Äntligen!

Hej på er! Tänkte be om ursäkt för en dålig uppdatering men kom på att kl bara är ett i Sverige och sju på kvällen här. Så blir lite svårt det där med tiderna. Men jag får väl berätta om igår, eller nu blir det nattmössan igen. Fan jag är så dålig på att förklara saker och ting. Förtjänar jag verkligen en av Sveriges största bloggar med mitt luddiga skrivande och slarvfel? Fast ja, det gör jag ju egentligen, för ni rättar ju alltid mina slarv- och stavfel. Katching! Jag behöver ju inte gå i skolan, jag läser bara kommentarerna, haha.

Igår så vaknade jag kl fem på morgonen (i min tid), låg bara och tog det lugnt i sängen, bloggade och skrev en massa skit. Sen runt 10 så käkade jag och pappsen hotellfrukost. Efter det så mötte jag upp Thille & Marie, vi åkte ut med sån där fallskärm bakom en båt. Och jag som ändå är rätt tuff (säger vi, jag gör alltid saker, men är alltid rädd, haha) tycker att det är så jäkla läskigt, man sitter liksom fast i en knut? 50 meter upp i luften. Jag vet att man kan hänga fritt liksom, men istället så hängde jag upp mig själv i hela min vikt.

Eftersom jag är så jäka otränad så resulterade det i en HEMSK träningsvärk i armarna, men den värsta sitter nog i magen. Fyfan alltså, Haha men det är ju rätt kul. Efter det så åkte vi till Pattaya Park där vi åkte rutschkanor (eller hur det nu stavas, orkar inte googla) som man fick upp vatten i hela fifi av, och på andra ställen som man inte ville ha det på. Fy fan vad fort det gick. Sen så solade vi bara och snackade skit! Trevlans.

Efter det så blev det en middag och några glas vin. Och efter det så gick vi faktikskt ut och festade! Visste inte om att dom hade så bra klubbar här! Grymt ju! Blev väldigt sent igår dock… Fast vi kom hem rätt tidigt i och för sig, men röjde på vårt hotell rum sen haha!

Snyggingarna igår!

Vi hittade en liten thaikompis igår!

(Visited 4 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Lena december 3, 2011 at 1:56 e m

  Vilken snygg outfit på dig Paow 🙂 Haha jag gör också alltid en massa galna saker trots att jag är rädd.

  Reply
 2. FiA december 3, 2011 at 2:10 e m

  Jag förstår inte hur du kan ha samvete till att sprida ut rykten om en barnfamilj?? Skärp dig förfan! Nog för att du är omogen och har dina egna problem men någon måtta får det väl vara!! Tänk på att det inte bara är en person inblandad i denna affär, det handlar om ett barn, ett oskyldigt litet barn!! Ska du paja för en barnfamilj? Om det är så att den kände fotografen är otrogen så är det väl mellan han och sin tjej! Det är väl ingenting som du behöver lägga dig i överhuvudtaget! Hur kändes det själv när Nemo affären kom ut, inte så roligt va!! Stora skillnaden är att ditt förhållande med Hugo var inte spec seriöst och ni hade dessutom inga barn!! DÄR är den stora skillnaden!! Lär dig sköta ditt eget liv!
  Jag stör mig även på det du skriver om Blondinbella, var inte ni kompisar förut?? varför gör man så mot en snäll och trevlig tjej?

  Du är falsk och manipulativ och med detta kommer man ingenstans i livet.

  //Småbarnsförälder

  Reply
 3. hanna ♥ december 3, 2011 at 2:29 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG –> HAANNNNNA.BLOGG.SE

  Reply
 4. Hanne december 3, 2011 at 3:27 e m

  Daamn, girl. Du var het på det siste bildet 🙂

  Reply
 5. ellinor december 3, 2011 at 3:54 e m

  du borde bli mörkhårig igen!! =)

  Reply
 6. my december 3, 2011 at 4:46 e m

  vilka sötnosar! 🙂
  btw, snygg outfit du hade!

  Reply
 7. Maja december 3, 2011 at 5:11 e m

  Snygg som alltid paow!:)

  Reply
 8. Michaela december 3, 2011 at 5:16 e m

  Skit snygg e du!:)
  Vart kommer byxorna ifrån?

  Reply
 9. Johanna december 4, 2011 at 7:03 e m

  Yeah du stava rätt faktiskt 😉 Var bara tvungen haha!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *