Somnade om :O

Fan, vad trött jag ska vara… Är fortfarande helt jetlaggad. Hugge och jag träffades ute och bestämde oss för att ses typ vid 9 på morgonen och gå ut och gå. Mådde jätteilla igår så drack bara vatten och gick hem och slocknade direkt.

Vaknade vid 6 av att jag behövde gå på toa och kunde inte somna om.. Men sen så la jag mig i sägen och skulle bara blunda. Somnade om och en arg Hugo kom och väckte mig vid 10… Haha, gick ut och gick mot min vilja och vi pratade om allt och ingenting. Han är nog en av mina bästa vänner som vet allt om mig. Är så glad över att jag fortfarande har han i mitt liv 🙂

Efter det så gick jag hem och satte på en film, typ vid 2, och jag vaknade nu liksom. Fy fan! Vad ska jag göra för att få en bättre struktur på saker och ting? Det suger. Förut så fick jag alltid hjälp när mitt liv kändes kaos, men nu är jag typ vuxen. Nu ska jag sköta allting sjäv, och det är en jäkla huvudvärk. Måste även tvätta, men det finns aldrig några tvätttider, så funtar på att smita upp efter 10 och tvätta…

När jag är trött kan jag verkligen somna hursomhelst, här på flygplatsen i Paris. Haha… Alla låg i en stor sked och sov. Mys! Skönt?

Var så trött igår så att jag inte ens orkade sätta på nya sängkläder.. Haha!

Och en bild från igår på Modabar. Med mina finfina vänner!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *