Julklappstips

Alltså nu är det inte långt kvar!

Jag har knappt hunnit tänka på julklappar så nu är det dags att fundera lite. Jag kommer ju hinna med att sitta och fundera en bra stund på flygpplanet hem idag. Åker om typ ett par timmar.

Kan ni inte ge mig era bästa julklappstips? Jag ska ordna julklappar till mamma, pappa, syskon (jag har ju fyra stycken, två systrar och två bröder) och plastmamma och plastpappa… Plus till några andra som förtjänar det! Vad ska jag göra? Kommer ha fullständig julklappspanik när jag kommer hem?

Passar på att själv tipsa om två perfekta julklappar! Ni har sett dom förut i min blogg, men dom är verkligen perfekta båda två! Jag har saknat båda här i Thailand (glömde ju den ena, hoodien, och fick slut på den andra, e-cigaretten)!

Julklappstips nummer 1 är alltså mina älskade Odd Wolfisar, ”mina” e-cigaretter! Jag försöker ju hela tiden byta ut tobakscigaretterna mot e-cigaretterna eftersom det är så mycket bättre fär hälsan och ekonomin! Jag har rökt e-cigg sedan förra sommaren och det fungerar väldigt bra och jag älskar att man kan byta ut smakerna mot så många olika!


I somras på Hornsgatan… Känns som en evighet sedan!

Just nu får alla som handlar dessutom julrabatt på Odd Wolfs hemsida! Passa på nu och köp en smart julklapp till någon som röker och behöver byta ut den dåliga vanan mot något ofarligt och smart! Eller kanske som ett nyårslöfte till dig själv? 🙂 När jag kommer hem väntar min egna påfyllning i posten! 😀

Julklappstips nummer 2 är Hoodie Hoodies underbara reskamrat (jag menar hoodie, en sådan brukar alltid vara med mig på resor vart jag än åker, utom denna då jag, snyft, glömde den)!


Älskar att jag inte kan tappa bort hörlurarna (för dom sitter ju fast i snörena!!) 🙂

Kolla in dem på www.hoodiehoodie.se

Posted in: Livsstil
Kommentarer (48)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *