Don't pray for an easy life, pray for the strenght to endure a hard one.

Jag vet inte vart jag ska börja. Var så länge sedan jag tänkte såhär, blev så där djup och tänka vad man gjort av livet. 18 år och  drogfri. Eller nästan i alla fall, alkohol är väl också en drog… äsch alkohol löser inga problem, men det gör inte mjölk heller?

Har flytt snösstormen på Stureplan medan mina s.k vänner snortar cola som dammsugare och super till det varje dag och kallar det status, lite mer vett än så har jag, tror jag i alla fall. Det är nu jag kommit på den resan då jag lär mig allt, jag vet att jag kommer att berätta mina historier för mina barn och berätta att dom inte får göra samma sak som jag…

Jag har flytt landet runt och bott på över 20 olika hotell på 2 månader och lärt känna ett 100-tal nya människor, och lärt mig en hel del nya grejer och lärt mig att Stockholm är så otroligt litet & att det finns så mycket mer att se, även om jag vet att min älskade Stockholm alltid kommer att stå där tills döden skiljer oss åt i slutänden.

Hur jag mår…? Tja, för första gången på ungefär 3 månader ställer jag mig själv den frågan.

Jag skulle nog svara bra, men mitt liv är väldigt rörigt, mycket fläng och på något sätt känner jag mig rätt ensam. Trots att jag är mer stabil än någonsin, även om jag halkar ner i lite svackor då och då. Har kommit till den punkten i livet då jag är otroligt säker på mig själv. Jag behöver inte längre ligga med mina vänners pojkvänner för bekräftelse, killar är helt ointressant just nu.

Jag har slutat att ta droger (det är ingenting jag någonsin kommer att ta upp i bloggen igen). Och jag har slutat andas i påsar (som på film) p.g.a. av min ångest som framkommer p.g.a. av att jag har mycket tvätt…

Eller hur mår jag? Jag är säker på mig själv, på det ytliga. Men innerst inne så är jag nervös, vad vill jag göra med livet. Men det märker vi, just nu springer jag i motvind.

Äsch nu måste jag sova, kl är 12 här i Argentina. Puss på er!

(Visited 46 times, 1 visits today)

26 Comments

 1. Tips O Test november 12, 2011 at 7:00 f m

  Kolla in min tips och test blogg jag tipsar allt möjligt och kan också testa allt möjligt lämna en kommentar på något du skulle vilja bli tipsad om! 😀 ni kommer inte ångra er det är bara ett klick bort 😉

  Reply
 2. Charlotte november 12, 2011 at 7:37 f m

  Det var ett strakt, djupt och framförallt privat inlägg.
  precis som du sa du är bara 18 så lev livet, men tänk då på att livet är sååå mycket mer än fester.
  Men jag vet, har man väl börjat festa varje helg så är det svårt att sluta. Been there, done that! Men en dag möter du någon som du bara vill sitta hemma med och mysa och då glömmer du allt som har med festandet att göra, tro mig!

  Lycka till i Argentina nu och passa på att ha jul, men kanske försök att ha kul utan att dricka 😉 Det vet jag att du fixar.
  Styrke kramar!

  Reply
 3. vuxen november 12, 2011 at 7:55 f m

  Kör på ba!! Man e bara ung en gång. Men passa dig för laddet, där ere lätt att trilla dit, tro mig. Ta hand om dig!!

  Reply
 4. vendel - 17 år och blivande mor november 12, 2011 at 8:19 f m

  Du skriver härligt då det är funderingar kring dig själv. Första gången, kan jag tro, som jag läser en heltext som är skriven på din blogg. Som jag även fastnar för.

  Ditt mående Paulina påverkar inte dig som person eller din hispiga personlighet, även de närmsta som är runt dig. Bra att du har bott på 20 olika hoteller på någon få månad, då du får erfarenhet av det hela och även du får må bra av att just fly landet. Se, upptäcka nya saker och framför allt träffa nya människor.

  Det är många som skriver att du dricker alldeles för mycket, dock dricker du inte varje kväll eller när du dricker så dricker du dig inte full. Du gör nog detta för att komma tillbaka till dig själv, hitta din egen räddning från det onda och jag hejar på dig!

  4 veckor kvar till beräknad förlossning
  17 år och blivande mor åt en son

  Reply
 5. Charlotte november 12, 2011 at 9:40 f m

  Haha förlåt Paow mwn kollade in din första blogg seewtandsour. om det var så? men måste säga att du har vuxit! Kollade även arkibvet här på denna bloggen och även där har du vuxit!
  kul att se förändringen!

  hoppas du har det jätte bra!

  Kram

  Reply
 6. sara november 12, 2011 at 10:09 f m

  Läs om mitt destruktiva med missbruk, självmord och bulimi.

  Paow du är så fantastiskt vacker!!

  Reply
 7. Lisa november 12, 2011 at 10:23 f m

  <3

  Reply
 8. ISABELLE november 12, 2011 at 10:34 f m

  fint skrivet 🙂

  Reply
 9. Frida november 12, 2011 at 10:38 f m

  Bra inlägg!!!

  Reply
 10. Name november 12, 2011 at 10:47 f m

  Har saknat sånna här inlägg! Dom här lite längre ärliga.

  Reply
 11. Anonym november 12, 2011 at 11:02 f m

  Oj!! Vad du kan vara djup! Not. Bra att du skriver ett inlägg men alla är nog vilsna på något sätt..

  Reply
 12. Emmelie november 12, 2011 at 11:03 f m

  Härligt

  Kika gärna in på min Fotoblogg, SagaPhotos 🙂

  Reply
 13. caroline november 12, 2011 at 11:19 f m

  älskar hur bra du skriver, det blir en sådan djup känsla och du når verkligen ut till andra. i alla fall till mig.
  du är så bra paulina 🙂

  btw, vart kommer bikinin ifrån?
  kram

  Reply
 14. Isabelle november 12, 2011 at 12:01 e m

  Ligga med dina vänners pojkvänner? FY FAN.

  Reply
 15. hanna ♥ november 12, 2011 at 12:07 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG –> HAANNNNNA.BLOGG.SE

  Reply
 16. Ally november 12, 2011 at 12:44 e m

  Som det näst senaste inlägget lyder i min blogg ;

  ”We’re teenagers. We’re still learning. Shit happens. We cheat, we lie, we cruticize, we fight over stupid things. We fall in love and end up getting hurt. We bitch, bitch, BITCH. We bitch about bitches being bitches. We party till dawn, we drink till we pass out. We hate people for no reason, we call each other names. We stay up late having deep conversations, or stay up late just to THINK. We go out and have a kickass with our friends and THOSE WILL BE THE BEST MEMORIES. One day that’s going to all pass. You can waste your time focusing on all the bad things, but one day you’re gonna wish you were still a teenager. So make the most of what you have now, forget all the bullshit and drama and LIVE YOUR FUCKING LIFE WITH A SEXY SMILE ON YOUR FUCKING FACE.”

  Reply
 17. Emma november 12, 2011 at 1:19 e m

  Bra skrivet! Tycker du är så fin! Men lite synd att du stavade fel på Stockholm.. 🙂

  Reply
 18. Johanna november 12, 2011 at 1:20 e m

  Älskar din blogg!

  Reply
 19. helena november 12, 2011 at 2:23 e m

  Oroa dig inte. Du kommer finna din väg. Det vore mer oroande om du inte var förvirrad. Ge det bara tid. kram!

  Reply
 20. ellen november 14, 2011 at 9:59 e m

  Hur löd det gamla citatet?
  Paow, snälla ta ett inlägg med det ! ahah skulle precis kopiera det så hade du bytt.. 😉 du är grym paow, en förebild . även om du inte är den bästa så är du stört cool <3

  Reply
 21. bjullmeister november 15, 2011 at 10:48 e m

  fan, vad grymt. och starkt. jag har saknat den här sidan av dig. välkommen tillbaka!

  Reply
 22. Anonym november 16, 2011 at 9:49 e m

  Har alltid gillat din blogg och personen(dig?) du varit bloggen, du har alltid varit en förebild för alla. Jag hoppas du vet om att du smutsar ner både dig själv och din blogg med dina drogor(trots att de va ”längesen”)m.m., så jäkla synd. Jag vill att du ska vara starka, glada positiva och bästa Paulina igen. Som förr, synd att de ska bli såhär med många unga. TUR iaf att du aldrig mer skulle få tanken att knarka igen. Puss på dig Paulinus <3

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.