Varför har du tatuerat in Steffi på armen?

Det tänkte jag berätta nu!

Steffi och jag har känt varandra i ungefär 5 år och hängt varje dag i ungefär ett halvår. Jag har haft så många roliga kvällar & dagar med henne. Hon är den bästa personen jag vet om, hon betyder världen för mig. Det är ungefär ni som är gifta eller förlovade, som har byggt upp ett liv runt en kille, men skillnaden är att killar kommer och går men vänner består (i alla fall dom äkta!)…

Hon är min ”sambo” och soulmate och jag tror till och med att jag är lite kär i henne. Ni vet när man älskar någon så mycket så det gör ont? Så känns det och jag tänker på henne hela tiden! När jag vaknar på morgonen och ringer vi alltid varandra. När vi vinkar av varandra från tuben så går det en minut och så ringer vi varandra och säger ”I miss u”… Så ses vi efter en halvtimme i alla fall. Varje gång jag gör något kul utan henne, så tänkter jag alltid hur kul det hade vart om hon var med.

Vad ska man med killar till när man har en bästa vän? Ni kan kalla oss knäppa och säga att vi kommer att ångra oss, men tatueringen är så mycket mer än bara ett namn. Den representerar hur kul jag har nu, och hur kul jag har haft med henne. Alla knäppa minnen osv. Så säg vad ni vill. Jag ångrar den inte ett skit! Så även om vi inte är kompisar om 10 år (vilket jag vet att vi kommer att vara)… Så betyder den fortfarande något, den kommer alltid att vara ett minne! Och jag ville ha den stor, så att den syns, för jag är stolt över henne! Sen så ska jag tatuera hela armen, delvis göra en halvsleev, så jag började med hennes namn. För det betyder mest!

(Visited 149 times, 1 visits today)

39 Comments

 1. Hannah november 12, 2011 at 2:17 e m

  Fine, go! Tycker dock att ni borde tänkt över typsnittet m.m lite. Gjort det snyggare, för just nu är tatueringen i sig en fin gest, men den är ju inte estetiskt snygg

  Reply
 2. HANNAH november 12, 2011 at 2:19 e m

  bra skrivet ! jag skulle nog inte ha kunnat göra det själv men jag tyckte det var fint 🙂

  Reply
 3. Lena november 12, 2011 at 2:42 e m

  Tycker det är jättefint gjort, man visar ju verkligen att man uppskattar sin bästa vän på det sättet 🙂 Jag tycker det är dumt att tatuera in sin killes eller tjejs namn någonstans för man vet aldrig vad som händer, även om man själv tänker att man vet till 100% att man vill ha kvar henne/honom föralltid kan ju alltid han/hon göra slut?? Men en vän är ju annorlunda 🙂

  Reply
 4. Matilda november 12, 2011 at 2:44 e m

  Snyggt! men vet inte om jag skulle göra en sån själv, en liknande kanske! 😀
  Hoppas du får en bra dag!

  Reply
 5. ellinor november 12, 2011 at 2:58 e m

  sött, men ni borde ha tänkt lite mer på typsnittet!

  Reply
 6. deshira november 12, 2011 at 2:59 e m

  hon har en Justin Bieber tröja ! 😀 😀

  Reply
 7. Anonym november 12, 2011 at 3:03 e m

  JÄTTE FINT PAOW MEN SNÄLLA GÖR INTE HELA ARMEN JA LOVAR DE ÄR INTE FINT DU ÄR SÅ VACKER O SÖT DU KMR ÅNGRA DET PLZZZZ

  Reply
 8. chabo november 12, 2011 at 3:21 e m

  Mår ni sämre än vanligt på hösten? Blir ni nere av mörkret? Är det som dom säger att folk i allmänhet mår sämre på hösten? Det stämmer inte på mig och min depression. Men jag har hämtat lite fakta om hösten och depressioner. Gå in och läs!

  http://endepression.blogspot.com

  Reply
 9. Cherries november 12, 2011 at 3:22 e m

  Tycker att det var jätte gulligt C: Och
  ni hade ju världens bästa anledning till att göra
  det! Så verkligen INGE fel med det 🙂

  Reply
 10. Robyn november 12, 2011 at 3:27 e m

  Jättefina! Du har en så bra blogg, du är en fantastisk förebild! Fortsätt så!

  Reply
 11. Charlotte november 12, 2011 at 3:27 e m

  Bra att ni är stolta över den för det ska ni vara!
  och som du säger det är nånting som kommer betyda något för dig hela livet!
  Har en killes namn på min arm och jag är stolt över den. FAst jag lever med han så det är ju lugnt haha!
  Men stå på dig!

  Kram på dig gumman!

  Reply
 12. Jelena november 12, 2011 at 3:41 e m

  Typsnittet var tyvärr inte fint

  Reply
 13. maja november 12, 2011 at 4:02 e m

  Gillar Justin Bieber tröjan! haha! 😀

  Reply
 14. Anonym november 12, 2011 at 4:45 e m

  förlåt men jag tycker din blogg bara blir mer och mer tråkig eller liksom det är skitmycket reklam och du försöker typ se ut som värsta orren när du tar bilder? tyckte mer om din blogg förut..

  Reply
 15. Felicia november 12, 2011 at 5:53 e m

  Har en jättestor över en låret som jag gjorde på en festival, alls namn jag campade med, skitful och visst jag kommer säkert ångra den när jag blir gammal, men man lever bara en gång! Och ett kul minne, eftersom vi alltid är samma personer som drar runt på festivaler.
  Har själv gjort hela armen med, och tycker definitivt att du ska göra de, grymt snyggt är de! nu lever vi inte med samma folk, då alla jag umgås med (och även själv) är ”övertatuerade” men de är snyggt, och som sagt lever man bara en gång! Kör på vad du själv vill ha!

  Reply
 16. elina november 12, 2011 at 6:12 e m

  den är ju fejk ..men fint skrivit

  Reply
 17. hundra hjärtslag november 12, 2011 at 6:17 e m

  Jag tycker att det är sååå fint, om jag hade en bästa vän hade jag också lätt gjort samma sak!

  Reply
 18. Nadja november 12, 2011 at 6:40 e m

  Fin betydelse! 🙂

  Reply
 19. becka november 12, 2011 at 6:42 e m

  På en skala från 1-10, hur ont gör det att tatuera en liten tatuering typ på handen? 😉

  Kram!

  Reply
 20. ANNA november 12, 2011 at 6:58 e m

  jag förstår dej precis!♥

  Reply
 21. my november 12, 2011 at 7:01 e m

  tatueringarna är fina o ni betyder väldigt mycket för varann o man är glad för eran skull över att ni är så nöjda me dom! 🙂
  men man är ju ändå såklart orolig, över att ni ångrar er. men det är som steffi sa ”vårt problem om 10 år” själv hade jag aldrig tatuerat in min bästaväns namn stort på armen, även om hon/han skulle betyda väldigt mycket för mig..

  Reply
 22. Anonym november 12, 2011 at 7:18 e m

  Måste bara säga att de är komplett omöjligt att veta om man kommer hålla i 10 år, folk förändras alltid. Och oftast, förändras man åt olika håll.

  Reply
 23. Bea november 12, 2011 at 7:37 e m

  Älskar din blogg! Titta för bi min ;D beatriceblondin.blogg.se

  Reply
 24. amanda november 12, 2011 at 9:35 e m

  Bra förklaring! Har också en tjej kompis som betyder så där mycket för mig så jag förstår precis hur du känner.

  Reply
 25. jjj november 12, 2011 at 9:53 e m

  Jag tycker du har växt som person paulina!
  Duu har blivit mycket mognare och du blir bara finare för varje dag som går 🙂
  Du och steffi hänger verkligen bra ihop är glad att du hittade en äkta vän till slut all lycja till er! KEEEEP GOOOING !! <3

  Reply
 26. Caroline november 13, 2011 at 10:11 f m

  Jag måste erkänna att jag var skeptisk till tatueringen först, då jag trodde som många andra att du kommer ångra det. Dock nu, när jag läste detta inlägg har min åsikt ändras. Vi som bloggläsare har ingen rätt att dömma dig för vad du skriver på din kropp, det är din kropp och vänskapen mellan dig och Steffi är svår för oss att se på samma sätt som du gör, något man som utomstående måste förstå.

  Det finns människor som tatuerar in massa snabbmat på kroppen, eller ett kattanus vid naveln. DET kallar jag saker man kommer ångra.

  Så länge du är nöjd, så spelar det ingen roll vad andra människor säger. Det jag också gillar är då man har en bakgrund med sina tatueringar, det blir som en historia på ens egen kropp :’)

  Reply
 27. Camilla november 13, 2011 at 10:25 f m

  förstår inte folk som sitter o klagar på typsnittet. Varför försöka ge någon ångest över något som är permanent och inte går att göra något åt ändå?

  Reply
 28. laura november 13, 2011 at 12:42 e m

  Gör inte en sleeve, det kommer inte passa dig. du har för sött&romantiskt utseende för det. vill också göra men det är samma problem för mig så det kommer inte vara fint och se bra ut. vissa passar vissa gör det inte . Men go for it om du känner för det men kommer nog inte bli världens finaste på dig. Du verkar ha fått tattoo mania som man enkelt kan få så tänkt efter en extra stund för du har hela livet på dig att göra.

  Reply
 29. Sarah november 13, 2011 at 2:36 e m

  hejhej, en tatuering över hela armen heter inte halvsleeve det heter sleeve 🙂 just so you know

  Reply
 30. wilma november 13, 2011 at 3:02 e m

  det var ju fint att ni har en så bra relation till varandra och jag önskade att jag också hade det med någon sån fin person 🙂 lycklig dig för att du har en vän som hon!

  Reply
 31. sarah november 13, 2011 at 10:28 e m

  fem år är inte lång tid, kärlek oavsätt vänskap eller pojkvän kan vara otroligt stark men den kan spricka på ett ögonblick.

  Reply
 32. Tintin november 14, 2011 at 2:04 e m

  Halloj, jag tycker verkligen tatueringen är fint gjort,
  man visar verkligen att den personen har en plats i hjärtat
  och lyssna verkligen inte på de dåliga alla säger ni gjorde de för att ni uppskattar varandra, tyckte verkligen de va fint gjort !
  och de är en som har skrivit ”fem år är inte lång tid” men jo de är de
  de är oerhört lång tid med tanke på att ni är med varandra för de mesta hela tiden !
  ajja , älskar din blogg btw !♥
  har Steffi nån blogg , vill gärna läsa den i så fall ! :]

  Reply
 33. Mikaela november 15, 2011 at 12:41 f m

  Håller verkligen inte med dem som säger att 5 år inte är lång tid och att man inte kan tatuera in sin pojkväns namn eller vänners namn, de kan inte ha upplevt riktigt kärlek än så som du beskriver att du faktiskt har gjort!! oavsett om det är kärlek eller vänskapskärlek. jag skulle också kunna tatuera min sambos namn (varit tsm i 4 år) för hur det än blir i framtiden så har den ändå varit som den sista pusselbiten som fattades i mitt liv och fyllde alla mina dagar med känslor, kärlek och gjorde livet möjligt. så ser jag honom, min bästa vän, pojkvän och själsfrende! det är som att säga att man inte kan tatuera in ett syskons namn eller barns namn heller, tänk om de skulle dö innan sin 5 års dag.. ska man säga då att fem år inte är lång tid! pfft!! skulle kunna tatuera in mina syskons namn efter en dag som levande varelser förfan så det är inte tiden som spelar roll utan känslorna och minnena!

  Reply
 34. emma november 15, 2011 at 4:59 e m

  puckat

  Reply
 35. Jessica november 17, 2011 at 1:26 f m

  Den är ju inte äkta!!

  Svar: Om inte den är äkta så är du falsk! 🙂

  Reply
 36. M november 17, 2011 at 2:06 e m

  En halv sleeve är just vad det låter som: Halva armen. Ska du tatuera hela så blir det en sleeve eller full sleeve om du kör från handleden till axeln.
  Och på tjejer är det snyggare med en 3/4 sleeve, från axeln ner till ungefär 1/3 av underarmen. Ser kvinnligare ut 🙂
  Och bara så att du vet, att bygga ut en sån där liten tatuering till en sleeve är ganska svårt. Brukar inte bli snyggt eftersom man sällan får det att se ut som en hel gadd i slutändan. Spara andra armen istället och kör en sleeve där.

  Reply
 37. emma maj 28, 2013 at 8:25 f m

  och så tittar man på hur det gick efter det.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *