Äntligen!

Hej på er! Tänkte be om ursäkt för en dålig uppdatering men kom på att kl bara är ett i Sverige och sju på kvällen här. Så blir lite svårt det där med tiderna. Men jag får väl berätta om igår, eller nu blir det nattmössan igen. Fan jag är så dålig på att förklara saker och ting. Förtjänar jag verkligen en av Sveriges största bloggar med mitt luddiga skrivande och slarvfel? Fast ja, det gör jag ju egentligen, för ni rättar ju alltid mina slarv- och stavfel. Katching! Jag behöver ju inte gå i skolan, jag läser bara kommentarerna, haha.

Igår så vaknade jag kl fem på morgonen (i min tid), låg bara och tog det lugnt i sängen, bloggade och skrev en massa skit. Sen runt 10 så käkade jag och pappsen hotellfrukost. Efter det så mötte jag upp Thille & Marie, vi åkte ut med sån där fallskärm bakom en båt. Och jag som ändå är rätt tuff (säger vi, jag gör alltid saker, men är alltid rädd, haha) tycker att det är så jäkla läskigt, man sitter liksom fast i en knut? 50 meter upp i luften. Jag vet att man kan hänga fritt liksom, men istället så hängde jag upp mig själv i hela min vikt.

Eftersom jag är så jäka otränad så resulterade det i en HEMSK träningsvärk i armarna, men den värsta sitter nog i magen. Fyfan alltså, Haha men det är ju rätt kul. Efter det så åkte vi till Pattaya Park där vi åkte rutschkanor (eller hur det nu stavas, orkar inte googla) som man fick upp vatten i hela fifi av, och på andra ställen som man inte ville ha det på. Fy fan vad fort det gick. Sen så solade vi bara och snackade skit! Trevlans.

Efter det så blev det en middag och några glas vin. Och efter det så gick vi faktikskt ut och festade! Visste inte om att dom hade så bra klubbar här! Grymt ju! Blev väldigt sent igår dock… Fast vi kom hem rätt tidigt i och för sig, men röjde på vårt hotell rum sen haha!

Snyggingarna igår!

Vi hittade en liten thaikompis igår!

Posted in: Livsstil, Mina resor
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *