Patong.

Hej på er! Kom precis hem från stranden. Var där och solade och badade, trevlans! Vill inte åka hem, ska nog till och med försöka boka om min biljett hem. Opppaaa! Älskar Thailand och jag älskar Patong, det är som en mildare version av Magaluf typ.. Och skit sak samma om det är lite halv dräggigt. Det är så himla kul och man träffar så mkt sköna människor.

Har inte kunnat blogga ordentligt för det är fett segt internet. Har knappt pallat lägga upp bilder och sen så ”tappade” jag bort min kortläsare. Den låg i sminkväskan haha.. Juste jag tatuerade ju mig också! Det är typ det porrigaste jag vet. Ska börja med att göra hela ryggen tänkte jag. Eller hela högra sidan. Nice huh? Visst jag kanske inte hör hemma på Stureplan, men vem bryr sig? Jag älskar Magaluf, ska ju göra bartender utbildning där i sommar och sen då jävlar ska jag säsonga, vem har sagt att man inte kunna ha kul hela tiden? Kanske till och med åker tillbaka hit snart.

Jag skulle ju ta det lungt här, men sen kom Grabbarna Grus… Haha, det är verkligen superkul där. Bara svenskar typ, alla är galna och sjuka i huvudet på att posetivt sätt.. Åker ju egentligen hem imorgon 🙁 Men tror att jag ska ”missa” planet eller något. Ikväll så ska vi förfesta med garbbarna grus crewet. Nice!

Sen så kommer det några bilder från igår.. Och jag måste erkänna att jag blev lite föööör full… Hehe men jag hade kul ändå!

Min drink som jag blandade sjäv!

(Visited 240 times, 1 visits today)

66 Comments

 1. Nybliven mamma med 2 på väg. december 8, 2011 at 11:00 f m

  När tänker du växa upp? Du förstör ju verkligen din kropp och framför allt med alla FULA tatueringar.

  Reply
 2. W december 8, 2011 at 11:00 f m

  En ny tatuering ?
  Isåfall Bild 😀

  Reply
 3. W december 8, 2011 at 11:02 f m

  ojj såg bilden nu 😛

  Reply
 4. Louise december 8, 2011 at 11:14 f m

  Varmt välkommen till min blogg! Jag är en tjej på 22år, som skriver om hur det är att leva med social fobi, lite om min träning och mycket mer! Kika gärna in, eller släng in en kommentar! 🙂

  Reply
 5. erica december 8, 2011 at 11:47 f m

  Detta var när du tog det lugnt och inte drack? 😛

  Reply
 6. vendel - 17 år och blivande mor december 8, 2011 at 12:19 e m

  Jag kommer låta som en riktig kärring. Men jag är dock endast allvarlig. Jag ber om ursäkt om du tar detta väldigt illa och om jag gör dig ledsen, men jag känner att jag inte kan hålla mig.

  Du ser verkligen ut att vara riktigt risig. Det syns verkligen på dig att du försöker dränka dig själv i alkohol och allt vad det nu innebär. Du ser verkligen risig ut.

  Trots att du säger att du älskar livet där i Thailand så vet jag att du inte älskar livet som du själv lever i – det syns tydligt på dina bilder, då varken bilder eller text aldrig ljuger.

  Du kommer hamna i skiten och du kommer ta dig upp alldeles för sakta om du inte ändrar dig snart. Varken ditt psyke eller din kropp orkar med detta.

  4 DAGAR KVAR TILL BF
  17 år och blivande mor åt en son

  Reply
 7. Anonym december 8, 2011 at 12:21 e m

  Jag måste säga att du är väldigt trög ibland. Grabbarna grus är svenska därmed rör svenskar sig dit? Varför skulle inte svenskarna vara där? Jag vet inte men det finns en annan bartenderutbildning som är större, som kom före Grabbarna Grus. Dem(Grabbarna grus) är bara wannabes…Europeiska bartenderskolan heter den och är betydligt större, fetare, bättre och finns betydligt i fler länder. Typ Grekland, Sverige, Thailand, London, Norge….Betydligt grymmare och bättre utbildning!!!

  Tyckte inte Vanita det? Hon medverkade ju i den utbildningen och programmet..(svenska bartenderskolan..) fast hon är ju blåst och skulle aldrig klara av att vara bartender såsom hon är.

  Reply
 8. nastja december 8, 2011 at 12:30 e m

  Du ser ut att ha sjukt kul 🙂

  Reply
 9. Anonym december 8, 2011 at 12:40 e m

  dina nya läppar ser skit skabbiga ut. kräv tillbaka pengarna!!

  Reply
 10. lovisa december 8, 2011 at 12:58 e m

  hej! läs gärna min blogg!! 🙂

  Reply
 11. Stripparella december 8, 2011 at 1:19 e m

  Huvudsaken är att du mår bra- sen att du har kul. Ta hand om dig!

  Reply
 12. melina december 8, 2011 at 1:21 e m

  ny kille igen? gillade du inte ngn nyss??

  Reply
 13. Jennie december 8, 2011 at 1:24 e m

  Grabbarna grus är så jävla härlig! Festade en del med dem i Rhodod 😀 Och som de andra har skrivit i kommentarerna, var rädd om dig!

  Reply
 14. Nicole december 8, 2011 at 1:24 e m

  vad har hänt med dina tänder?

  Reply
 15. 0.o december 8, 2011 at 1:34 e m

  Ta det lite lugnare med drickande, inte så konstigt att du är deprimerad emellan åt du inte dricker och festar så mkt, Alkohol är depression framkallande…
  Vill du må bättre får du avstå lite, å se dig lite runt i thailand! Är så fint land och du utnyttjar ju bara barerna!
  Ofc göru ju som du vill, but take it as a caring advice 🙂

  Peace out!

  Reply
 16. kajsa december 8, 2011 at 1:34 e m

  vart köpte du din tröja sex- fun?

  Reply
 17. ToveEvensen december 8, 2011 at 1:35 e m

  Kolla in min blogg som bjuder på massa spännande saker! både läsning och bilder, och videoklipp! 😀
  Tro mig, min blogg äger!

  Reply
 18. anna december 8, 2011 at 1:40 e m

  vilka äckliga idioter som komenterar här. paow lever väl för helvete sitt liv, lev erat ni är sorgliga! fortsätt som du gör paow, man mår tusen gånger bättre av att festa och ha kul än sitta hemma framför datan å gnälla!

  Reply
 19. jessica december 8, 2011 at 1:44 e m

  Helt ärligt tycker jag det är synd om dig.. tror du hade behövt vila upp dig och bara vart med din pappa? vara ifrån alkohol och skit ett tag. det var ju du som skulle få steffi att vara nykter tillsammans med dig ett tag, inte hon som skulle supa dig under bordet som vanligt. ni behöver det nog båda, take care paow.

  Reply
 20. Rebecca december 8, 2011 at 1:48 e m

  fin klänning du hade på dig!

  Reply
 21. Rebecka december 8, 2011 at 2:16 e m

  Kan du inte göra ett inlägg med bilder på alla dina tatueringar, så man får se alla på en gång 🙂 tycker de jag har sett är riktigt coola i alla fall!

  Reply
 22. Juliah - förlorat mamma pappa & syster december 8, 2011 at 2:41 e m

  kul 🙂

  / http://juliahofsweden.blogg.se – bloggar om hur det är att leva som 13åring när jag förlorat min syster i en bilolycka, min pappa av alkohol, och min mamma i cancer. Vill visa alla att man kan klara ALLT bara man kämpar!
  Men bloggar också om den positiva delen av mitt liv där jag bla shoppar, umgås med vänner, bloggar + mycket mer! Ni får även se mycket självförtroende tips, skönhetsstips, mode osv! JUST NU HAR JAG ÄVEN EN TÄVLING I BLOGGEN FÖR ATT STÖDJA ETT BARNHEM I THAILAND, VA GÄRNA MED!

  Reply
 23. Isabel december 8, 2011 at 3:23 e m

  kul !

  Kolla gärna min blogg!

  Reply
 24. Bloppis december 8, 2011 at 3:25 e m

  Ta hand om dig bättre! Du ser risig ut 🙁

  Reply
 25. Ellinor december 8, 2011 at 3:28 e m

  Hej Paulina, Jag avgudar din blogg och ditt sätt att leva. Jag har läst din blogg väldigt länge och jag tycker du är så himla ball och vågar verkligen ta för dig, älskar också att du är så himla spontan! 😀
  Anyway.. Jag såg dina anchors och blev så himla sugen på att göra några, men då tll frågan, vart är det du har gjort dem? vilken studio osv? Skulle bli väldigt tacksam om du kunde berätta det! Take care! Och ha så himla kul i Thailand! 😀

  Reply
 26. ToveEvensen december 8, 2011 at 3:31 e m

  Hej alla sötnosar! 🙂
  Gå in på min blogg, kolla på videoklippet och kommentera om den fick dig till att le! HAHA, Vad jag är skön! :M

  Reply
 27. ToveEvensen december 8, 2011 at 3:31 e m

  Hej alla sötnosar! 🙂
  Gå in på min blogg, kolla på videoklippet och kommentera om den fick dig till att le! HAHA, Vad jag är skön! :M
  Hahah!

  Reply
 28. Kim december 8, 2011 at 3:36 e m

  blir inte din pappa besviken när ni åker till Thailand tillsammans och så lämnar du honom för att festa? som du alltid gör annars, festar alltså

  Reply
 29. Z december 8, 2011 at 3:44 e m

  Du ser ut som mitt rövhål.

  Reply
 30. hanna ♥ december 8, 2011 at 4:07 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG, MITT LIV PÅ ÅLAND !
  HAANNNNNA.BLOGG.SE

  Reply
 31. Sandra december 8, 2011 at 4:12 e m

  Trevligt 🙂 tycker att det är lite synd att du har fixat dina läppar, att du försöker se ut som andra. Du som hade så fina naturliga läppar..

  Reply
 32. Miiicha december 8, 2011 at 4:15 e m

  Hej, kolla gärna in på min blogg, den handlar om hur jag under de senaste halvåret blivit utsatt för en sorts mobbning, jag skriver även om andra sorters mobbning.
  Kolla gärna in om ni är emot mobbning !
  Kram till alla ! <3

  Reply
 33. Lina december 8, 2011 at 4:34 e m

  Ja den blommiga klänningen var iallafall snygg!

  Reply
 34. paulina december 8, 2011 at 4:52 e m

  Måste bara säga att dun header är så sjukt snygg och du med ofc! 🙂 du ser ut att ha väldigt kul på bilderna iaf 🙂

  Reply
 35. Matilda december 8, 2011 at 5:08 e m

  hoppas du får en bra kväll! kramar
  och gillar din blommiga klänning!

  Reply
 36. Claudia december 8, 2011 at 5:52 e m

  Haha cool tatuering! 🙂

  Reply
 37. ellinor december 8, 2011 at 6:10 e m

  vad hände med att du skulle ta hand om dig själv och att du åkte ner dit för att ta det lugnt?!
  det verkar tyvärr som om du är rätt så beroende av att dricka och bli full, och det har väl med att du mår inte bra så du tror att alkoholen löser allt, tyvärr gör den inte det… Men förhoppningsvis så inser du det snart innan det är för sent!

  Reply
 38. 0.o december 8, 2011 at 7:26 e m

  Till Anna:
  Vad sitter du för o gnäller framför DIN dator för ? Skaffa DIG ett liv istället, när det är folk som faktiskt börjar oroa sig för Paulina, medan du lägger ut dumma kommentarer ” JAVISST LÅT HENNE GÖRA VAD HON VILL HOPPA FRÅN EN BRO; DET ÄR HENNES LIV” etc… Fan tar din mänsklighet vägen ?

  Reply
 39. rebecka december 8, 2011 at 7:55 e m

  aaaaaaw jimmy<3

  Reply
 40. Malin december 8, 2011 at 8:30 e m

  Skulle du inte kunna visa lite bilder på själva Thailand? t.ex. från stranden.. 🙂

  Reply
 41. ida december 8, 2011 at 9:05 e m

  Gillar inte Steffi efter det du skrev om henne……hennes festande verkar ha gått över styr………

  Reply
 42. Anonym december 8, 2011 at 9:11 e m

  VAD HAR HÄNT MED DINA TÄNDER KVINNA?

  Reply
 43. Em december 8, 2011 at 9:46 e m

  när du inte träffar steffi på ett tag så verkar det precis som att du lugnar ner dig och du skriver att du ska ta tag i ditt liv osv, åker med din pappa till thailand för att ha lite kvalitetstid med honom och sånt. sen när du börjar umgås med steffi igen så vänder du helt tvärt, då ska du festa en massa och du ska göra det och du ska göra det. det vänder så jävla tvärt, vilket man ser väldigt tydligt på sina blogginlägg också. ditt liv och dina val, men en sak är säker. du verkar vara jävligt förvirrad.

  Reply
 44. Erika december 8, 2011 at 10:06 e m

  När jag var i Thailand badade jag också i Patong. Åh, jag längtar tillbaka så mycket när jag ser dina bilder, så mysigt!

  /Erika – http://erikacarlsson.blogg.se/ (LÄNKBYTE?-KOMMENTERA!)

  Reply
 45. jennifer december 8, 2011 at 10:37 e m

  Hej, jag tycker att du är cool. Folk gnäller oftast på att du festar mycket. Men vem fan gör inte det? Folk som inte vågar att ha kul antagligen. Jag festar mycket och folk har sett ner på mig. Det jag menar är att man ska leva sitt ungdomsliv. Du är 18 då ska man ha skitkul.. Bli full, göra saker man aldrig provat, man tröttnar ju tillslut och kanske vill skaffa en familj eller någonting.. Man lever bara engång och varför ska man sitta hemma när man kan göra vad fan som helst. Folk som skriver elaka saker vågar inte själv göra samma saker som du. Du har coola tatueringar. Du är snygg du utstrålar din personlighet. 🙂

  Reply
 46. Dragana december 8, 2011 at 10:39 e m

  Ni som undrar vad det är för ”fel” på hennes tänder kan kolla igen, det sträcket är metallbågen som sitter fast i hennes RÄLS. Hon har ju vit räls så man ser bara metallbågen.

  Reply
 47. Ina december 8, 2011 at 11:11 e m

  Jag tycker inte att de är något fel på Paow.
  Hon lever bara livet?
  Hon är hur vacker som helst!
  ps. riktigt fin klänning Paow!

  Reply
 48. Linda december 9, 2011 at 1:39 f m

  Hon är 18, ni som en gång varit det vet hur det är, man är ung man är dum man har inga gränser, alla kommer nångång vara där. Paulina också men till skillnad från alla andra så har hon massa viktig-Pettrar som ska tala om för henne hur hon ska leva. Och ärligt talat, de ni ser på bloggen tror ni de är allt? Att paulinas liv består av några inlägg om dage? Är ni så mycket bättre? Ni sitter och läser en människas blogg som handlar om hennes liv, och allt ni gör är klagar. Ledsen att säga de men man väljer sitt eget liv, antingen gör man eller så ser man andra göra. Trist ni lägger energi på att bry er om vad andra bör ändra, hade väl vart smartare att använda den energin till att göra ert liv bättre? Men de är bara min åsikt.

  Reply
 49. Linda december 9, 2011 at 1:40 f m

  Hon är 18, ni som en gång varit det vet hur det är, man är ung man är dum man har inga gränser, alla kommer nångång vara där. Paulina också men till skillnad från alla andra så har hon massa viktig-Pettrar som ska tala om för henne hur hon ska leva. Och ärligt talat, de ni ser på bloggen trKor ni de är allt? Att paulinas liv består av några inlägg om dage? Är ni så mycket bättre? Ni sitter och läser en människas blogg som handlar om hennes liv, och allt ni gör är klagar. Ledsen att säga de men man väljer sitt eget liv, antingen gör man eller så ser man andra göra. Trist ni lägger energi på att bry er om vad andra bör ändra, hade väl vart smartare att använda den energin till att göra ert liv bättre? Men de är bara min åsikt.

  Reply
 50. Shimo december 9, 2011 at 2:46 f m

  Följ
  min
  lchf
  dagbok
  och
  läs
  och
  se
  mina
  vloggar
  om
  hur
  man
  får
  större
  bröst
  naturligt!
  Jag
  svarar

  alla
  era
  frågor
  om
  bröstförstoring
  lchf och vlcd diet
  blogging
  osv
  PUSS
  <3
  😉
  http://shimoangel.blogg.se

  Reply
 51. Shimo december 9, 2011 at 2:48 f m

  Följ
  min
  lchf
  dagbok
  och
  läs
  och
  se
  mina
  vloggar
  om
  hur
  man
  får
  större
  bröst
  naturligt!
  Jag svarar
  på alla
  era frågor om
  bröstförstoring
  lchf och vlcd diet
  blogging
  osv
  PUSS 😉 <3
  http://shimoangel.blogg.se

  Reply
 52. amanda december 9, 2011 at 8:34 f m

  Hahaha Jimmy….:p

  Reply
 53. Ankan december 9, 2011 at 9:13 f m

  Varför så mycket botox? Anna Anka incoming…

  Reply
 54. Hannah december 9, 2011 at 12:33 e m

  Du är så jävla kunglig paow:) haha festa och drick för mig med där!!!( Är gravid) haha

  Lev livet du är fortfarande ung och dum;)!!

  Ha en underbar semester <3

  Reply
 55. Freja Ström december 9, 2011 at 1:23 e m

  Oh gosh!
  Att ni orkar…

  Paulina är i Thailand, låt henne vara där och festa och ha kul.
  Alla ni som klagar på att hon dricker gissar jag på är åldrarna 17-19
  Tror ni är sånna som aldrig blir bjudna på fester och dom få gångerna ni vågat er ut och klubba så har ni blivit för fulla och skitit ner er.

  För som sagt, det är kul att festa speciellt i Thailand.

  Kör hårt gumman!

  Reply
 56. Josefin december 9, 2011 at 1:38 e m

  Vad fan är det för fel på folk??? Vissa kommentarer som folk skriver är så sjukt jävla ELAKA… Onödiga dessutom!

  Paulina är fan nybliven 18åring och lever sitt liv, vad är problemet? Jag vet folk som är 100 tals gånger värre än såhär, som Paulina lever just nu gjorde jag också när jag precis fyllt 18 och även innan dess..

  Och det gör även dom flesta som tycker om att leva och har ett (roligt) liv!

  Sluta vara så jävla fega och dessutom sitta och bara kommentera elakt och anonymt.

  Reply
 57. Jolene december 9, 2011 at 6:01 e m

  SÅÅÅÅ jävla BRA, att du inte är en stureplanstjej! =D Därför gillar jag dig.

  Reply
 58. E december 9, 2011 at 6:24 e m

  Ojnejj om jag var du skulle jag INTE våga ta en så stor tatuering i thailand, standarden där är inte alls lika hög som i sverige. Min mammas vän tog en tatuering som täkte halva ryggen, men han som tatuerade den gjorde den för ”djupt” in i huden… färgen spred sej under huden och det går inte att få bort med laser och det är jätte jätte svårt att försöka tatuera över den… tänk efter fler än två gånger! 🙁
  Men kanske du vet något bra ställe som inte gör så här stora misstag! 🙂

  Reply
 59. Anonym december 15, 2011 at 6:34 e m

  Haha patong är inte som magaluf, hur kan du dra den jämförförelsen? Sen om PAOW fortsätter såhär kommer hon sluta som Lindsay Lohan, inget speciellt moget mål och ett särskilt dåligt misstag om du frågar mig..Jag är glad över att se att majoriteten av hennes läsare är kloka nog att inte gå i hennes spår!!!

  Reply
 60. Sara januari 2, 2012 at 10:59 e m

  Hur gör du såna lockar? Dom är superfina och du med 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *