla härligt verkar du va!

  Reply
 52. Maja november 30, 2011 at 4:22 e m

  WHAAAAAAAT? för ”fin” för krysssningar var något nytt. kryssningar är ju bland det bästa som finns!

  Reply
 53. Hanna november 30, 2011 at 4:33 e m

  Ganska vilsen, men det är ju inte konstigt när man är 18 år och kanske inte riktigt vet var man tillhör eller hur man vill att ens liv ska vara. Men du har nog hjärtat på rätt ställe de är det viktigaste 🙂

  Reply
 54. Anonym november 30, 2011 at 4:34 e m

  Jag gillar din ärlighet! Helt underbar! Du erkänner dina fel och det är så jävla härligt att du inte är som alla andra bloggare som bara visar vilken VARDAGSLYX<3 de har och säger att "ser helt sliten ut" när de är sminkade och ser ut som jag kommer göra på min studentbal…

  Dock skulle jag kanske inte vilja vara vän med dig. Du verkar rolig, SPONTAN och jordnära tjej som inte har tid med ytliga vänner. SAMTIDIGT som jag sett dig hänga ut varenda vän du har i bloggen senaste åren. Du skriver inför 300 000 läsare om att dina föräldrar pressar dig och hur de sagt att du kommer få jobba på ICA. Hur bra kan de känna sig då? Och hur bra FRAMSTÅR dem? Jag skulle inte vilja ha mina hemligheter utskrivna på sveriges största blogg för att jag inte hörde av mig under 10 dagar! Det är okej att skriva sanningen men att hänga ut andra är en helt annan grej. Men det finns säkerligen en HELT annan sanning bakom det, jag har inte rikrigt sett den bara. Så jag beskyller inte, jag säger bara vilken uppfattning jag fått=)

  Dessutom tycker jag att du och Hugo var helt perfekta för varandra. Jag själv hade kille och när man läser om ditt och Hugos liv blir man bara "jaha…såhär bra hade det kunnat vara?" eller "tänk om man hade det så perfekt"!!

  Kram till dig Paulina. Världens knasigaste men bästa bloggare <3

  Reply
 55. Carolina november 30, 2011 at 4:36 e m

  Min största uppfattning om dig är att du är whitetrash. Du ser alltid lite ofräsch ut med utväxt och biliga kläder! Tyvärr lyser inte din personlighet igenom den matta ytan!

  Svar: Är du säker på att du inte pratar om din spegelbild nu…? 😉

  Reply
 56. josefin krantz november 30, 2011 at 4:45 e m

  jag vill bara säga att du är så jävla bra paulina! ser verkligen upp till dig 🙂

  Reply
 57. Amanda november 30, 2011 at 4:45 e m

  Du framstår som korkad, slampig och bortskämd.

  Reply
 58. Norrlänningen november 30, 2011 at 4:58 e m

  Jag förundras av dig! Du är en 18årig KÄND bloggare från STOCKHOLM, men du ÄR lika go och skön som den äktaste norrlänningen (är själv norrlänning, högt upp från norrland). Jag kan erkänna att jag är väldigt fördomsfull mot speciellt stockholmare, då majroiteten av Ungdomarna i Stockholm är så otroligt omogna för sin ålder. Men du släpper loss, du vågar visa att du kan vara ett drägg ibland (som är jävligt ballt av dig, för det är ju så förbjudet att vara drägg i speciellt stockholm), du bryr dig helt enkelt inte, och det bästa: du skryter inte om att du sitter och äter lyxiga luncher med champagne på stureplan.

  Du borde komma upp till Norrland och smaka på dom norrländska härliga festerna, där man kan vara sig själv helt och hållet.

  Du kanske inte är född norrlänning, men du är då en norrlänning ända in i själen!

  Kram från en go norrlänning

  Reply
 59. ToveEvensen november 30, 2011 at 5:01 e m

  Hej sötnosar! 🙂

  Kolla in min blogg och lämna en kommentar eller två! 🙂
  Följ mig via bloglovin också? 🙂

  Jag svarar på alla kommentarer och jag följer alla på bloglovin som följer mig! 😀

  Puss!

  Reply
 60. Lökis november 30, 2011 at 5:06 e m

  Hmm…svårt det här! Jag tror nog att du är kul personifierat!

  Reply
 61. johanna november 30, 2011 at 5:09 e m

  Tror att du, som de flesta tonåringar, inte har hittat vem du är och vad du vill göra ännu och du har fått väldigt stor press och uppmärksamhet vilket gör att du blir ännu mer förvirrad och du får ta mer skit än många andra gör under den tid de försöker växa upp och bli vuxen. Vet inte om det stämmer då jag inte känner dig men det är så jag har uppfattat dig. Du kommer bara bli en bättre och bättre människa ju äldre du blir och jag hoppas allt kommer ordna sig för dig 🙂

  Reply
 62. LYNN november 30, 2011 at 5:16 e m

  Spontan! 😀

  Reply
 63. saga wihlsson november 30, 2011 at 5:27 e m

  Jag har alltid trott att du har varit/är en go och glad tjej! 🙂

  Reply
 64. Emma Ericksson november 30, 2011 at 5:27 e m

  inget illa menat och så, men har du fortfarande emot ngt mot utlänska/invandrade?

  Svar: Har du ens läst min blogg….? Gör det. Försök sedan bilda dig en egen uppfattning. Svaret är väl ganska givet – de allra flesta av mina vänner/kompisar är ursprungligen från andra länder. Räcker det som ledtråd?

  Reply
 65. Chloe november 30, 2011 at 5:40 e m

  Jag vet inte riktit vad jag tyckt om dej, men jag gillar och är lite avundsjuk över att du är helt dej själv, gör som du vill, super! Såklart jag tycker det blev intressant att läsa din blogg mera nu när du skrev om att ”fixa upp livet”, men ifall du vill festa så vem skall hindra dej? Ingen, lev livet, eftersom iallafall så kan du, alla kan inte fast de skulle villa. Du verkar jätte trevlig

  Reply
 66. Kaisa november 30, 2011 at 5:40 e m

  Jag uppfattar dig som en otrogen, osäker liten tjej som låtsas ha bra självförtroende och är bekräftelsesökande samt har dubbelmoral. Sedan har jag hört att du knullar runt väldigt mycket, och ja, det tyder på osäkerhet! Du är en tjej som gillar att festa, men det är bara trashigt att festa så mycket som du gör. Tänk hur sliten du kommer att vara om några år? Sedan verkar du även vara väldigt självgod, kaxig och otrevlig. Lätt för att öppna munnen när du inte borde. Jag tål dig inte helt enkelt 🙂 Du är säkert snäll om man känner dig, men jag kan verkligen inte låta bli att ogilla dig.. Speciellt sedan du hängde ut i princip alla dina vänner i bloggen, och skrivit skit om dem.

  Reply
 67. Kaisa november 30, 2011 at 5:41 e m

  Ja juste väldigt vilsen i dig själv verkar du vara o slampig också.

  Reply
 68. ToveEvensen november 30, 2011 at 5:43 e m

  Kolla in min blogg när jag sjunger! 🙂
  Skriv vad ni tycker! 🙂
  Puss!

  Reply
 69. Filippa november 30, 2011 at 5:47 e m

  Du verkar vara en jävligt skön person som lever livet och det ser jag upp till! Dessutom är du en av de snyggaste jag vet, ungefär så.

  Reply
 70. Linnea november 30, 2011 at 5:50 e m

  Du är säkert en bra kompis och härlig att umgås med. Men jag måste säga att du är lite små blåst. tror att du kan få allting serverat och tänker inte alls på framtiden. Du sabbar enbart för dig själv, bara för att du ska ha kul i nuet. Dags att planera din framtid?? Du är redan körd som bloggerska enligt mig.

  Reply
 71. Greven november 30, 2011 at 5:51 e m

  Rätt blåst, otrevlig, släpper in få i sitt liv. Men samtidigt blandar du med fötterna på jorden och nice bröst.

  Reply
 72. Sarah november 30, 2011 at 5:54 e m

  Jag tycker du verkar vara galen! Galen på ett bra sätt 🙂 Du verkar vara rätt så bortskämd men väldigt mycket mer på jorden än Kissie och Dessie vilket jag gillar mycket! Du lämnar ut dig mer än många bloggare, på gott och ont antar jag men med varje smärtsamt inlägg som du skriver inser man att du är en helt vanlig människa med känslor precis som alla andra! Så fortsätt vara du- för det gör du ju bäst 🙂

  Reply
 73. Amanda november 30, 2011 at 6:09 e m

  Tycker att du verkar vara en grymt skön tjej som vet hur man njuter av livet. Sure, jag tycker att du har gjort dumma beslut som att tatuera in en kompis osv. Men hey, du är 18år! Vem bryr sig? Men lever bara en gång och då ska man ta vara på det. You go girl, du är grym!

  Reply
 74. lina november 30, 2011 at 6:09 e m

  Paow? enligt min uppfattnning är du väldigt impulsiv och gör det du tycker är kul för stunden. Jag tror också att du alltid är väldigt stressad och att du alltid vill ha någon nära dig och helst inte vara ensam. Det verkar också som du skrev ovan att you don’t give a shit vad andra tycker, och du följer verkligen inte grupptrycket. På det sättet tycker jag att du har växt upp mycket och mognat för du går din egen väg och är väldigt självständig för din ålder.

  Haha oj nu lät jag som en stalker för de blev så långt, men du fråga sså 🙂

  Ha en bra dag paulina kraaaaaaam // skåne

  Reply
 75. fanny november 30, 2011 at 6:16 e m

  Jag har inte hört mycket om dig på det viset. Men vad jag får för uppfattning om dig är att du är en riktigt människa. Inte något annat. Och du är min förebild. Du är så jävla cool, du säger vad du tycker, fu hänger med vilka du vill, du klär dig som du vill. Du har hög panna, och du vågar visa det. Jag har alltid haft ett komplex öve min panna, efter som att den är så hög. och TACK VARE DIG så skiter jag nu i att den är hög som ett höghus! Du är så jävla snygg också, och de som gör dig ännu snyggare, är att du gör som du vill, och är bara så sjukt cool.

  Reply
 76. Anonym november 30, 2011 at 6:16 e m

  Du verkar som en dryg och elak människa. som slänger bort sitt liv och endast super. Du har ingen utbildning och gör endast dumheter som du kommer ångra. Du tror att du kommer kunna leva på din blogg livet ut men du kan ju räkna med att du hamnar på ica när du är 30 för ingen kommer vilja läsa din blogg då.

  Reply
 77. Maria november 30, 2011 at 6:21 e m

  Min uppfattning är att du verkar sakna spärrar — lite typ borderline-brud, men på ett bra vis kanske… Du verkar ha gott sjävlförtroende för din ålder och kan nog bli mycket framgångsrik inom nöjes/tv-branshen om du inte börjar knarka. Du verkar vara en sån som de flesta har svårt att ogilla när de träffar dig; naturlig och spontan.

  Reply
 78. freja björk november 30, 2011 at 6:27 e m

  du verkar verkligen sjukt skön ,äkta ,inte som alla andra ,skit cool ,galen & en riktig förebild ! för mig är du faktiskt det ,när jag blir äldre vill jag bli ungefär som dig ,för jag ser verkligen upp till dig paulina . du är en riktigt toppen brud ,du kommer komma långt !:)
  förresten har du ett utseende som alla drömmer om & din kropp …..herregud perfektion !

  Reply
 79. ' CAROLINE november 30, 2011 at 6:41 e m

  Enligt mig så är du en tjej som inte längre orkar bry sig om vad folk tycker och tänker om saker och ting hela tiden. Min uppfattning är att du istället gör vad du själv känner för, och lever ditt liv som 18 – åring. Jag vet att du är smart och att folk säger att du har dålig framförhållning tycker jag är fel, för det har ingen i din ålder. Jag tror att du någonstans i bakhuvudet har tänkt igenom detta och vet att du inte kan vara såhär spontan hela livet, men att det är okej att vara det i några år till tills du vet vad du verkligen vill i framtiden. Visst kan jag också ibland tänka ”oj vad hon flyger och far och är överallt och festar” men jag tycker samtidigt att du är en grym tjej Paulina. Tycker att du ska fortsätta göra din grej precis som du känner för att göra den, och skita i alla som lägger sig i hela tiden och ska tycka till om DITT liv. You rock girl, and you always will!

  Reply
 80. ROSANNA november 30, 2011 at 6:52 e m

  Den första uppfattningen jag fick av dig var att du var fördomsfull när du skrek äckel-emo efter mig på t-centralen på sin såkallade ”fjortis-tid”.
  Jag är bra vän med My och du var med henne där och hennes kompisar, och blev skit sur när jag ställde mig där och pratade med er. haha!

  Reply
 81. Amanda november 30, 2011 at 6:53 e m

  Jag tycker du verkar vara en riktigt grym tjej som gillar att leva livet ut till fullo. Det gör du helt rätt i!
  Du verkar bry dig om väldigt om alla i din närvaro, och jag skulle varit grymt lycklig om jag fick ha dig som kompis! Lev vidare som du gör. Låt inte små fjortisarna runt omkring dig klanka ner dig endast för att dom är avis, för hur kan man inte vara det på dig? puss 🙂

  Reply
 82. nominem november 30, 2011 at 7:10 e m

  Jag läser din blogg typ varje dag, dock lite mer sällan nu eftersom du typ aldrig bloggar längre. Men ibland känns det som om att jag måste läsa din blogg bara för att du är du? Asså du hör ju hur det låter, sjukt?!

  Men ja, jag tycker att du verkar vara en rolig tjej och jag skulle nog lätt kunna umgås med dig om jag träffade dig någonstans, dock har jag ju hört annat från människor som har träffat dig på fester. Även fast jag tror att du är super trevlig, generös och bla bla så tror jag på det som har sagts av andra. Men det var bara en fest. Alla har dåliga dagar, till och med världens lyckligaste och ödmjukaste person har dåliga dagar då dem inte orkar vara trevlig men det jag hörde av en tjej i min klass som är nära en utav dina vänner och som var på samma fest som dig så var du dryg, du hälsade inte och du hade fått en present av någon och du öppnade den inte ens för att ”det var säkert något fult”. Ja du Paow, vad ska man tro på?! 😉

  Min syn om dig så verkar du vara en schysst tjej. Men jag har bara ”träffat” dig här på din blogg. Det kanske är så att antingen känner sig folk hotade av dig och föreställer dig som en bitch för att det är det dem förväntar sig utav dig. Eller så är du det fast du inte inser det själv. Jag tror på båda teorierna 😉

  Reply
 83. Anonym november 30, 2011 at 7:16 e m

  Tycker du verkar jävligt vettig faktiskt, märks att du har fötterna på jorden. Tycker att du gör allt man ska göra när man är 18 hehe, bara att buga åt att du lyckats tjäna ihop pengarna till att kunna göra allt du gör!

  Reply
 84. fröken annorlunda november 30, 2011 at 7:20 e m

  Jag har läst din blogg länge och i början kändes du som en enorm fjortis som gjorde grejjer för att få uppmärksamhet, sen blev du och Hugo tillsammans och då blev du ”lugn” det var som att han höll koll på dig, nu är det som att du lär dig att stå på egna ben, tycker du har blivit otroligt stark och du börjar bli en enormt fin kvinna! Forsätt såhär, ärlighetens väg är bäst!

  Reply
 85. Anonym november 30, 2011 at 7:25 e m

  Du verkar vara en rätt slampig tjej!

  Reply
 86. Anonym november 30, 2011 at 7:28 e m

  jag tycker du verkar som en tjej som lever livet fullt ut och är väldigt spontan (haha det märks ganska tydligt). Att du är trevlig och snäll emot nya människor men kliver dom på fel punkt eller gör din familj illa, eller rör något som är ditt etc. pojkvän så är du inte att leka med.. men jag menar, vem blir inte världens bitch om någon gör någon i din omgivning illa?

  Reply
 87. Lisa november 30, 2011 at 7:29 e m

  Som en helt normal 18 åring, minus det el facto att du dricker åt helvete för ofta. Det handlar inte om att du festar ”som alla andra”, du tycks inte ha någon annan hobby öht.

  Annars helt normal.

  Reply
 88. Lisa november 30, 2011 at 7:31 e m

  Mja, det där lät ju mindre bra.
  Jag FÅR EN BILD av att du har det sättet med alkohol.
  Därmed ej sagt att jag har rätt.

  Det är min bild.

  Reply
 89. elin november 30, 2011 at 7:33 e m

  waaay too go paaow!! =)

  Reply
 90. dani november 30, 2011 at 8:01 e m

  fått en uppfattning av dig att du är ganska slampig och dräggig bara genom att läsa din blogg! tyvär. men har på något sätt bara dragit den slutsatsen.

  Reply
 91. Bella november 30, 2011 at 8:08 e m

  You go girl, Fan vad skön du är! Tycker som du, gör som du vill och känner för sen är det upp till andra att tycka och tänka. Men de är ju fortfarande bara DITT liv.. och inte någon annans!

  Reply
 92. selma november 30, 2011 at 8:12 e m

  Att du är rasist (dina inlägg där du öppet stöttar SD, samt dina ”gillningar” i fb)

  Reply
 93. anonym november 30, 2011 at 8:15 e m

  Jar läser din blogg dagligen, och jag tycker de är bra att du vågar skriva djupare tankar. Tycker även du verkar vara en tjej med båda fötterna på jorden. Men du verkar ha tappat dig själv lite grann, och behöver folk som verkligen bryr sig om dig för den du är. Dom flesta har perioder i sitt liv då man festar mycket och gör dumma saker och då är det väldigt lätt att glömma bort vem man egenltigen är. Men fortsätt kämpa på för du verkar vara en helt underbar person som verkligen bryr sig om dom du verkligen älskar.

  Reply
 94. matilda november 30, 2011 at 8:19 e m

  jag tycker att du är hur grym som helst. din blogg är genuin, ärlig och så otroligt öppen. du är sjukt fin och jag beundrar faktiskt dig lite. Hur du vågar skriva ut dina känslor och tankar för så många personer, hur du orkar med all skit du får (från bland annat oss läsare) och för hur stark du verkar vara.

  Reply
 95. hej november 30, 2011 at 8:20 e m

  Jag tycker du verkar som en bra tjej som står för vad du tycker men vill leva till fullo som begår olika misstag men bara fortsätter framåt.Tror du är väldigt sympatiskt faktiskt! Dock så tycker jag du verkar lite väl fram vad det gäller politik och jag gillar INte dina åsikter.

  Reply
 96. tim november 30, 2011 at 8:26 e m

  jag tycker att du verkar osäker. Att du döljer dig bakom kaxighet men egentligen är rädd. Har fått en uppfattning om att du är lite slampig, den uppfattningen har kommit av saker folk har sagt i en kombination med en del bilder på dig. Tror att du säkert är trevlig to my face men snackar skit behind my back. Jag tycker också att du verkar vara en aning naiv. När tänker du gå i skolan tillexempel? Du är lite schizofren. Ena minuten festar du veckor i sträck och andra minuten säger du att du ska bli duktig flicka men sekunden senare är du tillbaka i samma spår. Du borde börja ta hand om dig själv och ta tag i ditt liv.

  Reply
 97. Linda! november 30, 2011 at 8:33 e m

  tycker du verkar va en go tjej. gillar inte att skapa en uppfattning av vad andra säger. så enda uppfattningen jag har om dig är att du är en söt spontan tjej som kan bjuda på sig själv! 🙂

  Reply
 98. Jonna november 30, 2011 at 8:42 e m

  Det där med att du inte behöver låtsas tycka att kurvor är fint är lögn.. Du har själv pendlat med den åsikten. Du har skrivit i princip att det är jätte fint med kurvor och sedan ändrat dig dagen efter typ. Innerst inne tycker du att alla som inte är lika smala som dig är fetton. Så ljug inte 😛

  Reply
 99. Emma november 30, 2011 at 8:43 e m

  Jag tycker att du verkar vara jävligt rolig men en aning tillbakadragen och försiktig med vem du litar på. Men du verkar underbar om man bara lär känna dig. Annars så verkar du klar i huvudet även om du gör val som jag aldrig skulle ha gjort. ( Tatuering på fingret… *karateblick!*)

  Reply
 100. Alina november 30, 2011 at 8:44 e m

  Jag får uppfattningen att du är en tjej som verkligen gör allt för att leva ditt liv till det yttersta, ha så mycket kul som möjligt och få så många upplevelser som möjligt. Fortsätt så!
  Du har gått igenom mycket och jag tycker du verkar helt grym.
  U go girl!

  Reply
 101. Sofie november 30, 2011 at 8:49 e m

  jag tycker att du verkar som en tjej som skiter i vad andra tycker, du kör ditt race och det är så det ska vara! du är dig själv och det är ingen annan som ska behöva lägga sig i ditt liv längre, du är 18 och bestämmer över dig själv och det ska andra respektera

  Reply
 102. mixu november 30, 2011 at 8:53 e m

  av att läsa din blogg har jag fått intrycket att du känner dej lite lost och vet inte riktigt hur du ska känna dej eller betee dej. vissa dagar iallafall. medan vissa dagar e du bombsäker på vem du är o va du har i livet. du verkar som om du sku ha blivit sårad ett x antal gånger för mycket och har svårt att släppa in människor. du verkar som en skön tjej som man definitivt vill ha på plats på festen, nån man kan berätta alla sina hemligheter till, vara barnslig med, ha matkrig me osv o veta att du alltid kommer att vara där för en. som en person som alltid kommer att vara där för en. verkar lite som om du int litar på dej själv så bra men att du kämpar. en tjej som livet har prövar på, och du klarade testet. du tror bara int riktit på det.

  en vacker ung tjej som vuxit upp i median. lite lost men kommer nog att hitta din perfekta väg så småningom. men för tillfället har du mest bara rolit. o de ska du fan ha också, du fyllde just 18! rocka loss vetja! (grattis förrästen 😀 ) o vad andra säger om ditt festande, skit i dem! lovar att de gjorde exact samma sak när dom blev myndiga!

  de e ungefär min uppfattning om dej. men hey, vafan vet ja, e endast en 16 årig tjej från Finland som läser din blogg 🙂

  kram o ta hand om dej du snygga tjej !

  Reply
 103. Camilla november 30, 2011 at 8:53 e m

  Du är lätt det skönaste av alla ”toppbloggarna” du har din egen stil och gör vafan du själv vill! de gillas! 😀

  Reply
 104. Erica november 30, 2011 at 9:21 e m

  Du är så fin Paulina! =) Hoppas att du har det kanon! =)

  Reply
 105. Caroline november 30, 2011 at 9:25 e m

  Osäker men spontan, verkar leva endast i nuet, ödmjuk 🙂

  Reply
 106. Jonna november 30, 2011 at 9:33 e m

  Tycker du verkar vara en jätte härlig och go tjej.
  Du verkar inte vara bitchig över huvudet taget, gillar att du skriver mycket vad du tycker om saker och ting.
  Du är grym.

  Reply
 107. LORISSA LOVEBOMB november 30, 2011 at 9:52 e m

  Visste du att jag och 150 000 andra i Sverige har alopecia, vilket gör att man tappar allt sitt huvudhår och blir helt flintskallig?

  Imorgon kommer nummer 49 av Året Runt i butik för 23 kronor, där det är ett reportage med mig och min mamma, om alopecia. Du som har så himla många läsare: kanske du kan hjälpa mig att tipsa om det här? Fler behöver bli medvetna om den här sjukdomen.

  Reply
 108. Ida med håret november 30, 2011 at 9:53 e m

  Jag tycker du verkar oerhört gedigen 😀

  Reply
 109. Filip november 30, 2011 at 11:04 e m

  Tycker du verkar lite smådryg och uppfattar dig som en tjej som bara pratar med folk som ”Är någonting”. Typ folk som är kändisar eller omtyckta.
  Har träffat dig några gånger ute och då har du varit lite smådryg när jag snackat med dig och inte alls som på bloggen.
  På bloggen verkar du vara en väldigt ärlig och ödmjuk person. Dock galen i fest, men det är inget negativt.:)
  Var bara dig själv o tänk inte för mycket vad andra tycker om dig.

  Reply
 110. ida november 30, 2011 at 11:25 e m

  Jag tycker i alla fall att du är en grym tjej som verkar göra precis vad du känner för:) Sen har man väl all rätt i världen att inte behöva vara trevlig mot precis alla, även om du är storbloggare. Alla har dåliga dagar liksom.

  Reply
 111. Julia november 30, 2011 at 11:54 e m

  Jag är en tjej på 12 år… När jag läste det där med kurvighet så blir jag jätte ledsen eftersom mina lår går ihop. Inte hela låren men lite typ 5cm.
  Så jag frågar dej nu, och jag söker efter ett ärligt svar… Är jag tjock?

  Reply
 112. Hanna december 1, 2011 at 12:04 f m

  Det är ren idioti hur taskiga människor är! Du verkar vara helt underbar ! En positiv tjej ! Fortsätt i den stilen. Åker och hälsar på i Sthlm och vem vet kanske man ser partypinglan själv ute i vimlet! 🙂

  Reply
 113. thesswester - inte som alla andra december 1, 2011 at 10:01 f m

  jag har bara hört bra saker om dig, sen känner jag ju inte dig så jag kan ju inte riktigt bilda en verklig uppfattning. men den sidan du visar på bloggen är grym! du står för dina åsikter och för det så är du inte en bitch 🙂

  Reply
 114. Sandra december 1, 2011 at 10:34 f m

  Heej Paulina! Jag läser din blogg typ hela tiden! Förut (förlåt hehe) var du som alla andra bloggare, fjortis och skulle vara som alla andra, men jag tycker du e azzzz cool nu som vågar vara dig själv!

  //www.esses.devote.se

  Reply
 115. Sara E december 1, 2011 at 11:36 f m

  Hmm hört eller uppfattar dig som en bitchig tjej som festar hela tiden. Har snart inget liv kommer säkert börja droga eller drogar redan. Har inget liv. Har inget motto i livet längre. Ensam? bara 1 vän Steffi. Bor i en liten lägenhet och är tvungen att sova i köket…

  Sen den sagen ni gjort slut (hugo) . Så är du som en liten orre? 100%party etc.
  Du blev känd som en söt liten fjortis.. varför va en bitch nu?

  Du skriver inlägg hela tiden om hur ditt liv är off!?. Inte kul o läsa… hela tiden party… börjar bli tråkigt.

  UPPTÄCK ngt nytt. Gör ngt nytt……… få din blogg o bli intressant. Att man blir NYFIKEN när man lägger sig på natten att man vill upp o läsa di blogg. Typ ”undrar vad som hände”?………….

  Puss

  Reply
 116. V ö december 1, 2011 at 12:51 e m

  Jag har träffat dig två gånger tillsammans med Hugo, och du va den mest otrevligaste människan jag träffat. Jag blev så jävla förvånad faktiskt! Bli mer ödmjuk människa!!

  Reply
 117. Madelene december 1, 2011 at 2:03 e m

  Min uppfattning om dig är att du är en helt vanlig tjej som vill lite för mycket ibland, och gör det som infaller dig. Du verkar vara en tjej som är trogen till de som är trogna till dig, gör misstag ibland, skiter i folk som skiter i dig. Du kör ditt, liksom.
  Och sen är du helt klart pappas dotter! (har jag fel?)

  Reply
 118. Amanda december 1, 2011 at 2:12 e m

  så jävla lik mig! 😉 ska vi bli kompisar?

  Reply
 119. Emmy december 1, 2011 at 3:17 e m

  Jag träffade dig på kryssingen i rökrummet och erbjöd dig eld till din cigg.
  Jag blev så fruktansvärt besviken jag trodde att du VA trevlig. Men jag hade fel! Du va Bitchig och sa inte mer än mmmm.. aaa.. när man pratade med dig. Uppfattade även dig som om du tror att du är finare och bättre än alla andra.
  Måste bara säga att jag blev så sjukt besviken!

  Reply
 120. Audrinas.com december 1, 2011 at 4:55 e m

  När jag var jättefjortis och 12 år var du min allra största idol. Jag åkte från Göteborg till Stockholm på sommaren 2009.

  Jag trodde inte det var sant när jag såg dig i kön till Britney Spears konsert så jag blev helt skakis och jätteglad och sprang fram till dig och Amir. När jag kom fram var jag säker på att ni skulle vara lika ödmjuka som i bloggen men jag hade fel! Ni var inte alls trevliga, utan dryga. När jag frågade om ni ville gå fram och stå längst fram med oss som hade köat flera timmar skrattade ni mig rakt i ansiktet. Blev jättebesviken och jätteledsen.

  Såg verkligen upp till dig innan det. Nu verkar det som om du har växt upp, älskar fortfarande din blogg och hoppas att du inte beter dig så mot 12åringar idag!

  Reply
 121. Tilda december 1, 2011 at 6:43 e m

  Det jag vet om dig är det du skrivit i bloggen! Jag tycke du gör ditt liv till det du vill! vilket jag jag tycker är as bra! Man ska inte leva upp till andras förväntningar… eller vad man ska säga 🙂 Jag ser iallfall dig som en glad snäll personen som gör det du vill av livet och lever fult ut! slösar inte en minut av livet eftersom man lever en gång och ska ta vara på det och göra det man själv tycker är kul! När jag läser din blogg blir jag ibland lite aviis hehe du verkar verkligen ha så sjukt kul och du är spontan och grejjer! fyfan längtar tills jag är i din ålder!

  Reply
 122. Frida december 1, 2011 at 7:24 e m

  Jag gillar dig, eller ja det uppfattningen jag fått av dig från din blogg. Jag är lika gammal och önskar jag levde ett lika intressant och händelserikt liv! Jag tycker du verkar vara en jordnära person som verkligen håller hårt om de som står dig nära. Du kan nog vara lite bitchig om du känner för det men vem kan inte det liksom? Är någon otrevlig eller för stor i käften så får även jag som annars är rätt tyst luft.
  Jag gillar dig! Go girl! Låt ingen sätta sig på dig och fortsätt följa dina drömmar, alltid ett nöje att läsa dig blogg!

  kärlek till dig!

  Reply
 123. Amanda december 1, 2011 at 8:21 e m

  Alltså ärligt talat tyckte jag att du verkade vara en down to earth tjej som levde lite crazy, precis som alla ungdomar vill göra men inte vågar. Men efter ditt break-up med Hugo är du en annorlunda människa, vad fan hände med gränser tjejen? Droger? Serri? Alltså, jag lovar, du satt säkert med Dessie för några år sedan och sa att vad som än händer så ska ni aldrig ta droger. Ni ska aldrig förlora den delen av er själva och vad hände?
  Jag tycker att du verkar vara en tjej med så sjukt låg självkänsla och dålig självbild efter all kritik du tar och sedan lever efter bilden alla tror du var bara för att du tror att du inte är bättre än så. Kom igen, res dig upp igen.

  Alla faller men det är bara starka människor som reser sig igen 😉

  Reply
 124. Anonym december 1, 2011 at 9:26 e m

  har aldrig träffat dig men av att läsa din blogg så är du en stor förebild för mig för att då är så ärlig och typ.. står upp för dig själv 🙂 känns som att du gör som du själv vill oavsett vad alla tycker om det, och känner igen mig mycket i det du skriver! 🙂 ser upp till dig mycket!

  Reply
 125. Tiiina december 2, 2011 at 5:34 e m

  Du verkar vara en rolig person som lever livet! :)Ingen som man skull berätta sina hemligheter för om man inte står dig 100% nära. Du verkar inte direkt bry dig om vad andra tycker om dig. tror inte du låter folk stampa på dig utan ger igen. sen tror jag att du kanske gått ner dig lite, men vem skull inte det som bloggerska? menar man är till 50% hatad & 50% älskad men tror inte du skull fastna i något utan du verka ta dig ur allt. Nä men fan du e grym!

  Reply
 126. matilda december 4, 2011 at 4:07 e m

  jag tror nog att du bryr dej om vad andra tycker mer än vad du vill erkänna.När någon skriver att du ser ut som white trash som några kommentarer över här så kan du inte acceptera det och måste komma med något vasst svar.Fråga inte om folks åsikt om du inte klarar av den.

  Reply
 127. saga december 6, 2011 at 10:11 e m

  jag tycker du verkar vara jättesnäll, verkligen. ganska rolig lite galen men också lite blyg, kanske. älskar att du är så ärlig i din blogg och vågar skriva vad du tycker om saker, fortsätt så 🙂
  kram

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *