Blir sa himla irreterad..

Okej jag festar ganska mycket, men jag ar UTOMLANDS. I en feststad och jag kanner en massa manniskor har. Klart som FAN att man festar. Bara for att ni ar sa javla bittra som sitter och fryser i sverige och vissa av er inte ens kan ga ut pa krogen!

Okej sliten, forsok att se frash ut i 40 graders varme kl halv tre pa natten nar du ar full och har dansat hela kvallen. Och en sak till, VEM FAN FESTAR INTE? Alla som kan gor det, som har rad att resa. Sa ja, var det nagot mer ni javla bitterfittor ville tilllagga?

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

76 Comments

 1. eira december 9, 2011 at 10:51 f m

  helt rätt paow! 😀

  Reply
 2. Anonym december 9, 2011 at 10:55 f m

  hej gillar din blogg skit mycket, men jag tror många kommenterar att du festar mycket för att dom bryr sig om dig, dessutom sa du att du inte skulle festa på denna resan ändå slutade det upp med att du gjorde det…
  p.s jag gillar när du festar & är utomlands bästa inläggen då, särskilt när du var i marbella ! då va din bloggg som bäst.

  Reply
 3. Jt december 9, 2011 at 10:58 f m

  DU ÄR SÅ PATETISK, THAILAND, VEM FAN ÅKER TILL THAILAND? HERREGUD. STANNA DÄR. VI ANDRA ÅKER TILL CARIBIEN ÖVER JUL, VI MED KLASS. HAHAHAHAHAH

  Reply
 4. Anonym december 9, 2011 at 11:03 f m

  men shit ta de lugnt, du har skrivit detta 30 gånger, orkar inte att du tar ut vissa bitterfittors p12-utbrott i kommentarsfältet på alla dina läsare, ta de lugnt.

  Reply
 5. Anonym december 9, 2011 at 11:03 f m

  Oj nu funkar visst internet

  Reply
 6. Ida med håret december 9, 2011 at 11:04 f m

  Du e coool 🙂 Bajs på alla andra trökmånsar.

  Reply
 7. malin december 9, 2011 at 11:06 f m

  bra sagt paow! klart man festar som en galning när man är utomlands, speciellt i patong! tycker dessutom din nya tattoo på höften var snygg! så jävla töntigt med alla som klagar, dom har väl sig själva att sköta… YOU GO GIRL!

  Reply
 8. linnea december 9, 2011 at 11:11 f m

  Är på en resa runt i asien nu. Lämnade patong för ca en vecka sen. Hittade godaste tacostället! Viva mexico kanske det hette? Om man står framför bangla road och har stranden bakom sig så följer man stranden åt höger och går upp på en gata inte jättelångt ifrån. Restaurangen ligger nästan högst upp på gatan mitt emot scuba cat och sun beach house. En svensk som äger den. Fajitasen är svingoda och så är det hemmagjorda bröd!

  Reply
 9. Anonym december 9, 2011 at 11:11 f m

  Du får göra vad-fan-du-vill men kom inte och påstå att du åkte till Thailand för att ”ta det lungt” med din pappa när du i själva verket är med steffi… Har ni inte ett liv att ta hand om?? Du flyr ifrån dina problem.Du letar bara anledningar för kunna festa.Du är så full av skit och inte ett dugg en bra förebild.Jag vet inte..tjejen livet är så mycket mer än ”festa för att man kan”..DU borde ta tag i dig själv, din hälsa och ditt liv..Vem försöker du skryta för? Vem försöker du bevisa något för?

  Reply
 10. Emelie december 9, 2011 at 11:12 f m

  jag kan inte förstå vad det är folk har problem med? du gör precis vad du vill.. ett ideal som fler borde leva efter. u go!

  Reply
 11. ellinor december 9, 2011 at 11:13 f m

  det jag menar med det jag har skrivit om att du festar jävligt mycket. är att du själv sa att du skulle bli en ” bättre” tjej som inte skulle festa så mycket och du sa själv att du åkte ner till thailand med din pappa för att ta det lugnt, men du klarar inte ens av några dagar utan att festa sönder.. Och jag skriver inte det här för jag inte får gå på krogen för det får jag då jag är 20 år.. Tycker bara att du ska hålla det du säger till dig själv och du borde ta hand om din kropp lite bättre.. Visst jag har också varit 18 åring, men att festa som du gör nästan varje dag, det är inte bra för kroppen..

  Reply
 12. :) december 9, 2011 at 11:23 f m

  du är så jävla grym paow!! lever livet precis så som alla skulle vilja!
  sjukt vad härlig du är!

  Reply
 13. paula december 9, 2011 at 11:26 f m

  Och om du festar mycket det är väl din ensak fattar inte varför folk ska lägga näsan i blött så jävla mycket. Har fol inget liv?

  Reply
 14. LORISSA LOVEBOMB december 9, 2011 at 11:32 f m

  Du har rätt. Men det är kanske inlägget för någon vecka sedan som får en att bli ställd: ”Nu ska jag hjälpa dom att ta tag i sig själva. Vilket betyder, inget supande på två veckor. Och inte sova till fyra på dagarna”

  Hur som helst: vi läsare är bara egoistiska. Det är helt enkelt lite roligare att provocera än att bara skriva att.. ja, kul att du har kul typ. Precis som ni tycker (tyckte?) att det var roligare att provocera i bloggen är det också lite mer spännande att provocera via kommentarer.

  Reply
 15. b. december 9, 2011 at 11:50 f m

  håller med fullständigt med paow! as svårt att se bra ut på i 30 graders värme nu när man är i thailand, speciellt när man är ute och festar. fast dock hare inte blivit så mkt, blev drogad av ett par svennar och sluta med att man hamna på sjukhuset med hjärtillstånd.. x)

  Reply
 16. bitterfittan december 9, 2011 at 11:58 f m

  att du själv är en bitterfitta kanske ? du tror du är så jävla mycket bättre än alla andra. har du sett hur du ser ut och hur du beter dig? & nästa gång du lägger ut en bild, snälla… försök att inte fota endast dina bröst som du alltid gör? det är inte dom vi vill se? det är ditt fula tryne!

  Reply
 17. Jessica december 9, 2011 at 12:02 e m

  Du måste fatta vad grejen handlar om. Du sitter och gnäller i vartannat inlägg att du ska bli ”en bra tjej”, som du själv definerat med att sluta dricka och festa så mycket. Klart man blir irriterad när man följer din blogg och får inspiration men sen ser att du själv har NOLL karaktär och inte står för ett skit du säger. Herregud du är 18 år. TA DET LUGNT! Det kommer sluta illa för dig annars. Om du håller truten om att du ska ändras hela tiden och gör din grej så tror jag inte att någon bryr sig. Men när du sitter och vill ha stöd och medkänsla när du mår dåligt och sen gör tvärtemot vad du lovat dig själv, DÅ blir man irriterad och helt klart provocerad. Vill du vara en lindsey lohan så var det. Ingen har nåt med det å göra. Men tänk efter innan du sänder ut 50 olika signaler till dina läsare. Du har valt att ha en blogg, och du har valt att ha den synlig för allmännheten. Acceptera då allas kommentarer och åsikter!

  Reply
 18. Mel december 9, 2011 at 12:08 e m

  Paow, du är ung och du festar! Vem fan bryr sig? visa att du är bättre än dom och skit i att göra svar på tal! det visar bara att du bryr dig om vad dom tycker och det borde du inte göra! Du är lycklig lottad som kan resa och festa, var glad och nöjd istället!:)

  Reply
 19. Hanna december 9, 2011 at 12:23 e m

  haha word!

  Reply
 20. S december 9, 2011 at 12:31 e m

  Haha fan, jag håller med dig paow. Alla är bara så jävla avundsjuka, och det är jag med för att jag inte är i thailand, det är ju det bästa stället som finns, men aa som jag sa, håller med dig. Och ha det så kul där borta!

  Reply
 21. e december 9, 2011 at 12:32 e m

  Skärpning.
  Låtsas inte ta åt dig och så skriver du så här. Du ger ju inte lite vibbar över att du mår dåligt över allt ditt festande och vill inte bli påmind över att de kanske är lite fel, men vad vet jag.
  Sen är det ju inte riktigt så att alla festar som kan, och har råd att resa. Åtminstone inte i den utsträckningen du håller på. Inte över huvudtaget. Bara för att dom du umgås med är lika som du, betyder det inte att alla är det.
  Det finns faktiskt folk med passioner, hobbyn, såna som inte vill slösa bort sina dagar på att sova bort baksmällan.
  Folk som tycker kunskap är värdefullt, såna som tycker att de får en att växa. Folk som inte tycker det är värt att supa bort år av sitt liv, för vadå?
  Vad har du uppnåt? Vad har du lärt dig?
  Man måste ju få släppa taget och bara ha kul.
  Men hur kul är det här igentligen.

  Reply
 22. linnea december 9, 2011 at 12:33 e m

  Hahahahhahahahahahahhahahaa. Ja paow. Ha det inte kul överhuvudtaget. Gör som alla avundsjuka läsar ha gjort. Plugga direkt efter gymnasiet så har du inga pengar att resa för sen. Så får du sitta i råtthålet sverige och ha en bra pension. Sen dör du när du är 64

  Reply
 23. ana december 9, 2011 at 12:36 e m

  jag bryr mig inte omdu villfäsra så gör det det är ju dinkropmen klaga inte att du är slitten sedan och vad slö du är för det är ju hälsansomär viktig och du låvade att duskulle ta det lungt i tailand men jag skiter i dig. din blogg är roligt att läsa förästen men bara iblan

  Reply
 24. Petra december 9, 2011 at 12:38 e m

  Jag tror inte att någon brytt sig om att du festar på din semester, om det var därför du åkte från första början. Men du skrev att du åkte till Thailand med din pappa för att ta det lugnt ett tag och inte supa skallen av dig, du skrev att du skulle ” hjälpa dom att ta tag i sig själva. Vilket betyder, inget supande på två veckor. Och inte sova till fyra på dagarna” då du berättade att dina vänner skulle komma, och då är det klart att folk kommer reagera.

  Reply
 25. Ellie december 9, 2011 at 12:41 e m

  Jag har läst din blogg sedan du var 15 år ungefär. Jag har sett dig gå från en liten flicka med drömmar om att bli stor, kunna dricka, kunna gå på krogen, att få KÄNNA sig stor. För du sa alltid att du kände dig äldre än vad du var. För det första tycker jag det är väldigt lågt av dig att sitta och klanka ner på de som är yngre än du, för tänk, det var inte längesen sedan du var den där lilla flickan. ”och vissa av er inte ens kan ga ut pa krogen!”. Det tycker jag är dåligt när så många av dom tjejerna ser upp till dig.

  Sen tycker jag precis som dom andra tjejerna här att det är lite dubbelmoral att du sitter och säger och predikar om att du ska bli en bra tjej, inte festa lika mycket och bli som du var förr. Och säger dessutom att du åker till Thailand denna gång för att ta det lugnt men sen åker och festar. Men det allra värsta är att du dampar ut på grund av att folk pratar. – Dåligt samvete som pratar?

  Jag minns hur det är när man fyller 18 år. Allt känns skitkul, spännande, man får göra saker man inte gjort förr (även om du redan gjort mycket av dom sakerna). OCH SJÄLVKLART ska du ha roligt och njuta av det! Men när du skriver att du ska ta de lugnt med festandet så tror ju folk på det du skriver och sen går du och gör tvärt emot. Då förstår jag att dom undrar. Bättre att då förklara varför det blev ändrade planer än att skriva ett sånt här inlägg. Dåligt.

  Jag brukar aldrig kommentera saker på någons blogg. Men nu tyckte jag att du var väldigt orättvis och omogen. Jag har alltid hejat på dig Paow, du har haft den bästa bloggen och den har varit roligt, du har varit ärlig och jag har tyckt att du har varit bäst förebild utav alla storbloggare. Men nu är jag inte så säker längre.

  Jag vet att du kommer bli skitarg på det här inlägget, för vem är jag att säga såna här saker om en annan människa? Och du ska veta – INGEN ALLS! För egentligen så ska du SKITA i allt som alla skriver här, även fast det är svårt. Hoppas du får en trevlig och bra resa Paow och hoppas du förstår vad jag menar med allt!

  /Ellie

  Reply
 26. MIKAELA december 9, 2011 at 12:52 e m

  vEM FAN ÄR DET SOM ÄR BITTERFITTA! TÅL DU INTE KRITIK SKA DU LA FAN INTE BLOGGA IDIOT! Herregud du håller ju på att rasera! Dessutom, äsch vad gör det att dina polare inte kom du åkte ju ändå INTE DIT FÖR Å FESTA Å LETA KNARK! det va väl så du skrev?! klart som fan folk blir upprörda när du har dubbelmoral som en gammal åsna! ge dig människa.

  Reply
 27. fia december 9, 2011 at 12:52 e m

  Precis som några andra skriver så handlar det mest om det inlägget du skrev förut.

  Du skulle ta det lugnt därnere och landa igen. Inte festa mer. Utan umgås med de dina och reparera dig själv.

  Det där arga inlägget känns inte så jäkla kul att läsa.

  Tänk lite på vad du skriver, om du nu vill ha kvar de av dina läsare som är vettiga.

  Självklart får du ha kul o festa men………… du skrev att du INTE skulle göra det. Det är DET allt handlar om.

  Reply
 28. rebecca december 9, 2011 at 1:00 e m

  lev livet! viva la vida!! att åka och resa är ett jävligt bra sätt att kunna fundera över sitt liv och ha jävligt kul samtidigt.. kärlek till thailand! hoppas du inte missar att gå på fullmoon party på koh phangan, det är grymt!

  Reply
 29. ♥ Malin december 9, 2011 at 1:00 e m

  Det blir lite mycket dubbelmoral tycker jag, ena sekunden ska du absolut inte festa, sen två h senare så ska du möta upp dina vänner och festar sönder dig totalt??
  Jag skulle passa mig lite om jag vore dig, gränsen till att vara ung och festa för att det är roligt, till att bli beroende av alkohol är hårfin! De flesta ungdomar har inte råd att resa och festa så mycket som du gör så att säga att det är normalt, nja kanske för er som tjänar massa pengar men inte för oss ”Svenssons”
  Ta hand om dig Paow tänk på att dina läsare är dina största fans och dom bryr sig på gott och ont!!!

  Du är en jättefin tjej som lever drömlivet, men tänk på att det du gör påverkar väldigt många unga tjejer & killar… Att vara en förebild är inte alltid det lättaste!

  Ta hand om dig!

  Respekt <3

  http://www.malinpersson.se

  Reply
 30. Sophia december 9, 2011 at 1:12 e m

  Du är lite rolig, du säger att du bara ska ta det lugnt och inte festa osv. Men sedan är de det ända du gör om kvällarna. Du va även förbannad för att Steffi och ”Hoffen” inte kom till dig, för dem ville ju bara festa och det vill inte du. Dags att börja tänka innan du skriver, lilla gumman.

  Reply
 31. Anonym december 9, 2011 at 1:14 e m

  Det tråkiga är bara att du visar ännu ett symptom på ett beroende eller början till beroende, för det första säger du att du inte ska dricka på ett tag men kan ändå inte hålla dig ifrån det, för det andra blir du arg när folk vill dig väl och försöker säga att du inte ska dricka så mycket. Ingen bestämmer om du ska dricka eller inte men det är bara dumt att bli arg på folk som bryr sig om dig, säg då istället, tack för att ni bryr er men jag vill bestämma själv över mitt liv och vore tacksam om jag fick göra det även om jag är glad att ni bryr er.

  Reply
 32. louise december 9, 2011 at 1:15 e m

  men paow lägg ner stridsyxan å sluta hugg. förmodligen säger folk så för att du sa att du skulle visa steffi å hoffen lr fan han hette att ta det lugnt. sluta bry dig om va andra säger. behövs inga svar på tal bara för att man är bloggerska. Kör ditt race rakt igenom ¨låt alla andra göra vafan dom vill ! enda ja kan rekomendera dock är att ta hand om din familj 🙂

  Reply
 33. hanna december 9, 2011 at 1:15 e m

  jag ska åka till spanien nästa vecka. jag jobbar, jag har råd att resa och att supa om jag så vill. men jag vill inte supa bort min semester, kanske kan jag festa en kväll men resten av tiden vill jag göra något vettigt. jag är inte avundsjuk på dig, har ingen anledning att vara det. men det är inte hälsosamt att festa som du gör. det lär synas om ett bara år om du fortsätter; brustna blodkärl i ansiktet, rödflammig, spritfet.. det hinner nog ikapp dig och folk säger inte det för att dom är avundsjuka utan för att det är sant. skulle vilja ordna en kurs åt bloggare där de får lära sig skillnaden på kritik och sanning och ”avundsjuka”, vilket det sällan handlar om.

  Reply
 34. hanna december 9, 2011 at 1:16 e m

  och btw, det heter inte irreterad, utan IRRITERAD. köp en ordbok istället för att slösa pengar på sprit.

  Reply
 35. sofie december 9, 2011 at 1:19 e m

  Haha jag tycker faktiskt du ser rätt fräsch ut på fyllan. Bilderna kom bli tusen gånger värre;) Kör ditt race. Jag ser upp till dig!

  Reply
 36. frida december 9, 2011 at 1:19 e m

  KÖR!!!

  Reply
 37. Rebecka december 9, 2011 at 1:20 e m

  Bra svar! Alla (okej de flesta då) som kan festar, men folk tycker av någon anledning att det är provocerande att läsa om det. Tycker det är knäppt hur folk tror sig ha rätten att döma andra hela tiden.

  Reply
 38. Anonym december 9, 2011 at 1:21 e m

  bara för man festar behöver man inte supa sig full? Speciellt inte när du säger att du ska sluta med alkohol.

  HERREGUD VAD DU ÄR PATETISK

  Reply
 39. Hilda december 9, 2011 at 1:26 e m

  Oj vilket moget inlägg.

  Reply
 40. melina december 9, 2011 at 1:27 e m

  bitterfittor? hahahaha omg ..

  jag KAN festa om jag fan bara vill, MEN JAG VILL INTE!! jag hatar alkohol,it sucks

  Reply
 41. Mirana december 9, 2011 at 1:31 e m

  jag var ute typ varje dag när jag blev 18 haha. förstår dig ^^

  Reply
 42. ffannyerixon ツ december 9, 2011 at 1:41 e m

  shiiet att folk pallar gnälla på att festa,
  de fucking bästa som finns ! kör hårt man lever bara en gång !

  Reply
 43. Kissemjaoooo december 9, 2011 at 1:52 e m

  Men det är din ursäkt ALLTID!!!
  Nej Paulina vet du, de flesta väljer inte alltid fest.
  De flesta väljer inte att flänga runt och supa ner sig och tatuera en massa meningslösa saker i munnen och på fingrarna.
  Många unga har mål i livet och strävar mot det istället.
  I din ålder studerades det på högskolan. Det arbetades 3 gånger i veckan och man var självständig.
  Man bodde i korridor och festade järnet med måtta.

  Varför vara bitter på en liten flicka som är så vilsen och saknar grunden i det svenska skolväsendet?
  Som tror att allt och alla är bitterfittor så fort de blir kritiken ditt sätt att leva.
  Nej du.
  De flesta är faktiskt INTE avundsjuka men rätt så bekymrade faktiskt.

  Reply
 44. Kissemjaoooo december 9, 2011 at 1:56 e m

  Och btw hur har du mage att skriva skit om dina närmaste vänner för att några timmar göra exakt samma sak?
  Konstigt av dina vänner att de inte reagerar på skutsnacket som cirkulerar på din blogg om just de själva.
  Men det kanske inte är så konstigt när fest verkar vara den enda gemensamma nämnaren i erat förhållande.

  Reply
 45. Linnea december 9, 2011 at 1:59 e m

  Jag måste bara tillägga, jag följer din blogg då och då och ca 4 gånger har jag sätt att du skrivit att du ska sluta va dräggig osv osv osv, men vad händer? du erkänner ju själv att du är dräggig och så, stå för den du är och inse att du ser mycket sämre ut nu än vad du gjort tidigare, och THAILAND? seriöst jag är själv halv thai och jag dör typ, de vidrigaste ställena e just i thailand så nej tacj vi klagar inte och är avundsjuka? din ursäkt ovan är PINSAM, förstår inte för fem öre hur du kan tjäna pengar på dig fucking blogg när du INTE FÖR FEM ÖRE är en bra förebild för de småtjejer som läser din blogg. OCH dom som skriver att du är ball osv osv är SNORUNGAR som ser upp till dig för att du dricker och är ”COOL”.

  Reply
 46. Delanie december 9, 2011 at 2:01 e m

  HAHAHAHAHAHAAHHAA

  lilla gumman….. du är fortfarande så ung och naiv…. du fyllde 18 för någon månad sen men du är fortfarande lilleskutt som hoppar för mycket fast du borde ligga med nappen i munnen… Lugn lilltjejen…

  Du är kanske 18 men i huvudet är du fortfarande 14….

  Reply
 47. Amanda-Lilly december 9, 2011 at 2:01 e m

  FORTSÄTT FESTA PAOW! SÅLÄNGE DU MÅR BRA OCH HAR KUL!
  DET ÄR DITT LIV OCH DIN BLOGG, DOM SOM TYCKER ATT DU GÖR FEL BEHÖVER JU FAKTISKT INTE LÄSA. JAG KAN MEDGE ATT JAG OCKSÅ HELLRE SKULLE VARA I THAILAND OCH HA KUL, SÅ FESTA Å NJUT LITE ÅT MIG MED ;D
  KRAM!

  Reply
 48. ida december 9, 2011 at 2:01 e m

  hahaha asssååå paaaaulinaaa danielssson, OCH om du e utomlands? du super och förstör dig lika mycket som här i sverige som där, du e sjuk..

  Reply
 49. Lizz december 9, 2011 at 2:07 e m

  Hahhahaha
  Kan säga att jag är ett år äldre än dej och festar inte! Är nykterist och ser faktiskt inte glädjen i att supa och festa. Har testat men det är verkligen inget för mej.
  Nu är väl jag onormal antar jag, dom flesta festar, men till skillnad från dej (och typ alla andra bloggare) så festar dom inte typ flera dagar i veckan!
  Och nej jag är absolut inte avundsjuk på dej, tycker mer synd om dej för att du inte kan ta tag i ditt liv.

  Reply
 50. c december 9, 2011 at 2:22 e m

  Lägg ner bloggen för fan

  Reply
 51. josephine december 9, 2011 at 2:27 e m

  alltså du är ju utomlands HELA TIDEN så ja du FESTAR HELA TIDEN, fan vad lame du är som känner att du måste försvara dig och använder samma jävla ursäkt hela tiden. du har bara blivit så sjukt jävla skabbig, så himla WT

  Reply
 52. mia december 9, 2011 at 2:27 e m

  Helt rätt Paow! Klart som fan att du ska festa!!

  Reply
 53. J december 9, 2011 at 2:30 e m

  Men gud människor..sluta gnäll på tjejen.. Mai pen rai Paow, ses kanske på Bangla ikväll 😉 Enjoy it while it last!!

  Reply
 54. Svartängel december 9, 2011 at 2:37 e m

  Men shit.. Kan du lugna ner dig… Har alla dina läsare klagat på dig eller..?
  Bara för att du får NÅGRA kommentarer om ditt festande så behöver du ju inte kalla ALLA dina läsare bitterfittor…?!
  Det är väl du, om någon, som är en bf isåfall..? Dessutom var du säkert skitfull när du skrev inlägget också och ja, vi förstår Paulina, du vill supa och ta droger men alla som kommenterar här gör inte det av illvillja utan många kommenterar för att dom är bekymrade över hur du har det. Om du mår bra, fine. Om inte, tråkigt för dig. Hur du än vrider och vänder på det så har du själv valt att ha en blogg.. Vill du inte att folk ska kommentera så är det bara för dig att stänga av möjligheten att göra det så har du löst problemet. Lugna ner dig.. vi är många som gillar dig så du kan ju iallafall försöka komma ihåg det vid nästa snefylla du får..

  Reply
 55. jasmine december 9, 2011 at 2:38 e m

  men va fan festa på!! njut av livet, du har precis fyllt 18 det är då den riktiga festen börjar. Jag fyllde 18 ibörjan av sommaren och det var världens bästa sommar. Så skit i dom och festa på!

  Reply
 56. n december 9, 2011 at 3:26 e m

  Om jag var du så skulle jag också leva livet och festa 😀 GO PAOW!!

  Reply
 57. Mia december 9, 2011 at 3:27 e m

  Kanske dags att sluta droga/supa bort alla hjärnceller och gå om skolan? Du kan ju inte ens stava till irriterad!

  Reply
 58. Sanna december 9, 2011 at 4:01 e m

  Party on BABE! Luvz u

  Reply
 59. Sofia december 9, 2011 at 4:05 e m

  KÖÖÖR PAOW! Bittra jävla människor som inte har kul någon gång som skriver idiotiska saker. jag och mina vänner var i Magaluf 2 ggr i sommras för det var sånt jävla underbart drag! Även om man inte tänkt festa varje dag, hela tiden så dras man med i det och det är så jävla bra! Det är fan det som är meningen med livet! Att leva det! Blir så trött på dumma människor som inte varit med om någonting och sitter och klagar på någon som vet hur man har kul! (träffade btw dig i maggan, jag var asfull och dagen efter läste jag på bloggen din att du var nykter..vilket iofs också syns på bilden jag tog med dig hahaha) Kram!

  Reply
 60. jessica december 9, 2011 at 4:34 e m

  vad får dig rätten att häva ur dig allt de där, hur mår du? :/ ..

  Reply
 61. Linda december 9, 2011 at 5:15 e m

  En liten sak, håller helt med om att vissa skriver för taskiga komentarer. Men. Du sa faktiskt att du skulle chilla tare lungt inga fester. Man ska väl komentera för o säga? Iallafall, Jag har varit i thailand massa gånger försår vad du menar! Kör inte slut på dig tjejen! PUSS!

  Reply
 62. Anonym december 9, 2011 at 5:39 e m

  Har inte läst vad dom andra skrivit om ditt festande tidigare. Men för det första så festar väl de flesta när man är runt 18-19 år?? jag och mina kompisar gjorde då det varje helg, och det var inget konstigt med det! Sen när man åker utomlands när man är ung, med sina kompisar..det är väl då man SKA festa? Det är då man ska festa FÖR mycket!!!!!!!! det är då man ska ha roligt och bara ta dagen som den kommer. Jag trodde de flesta tänkte så.

  Reply
 63. Heidi december 9, 2011 at 7:10 e m

  Ta det lungt!
  Sanningen är faktiskt att du ser rätt sliten ut även fast du inte har festat..
  FÖR att du har festat så himla mycket på senaste.. Vilket ioförsig dom flesta nyss fyllda 18 åringar gör.. Men ibland är det bra att det lite lungt med allt festande..
  Som du skrev förut innan du ens hade fyllt 18.. Man får ful hy och blir spritfet.. eller vad du skrev.. och det är helt rätt.. Nu sysns det inte för att du fortf. är ung men vänta nåt år till och du kommer se ut som en kärring..

  Ta tag i dina problem istället för att fly undan dom med alkohol.

  Reply
 64. pauliiiiiiiine december 9, 2011 at 10:06 e m

  Klart man festar när man åker utomlands, klart man kör all in!!!! fkb för fan. Vila kan man fan göra i graven!!! förstår inte vrf folk gnäller så mkt? Man ska vara spontan och njuta av livet och det gör man på sitt egna sätt. Men som vanligt är folk bara avensjuka och ska klanka ner på någon annan…
  Aja jag är en av dom få i detta kommentarfältet som hoppas att du har det bra och njuter av livet 🙂 kraaam

  Reply
 65. Becka december 9, 2011 at 11:50 e m

  MEN ORKA att folk klagar på att hon festar? tror att varenda jävel som sitter och klagar hade velat leva som Paulina, hon är ung och har kul, lever livet och upplever saker, så vafan skärp er. Kör på Paulina!

  Reply
 66. Anonym december 10, 2011 at 12:40 f m

  Paow, måste säga att du verkar va en FEEETT härlig person. Fan du har nästan nyss fyllt 18, är det inte då man ska supa gärnet? Det är inte dags att växa upp på det sättet en bara för att du har en blogg. Gillar dig enormt mycke, speciellt att du är så spontan. YOU GO GIIIRL KEEP IT THAT WAY!

  Reply
 67. Mia december 10, 2011 at 3:30 f m

  Hej! När jag fyllde 18 år festade jag varje helg i ett år! KÖR Paow. herregud, du är 18 år och kan göra vad du vill! Ha så kul! =) Kraaaam

  Reply
 68. Linnea december 10, 2011 at 11:04 f m

  Men vafan, alla ni som skriver att hon har dubbelmoral bara för att hon först säger att hon ska ta det lugnt, ni kan sluta skriva det nu, hon har inte dubbelmoral! Visst hon festar men hon tar det ju lugnt också men hon kanske bara väljer att inte skriva om det för då skulle hennes blogg inte vara lika intressant. Jag förstår inte varför ni klagar så mycket? Om hon inte hade vart storbloggare hade ni inte brytt er ett skit, ni är bara så avis för att hon har råd och inte ni. Ni är bara löjliga !

  Reply
 69. Ellen december 10, 2011 at 12:08 e m

  De är väl ens eget val, om man åker till Afrika för uppleva saker eller om man åker till Malta för att festa, men man är ju bara ung en tid i livet (bästa tiden i livet) ska man inte vara lite galen då ? typ alla festar ju (bara att Paow skriver det) men vad är felet?

  Paow de stod på ”fråga stunden” att du hade tagit droger, har du bara testat eller gör du de ofta?

  kram ! 🙂

  Reply
 70. erica december 10, 2011 at 2:01 e m

  Grejen var väl att DU sa att du INTE skulle festa på två veckor. Att DU skulle TA HAND OM DIG SJÄLV och VILA. INTE DRICKA ALKOHOL. DU SA DET. Inte vi.

  Reply
 71. Anonym december 10, 2011 at 9:17 e m

  Det är väl enbart upp till Paulina om hon vill festa eller inte? Hur har ni ens mage att gömma en annan människa på det här viset? Vad spelar det för roll om hon har sagt att hon ska vila upp sig under resan? Det är hennes liv och hennes val. Och till dig som var nykterist, jag är ocskå nykterist men jag gömmer inte andra människor för det.

  Reply
 72. mirrri december 11, 2011 at 11:51 f m

  hon festar väl inte mer än andra 18åringar!! tycker att uppståndelsen är extremt konstig?! sen kan jag väl inflika att, försök äta bra samtidigt och så bara, så du inte får samma diagnos som jag. plöstligt sa magen stopp och nu kommer jag få ligga inne med kroniskt illamående i några år! men förutom det, kör på ba! kram!

  Reply
 73. Rebecca december 11, 2011 at 10:18 e m

  ja skrev precis en kommentar på ditt andra inlägg om att jag skulle vilja leva det livet du lever, men nu ångrade jag mig. Jag såg också att du hade skrivit att du skulle ta de lugnt och så i Thailand och istället är ute och festar som tusan! Jag blev inspirerad av dig när du skrev att du skulle ta tag i dig själv, men när man sen ser ditt festande och det här inlägget så sjunker du ganska mycket i mina ögon iallafall.. Det är väldigt synd för du verkar vara en väldigt bra tjej.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *