Hej på er!

Heej Sverige! Aldrig vart så glad över att vara hemma (not)..

Det suger verkligen, att jag vaknade jättesent eftersom att jag inte hade någon telefon som kunde väcka mig. Inga pengar och var tvungen att betala för en till hotellnatt. Skulle hämta ut pengar på Western, men allt var stängt så var tvungen att åka taxi 400 bath bort, tog ut pengar bokade taxi. Steffi och dom åkte ju typ mitt i natten och mitt plan gick vid 8a på kvällen. Efter att jag fixat allt så var kl fyra. Taxin kom kl sex och körde mig till Phuket, väntade på planet i två timmar. Själv, utan telefon. Åkte flygplan till Bangkok som tog två timmar. Käkade och shoppade lite inne på Victoria Secrets. Själv. Ingen som pratade med mig. Så jag pratade inte på kanske tolv timmar? Haha.. Eller jo, när jag tog taxi och tog ut från hotellet. That’s it.. Tur var så hittade jag några trevliga svenskar på flygetsom ville prata lite med mig!

Känns inte som mycket att komma hem till. Jag hade mycket hellre firat jul med alla på Grabbarna Grus. Det känns mer som en familj. Jaja… Sitter just nu och kolla biljetter till Thailand igen. Haha! Crazy beeaaych! Men nu här hemma så ska jag bara ta det lungt, ta ut mina piercingar i armen. Färga mitt hår (gissa vilken färg?).. Fixa naglarna, äta bra mat och umgås med la familia innan jag åker tillbaka.

Tycker att det här beskriver vår semester rätt bra. Suddiga minnen, internskämt, fylletatueringar, ångest och sömnlöshet + stranden så klart. Men där blev det inte mycket bilder. Nästa semester ska jag ta det lugnare! Fast man behöver ju inte alltid ta det lugnt. 😉 Livet är en fest och du är bjuden så länge du inte heter Torrboll i efternamn. Haha, vad töntigt sagt. Nej, men jag hade kul!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (47)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *