Julklappstips

Alltså nu är det inte långt kvar!

Jag har knappt hunnit tänka på julklappar så nu är det dags att fundera lite. Jag kommer ju hinna med att sitta och fundera en bra stund på flygpplanet hem idag. Åker om typ ett par timmar.

Kan ni inte ge mig era bästa julklappstips? Jag ska ordna julklappar till mamma, pappa, syskon (jag har ju fyra stycken, två systrar och två bröder) och plastmamma och plastpappa… Plus till några andra som förtjänar det! Vad ska jag göra? Kommer ha fullständig julklappspanik när jag kommer hem?

Passar på att själv tipsa om två perfekta julklappar! Ni har sett dom förut i min blogg, men dom är verkligen perfekta båda två! Jag har saknat båda här i Thailand (glömde ju den ena, hoodien, och fick slut på den andra, e-cigaretten)!

Julklappstips nummer 1 är alltså mina älskade Odd Wolfisar, ”mina” e-cigaretter! Jag försöker ju hela tiden byta ut tobakscigaretterna mot e-cigaretterna eftersom det är så mycket bättre fär hälsan och ekonomin! Jag har rökt e-cigg sedan förra sommaren och det fungerar väldigt bra och jag älskar att man kan byta ut smakerna mot så många olika!


I somras på Hornsgatan… Känns som en evighet sedan!

Just nu får alla som handlar dessutom julrabatt på Odd Wolfs hemsida! Passa på nu och köp en smart julklapp till någon som röker och behöver byta ut den dåliga vanan mot något ofarligt och smart! Eller kanske som ett nyårslöfte till dig själv? 🙂 När jag kommer hem väntar min egna påfyllning i posten! 😀

Julklappstips nummer 2 är Hoodie Hoodies underbara reskamrat (jag menar hoodie, en sådan brukar alltid vara med mig på resor vart jag än åker, utom denna då jag, snyft, glömde den)!


Älskar att jag inte kan tappa bort hörlurarna (för dom sitter ju fast i snörena!!) 🙂

Kolla in dem på www.hoodiehoodie.se

(Visited 104 times, 1 visits today)

48 Comments

 1. BejjbiBejjbison! december 18, 2011 at 4:54 e m

  JAG HAR FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN!
  fråga vad fan ni vill!
  Det kan vara vad som helst, Jag kommer svara 100 procent ärligt! 🙂
  Och det kommer nog bli en hel del frågor! ;D
  Svarar på allt! 🙂
  Puss!

  Reply
 2. Rebecca Persson december 18, 2011 at 4:56 e m

  tröjjan är ett mååste, verkar hur nice som helst ju! 😀 lätt att jag ska köpa den om jag inte får den i julklapp. 😉

  Reply
 3. sammy december 18, 2011 at 5:00 e m

  hej! Jag beställde faktiskt e-cigg i natt när jag satt uppe och tänkte på hur röksugen jag va men verkeligen inte kunde gå ut för det va så fruktansvärt kallt så jag fick genomlida det. Sen kom jag att tänka på att jag sett dessa i din blogg och beställde! 🙂 Men min fråga eller ja mina frågor.. till dej är :
  1. vilka smaker har du ?
  2. Vad är skillnaden mellan ”hårda” och ”mjuka” filterna?
  3. Har du hårda eller mjuka?
  älskar din blogg, Kram.

  Ps. kan du inte svara på detta i ett inlägg? Det är så svårt att gå tbx bland kommentarerna och hitta svaret senare och jag skulle jätte järna vilja veta! ds.

  Svar: Kommer ett inlägg om det, men jag har vanilj, tobak, körsbär och virginia (också en tobakssmak). Hårda och mjuka filter är hård respektive mjuka. 🙂 Mjuka räcker lite kortare tid och är därmed lit dyrare, men är lite mer ”feeling”. Jag ahr både hårda och mjuka, men mest hårda för jag gillar dom.

  Reply
 4. tintin december 18, 2011 at 5:18 e m

  bra TIPS 🙂 va kostar sånna cigg? o den tröjan med lurar? ja skulle behöva en sån ^^ är mästare på att tappa bort lurar ^^ hehe

  Reply
 5. malin december 18, 2011 at 5:25 e m

  måste man vara över 18 år för att käpa e-cigg? eller kan man vara yngre? 🙂
  kommentera gärna och följ min blogg på http://esbjornson.blogg.se

  Svar: Det finns ingen åldersgräns för att använda e-cigaretter, men i shoppen måste man vara 18 för att handla om amn inte betalar med kort…

  Reply
 6. Claudia december 18, 2011 at 5:27 e m

  Bra tips Paow 🙂

  Reply
 7. Johanna december 18, 2011 at 5:52 e m

  Hej Paulina! 🙂
  Det finns jätte bra saker på http://www.coolstuff.se/ Mycket roligt men man kan även hitta mini kyl tex. eller typ vinprovning, och sådana saker;) typ testa på att flyga en helekopter och sådanan saker, och mycket annat 😉 kolla in den sidan, så lovar jag att du hittar något 😉

  Kram Johanna 🙂

  Reply
 8. Hilda december 18, 2011 at 5:56 e m

  Du gör reklam för båda två av produkterna hela tiden. Lite tråkigt faktiskt.

  Reply
 9. jessika december 18, 2011 at 6:00 e m

  kika in min blogg sötisar! o passa på att vara med i dagens blogg Kram!

  Reply
 10. hanna december 18, 2011 at 6:02 e m

  Smart grej ju, ta åt er alla som röker! 😀

  http://hahannahc.blogg.se
  Har gärna länkebyte med någon av alla fina läsare till paow! 🙂

  Reply
 11. Anonym december 18, 2011 at 6:13 e m

  bodyshop har många fina jullådor 😀

  Reply
 12. Tess december 18, 2011 at 6:42 e m

  Hej!
  Vart kan man köpa dina elektroniska ciggaretter??+

  Svar:http://www.oddwolf.se

  Reply
 13. my december 18, 2011 at 6:45 e m

  bra tips! 🙂

  Reply
 14. Lena december 18, 2011 at 6:59 e m

  Dom där e-cigaretterna är ju supersmart 🙂 Till föräldrar tycker jag att det verkar enklare att köpa upplevelser än materiella ting för det uppskattas jättemycket 🙂

  Reply
 15. saga wihlsson december 18, 2011 at 7:06 e m

  Härlig kofta, i vilka färger finns den? 🙂

  Reply
 16. paula december 18, 2011 at 7:55 e m

  Bra tips och skit smart!

  Reply
 17. emma december 18, 2011 at 8:47 e m

  tröjan med lurar verkar så skön 😀
  hoppas din hemresa går bra!

  Reply
 18. ida december 18, 2011 at 8:55 e m

  åhh den där tröjan verkar skit bra :P. jätte gosig också! 😀 jag har också svårt att hitta på vad man ska köpa till alla! Speciellt killar :O

  Reply
 19. Anneli december 18, 2011 at 9:17 e m

  Alla storbloggare kör ju med massa julklappstips just nu, men i själva verket så är det ju bara en chans för er att köra era sponsrade reklaminlägg. Är det inte lag på att ni måste skriva i inlägget att det är reklam eftersom ni får betalt av företagen för att göra dessa inlägg?

  Reply
 20. Tove december 18, 2011 at 9:27 e m

  Har köpt en sån här digital fotoram till mina päron (: sen lagt in massa bilder på allt och alla i familjen och så där! Blir nog uppskattat

  Reply
 21. sara december 18, 2011 at 9:42 e m

  måste bara säja att du verkar vara en så sjuukligt trevlig tjej som inte är ngt annat än sej själv!!:D om du har lust så lyssna gärna på meej här: http://www.youtube.com/watch?v=iH20_2xNjBA

  Reply
 22. jessica december 18, 2011 at 9:55 e m

  Har tävling på bloggen ALLA tävlingssigna..
  Vinnaren får en FET länk !!!
  Gå in på bloggen för att läsa mer och Delta

  PUSSSS

  Reply
 23. Vanja december 18, 2011 at 9:56 e m

  Hej,
  Slösurfar lite och hamnade på din blogg 🙂
  E-ciggen måste jag bara testa -tack!
  Ska spana in tröjan oxå, verkar ju ”fiffig” 😉

  Reply
 24. Julija december 18, 2011 at 10:00 e m

  Hittar inte tröjorna för killar, vet du var man får tag i dem 🙂

  Reply
 25. Jenny december 18, 2011 at 10:10 e m

  lite grejer att ge bort: tassimo maskin eller någon slags kaffe maskin, högtalare musikatation till mobilen, spotify premium, presentkort på spa, crosstrainer, promenad band, böcker, Easy tone skor, parfymer, hudvårds produkter, hårvårds produkter, surfplatta eller kanske porslin/inrednings prylar 🙂

  Reply
 26. Jenny december 18, 2011 at 10:11 e m

  och glassmaskin 😀

  Reply
 27. Anonym december 18, 2011 at 10:35 e m

  Vad har du för storlek på din hoodie och är hörlurarna stora eller små???

  Reply
 28. caroline december 18, 2011 at 11:12 e m

  sista bilden va klockren!!

  Reply
 29. Fantasydining-en blogg om temarestauranger december 18, 2011 at 11:58 e m

  ersätter det verkligen vanliga cigaretter? Väldigt intressant i så fall. Önaska sig i julklapp kanske. Jag röker ju inte egentligen men då och då blir jag frestad och trillar dit. Då hade ju det varit bra att ha i väskan.

  Är i Bangkok nu men det kanske ändå går att beställa?

  FANTASYDINING

  Reply
 30. bella december 19, 2011 at 6:19 f m

  åh fett bra tips!en hoddie äraldrig fel!

  Reply
 31. Julia december 19, 2011 at 8:25 f m

  Hej! Jag köpte en hoddie buddie för ett tag sen men efter att tvättat den andra gången i kallt vatten och allt som man ska så gick ena hörluren sönder:( halva hörluren lossnade och jag kan nu bara använda ena. Är det något som du råkat ut för med dina hoddies?
  Kram!

  Reply
 32. Sara december 19, 2011 at 5:26 e m

  Du måste få väldigt bra betalt från de företagen eftersom du gör reklam för dem HELA tiden?

  Reply
 33. Anonym december 19, 2011 at 7:20 e m

  Så jävla osmidig är du på produktplacering. Nästan värre än Kissie.

  Reply
 34. Öböböb december 19, 2011 at 7:52 e m

  Jag älskar att du alltid ska göra reklam till dom där jävla fula varg Cigaretterna… HAHAHAHA !

  Reply
 35. Sophia december 20, 2011 at 2:36 f m

  Hej! Det här kommer kanske från ingenstans, men reser för första gången till thailand,på mindre än en månad och har PANIK. Reser men en tjejkompis och vi vill faktiskt åka runt till olika öar, kan du inte rekomendera nån bra ställe och bra festöar?! Med tanken på att du har precis varit där.. Skulle vara ASSS’grymt!

  /sophia

  Reply
 36. ellinor december 20, 2011 at 11:15 e m

  Åhhhh du är så köpt!! visst att du får pengar för reklamen som du ger åt företagen, men kan du inte göra det på ett liiite smidigare sätt och kanske ge julklappar som DU tycker är bra och inte de som du får betalt för att skriva…

  Reply
 37. Anonym december 23, 2011 at 9:28 f m

  Sluta med reklam!! Tröttnat.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *