Sjukt trött.

Jag mår inge bra. Fick en ångest attack och blev helt snurrig i huvudet efter att massörtanten tog upp en stooor knut jag hade i ryggen. Blir alltid så deppig efter det. Varför? Jag tror att det sitter ångest i dom. Jag har ju fått problem med min rygg, stora knutar och det knakar hela tiden. Fy.. Nu ska jag sova. Förlåt för tråkigt inlägg. Har tidsinställt något inlägg tills senare. Kl är mycket här, eller mycket. Typ 9o på kvällen. Pusspuss

Haha käkade glass, råkade beställa tre st:p. Höll på att kräkas efter den första 😮

(Visited 22 times, 1 visits today)

22 Comments

 1. my december 1, 2011 at 4:09 e m

  haha, okej..
  men gott i alla fall! 😀

  Reply
 2. saga wihlsson december 1, 2011 at 4:23 e m

  Vad gott med glass, synd att du råkade beställa in för många bara 🙂

  Reply
 3. Lina december 1, 2011 at 4:40 e m

  Paulina, hur länge ska du vara i Thailand? Jag ska också dit snart nämligen! 🙂 Hur bra hittar du i Thailand? Du kanske kan tipsa lite? Vi ska till Krabi 🙂

  Reply
 4. isabell december 1, 2011 at 4:43 e m

  Gott!!!!!!!!!!!!
  Kolla på min blogg 🙂 🙂 🙂
  😀 😀 😀 😀
  😀
  😀
  😀 😀 😀 😀 😀
  😀 😀
  😀 😀 😀 😀 😀
  😀
  😀 😀
  😀 😀 😀
  😀 😀 😀 😀 😀 😀
  😀
  😀 😀
  😀 😀
  😀 😀 😀
  😀
  😀 😀 😀
  😀
  😀
  😀

  Reply
 5. angelica december 1, 2011 at 4:50 e m

  Fan va härligt att se att du är på topp igen, gällande ditt bloggande! Du bloggar om intressanta saker, du skriver att du skiter i allt, du lever ditt liv. Exakt som man ska göra när man är 18 år. Så fortsätt med de, du underhåller min tråkiga vardag under skoltid!! Kram

  Reply
 6. hanna ♥ december 1, 2011 at 5:02 e m

  CHECK IN MIN BLOGG –> HAANNNNNA.BLOGG.SE

  Reply
 7. Ma december 1, 2011 at 5:05 e m

  Kolla in svergies bästa modeblogg

  Reply
 8. Stnia:) december 1, 2011 at 5:10 e m

  Läs och kommentera min blogg:D:D:D:D:D:D:D
  😀
  😀
  😀
  😀

  Reply
 9. Andrea december 1, 2011 at 5:27 e m

  Hur råkar man beställa tre glassar..? O_o haha

  Reply
 10. Alexandra december 1, 2011 at 5:31 e m

  Du är så grymt söt!

  Kram!

  Reply
 11. Juliah - förlorat mamma pappa & syster december 1, 2011 at 5:34 e m

  gott 🙂

  / http://juliahofsweden.blogg.se – bloggar om hur det är att leva som 13åring när jag förlorat min syster i en bilolycka, min pappa av alkohol, och min mamma i cancer. Vill visa alla att man kan klara ALLT bara man kämpar!
  Men bloggar också om den positiva delen av mitt liv där jag bla shoppar, umgås med vänner, bloggar + mycket mer! Ni får även se mycket självförtroende tips, skönhetsstips, mode osv! JUST NU HAR JAG ÄVEN EN TÄVLING I BLOGGEN FÖR ATT STÖDJA ETT BARNHEM I THAILAND, VA GÄRNA MED!

  Reply
 12. melina december 1, 2011 at 7:28 e m

  haha foki bilder XD

  Reply
 13. Julia december 2, 2011 at 9:11 f m

  Ser skit gott ut! 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *