Vad vill du veta om Paow?

Cha Cha bitches,Daniel Paris här!

Allas vår egen Paow Danielsson har ENORMA problem med sitt internet borta i thailand (sux!) och eftersom att hon älskar sin bloggis och vill att ni ska ha massa skoj att läsa tänkte vi på en grej!

…Alla undrar ju saker angående sin favvo bloggerska som i erat fall (och mitt) är vår Paow! Och såklart har man ju frågor…om saker man vill veta men som man inte vill eller kan fråga henne själv!

Så jag och Paulina tänkte såhär: Vi kör en frågestund som kommer att avslutas kl 23:00 IKVÄLL där ni kan ställa frågor till mig om Paulina här i kommentarsfältet. Sen kommer jag att välja ett antal frågor och svara på dem i ett inlägg imorgon! Ni frågar alltså mig – Daniel Paris om Paulina Paow Danielsson. Kul va?

Fråga på nu babys! Jag kommer vara brutalt ärlig! So gossip girl style!


Puss från oss till er <3

Posted in: Livsstil
Kommentarer (153)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *