Looking 4

Ligger och läser igenom gamla inlägg på bloggen. Kärleksrelaterade till mitt X Hugo. Jävlar vad skönt det var att älska någon, att vakna upp med ett smajl på läpparna varje dag och tänka ”Min bara min”. Ge varandra en puss. När vi gick till gymmet varje morgon och lagade frukost tillsammans, på den tiden jag faktiskt åt frukost, eller ja, åt överhuvudtaget. Att vi var så perfekta för varandra, men ändå så trodde jag att det fanns någon bättre? Nu säger jag inte att det inte finns någon bättre, men just då, förr i tiden. Men den tiden är förbi. Och man kan ju inte gråta över spilld mjölk. Där hittade jag just mitt motto! Bääääm!

A break up is like a broken mirror. It’s better to leave it broken than to hurt yourself by trying to fix it.

Nu är jag en helt annan människa, fortfarande vilsen, men självsäker på ytan. Är ett galet partydjur som aldrig tackar nej till fest. Att ligga hemma och titta på film en fredagskväll? Finns knappt på kartan. Vilket gör att det är svårt att hitta någon att dejta. Svårt att hitta någon som tar mig seriöst då. Men jag kommer alltid vara en crazy-Lohan bitch så länge jag inte är i ett förhållande.

Jag är nog ingen tjej som vill ligga hemma och kolla på film och gå ut och äta middag egentligen. Jag vill resa jorden runt och dricka svampsmoothis, dyka i Mauritius, hoppa bungy jump från Eiffeltornet, och äta skalbaggar, jag vill göra lumpen (hade lätt gjort det om jag inte haft bloggen och om de inte avskaffat lumpen) och festa med Tony Montana. Jag vill klättra i bergen och leva fattigt, jag vill sälja min kropp och själ för att åka lyxbåtar, jag vill att folk ska ge mig skamförslag på krogen och jag vill gråta ut i tidningen om diverse saker och jag vill även göra ett slitz-omslag. Och jag kommer att resa med mina vänner. Och jag vill kunna ugmås med mitt x.

När jag hittar någon som vill göra det med mig och accepterar mig för det damp-barnet jag är, en kille eller tjej som är flexibel (jag gillar egentligen killar, men jag vet aldrig vem man blir kär i), ja, då kan jag gifta mig, gärna ung. För jag vill hitta någon och dela allt med. Och jag ska nog ta det som det kommer.

(Visited 17 times, 1 visits today)

59 Comments

 1. Michaela november 30, 2011 at 8:40 f m

  Du skriver väldigt bra, man får verkligen en inblick i vad du verkligen menar. Du är grym, keep up the good work! 😀

  Reply
 2. Jennie november 30, 2011 at 8:42 f m

  Måste faktis säga att du har en grym poäng med det du har skrivit! Känner det samma på många saker!

  Reply
 3. rosa november 30, 2011 at 8:51 f m

  galet modig är du i varjefall som skriver exakt vad du känner hela tiden. Och jag känner igen mig i det här, du är inte ensam tjejen 🙂

  Reply
 4. Anonym november 30, 2011 at 9:06 f m

  Var det ingen som vann tävlingen om biljetter till attitudemässan?

  Reply
 5. Hanna november 30, 2011 at 9:16 f m

  fan vad bra du är! Du skriver så sjukt bra och man fattar E X A K T vad du menar med allt! Hoppas att det löser sig.. <3

  Reply
 6. Fantasydining-En blogg om temarestauranger november 30, 2011 at 9:24 f m

  I allt kaos verkar du ändå veta precis vem du är! Det kommer en dag då allt faller på plats.

  Kram FANTASYDINING-En blogg om temarestauranger (idag skriver jag om London)

  Reply
 7. Cherries november 30, 2011 at 9:55 f m

  Alltså, jag fattar väl att man känner olika ibland och så.. Men ena stunden
  ska du fixa dig själv, bli en flicka som sköter sig, tar tag i sitt liv osv.. Och helt plötsligt vill du sälja din kropp, så vad ska man tro på? 😀

  Reply
 8. Mikael november 30, 2011 at 10:05 f m

  Tjenadär! Jag är ett stort fan av dig, har alltid velat säga de och nu har jag tagit modet till mig att skriva de i din blogg inför hela min klass. Kram

  Reply
 9. SARA november 30, 2011 at 10:06 f m

  GRYMT skrivet!

  Reply
 10. ps november 30, 2011 at 10:22 f m

  Du är cool. Jag drömmer nu att vara på krog med dig…

  Reply
 11. Anonym november 30, 2011 at 10:40 f m

  grymt skrivet? är ni sjuka eller? tycker ni att det är bra att hon vill hora sig för att få åka på lyxbåtar? paow tänk på dina yngre läsare, din familj och vilken förebild du ”är”.

  när du hittar någon att vara hemma med på fredagskvällarna kommer du inse att det är inte så kul att festa jämt. hoppas att du kommer till en bättre insikt snart för set här va bland det värsta jag läst. VÄX UPP OCH BETE DIG

  Reply
 12. sanna november 30, 2011 at 10:41 f m

  i allt det där som kallas,

  vad nu livet har för namn,

  finns det stunder av lycka,

  som att nå någons hand.

  i allt det där hemska,

  som orättvisor och krig,

  kan man möta en blick av äkthet,

  en känsla av frid.

  att kunna se motsatser,

  att väga för och emot,

  är ibland extremt svårt,

  men stort.

  för bara om man vågar,

  kan man se så mycket mer,

  sluta blunda över allt som smärtar,

  våga att le.

  det finaste med livet,

  är att faktiskt leva,

  det krävs inte mer än så,

  ut i världen nu,

  vad väntar du på?

  // en dikt jag skrev för ett tag sen, tyckte den passade in,
  ha det gott/sanna

  Reply
 13. sanna november 30, 2011 at 10:44 f m

  den här är också rätt fin, om man får säga det själv,
  skrev den 2010 🙂

  ” att sitta och vänta på någon,

  som man vet med sig aldrig skulle vänta på en själv,

  är ju bara fel.

  att ringa först för att man inte vågar möta rädslan att Han kanske inte ringer,

  gör en allt annat än hel.

  Att ändra sina planer och lägga sitt egna liv åt sidan

  så fort han hör av sig är en självklarhet

  Att han sedan kan ändra en gemensamt skapad plan är det värsta jag vet.

  Att skicka sms bara för att visa att man bryr sig och aldrig får ett sms tillbaka, gör att man börjar fundera på varför man denna personen ifrån en början ens kunnat sakna?

  Men när en människa inte ger oss det vi behöver

  kämpar vi för att köra vår självkänsla i botten.

  Vi vet med oss att vi bara förstör för oss själva under vägen på väg mot

  – vad vi tror –

  toppen.

  Att be om ursäkt när det inte ens är en själv som gjort fel är något man alltid gör. För man vill inte bråka,

  man vill inte att man något förstör.

  Därför ber man om ursäkt för att jorden är rund,

  för att jesus inte finns

  och man ber om ursäkt för att Han glömde köpa toalettpapper

  och man ber om ursäkt för allt annat också, ¨

  det finns mer saker jag inte ens längre minns.

  Vi ber i stort sett om ursäkt för att vi existerar.

  Jag känner bara att jag snart hyperventilerar.

  För det sättet jag själv lever på,

  skulle aldrig mina bästa vänner få leva, aldrig någonsin så.

  Men självklart tar vi hand om bilar, om vänner, om andra,

  men när ska man ta hand om sin egen själ?

  som man tillsammans med mot döden ska vandra?

  Orka vara alla till lags när ingen följer lagen.

  Orka gå runt och vara lycklig när du knaprar dig igenom dagen.

  orka ge av sin energi när ingen fyller på igen.

  Orka dela med ditt hjärta till någon som redan tappat sitt för längesen.”

  Reply
 14. Ida november 30, 2011 at 10:57 f m

  Riktigt bra skrivet, innan jag träffade killen jag har nu så kände jag likadant!

  http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=1141465
  Håller förövrigt på att rensa min shopoholic garderob,
  Nya snygga kläder som inte blir använda alls,…
  Ta gärna en titt, det kmr bli bra priser för den som haffar det!!

  Reply
 15. Louise november 30, 2011 at 11:13 f m

  Välkommen till min blogg! I min blogg skriver jag om hur det är att leva med social fobi. Kika gärna in, lämna en kommentar eller så! 🙂

  Reply
 16. Anna Katana november 30, 2011 at 11:47 f m

  Jag är likadan när jag är singel men när jag har pojkvän blandar jag festlivet med myslivet. En mix av allt, helt enkelt. Kan inte sluta vara sig själv bara för att man får ett förhållande.

  Reply
 17. pesssys november 30, 2011 at 11:58 f m

  Så fin 😀 Händer ikväll? Kramar

  Reply
 18. Vicky november 30, 2011 at 12:10 e m

  Så jäklar bra skrivet Paow!!

  Reply
 19. Juliah - förlorat mamma pappa & syster november 30, 2011 at 12:31 e m

  gud vad du är duktig på att skriva!

  http://juliahofsweden.blogg.se bloggar om hur det är att leva som 13åring när jag förlorat mamma pappa & syster – vill visa alla att man klarar ALLT bara man kämpar! Men bloggar också om den positiva delen av mitt liv som jag lever i Stockholm där jag shoppar, umgås med vänner, bloggar, festar osv! Kika in

  Reply
 20. Jiffi november 30, 2011 at 12:32 e m

  Fint skrivit.

  Reply
 21. Whooami november 30, 2011 at 12:51 e m

  Fint skrivit <3

  Gilla vilken twilight stjärna som gått och gjort en mohawk! Läst min blogg och ta reda på det!

  Reply
 22. ToveEvensen november 30, 2011 at 1:01 e m

  Hej sötnosar! 🙂

  Kolla in min blogg, kommentera och följ mig via bloglovin! 🙂
  Lämna bara en kommentar att ni gör det, så kommer jag göra precis samma sak! 🙂

  Jag vill ha en massa bloggar att läsa! 🙂
  Så kom igen!

  Reply
 23. Filip november 30, 2011 at 1:07 e m

  Hej! För det första tror jag du är min soulmate då dina framtidsplaner verkar vara de samma som mina, om man pratar om att resa osv.
  Tänk på att du fortfarande är under ”livets resa” då du upptäcker saker och upptäcker saker på egen hand. Försök hitta på så mycket som möjligt för det är nu du har chansen, du lär dig alltid nått från allt! Och du kanske inser att du borde uppskatta allt du har lite mer. För sen när du skaffar familj osv. då har du inte dig själv att tänka på längre. Du verkar vara en grym tjej, men så som jag ser det och tror så behöver du någon du kan exposa dig med, någon med trygghet, så att du kan landa lite ibland också.
  Ang ditt inlägg om bloggen osv, så får du tyvärr skylla dig själv lite att du blivit en offentlig person. Det är ju DU som skapat allt detta(kanske omedvetet), det framgår som att allt är så negativt men det har väl sina positiva sidor med? Personer som är ute effter publicitet ska du bara soppa bort även killar som är det för dem är bara ute efter en sak.
  När du blir äldre sen kanske inte bloggen håller i sig och då tror jag att du kanske kan lyckass inom nått annat media liknande, då du redan är offentlig för de personer som håller på att bli vuxna idag.
  Keep on the good work och glöm inte att man ibland behöver någon´att prata med 🙂

  Reply
 24. KALLE november 30, 2011 at 1:10 e m

  Bra inlägg! Håller med dig till max haha

  Reply
 25. emma november 30, 2011 at 1:13 e m

  bra inlägg 🙂
  hoppas du hittar dig själv helt och hållet snart 🙂

  Reply
 26. sara november 30, 2011 at 1:24 e m

  Lev precis som du vill och låt ingen få dig att känna dig mindre värd pga det. Jag har ett förhållande just nu med den jag tror och hoppas är min framtida man och pappan till mina barn. Vi har levt ihop i 3,5 år. Jag är 23 år och har funnit lugnet. Men jag har gjort mina misstag, som folk kallar det. Fast är det verkligen misstag?

  Jag har haft min vilda period. Jag har supit och festat utan stopp. Jag har flörtat, lekt svår, strulat runt, njutit av alla killar som velat ha mig. Jag har haft sex med de jag har velat haft sex med. Det har hänt att jag har ångrat mig redan nästa dag. Men vad är livet utan ”misstag”? Jag vet att flera av mina vänner tillochmed tyckt att jag varit en slampa. Och det är alltså inget skyhögt antal jag haft sex med. Men jag har gjort precis vad jag har velat och varit fri. Jag har gjort misstaget att vara otrogen mot mitt ex. Jag vet att det var fel, och skulle aldrig göra det igen mot nån annan. Men jag visste också att vårt förhållande var fel.

  Jag har festat så mycket att jag stundtals varit orolig för mig själv. Men nu har jag funnit lugnet. Nu har jag hittat mig själv, pluggar på högskola, och lever med en underbar kille. Jag tackar nej till att festa och dricka väldigt ofta. När jag väl dricker dricker jag mig inte full. Jag ser ingen mening med det längre. Jag är hel.

  Du kommer veta vad jag menar när du hamnar där. Men tills dess, lev fullt ut. Gör alla misstag man kan göra, för det lär man sig av.

  Reply
 27. christie november 30, 2011 at 2:13 e m

  Bara man inte har för högs krav på sig själv vad man MÅSTE göra i livet så går allt bra.

  Reply
 28. stajjny november 30, 2011 at 2:22 e m

  Varför jämför du dig med Lohan hela tiden? Hennes liv är en tragisk historia. En tjej med talang som får anorexia, börjar ta droger, skita i hennes jobb och har efter flera år inte kommit längre än så. Hon ser ut som 40 när hon är 25 och festar med sin mamma. Jag vet inte, du är långt ifrån vad Lohan varit och är, både med talangen och hennes nuvarande liv, no offense.

  Tycker också att det är konstigt att alla skriver ”bra skrivet” när du snackar om slitzomslag och att hora dig. Sluta nedgradera dig själv till ett objekt. För ja, det är skillnad på att göra nakenbilder som exempelvis Samantha i SATC och behålla för sig själv, och att visa sig naken inför vem som än vill se det..

  Reply
 29. Emma november 30, 2011 at 2:35 e m

  Fint skrivet paow! 🙂

  Reply
 30. Allek november 30, 2011 at 3:22 e m

  Tårar, skratt och konstiga upptåg? Blandat med en stor portion självironi?

  Då är detta bloggen för dig

  Reply
 31. anna november 30, 2011 at 4:19 e m

  Förstår dig! Orkar inte med folk som ”älskar” kurvor och trackar på att man försöker dra ner på godis nä dom gör samma sak själva. blääää

  Reply
 32. amanda november 30, 2011 at 5:25 e m

  Tycker du uttrycker dina tankar riktigt bra. De som tycker att du skriver olämpligt med tanke på dina yngre läsare, tycker jag kan ta sig en tankeställare. För det första så är det Paulinas blogg och hon får därför skriva vad hon vill, om man inte tål det bör man inte läsa den. Och hade hon varit en bättre förebild om hon ljög istället för att säga vad hon verkligen tycker och känner? Tror inte det va…

  Det jag gilade mest med texten var när du skrev att man kunde bli kär i vem som helst, alltså både i en tjej och kille. Det är sååå sant! Innerst inne tror jag alla är bisexuella, hehe.

  Du är ung, live your life. När du känner dig redo så tar du tag i livet på riktigt, du ska inte behöva tvinga dig själv att sluta ha kul nu, eftersom du uppenbarligen trivs med det. Det finns redan gott om vuxna på denna jord så det är nog ingen brådska:)

  Reply
 33. Lina november 30, 2011 at 5:40 e m

  Känns rätt töntigt att du tycker att du är en ”crazy-lohan bitch”
  Då känns det lite som om du försöker sträva efter att vara som henne istället för att vara dig själv och vara en cool tjejj.
  Coola tjejjer pratar inte om andra tjejjer…
  Vem vet.. du kanske är på rätt väg.
  Dock så måste du ju sluta umgås och ses med folk som Nemo och jockiboi.
  jag lovar dig att det finns vettiga människor som vet hur man festar hårt och är roliga. Det handlar inte ens om att dom är drägg .. du vill INTE ses med såna människor. Det är bottenskrapet i vårat samhälle. Folk dömer dig efter vem du umgås med.. så är det. Ha lite värdighet snälla…

  Reply
 34. Anonym november 30, 2011 at 6:06 e m

  Du skriver så jävla bra!!!

  Reply
 35. F november 30, 2011 at 6:29 e m

  Du är ett litet barn. Alla festar i din ålder. Det är lika självklart som motsatsen (dvs. att krogen blir ett helt ointressant begrepp) kommer att vara om sex-sju år.

  Reply
 36. Carolina november 30, 2011 at 7:22 e m

  DU ÄR SÅ JÄVLA GRYM!!!

  Reply
 37. olivia november 30, 2011 at 7:52 e m

  Älskar när du är så jävla ärligt!!!!!

  Reply
 38. Elina november 30, 2011 at 8:38 e m

  Jag blir så sur på alla som skriver, tänk på dina yngre läsare, tänk på att du är en förebild. Det är väl mer deras föräldrar som borde ha bättre koll på deras barns isf & paow har ju inte heller direkt valt att bli en förebild. Detta är en blogg mer för tonåringar.

  Paow får ju skriva precis så som hon vill, Det är ju faktiskt hennes liv, hennes blogg & hennes val!

  Kör hårt paow, du är grym! Fullt ös medvetslös & lev livet fullt ut menads man är ung:D

  Reply
 39. Saga november 30, 2011 at 8:52 e m

  Asbra skrivet! Du borde kanske ge ut en bok, asså en riktig bok! Inte en till tipsbok…
  😀 bästa bloggaren!

  Reply
 40. Elsa november 30, 2011 at 9:08 e m

  Åh så rätt att du skriver kille eller tjej – helt rätt, man vet aldrig vem man blir kär i ! Jag säger bara go for a girl, såååå mycket bättre, på alla sätt.

  Reply
 41. amelia november 30, 2011 at 9:09 e m

  Okej, det är obeskrivligt jobbigt när man blir lämnad men jag tycker att du ska ta nya tag, gå vidare och lämna skiten bakom dej. Försök att stänga ute allt om det som har hänt.
  Älskar dig, puss!

  Reply
 42. Sarah november 30, 2011 at 10:09 e m

  du är så öppen och ärlig.
  allt du skriver har inte en mening men det har en känsla.
  frustration, irritation, ängslighet, kärlek, saknad.
  alltid finns det något att känna när man läser dina inlägg.
  och du har fullständigt rätt.
  bara för att man vill göra allt som går här i livet,
  är man inget drägg.
  man är en livnjutare, någon som hellre dör lycklig än olycklig.
  passa på lev, lär oss dumma människor att leva.
  det är du bäst på.

  du är helt otrolig oavsett vad folk säger!
  puss sarah

  Reply
 43. M november 30, 2011 at 11:18 e m

  Älskar såna här inlägg! Puss

  Reply
 44. CINAS november 30, 2011 at 11:43 e m

  TOOOOOO GOOOOOD GIRL! I LOVE YOU!

  Reply
 45. Anonym december 1, 2011 at 1:22 f m

  dom har inte avskaffat lumpen

  Reply
 46. isabelle december 1, 2011 at 5:28 f m

  YOU GO GIRL!!!

  Reply
 47. frida december 1, 2011 at 3:52 e m

  Bra!!!! Gillar personen du blivit! Att du fastna med droger en period och mycket fester hör till. När du kommit bort från det kommer du bli en kanon människa! Man har mycket mer innanför pannbenet om man gör massa tabbar. Du är 18 bast så lev livet fullt ut!! Du är den enda bloggen jag läser av alla så kallade ”storbloggar”. Du är mest ärlig, och du tar ingen skit! I like you!

  Reply
 48. Amanda december 1, 2011 at 9:53 e m

  Du är grym tjejen! Blir så jävla peppad av att läsa sånt här och hade jag dina möjligheter skulle jag göra precis samma saker, fullfölj så mycket du orkar och känner för och glöm aldrig hur fantastisk du är som faktiskt vågar ha och leva dina drömmar!!!

  Reply
 49. Amanda december 2, 2011 at 12:55 f m

  Detta är nog fan de bästa inlägget du skrivit tror jag! Grymt! … trots allt kaos runt omkring dig så vet du exakt vem du är och vad du vill, precis så det ska vara… Keep it up!

  Reply
 50. Cam december 2, 2011 at 1:17 f m

  Såg The Notebook igår, och den filmen påminner mig alltid om vad som är viktigt i livet, kärlek och lycka. Hitta vad som gör dig glad och bry dig inte om vad som någon annan tycker. Om Hugo och du är meant to be, så kommer era vägar krossas nån gång i famtiden, cause it’s meant to be
  The Notebook:
  ”Well, that’s what we do. We fight. You tell me when I’m being an arrogant son of a bitch and I tell you when you’re being a pain in the ass. Which you are 99% of the time. I’m not afraid to hurt your feelings. They have like a two second rebound rate and you’re back doing the next pain-in-the-ass thing. So it’s not gonna be easy. It’s gonna be really hard. And we’re gonna have to work at this every day, but I want to do that, because I want you. I want all of you, forever, you and me, every day.”

  Reply
 51. Jenny december 2, 2011 at 6:32 e m

  Bra skrivet. Man har oftast alltid två olika ”personligheter” En lugnare personlighet när man har ett förhållande, och kanske en mer friare och mer äventyrslysten personlighet som singel! Keep it up! =)

  Reply
 52. linnea december 3, 2011 at 5:39 e m

  Jag vill inte vara sämre än de tidigare som kommenterat och måste börja med att berömma dig för ditt sätt att skriva. Du har någonting speciellt som får en att intresseras av dina texter. Jag är inte den som bryr mig i vad folk gör om dagarna och är därför inte mycket för bloggar. Men här trivs jag och det beror nog på att du inte verkar bry dig i vad andra gör, tycker och tänker.

  Ja men till saken då… Ville bara slänga in en kommentar och säga att min uppfattning av dig är helt annorlunda än vad du själv verkar ha, du ser ut att ha allting utklurat och uppstakat framför dig, du lever livet dag för dag utan att oroa dig vad som ska komma i din väg. Sen om du inte vet vars du vill ta vägen som vuxen eller vem du vill spendera ditt liv med är väl väldigt betydelselöst så länge du trivs just precis nu. (Det här är ju självklart bara min åsikt och jag kan inte veta så mycket mer om dig än vad du väljer att skriva i bloggen!)

  Annars vill jag tacka för alla skratt du bjudit på sedan jag börjat läsa din blogg, du gör internetvärlden lite roligare 🙂

  varma kramar från Linnea

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *