Dagens fråga.

Jag hjälper några vänner att samla in människor till en marknadsundersökningar på nätet! Och då tänkte jag passa på att ställa lite frågor till er. Vem du är, vad du vill att jag ska förbättra osv.
Det ni behöver göra är  behöver bara svara på fem frågor om vad ni tycker om min blogg på länken och registrera er. Man kan dessutom tjäna pengar på marknadsundersökningarna!

Gå in här för att berätta vem du är —-> FETLÄNK

Desspess & jag <3

(Visited 1 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. sofiie december 1, 2011 at 10:40 f m

  Oj vilken konstig näsa :O Men fin tisha! 😀

  htpp://ligefors.devote.se

  Reply
 2. Juliah - förlorat mamma pappa & syster december 1, 2011 at 2:50 e m

  haha söta ni är, ni passar verkligen som kompisar!

  / http://juliahofsweden.blogg.se – bloggar om hur det är att leva som 13åring när jag förlorat min syster i en bilolycka, min pappa av alkohol, och min mamma i cancer. Vill visa alla att man kan klara ALLT bara man kämpar!
  Men bloggar också om den positiva delen av mitt liv där jag bla shoppar, umgås med vänner, bloggar + mycket mer! Ni får även se mycket självförtroende tips, skönhetsstips, mode osv! JUST NU HAR JAG ÄVEN EN TÄVLING I BLOGGEN FÖR ATT STÖDJA ETT BARNHEM I THAILAND, VA GÄRNA MED!

  Reply
 3. pesssys december 1, 2011 at 3:05 e m

  Hoppas allt är bra med dig och din fina blogg idag! 😀 Kramar!

  Reply
 4. my december 1, 2011 at 3:47 e m

  naaw, så söt bild! 🙂
  precis som att ni fortfarande är bästavänner, när man ser bilden..

  Reply
 5. Malin december 1, 2011 at 10:56 e m

  Måste bara rekomendera dig att lyssna på denna fantastiska låt, du har säkert redan hört den, men om du inte har det, så gör det.

  Det är en fantastisk kärleks låt från ett av dem finaste paren i Sverige.

  http://www.youtube.com/watch?v=jSSWnhRJAno
  Gillar du låten, så lägg gärna upp den i bloggen

  Reply
 6. Någonsomvillhjälpa.. december 1, 2011 at 11:11 e m

  DETTA VILL DU LÄSA!!! Hugo är kär i dig. det märks tydligt att han mår skit utan dig. Du vill säkert också vara med han. Du vet att om du bara kämpar för det riktigt hårt. så kommer ni falla för varandra igen. starkare än någonsin. KÄMPA FAN

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *