Det där med blommor, bin, kärlek och orgasmer…

Jag vet inte varför det anses vara så fult och smutsigt. Visst så behöver man kanske inte ligga med ALLT och alla. Typ alltid ha öppet hus. Men om man träffar någon man anser vara attraktiv? Jag är faktikst rätt kräsen när det gäller sånt. Och jag har självrespekt, det är ju inte direkt så att jag skulle träffa någon när jag är dyngrak och gå hem och ligga. Och om jag skulle ligga på första dejten så ses det ju inte som något seriöst tycker jag, och jag skulle inte förvänta mig att han skulle ta mig seriöst då heller. Har hört att jag tänker som en kille lite.

Okej, nu låter det som jag kanske är en slampa som ligger runt. Det är jag nog inte, visst för en del tjejer där hemma i Sverige som har limmat ihop benen och väntar på den rätta så kanske jag kan anses som ”slampig”. Det jag gillar med charter-/dräggorter såsom Patong, Magaluf, Rhodos, Ayia Napa m.fl. är att folk släpper loss, här nere på Grabbarna Grus så är det typ ingen som dömer en, finns nog en hel del tjejer som jobbar på GG som är ”fina” flickor hemma i Sverige men här nere bara släpper loss och gör exakt som dom vill. Egentligen vad är det för fel med det?

Att jag och Hugo gjorde slut var för att jag sökte bekräftelse, jag ville ”ligga runt”, jag ville känna mig snygg och inte ha samma trötta sex hela tiden. Jag ville leka av mig (nu handlade det inte bara om sexbiten, men det är ett inlägg om den mer intima biten)… Nu säger jag inte att mitt x är dålig i sängen, men jag har haft sååååååå mycket bättre sex på alla plan som det går. Och om man ska hitta någon att bli kär i så spelar faktiskt sex stor roll tycker jag. Och hur vet man om det är rätt när man inte upplevt någonting annat?

När jag väl tycker om någon kille så håller jag mig till honom och ligger hellre med samma kille flera gången en att ha ett one night stands. Och en till sak om det där med att släppa loss, folk släpper väl loss exakt lika mycket efter 3 på White room som dom gör i Magaluf egentligen?

Sen är det någonting tjejer jämt pratar om så är det där med orgasm. Jag har flera bekanta som inte ens tycker om att ha sex, utan har det ”för att göra han nöjd”… Men hallå? Palla ligga med någon om man inte ens är upphetsad?

Det är tråkigt att ha en missionärentjej, visst så kanske man inte behöver ha ett finger upp i rumpan och skrika fuck me som en porrstjärna. Men det är kul med grisigt sex. Det är kul att släppa loss lite om det är rätt kille, sen så kan faktiskt sex utan känslor vara bra också. När E berättade för mig att hon kan komma på 30 sekunder och jag baaah whaaat. Nää, jag måste lära mig, men jag kan faktiskt inte komma själv, men under sex så kommer jag jämt, flera gånger faktiskt om jag verkligen är attraherad av människan. Men det värsta jag vet är att killar ofta slutar och kommer själva när tjejen kommer. FORTSÄTT!  Eller så är det att jag nästan alltid ligger med killar som ”vet vem jag är” och anstränger sig fet. Haha, men jag skyller inte på det.

Nu har jag väl tappat det helt som skriver om sex så öppet. Men det är ju rätt natruligt. Jag vet att det är många unga som läser min blogg. Men alla vet ju vad sex är. Och det är klart att man ska vänta om man inte är redo. Men come on, när jag var 11 och min kompis var 10 som trodde att tamponger var kattleksaker O_o – schysst morsa liksom.

Man ska bara komma ihåg att skydda sig. Det är viktigt! Och ligg på om du verkligen vill, våga släppa loss.. Och inte för osäkerhetens skull, do it just for fun 😉

Jag för ungefär ett år sedan. Gillade min färg på håret här. Men synd att mitt riktiga hår var så risigt då bara…

(Visited 26 times, 1 visits today)

99 Comments

 1. Lisa december 18, 2011 at 4:36 e m

  DU ÄR SÅ BALL! I JUST LOVE YOU!
  GO GIRL!

  Reply
 2. Natali december 18, 2011 at 4:38 e m

  Bra där Paulina! Unga tjejer behöver lite sex pepp!

  Reply
 3. Astrid december 18, 2011 at 4:43 e m

  SJukt bra där Paulina ! Älskar det du skrivit och håller med dig till 100% Keep on girl !

  astridsommar.devote.se
  astridsommar.devote.se
  astridsommar.devote.se

  Kika gärna, you wont regret it 😉

  Reply
 4. Anonym december 18, 2011 at 4:44 e m

  Hur gammal var du när du förlora oskulden? Är 13 tidigt??

  Reply
 5. Anonym december 18, 2011 at 4:48 e m

  När förlorade du oskulden?är 13 tidigt?

  Reply
 6. Anonym december 18, 2011 at 4:51 e m

  You go girl!

  Reply
 7. Sofia december 18, 2011 at 4:52 e m

  billiga hora

  Reply
 8. Anonym december 18, 2011 at 5:01 e m

  Det handlar om rykte också, akta så du inte får rykte att vara lättfotad, det är väldigt lätt och nu riktar jag mig till alla inklusive dig paow. Det är inget som försvinner utan sitter i.Har du ett dåligt rykte så spelar det ingen roll.Sen ska man bara ligga om det känns rätt, har man träffat rätt person kan man ligga på för att bara ligga för att man ”kan” stjälper bara för dig i slutändan.Speciellt när killar är väldigt bra på utnyttja en person som är lättfotad och inte vet bättre.Det är något som ligger i bakrunden om en person gör så, man har ett problem(oavsett vad det kan vara) och då kan det vara lätt att man har sex i stället för att tag ta i sina problem.Det är naturligt att ha sex men inget skrämmer mig lika mycket som att ha sex, jag klarar mig bra utan.Det finns annat i livet som ger njutning.

  Reply
 9. Felicia december 18, 2011 at 5:04 e m

  Faktiskt ett bra ämne att skriva om, om man gör det på rätt sätt, vilket jag tycker du gör! Det behöver inte vara så himla tabu, och det är så sjukt att tjejer ses som horor för att de gillar sex… Bra skrivet Paulina!

  Reply
 10. V december 18, 2011 at 5:10 e m

  det är inte bara oskulder som tycker att du är en slampa.

  Det känns att du ser det bara från 2 olika sidor när det kommer till sex antingen är man tråkig och oskuld eller så ska man släppa loss…va?
  finns många som har tappat oskulden till någon de älskar och har varit ihop i flera år. Och ändå har riktigt bra sex.
  Man behöver inte ha flera partners och ligga runt för att det ska vara kul.

  Reply
 11. Em december 18, 2011 at 5:36 e m

  ääh tycker det är bra att du tar upp saker som detta 😛

  Reply
 12. lisa december 18, 2011 at 5:51 e m

  🙂

  Reply
 13. Elina december 18, 2011 at 5:57 e m

  Inte så att du säger att Hugo är dålig i sängen? jooo, det är ju precis det du gör! hahaha Nämen det var ett bra inlägg, tycker du har helt rätt. Bättre att leka av sig så man inte sitter där sen med den man ska gifta sig med och undrar om gräset är grönare någon annanstans.

  Reply
 14. Anonym december 18, 2011 at 6:03 e m

  Bra inlägg och hårfärgen på bilden passade du verkligen i!

  Reply
 15. E december 18, 2011 at 6:05 e m

  wow seriöst trodde du snackade åt mig där. Känner & är precis som du när det gäller sånt där! Och vad är det för fel på att snacka öppet om det? Håller verkligen med dig, alla har sex (typ), så varför anses det så konstigt att vara öppen om det?

  Reply
 16. Therese december 18, 2011 at 6:06 e m

  Hej Paulina!
  Jag måste bra få skriva det här
  även fast du förmodligen inte läser dina kommentarer.
  Du tänker helt jävla rätt! Släpp loss för fan. Ligg runt, festa
  Skallen av dig, var galen. För innan man vet ordet av så är
  Man 90 år och önskar att man hade levt mer.
  Så leeeeeev!! Och skit i alla andra bittra jävla nunnor som
  Önskar att dom var mer som dig men skyller på att du och andra
  Är slampiga bara för att dom är så jävla fega!
  Du är skit cool, ändra aldrig på hur du vågar vara dig själv!
  Massa kramar!

  Reply
 17. Lisa december 18, 2011 at 6:12 e m

  Jag håller defenetivt inte med det du säger. jag har varit tsm med min sambo 7 år liksom sen vi gick i gymnasiet man tröttna inte på personen och sexet, för man älskar personen. sex med den personen känns specielt eftersom man tycker om den även om de e den vanliga och samma vardagligen. Och att prova runt liksom för att det känns skönare eller de du menar. JAG själv hade inte velat ha något seriöst med en sån tjej inte ens gifta mig med en sån då hade jag gått runt liksom och tänk a hon kanske tröttnar på mig att ja inte är lika bra. och en sån tjej ska man inte älska och inte förvänta sig någon långvarig framtid. Och som många av min sambos killkompisar säger liksom de e inte en sån tjej ja vill ha som alla ha haft. Man har ingen respekt för sin kropp och ingen har respekt för dej därför är det viktigt att ha ’MORAL”

  Reply
 18. Eveline december 18, 2011 at 6:21 e m

  Kattleksaker.. haha.

  Reply
 19. Matilda december 18, 2011 at 6:25 e m

  Personligen är jag sådan som person att jag inte har sex bara för att jag ”känner för det” men det betyder absolut inte att jag dömer folk som gör det. Det betyder dock inte att jag inte låter andra öra det, låt folket få ligga hur fan de vill!

  Reply
 20. Sofia december 18, 2011 at 6:45 e m

  Problemet med att ligga runt ”just for fun” är väl att det sen är svårt att hitta en kille som tar en seriöst och inte tycker att man är en slyna som är lätt att få i säng. Man kan ju tänka på sitt rykte också.
  Ingen kille vill väl ha en brud som hans polare har knullat, eller som han helt enkelt bara vet att många har stoppat kuken i.

  Reply
 21. Bella Victoria december 18, 2011 at 6:50 e m

  Sjukt bra skrivet Paow!!! Det är verkligen jättebra att just du tar upp såna här saker, jag tror itne allför många skulle ”våga” göra det i sin blogg, men att du gör det när det är så många som ser upp till dig är ett grymt initiativ! Folk borde verkligen unna sig att släppa loss lite precis som du skrivit i inlägget 🙂 !

  Reply
 22. my december 18, 2011 at 6:52 e m

  bra skrivet! 🙂

  Reply
 23. Emilija december 18, 2011 at 6:52 e m

  Hejj ! Älskar din blogg snälla kommentera min skulle betyda as mkt ! <33

  Reply
 24. Johan december 18, 2011 at 6:55 e m

  Jag tkr som Lisa, man måste ha respekt för sin kropp. Jag skulle hellre vilja ha lisas liv än dit. För du utrycker dig på ett fel sätt dej hade jag inte tagit dig på ett seröst sätt även om du velat antagligen hade jag tagit dej för pengar i några måndader men inte siktat på någon långvarigt. Jag är en kille och vet att vissa tjejertänker som du men det är ingen som tar dom seriöst bara uttnjytja dom i några veckor och gör slut. Det är ingen kille som vill ha en tjej som legat runt så mycket. SÅ ALLA FINA TJEJER FORTSÄTT SÅ SOM NI GÖR DEN KILLE NI TRÄFFAR KOMMER RESPEKTERA ER MKT MER OCH TYCKA OM ER MKT 🙂

  Reply
 25. Lotten december 18, 2011 at 6:56 e m

  Aaaaaaaaouch! Det DÄR måste ha svidit i Hugo att läsa!

  Reply
 26. Sara december 18, 2011 at 7:18 e m

  GO PAOW! Så himla bra är du!

  Reply
 27. Nellie Johansson december 18, 2011 at 7:20 e m

  Haha , kul att du skriver om sånthär , kul att läsa. Det är fullt normalt tycker jag! 🙂

  Reply
 28. amelie december 18, 2011 at 7:28 e m

  Bra skrivet paulina! 🙂

  Reply
 29. sara december 18, 2011 at 7:28 e m

  känner mig onormal, jag är nog den enda tjejen som är 18 år och hatar sex, och har aldrig fått orgasm, trots att jag haft 3 seriösa långa förhållanden !

  Reply
 30. Anonym december 18, 2011 at 7:45 e m

  Du uppmanar vädigt unga och många tjejer till att ha sex, och alla vet att man inte är redo för det när man är så ung. Du har många unga läsare så ett sånt här inlägg passar inte i en blogg där man vet att man har unga läsare.

  Reply
 31. frida december 18, 2011 at 7:47 e m

  Du är grym!!!!

  Reply
 32. Mölvis december 18, 2011 at 7:49 e m

  Det är grymt, mer sex åt folket!! Jag älskar rått sex, precis som du beskriver det. Att experimentera lite alltså. Problemet är bara att jag har gått upp i vikt och tråkigt nog är väldigt kroppsfixerad. Jag hade grymt sex innan jag blev tjockis men nu tänker jag bara på hur jag ser ut och jag hatar det! Men egentligen är det ju skitsamma för man lever ju bara en gång och vill få ut det bästa av livet. Så fortsätt med det du gör, be cool, stay in bed!

  Reply
 33. anna december 18, 2011 at 7:59 e m

  så jävla rätt!

  Reply
 34. josefin december 18, 2011 at 8:15 e m

  haha du är helt loss paulina, men det gillar vi! Bra skrivet 😀

  Reply
 35. amanda december 18, 2011 at 8:55 e m

  You go girl ! så jävla bäst 😀

  Reply
 36. Fatima december 18, 2011 at 9:00 e m

  ”När jag väl tycker om någon kille så håller jag mig till honom” Var det därför du knullade en annan kille när du var tillsammans med Hugo? Din mus är öppet hus, det kallas inte självrespekt honey ;-)Föresten har du testat ifall du har HIV?

  Reply
 37. Cilla, december 18, 2011 at 9:00 e m

  Måste bara säga att du är en så jävla ball brud! Älskar att du snackar om ämnen som är ganska ”skymda” – starkt!

  Reply
 38. onk december 18, 2011 at 9:11 e m

  helt rätt paulina! Killar kan ligga med hur många tjejer som helst men det klassas som OK? sen om vi tjejer ligge med typ 5 killar går de rykten att vi ligger med allt och alla?
  vafan är de med människor? man får väll ligga med vem man vill? och om tjejer kallas för horor när de ligger med killar borde ju killar också göra de? för killar är värre när det gäller att ligga.

  way to go paow!! you rock !!

  Reply
 39. amanda december 18, 2011 at 9:18 e m

  You are amazing! I just love you!

  Reply
 40. amanda december 18, 2011 at 9:27 e m

  ”Det är tråkigt att ha en missionärentjej, visst så kanske man inte behöver ha ett finger upp i rumpan och skrika fuck me som en porrstjärna. Men det är kul med grisigt sex”
  Nu är det ju så att det är så DU tycker. Jag tycker att sex har man om man älskar varandra, och därför tycker jag är fel att man går runt och ligger med folk, och att bryta ett förhållande för att sexlivet inte är lika bra som det brukar låter i mina öron bara sjukt.

  Det är ju en period i ditt liv, hoppas jag, som du håller på med de här fjortisfasoerna. För det kommer ju inte vilja vara någon kille som vill ha något seriöst med dig, om killen hela tiden ska vara orolig att du tröttnar på honom på grund av sexlivet?

  Du som varit otrogen och haft stora skandalen tycker jag ska uttrycka dig annorlunda, för du får dig själv att låta extremt slampig och vore jag kille så skulle tjejer som dig vara ett big no no om man inte var på klubben och behövde någon för en natt.

  Reply
 41. hahahahaha december 18, 2011 at 9:40 e m

  Du är svensk, billig, white trash, skapades efter er svenskar, det är er som killar inte tar seriöst och bara har som knull material aahahaaha, billigaste jag ngnsin läst, hur många könssjukdommar har du? 😀 😀 😀

  Reply
 42. Melle december 18, 2011 at 9:40 e m

  varför försvarar du dig om du tycker att de e okej att ligga runt? ”asså ja har självrespekt, skulle inte ligga me nån om ja va dyngrak” ”har hört att ja tänker som en kille lite” blabla!!!
  stå för att du e lättfotad istället, punkt slut. de e okej att du e orre om du själv mår bra av det. men du behöver ju inte uppmana unga tjejer till att ligga runt som dig.

  Reply
 43. veronica december 18, 2011 at 9:46 e m

  håller inte riktigt med dig där gumman! men från skillnad till vissa så bestämmer jag inte mig för att hata dig för det 🙂
  jag tycker du är en stark tjej! dina val och handlingar är nog en annan femma 🙂 men jag har träffat dig irl en gång och du va jättetrevlig! så stå upp för dig själv, kul att få höra annorlunda åsikter 🙂

  ta hand om dig! kram

  Reply
 44. emmiis december 18, 2011 at 9:49 e m

  jävligt bra sagt paow !

  Reply
 45. Sanna december 18, 2011 at 9:53 e m

  Hur kan du och Hugo fortfarande vara vänner efter att ni har varit tillsammans?
  Ni har ju ändå gjort typ allt, är det inte pinsamt?
  Kommer inte känslorna tillbaka?

  Skulle uppskatta svar (:
  Älskar din blogg!!
  <3

  Reply
 46. zelina december 18, 2011 at 9:56 e m

  Det är så jävla rätt att du skriver om sånt här!! Det kommer alltid finnas folk som kommer hata eller ogilla det du gör, så kör bara kör vafan!

  Reply
 47. B-man december 18, 2011 at 10:16 e m

  Seriously, alla haters som kallar dig billiga slampa etc pga det här inlägget har antagligen inte haft sex. Sex kan vara bland det bästa som finns. Och varför skulle inte en tjej kunna ha sex med vem fan hon vill när killar tar sig tiden att göra det?
  Du är grym.

  Reply
 48. S december 18, 2011 at 10:26 e m

  Bra skrivet! Sex är en av de viktigaste sakerna i livet enligt mig, ska själv utbilda mig till sexolog för att jag tycker sex är det absolut mest intressanta att prata om och utforska. Trotts att det är 2011 så pratas det knappt om sex, tjejer är fortfarande slampiga om de ligger runt, killar ses fortfarande som de kåta medan vi tjejer ska vara de mer oskyldiga vilket inte stämmer för fem öre. Tjejer kollar oxå på porr, leker med sig själva och knullar runt och det är absolut inge fel med det! Det är ens egen kropp och bara man själv tar ansvar, skyddar sig osv så har ingen annan rättigheten att kalla någon slampa, ist borde det pratas mer om sex i samhället, bli mer acceptabelt! Det är betydligt mer vanligt i andra länder tex USA, Danmark än det är i Sverige, det finns en massa läkare, psykologer, tandläkare men knappt några sexologer, för det är pinsamt att prata om sexproblem eller funderingar. Men tänk vad enkelt det skulle vara om det vore den mest naturilga sak i världen, sexproblemen skulle minska drastiskt, folk skulle få njuta och ha en massa sex och så mkt nya saker man skulle lära sig om man pratade öppet om det. Näh mer sex åt folket, vare det är ett one night stand, lesbiskt, två killar, kinky, mjuksex,sex med ens älskade eller med nån random person, ut och ha sex!

  Reply
 49. L december 18, 2011 at 11:11 e m

  Asså snälla nån vadå uppmana till att knulla runt. jo det gör du!
  Tycker du är äcklig hoppas dina föräldrar skäms över dig. tvi.

  Reply
 50. Towe december 19, 2011 at 12:00 f m

  Bra skrivet! 😀
  Kvinnor har också rätt till sex 😉

  Reply
 51. Johanna december 19, 2011 at 12:13 f m

  Fler bloggare birde ta upp detta. Det är väl upp till var och en om man vill ligga runt! Ge fan i alla rykten och ge den!

  Reply
 52. Tony december 19, 2011 at 12:55 f m

  Hej Paulina,du får skriva precis vad du vill men det här var fan för mycket. Vi MÄN,för jag är inte en 20årig kille i Thailand som bara vill sätta på dig.Vi män som söker efter den rätta tjejen är totala motsatsen från dig, visst om jag var i thailand skulle jag inte tveka en sekund på att ta med dig hem o ha sex med dig. O det ska du veta Paulina,alla killar som ens lägger märke till dig kan jag tala om för dig att de bara vill ha sex mig dig och inget annat. för vem fan vill presentera en sån här tjej för sin familj o vänner. Jag kanske går för hårt fram men du vet säkert om det också, du får dig framstå som en otroligt billig slampa, det värsta är också att du säkert inte ens e det, bara att du gör mycket för att hamna på KLICKS första sidan.

  Reply
 53. Linnea december 19, 2011 at 1:37 f m

  Finns en ganska bra liknelse mellan killar och tjejer i detta ämne. En kille som har sex med alla tjejer kan ses som en helt awsome nyckel som man kan öppna alla dörrar(tjejer) med, men en dörr(tjej) som öppnas av alla nycklar(killar) är å andra sidan helt värdelös. Tycker det är helt rätt att tjejer ska KUNNA ligga lika mycket som killar om de vill (vissa vill ju faktiskt bara ligga med den de älskar och det är också helt okej!), men det är viktigt att inte glömma bort att uppmana om skydd om man är med någon okänd! Tror inget sex i världen är värt att man får gå runt med obotliga herpes resten av sitt liv. Sen tror jag att anledningen till att tjejer inte ligger runt lika mycket beror väldigt mycket på att tjejer ofta har sämre självförtroende än killar. Så det är väl i självförtroendet det bottnar, tjejer sluta tracka ner på er själva, tro mig, det finns nog med andra människor som gärna gör det åt er. Du är den viktigaste och bästa personen i ditt liv!

  Reply
 54. Anonym december 19, 2011 at 6:26 f m

  Snällt mot Hugo…nej?

  Reply
 55. stajjny december 19, 2011 at 7:51 f m

  Håller med dig till viss del. Men bara för att man är i ett förhållande så betyder det inte att man per automatik har ett dåligt sexliv. Alla människor är olika, och alla går igenom olika faser i livet. Det du känner nu är en fas, och jag tvivlar på att du om 10 år kommer vilja ligga runt fortfarande. Men om du skulle trivas bättre med det, så ja, det är ju DITT liv.

  Man ska prata om sex, men ha i minne att alla människor är olika, även sexuellt. Det finns de som trivs utmärkt med missionären och att kanske inte ha sex varje dag, de ska inte behöva känna att de är ”tråkiga” eller onormala. Alla har också olika stor sexdrift, tid och har arbeten som sliter på dom mer än ditt jobb som bloggare.

  Så länge man matchar varandra sexuellt, spelar det någon roll vad för slags sex det är? Precis som att du trivs bäst som singel, så trivs vissa bäst i ett förhållande och med det sexet. Jag är av den senare sorten, men har haft min del av det du gör nu och jag aldrig vilja byta tillbaka! =)

  Reply
 56. L december 19, 2011 at 8:30 f m

  Tycker du har såna konstiga tankar och ideer. uppmana folk att vara slampor? vad är det om…

  Reply
 57. jannicke december 19, 2011 at 12:06 e m

  Jag får tillbaka min tonårs ångest när jag läser komentarerna här… Shit tjejjer vad är det för nåt att tjata om att man ska akta sig för ryktet å det håller i sig blabla… Det där gäller bara för teens eller kanske om man knullar alla killar i samma gäng… när man är över 20 så är det inte sådär längre… knulla vem du vill när du vill men bara om du verkligen vill…

  Självrespekt är att bara ligga för att man själv verkligen vill, inte för att man inte kan eller vågar säga nej!

  Mina två seriösaste förhållanden som varat i flera år har startat som one night stands 🙂

  Den senaste killen säger precis som vissa killar här att tjejer inte får ligga runt å bla bla men samtidigt är han ju tillsammans och har barn med mig som han träffade på en fest och knullade första natten… Det handlar bara om ifall man klickar eller inte.

  Knulla hur jävla mycke ni vill, men gör det med självrespekt, den sorten som jag skrev om. självrespekt är inte att vara fin inför en kille utan att vara fin mot sig själv!

  Reply
 58. jannicke december 19, 2011 at 12:13 e m

  Och du ”hahaha” eller vad du använde som alias… Svenska tjejer kanske bara anväder invadrar killarna som knullobejekt och tidsfördriv också, för vilken tjej med självrespekt vill ha en talibankille med sådär unken kvinnosyn?? ¨

  jag har själv vart tillsamans med invandrar killar och alltid vart mig själv mot dem och jag har träffat deras familjer och allt, men jag skulle aldrig va tillsamans med en kille som såg ner på svenska tjejer!

  Så du kan ju behålla de invandrarkillarna du syftar på, sitta hemma och föda 10 barn, städa, laga mat och öppna munnen när han tillåter och vara hans slav medans han är ute och knullar runt och lever livet som vanligt, om det gör dig lycklig? Ingen svensk eller annan normal tjej blir ledsen för att inte bli tagen seriöst av en sån kille iaf!

  Reply
 59. Rebecca december 19, 2011 at 12:20 e m

  Jag håller helt med dig! Förstår inte varför man inte får one night stands eller en kk om man är singel, utan måste bara försöka hitta den rätta. Man har ju liksom sina behov också som singel! Jag har tänkt att om det kommer någon som man blir intresserad av så kommer det, men annars tänker jag bara leva livet! Om man letar efter en pojkvän så hittar man oftast inte en, det brukar vara så att man träffar sin blivande pojkvän av en slump.:)

  Reply
 60. Pingback: Hugo dålig i sängen? « Spotlife | Exklusivt Bloggnätverk

 61. Evah december 19, 2011 at 1:20 e m

  Tony: Du skriver det att ni män inte vill ha en kvinna som Paow. Kan du verkligen tala för alla män, i hela världen? Du skriver också: ”Vi MÄN,för jag är inte en 20årig kille i Thailand som bara vill sätta på dig” men ändå skriver du att du inte skulle tveka om att sätta på Paow, om du va i Thailand.

  Men eftersom du kan åka till Thailand och bara knulla en brud och sen dumpa henne, är DU något då att presentera för familj, vänner och släkt? Eftersom du kan bara knulla runt också, menar jag. Det är ju liiiiiite dubbelmoral där du.

  En man som inte kan acceptera ens bakgrund, att man legat runt är inte rätt man. En äkta och bra man accepterar ens bakgrund, så länge man inte varit riktigt kriminell. (Även om det finns män som respekterar det med.)

  Reply
 62. Hmm december 19, 2011 at 3:00 e m

  Sex är bra ämne men du pratar om som du vet allting. Saken är den är bästa sex kommer vara utav kärlek, för det handlar inte om bara sex då, så om du inte har förstått det, har du ej upplevt det. För låt oss vara ärliga, ha sex är så jälva lätt, vem som helst kan.. Grejen är att man ser tyligt du inte förstår saker o ting än, o inte pga åldern, utan du är van är vid en slags livsstil som du kört ppå hela tiden o aldrig provat något nytt. Du är rädd att misslyckas så du väljer de ”säkra” fastän du presenterar det som ”vilt” o ”släppa loss”. För problemet mellan dig o hugo var att han var mer beredd att göra saker utan sex iblandat, men inte du, du vill bara ha sex o du såg det enda sak som länkade er. Så skylla att han var dålig sängen som du var något bättre, du visar hur fel du tar på saker o ting. Du tror du ”tänker som en man” för du försöker hela tiden säga det killar vill höra så de ska tycka om dig, för i verkligheten ingen vill ha dig utöver sex, är det inte sorgligt eg Paow? att du känner du måste vara en kille för att skapa någon connection? För i verkligheten, ligga någon på första dejten kan också ge dig ens livskärlek, än behöva vänta o knnulla runt o säga nej hela tiden som du gör? Så frågan är, tar du verkligen risker eller vill du bara hela tiden låtsas som du gör? Du är fast i ditt eget liv väl för mycket o vet lite vad andra ens verkligen ser, tycker o upplever?Du är uttråkad. Du söker dig vägar bara att distrahera dig, inget mer, därmed ”släppa loss”.

  Reply
 63. Sara december 19, 2011 at 3:41 e m

  Hur kan man dömma en tjej för att personen i sig har legat med ex antal killar/tjejer. Så länge man inte har sex med andra samtidigt som man har pojkvän/flickvän… Varför hålla på att dömma efter sex?… Man måste testa för att hitta de rätta… Så gör man väl med allt? Inget att skämmas för sex är gött så varför inte…

  Reply
 64. Jessica E december 19, 2011 at 4:30 e m

  Jag kan inte mer än att hålla med dig. Detta stämmer så himla bra. Sen att du jämför, och tar både bra och dåliga grejer om det. Kanon Paulina 😀

  Reply
 65. Madelene december 19, 2011 at 4:31 e m

  Så jävla rätt!

  Reply
 66. m december 19, 2011 at 4:31 e m

  Jannicke: Hahaha SÅ JÄVLA BRA! Först skriver du ett grymt inlägg om självrespekt sen kickar du ass i ditt svar på tal till ”hahaha”, RESPECT!

  Reply
 67. Therese december 19, 2011 at 5:12 e m

  Det jag tycker är roligt är att du är född 1993 – alltså 18 eller nåt. Jag trodde också att man var ”vuxen” då och kunde ta hand om sig själv och levde efter samma tänk som dig. Det är ju ingen idé att ångra saker man gjort, för de går inte att få ogjort ändå, men idag 8 år senare förstår jag bättre. Att ligga runt är inte så jävla bra, häftigt, roligt och ballt som du tror. Du är så himla ung och söt liten tjej. 18 år är ingenting. Och jag lovar att du kommer fortsätta festa och supa många många år till och det kommer sätta sina spår. Tro mig. Och dom är inte roliga.

  Reply
 68. Frida december 19, 2011 at 5:23 e m

  Bra!!! håller med till 100% 🙂

  Reply
 69. Malin december 19, 2011 at 5:47 e m

  Så JÄVLA rätt, Paulina! Det är sådant här snack tonårstjejer behöver, så att vi kan få fler starka, självsäkra kvinnor här i Sverige! Om det ska vara okej för män att skryta om hur många de har legat med, om vilka hingstar de är, så ska väl fan vi också få njuta av sex i vilken mängd vi vill! Blir så sur på alla äckliga mansgrisar och moralfittor i kommentarsfältet som måste koppla personers sexliv med hur de är som personer. En bra kille, som JAG skulle vilja ha något seriöst med, ska ta mig för den jag ÄR, inte för hur många jag har haft sex med. För vad är det med sex i stora mängder som gör en till en dålig eller äcklig person? Förstår inte.

  Reply
 70. sassa december 19, 2011 at 5:54 e m

  Vadå bra? fett slampigt ju? och ska hon vara en förebild? neej, tror inte de. Lättfotad och billig.

  Reply
 71. Linnéa december 19, 2011 at 7:02 e m

  Ja, sex är helt naturligt. Och om det är så du väljer att se på det är det självklart upp till dig. Dock tror jag att du ofta tycker att ditt liv känns tomt och meningslöst, men det beror väl inte till störst del på att du ligger runt med alla, även om jag själv kanske tycker att det är en ganska stor del av det. Meningslöshet suger. Jag skulle aldrig kunna leva som dig. Men du är stark. Kanske lite för stark.

  Reply
 72. Linn december 19, 2011 at 7:04 e m

  Frågan är om ”Tony” är en brud som låtsas vara en kille? haha jag klickade just äntligen in på en helt optimus blogg! YES! Någon vettig jävel som äntligen berättar sanningen.. Ha det gött!!

  Reply
 73. lina december 19, 2011 at 7:17 e m

  Du är ingen bra förebild för tjejer. Du kommer ångra en massa speciellt när du får barn. För de inte ok och ligga runt så man måste ha moral. Jag personligen om ja hade varit en kille hade jag aldrig tagit dej seriöst. För man vill inte ha en sån kvinna som legat runt med en massa. männsikor runt mig hade trott det som en skämt att ha något seriöst med dig de hade sagt liksom hon som knullar alla. Du är så ung ja förstår inte liksom att sex för inte har några konsikvenser. Din kropp är de mest Värdefulla sak du har varför ska alla uttnjyttja det. :S

  Reply
 74. elin december 19, 2011 at 9:23 e m

  om man älskar en person, spelar ingenting annat någon roll

  Reply
 75. E december 19, 2011 at 9:36 e m

  Haha Paow. Håller med dig helt 😀 Du verkar som en skön och glad tjej.

  Reply
 76. Oldie december 19, 2011 at 9:45 e m

  Du får förstås uttrycka dina synpunkter på det sätt som passar dig, med det är LÅGT att betygsätta ditt/dina ex på det här offentliga sättet. Det gör man bara inte.

  Reply
 77. Palle december 19, 2011 at 10:43 e m

  Vill man ligga så ska man ligga. Sexdriften är det starkaste driften hos människan, bara det säger ju en hel del. Dock ska man vara kräsen och inte ligga med vem som helst, och inte heller skryta om det efteråt hur många man legat med senaste månaden. Ligg om du vill, men håll det för dig själv och dina närmaste du litar på 🙂 Bästa är väl egentligen att hitta sig en vettig KK, om man nu inte är förhållande typen ^^

  Reply
 78. Ida december 19, 2011 at 10:57 e m

  Evah, riktigt bra skrivet! Töntmän som tror att det är ok när dom knullar runt, men deras flickvänner ska vara ”fina flickan” o så kan dom spela svärmorsdröm för hennes föräldrar sen.

  Reply
 79. L december 20, 2011 at 12:17 f m

  vad är det för tjafs om att ”killar vill inte ha en tjej som legat runt med massa innan” – nehe, men som tjej ska man vara helt okej med att ens kille har legat runt massa innan? vad är skillnaden? ska jag som tjej då inte ta en kille seriöst för att han har legat runt, eftersom enligt vissa här så tar killar inte en ”slampig” tjej seriöst? löjligt.

  en tjej jag känner hade tyvärr ett jättestort ”slamprykte” om sig. nu är hon förlovad och har en dotter och hon är 19. så vafan, lika bra att leka av sig och ha sex om man känner för det innan man ska stadga sig och vara med samma kille hela livet. no regrets! 😉 sjukt bra skriver paulina!

  Reply
 80. Fredrika december 20, 2011 at 12:25 f m

  Hahaha snälla du. Har du ingen självdiseplin. Man kan ju inte gämföra sig med mans horer:D alltså ligga runt är för sånna som inte har hjärta:) men ligger med de personer man gillar, behöver inte va kärlek men man ligger inte bara för att ligga. Och utomlands? man är väl samma person:) därför alla idag är otrogna. Normalt? nej.

  Reply
 81. T.L december 20, 2011 at 10:26 f m

  Det är så sorgligt att någon som du är en av Sveriges största bloggerskor. För det innebär naturligtvis att du är en förebild. Och att du går ut med att skriva saker som ”Och jag har självrespekt, det är ju inte direkt så att jag skulle träffa någon när jag är dyngrak och gå hem och ligga.” Det sänder inte en bild till alla unga tjejer av att du har självrespekt. Självrespekt för dem är att det är helt okej att vara så full att man ligger på en fest, med en snubbe, fastän man har en kille som väntar på en hemma. För det var det Paulina gjorde.
  Så kom inte och påstå att du har självrespekt, när du inte ens förstår grunden i självrespekt. Och att du kör en moral predikning om ditt liv? Det kommer inte resultera i annat än att småtjejer tar efter dig och vill ligga runt – för det gör ju Paulina..

  Reply
 82. Anonym december 20, 2011 at 11:48 f m

  Jannicke: Du kanske borde läsa på lite om religioner, enda jag säger. Du har dina fördomar om utländska människor, lässssssssssss påååååååååååååå för faaaaaaaaaan. Blir galen på sånna människor som dig

  Reply
 83. J december 20, 2011 at 11:52 f m

  Tror du att du är bäst på det eller? Du vet väl om man har ett fast förhållande, ni var inte ens ihop länge o hade redan ”tråkigt sex” som du snackade om ja då var de nog ditt egna fel ska du se. Ni lär er av varanra, ni kan bli precis som ni vill o önskar själva. Ni lär er Av varandra. Jag har pojkvän sen 4 år, vi har det på olika ställen, och olika varje gång typ , har aldrig varit dåligt heller

  Men så kan de ju också vara så att du ville ha det heeeeela tiden så det blev en vana, döm inte folk.

  Reply
 84. Jossan december 20, 2011 at 5:50 e m

  Men här sitter o skriver vissa att inte dömma tjejer för de har mycket sex el va fan nu, men här sitter o paow skriver att hon i princip dömmer tjejer som inte ha ”tillräckligt” sex i o med att vissa väljer ha en partner osv..
  kanske man de mest mogna hon kunde skrivet istället är att folk väljer vad som passa de bäst. alla vill inte ligga runt i samtidigt vill inte alla ha pojkvän ligg. kort sagt de paow skrev är skit bara. hon vill skryta som hon vore bra sex el nåt men vissa fattade tydligen inte det.. annars hade hon inte taigt sin stackars ex i varje sex inlägg hon pratar om..låt killen vara, han har tjej ändå paow.

  Reply
 85. ida december 20, 2011 at 5:56 e m

  Nej, man ska absolut inte ligga runt!! Då får du ju det ryktet i stan och ingen kille tar dig seriöst. Hur kul är det att vara ihop med nån som typ legat med ens kompisar? Tro mig killar tänker på sådant!! Så därför man släpper loss lite mer utomlands där ingen vet vad man gjort!!

  Reply
 86. Nathalie december 20, 2011 at 7:13 e m

  håller med dig, du är ung, släpp loss och lev livet!!!! och dom som inte håller med dig behöver inte ens kommentera eller göra det!

  Reply
 87. Anonym december 20, 2011 at 8:05 e m

  HAHAH jannicke<3 så jävla klockrent. Det sorgliga är ju att tillochmed tjejerna är så hjärntvättade av deras pappa/ bröders dåliga kvinnosyn . Kul att gifta sig med en kille som har knullat runt men själv behöva va oskuld? (sen är många blattar smyghoror, vad ska vi kalla dem turk/ arab/ neger trash?)HAHA never att jag skulle behandla mig själv så 🙂 precis som att jag inte va värd något :).

  Reply
 88. Eva december 20, 2011 at 8:27 e m

  Alla pratar om ingen kille vill ha en tjej som ligger runt.. Men vem fan vill ha en äcklig kille som ligger med en annan tjej varje helg? Inte jag. Alla sånna killar jag känner som har ett sånt rykte om sig har väldigt svårt att ligga i mina kretsar eftersom dom ses som ganska smutsiga och inte alls respekterar tjejer.

  Jag själv var rätt vild av mig och tyckte inte att det var fel att ligga runt för i tiden men sen så blev jag kär. Nu har vi gjort slut men jag har lärt mig att sex är så jävla mycket bättre med någon man tycker om. Lönlöst att knulla med någon man inte älskar eftersom det inte betyder något. Jag har inte haft sex med någon annan efter vårat förhållande tog slut för några månader sedan och det är faktiskt inte alls svårt även för mig som har väldigt hög sexdrive. heheheh. Dessutom går jag ut flera gånger i veckan och har ett rätt vilt liv… vildare än ditt Paulina. Dessutom är jag åtminstone lika snygg som dig så har inte direkt svårt att attrahera killar.

  Reply
 89. Anonym december 20, 2011 at 9:05 e m

  du vet att man kan ”träna upp” människor va?

  Har haft min pojkvän i 2 o 1/2 år och sexet blir bara bättre och bättre och ändå va det riktigt nice när vi träffades redan.

  Reply
 90. Sofie december 21, 2011 at 11:35 e m

  Haha vad mycket löjliga kommentarer! Jag har legat med över 20 killar, min sambo med minst lika många tjejer och inte fan bryr väl han sig i det likaväl som jag skiter fullständigt i hur många han haft sex med innan mig! Vi har varit ihop i flera år, har ett barn och ett andra påväg, bor på en hästgård, har en ny fin bil och tjänar bra båda två.. Så på något sätt lyckades jag alltså få ett liv trots att jag enligt många här varit en riktig slampa som inte respekterat mig själv och min kropp! Stackars min kille som måste leva med mig! Vafan! Ut och ligg runt om ni känner för det och för er andra är det väl bara att låta bli så får de som vill ännu mera roligt att dela på! 😛

  Reply
 91. hb december 22, 2011 at 2:34 f m

  Det du skrev om Hugo… En av de största dissarna man kan ge en kille.

  Reply
 92. rahifa december 22, 2011 at 12:41 e m

  bra skrivet paow =)

  Reply
 93. ems december 28, 2011 at 4:27 e m

  Riktigt bra skrivet där Paulina! Tror en hel del känner igen sig där! 🙂

  Reply
 94. Mamma december 30, 2011 at 7:56 e m

  Alltså fy vilken barnrumpa du är fast du ändå är 18 år. Nu får du fan ta och växa upp!

  Reply
 95. Oskuld - SNÄLLA LÄS OCH GE MIG SVAR! januari 8, 2012 at 8:31 e m

  Hallå måste man få orgasm varje gång man har sex?

  SNÄLLA PAOW LÄS OCH GE MIG SVAR!
  ELLER BARA OM NÅN KAN GE MIG SVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!
  !
  !
  !
  !
  !
  !
  !
  !
  !
  !
  !
  !!!
  !!
  !
  !!!!
  !
  !!!!v
  v
  !!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *