Tog bort inlägget.

Det är nästan pinsamt hur korkad jag är. Har fått svar nu och det är ingen fara. Borde äta något och vila lite. Men vill så gärna börja fixa mig för imorgon så går mitt plan och i vilket som så måste jag ner till grabbarna grus och ta förväl och shaka rumpan med dom. Dom lovade mig fest ikväll… Och det betyder alltså när dom slutar, vilket är ca 5. Men jag kan väl gå dit vid typ 3 så folk kommer ihåg att jag faktiskt sagt förväl.

Hörs om en liten stund!

Oj haha..

Även väldigt hårda ord från Natis bror. Jag står fast vid att jag VET att Natacha är en eskort tjej, har hört mycket om henne. Men jag ska ju inte ta upp hennes förflutna om hur on knullade in sig i usa. Varför tror ni hennes pojkvän tröttnade. Men det är bra att hon bloggar mindre om lyx och mer om ”jobb”. Och att jag tycker att både Nati och Josef håller på med internetmobbning, hänger ut gamla vänner. Nati hängde ut en av hennes gamla vänner och påminde sverige om hennes största misstag igen. Schysst?

Och apropå Josef, om vi ändå ska skvallra lite. Let’s do it! Vad gjorde du på Paradise med Krille? Vill du att jag ska avslöja vad du heter på QX? Själv så tycker jag att man ska vara stolt över vad man är, som min fina vän Vicky! Men om du vill kicka igång bloggen genom att säga tomma ord, och säga saker som inte ens betyder något. Precis som alla andra 14åriga TJEJER gjorde för att kicka igång sina bloggar för tre år sedan. Genom att såga mig kissie och Dessie 😉 Pinsamt..

 

(Visited 134 times, 1 visits today)

60 Comments

 1. BejjbiBejjbison! december 17, 2011 at 4:38 e m

  Kolla in min blogg!
  Jag har ett sjukt bra tips på hur man kan tjäna hundra lappar på redan första dagen med bloggningen! 🙂
  Det är så sjukt lätt!
  Ni kan läsa om det mer i min blogg! 😀

  Reply
 2. Anonym december 17, 2011 at 4:59 e m

  väx upp för helvete! snorunge…

  Reply
 3. Vicky december 17, 2011 at 5:06 e m

  du är så jäääääävla klockren!!!!!!!!!!!!!!!!! LOVE

  Reply
 4. Sandra december 17, 2011 at 5:08 e m

  Kunde faktiskt inte bry mig mindre, hennes liv hennes val

  Reply
 5. carolina december 17, 2011 at 5:16 e m

  haha jag älskar hur stenhård du är!!

  Reply
 6. my december 17, 2011 at 5:39 e m

  håller nog me Sandra, det är ju ändå hennes liv hennes val.
  du ska ändå inte säga så mycket paow, du skulle ju kunna knulla för lyx!

  Reply
 7. Johanna december 17, 2011 at 5:41 e m

  väx upp för fan!

  Reply
 8. Katta december 17, 2011 at 5:42 e m

  hell yeah!

  Reply
 9. Selam december 17, 2011 at 5:48 e m

  Haha men väntalite, var det inte du och dessie som försökte såga ner Kissie från första början? dubbelmoral ju. ni ville bli kända genom att göra de precis som alla andra ”14åriga PINSAMA tjejer” ni var ju minst lika pinsamma.

  Reply
 10. ana december 17, 2011 at 5:48 e m

  alldså varför bryr du dig vad hon gör eller skriver om alldså det är inte dit problem

  Reply
 11. Dely december 17, 2011 at 5:52 e m

  du är så jävla låg…

  Reply
 12. Rebecca Persson december 17, 2011 at 5:55 e m

  Bra skrivet i den sista biten av texten, 😉 haha klockrent!

  Reply
 13. johanna december 17, 2011 at 6:15 e m

  du klagar på andra som skvallrar/snackar skit i sina bloggar och så gör du det själv? du är ju seriöst pinsam -.-

  Reply
 14. Mickis december 17, 2011 at 7:04 e m

  Krya på dig Paow. <3<3<3

  Reply
 15. MaryCaroline december 17, 2011 at 7:08 e m

  Alltså, gillar inte henne eller så och jag skulle inte bli ett dugg överraskad om det var sant…

  Reply
 16. Elin december 17, 2011 at 7:45 e m

  Vet du ens vad ESKORT är? Skillnad mellan eskort och hora är stor. Snälla, läs på lite…

  Reply
 17. Amanda december 17, 2011 at 7:49 e m

  Du är en tuff liten brud och klockren

  Reply
 18. NellieB december 17, 2011 at 7:53 e m

  Sv. Blir så sjukt glad om d verkligen va du som kommenterade min blogg. 😀

  Reply
 19. L december 17, 2011 at 7:57 e m

  du är så sjukt skabbig Paulina seriöst.. Har du tittat dig i spegeln på sistone? Du ser ut som en dränkt katt, kolla bara på ditt risiga hår och dina tjackögon. Mörka ringar under ögonen 24/7 uuuh.. Det är synd om dig, verkligen. Men du förtjänar att få höra sanningen, när du hoppar på folk bara sådär får du ju tåla det själv =)

  Reply
 20. Emma december 17, 2011 at 8:24 e m

  YEah go for it gossip paow 😀 you go girl

  Reply
 21. Lina december 17, 2011 at 8:28 e m

  🙂 Sätt dit Natacha Paow… 🙂 Gillar inte henne.. verkar som om hon tror att hon är förmer.

  Reply
 22. hanna december 17, 2011 at 8:34 e m

  go Paow! 😉 Peyre syskonen är mer eller mindre patetiska. Puss på dig!!!

  Reply
 23. Lina december 17, 2011 at 8:47 e m

  Jeeez. Vad spelar det för roll, för din del, ifall Natacha har vart eskorttjej eller inte? Ifall hon har vart det, måste verkligen hela Sverige få veta det? Jag menar, tror inte du tyckte det var så kul när du blev avslöjad för att ha varit otrogen? mot Hugo Det är väl inte vår sak och veta ifall du har vart otrogen eller inte? Samma sak är det inte Natachas och Josefs skyldigheter att berätta för alla om deras hemligheter? What’s your deal dude? Varför måste du vara så jäkla taskig, vad har Natacha gjort mot dig egentligen? (Grow up)

  Reply
 24. bajsbloggen! december 17, 2011 at 9:18 e m

  HAHAAHHAHAA, GO PAOW!!!!! 😀

  Reply
 25. hillevi december 17, 2011 at 9:33 e m

  din tatuering på ryggen är asfin!

  Reply
 26. Tina Wedin december 17, 2011 at 10:03 e m

  står mer om bloggbråk i tidningarna nu än nått annat 😉

  Reply
 27. Anonym december 17, 2011 at 10:35 e m

  Avundsjuka kallas det! Natacha har mer klass än vad du någonsin kommer ha!

  Reply
 28. Elin Skoglund december 17, 2011 at 11:00 e m

  Älskar hur du gör din grej!! Sooo on your side

  Reply
 29. angelica december 17, 2011 at 11:02 e m

  hade du kunnat tipsa om en sida med snygga men ändå billiga partykläder? hade varit superkul! puss på dig

  Reply
 30. ida december 17, 2011 at 11:10 e m

  hahahaha 😀 du vet verkligen allt om alla du! 😀 älskar din blogg!

  Reply
 31. Anonym december 17, 2011 at 11:11 e m

  Följ min viktresa. Kommer skriva varje dag vad jag ätit och tränat, hur jag mår och vad jag tycker om allt. Kommer vara 100% ärlig och visar inte ansikte eller avslöjar namn. Det bidrar till att man kan säga saker man kanske inte annars hade vågat. Bilder kommer ibland!

  http://www.biggestloser.blogg.se

  Reply
 32. Natali december 17, 2011 at 11:25 e m

  Hahah…DRAMA….gud så kul!

  Reply
 33. Paow december 18, 2011 at 2:14 f m

  Ja, fast alla människor är ju smarta på olika sätt. Du känner inte mig. Om 10 år kanske du sitter och käkar piller för att klara vardagen medans jag sitter på något flott kontor,men vem vet. Just nu ja så är jag kanske rätt oseriös precis som alla andra som håller på att växa upp, och alla gör det på olika sätt. Jag kasnke väljer att åka till Thauland och festa o shoppa och ligga medans andra väljer att låtsas om det och kollar på wikepedia och föreställer sig, det är väl typ som halvfula killar kollar på Jenna Jameson och lyxrunkar med en kondom eller två, raggar på facebook ovh smsar skamförslag til den fulaste bruden du vet efter två 3,5or istället för att leva livet och gör allt man någonsin velat göra( jag hade gärna legat med jenna). men det är företag som dina som BETALAR mig för att göra reklam åt deras saker( eller inte ens mig för jag har folk som jobbar åt mig, under mig). För det är ju trots allt det jag tjänar pengar på, för jag har ett företag som går runt rätt bra och en halvbetald lägenhet och jag är 18 år. Sen så kanske jag inte har planer just nu på att sluta festa och börja plugga. För nu så vill jag se världen och gör allt jag någonsin velat göra både får att jag har pengar till det just nu och för att jag har lust. Sen så kan jag väl plugga , för vi bor ju trots allt i Sverige och vi kommer ändå att dö med lån våra barnsbarnsbarn inte ens kommer att ha råd att betala. Du kan klättra med dina polacker på mina hustak för 100 kr i timmen. Jag skiter i om jag bor i USA eller i Sverige vare sig jag är rik eller fattig, jag vet att jag kommer att ha så mycket minnen till skillnad från dig f , för det enda du kommer att kunna berätta för dina barnbarn är om hur deras assexuella mamma utan bröst som gillar att ta den missionären max en gång i månaden för att göra dig glad och mindre otrogen, sen på deras 15 årsdag så kommer du att visa typ jacke ferms slitzomslag och säga, fan henner ville jaf knulla.,och om dina släktingar som du inpoterat hit i bananlådor som halkat ner från hustaken och brutit armen eller dör. För det är väl trots allt dom man lever på? Männsikor är bara så jävla instälda på att jobba och gå i skolan. Och visst så dömer jag inte människor som väljer den vägen. För annars hade inte mitt liv funntis eller vart något speciellt. Och oskae nyss så var jag ju bara en ”media hora”. Jag ber verkligen om uppmärksamhet, jag ber om att få vara med på omslag och jag ber folk prata illa om mig utan anledning. Alla lever olika, alla tycker olika. Jag som trodde du hade läst om det på wikipedia?

  Reply
 34. LISA december 18, 2011 at 12:11 e m

  Umgås du inte med `krillebooi´längre? 🙂

  Reply
 35. Malin december 18, 2011 at 12:34 e m

  L. Vet du äns hur tjackögon ser ut?.. tkr du e ball Paow och hur slirig du än skulle bli lär du fortfarande se mkt bättre ut än många andra, man ska leva livet och testa på de mesta så man inte dör ovetande. De tkr iaf ja e jäävligt mkt roligare än å vara ”missduktig” å sköta sig korrekt livet ut, fy fan va tråkigt de hade varit.! go paow

  Reply
 36. mathilda december 18, 2011 at 12:37 e m

  Måste bara säga att jag tycker din tatuering är grymt snygg! Bra skrivit sista biten:D

  Reply
 37. Elin december 18, 2011 at 1:59 e m

  Alltså nu får du fan ge dig Paulina. Jag läser din blogg rätt ofta, tycker den vanligtvis är väldigt bra men på sistonde har du fanimej spårat. Visst, du har precis fyllt 18, jag var också partygalen i den åldern, men du har fan gått över gränsen. Var lite rädd om dig, jag har en vän som påminner om dig, och man blir fan orolig!! Även om du känner dig mogen och har koll på läget så kan du råka jävligt illa ut med allt festande. Du kan bli drogad, våldtagen, utnyttjad whatever och det är ju inte det roligaste. Nu festar du ju jävligt mkt och är i ”the flow” men sen o några år kommer du tänka efter och inse att du kanske borde tagit det lite lugnare. jag har själv vart där. Man får bilden av att du blivit väldigt white-thrash också, vad ere för polare du har egentligen? Vi läsare känner dom inte, men vad man uppfattar av bilderna är dom väldigt barnliga och omogna som bara vet hur man super skallen av sig..När man är 18 är man vuxen, då ska man väl inte åka på thrashbåtar där man ska knulla runt och få könssjukdomar? Förut verkade du endå stabil och rätt mogen.
  Jag skriver inte detta för att klanka ner på dig, utan för att du behöver va lite rädd om dig!

  Elin

  Reply
 38. Anonym december 18, 2011 at 2:30 e m

  hahahahahahahaha go paow

  Reply
 39. BejjbiBejjbison! december 18, 2011 at 3:10 e m

  JAG HAR FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN!
  fråga vad fan ni vill!
  Det kan vara vad som helst, Jag kommer svara 100 procent ärligt! 🙂
  Och det kommer nog bli en hel del frågor! ;D
  Svarar på allt! 🙂
  Puss!

  Reply
 40. Laura december 18, 2011 at 3:24 e m

  Brukar du länka mindre bloggare för att vara snäll? =)

  Reply
 41. ida december 18, 2011 at 3:26 e m

  Ja, du måste ta det lite lugnt! Kul att du vet allt om alla och skvallrar det..he he Men lite synd om Nati. Vad har hon gjort dig?! Dock brorsan verkar ju dum i huvudet och gör allt för att bli känd!

  Reply
 42. Laura december 18, 2011 at 3:58 e m

  Det här är en bigshot fråga! Men hur kan man vinna en länk hos dig på din blogg, vill gärna att bloggen ska bli större. Min blogg är kickass good lol.

  Anyways, worth a shot att fråga dig. Kram

  Reply
 43. Alexandra december 18, 2011 at 4:33 e m

  Vidrig människa du är. Jag skiter i att du är ointelligent och inte ens gått ut grundskolan. Du är elak. Det gör dig så jävla vidrig. Kolla dig själv som hängde ut din ex vän Alma!! Du har dessutom LEGAT I själv och ljög för hela Sverige om otroheten med Nemo ditt trash. Kolla på dig själv först innan du hänger ut andra.

  Man utvecklas socialt väldigt mycket under högstadiet och gymnasiet. Att du inte gått i skolan och haft ett riktigt socialt umgänge med normala människor förklarar varför du är en så förstörd människa idag. Gå och knarka och köp push ups istället för att klanka ner andra, Paulina. Hej.

  Reply
 44. Eva december 18, 2011 at 6:16 e m

  Snälla, VÄX UPP!

  Reply
 45. mimmi december 18, 2011 at 7:01 e m

  gillar verkligen dig, men fattar inte varför du berättade det om natacha? vad tjänade du på det

  Reply
 46. Emma december 19, 2011 at 11:07 f m

  so what om hon är eskortbrud?
  hon har dock mer vett i skallen än du, tragiskt att du grundar det på ”har hört mycket om henne”.. seriöst..

  Reply
 47. A december 19, 2011 at 12:22 e m

  måste ju vara ett gäng inkompetenta människor som sitter och kommenterar. Är det någon av er som vet Natacha och hennes brors ålder? Det Paulina poängterade var att dom provocerade sig in i bloggvärlden när de var 14år. Hur gammal är natachas bror? Och natacha? väldigt omogna för sin ålder måste jag säga.

  btw, jag föredrar att läsa en blogg där det händer något än att läsa om en ny shoppingpåse varje dag. Om paows festande är för mycket för er torrbollar sluta läs bloggen och låt hon leva sitt liv.

  Reply
 48. zandra december 19, 2011 at 12:38 e m

  Du vill att folk ska acceptera att du festar runt och lever ditt liv precis som du vill, kan inte den där Natascha också få leva sitt liv hur hon vill eller? som eskort eller inte. Du verkar ju bara jävligt avundsjuk på henne. Och du funderar hur hon har råd med allt, det måste ju vara för att hon ligger och får betalt, seriöst? Hur fan har du råd med att leva som du gör då? Jag har festat mycket i mitt liv och det är fan inte gratis? Så ska folk börja skriva att du knullar för pengar också då eller? VÄX UPP!!

  Reply
 49. Rebecca december 19, 2011 at 3:38 e m

  så otroligt fel…

  Reply
 50. THE BAWS december 19, 2011 at 8:09 e m

  Jag säger bara en sak: BRIST PÅ LIV! man kan inte ha mkt till liv om man bestämmer sig för att sprida falska rykten så från ingenstans om en människa man inte känner.. asså vad fan är det? kan inte säga mer än att det är patetiskt. Men vad fan ska man förvänta sig av någon som paow har dragit cox för att hon tycker det är häftigt för det första du har inte dragit cox du har sniffat upp bensin i din näsa och 70% kemikalier som du vet finns det inget fint cox i sverige bara utbankad skit!

  Reply
 51. trish december 22, 2011 at 11:26 f m

  första gången jag kommenterat ngns blogg haha.. men måste bara säga veeeeeeeeeem faaaan e du som ska försöka trycka ner och komma med påståenden om natacha haha.. hon e häääär uppe och du e däääär nere.
  vad faaaaan veeeet du om henne hahahaha, du lägger en ”jag har hört” haahaha PINSAAAMMM, jag skämms åt dig.

  sluta med att försöka smutskasta natacha och tänk lite på dig istället.
  det är du är smutsig liten råtta

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *