Helloj!

Hej! Jag vaknade nyss. Kände att jag behövde sova ut. Var skönt att inte blogga igår med gott samvete.

Vaknade skitsent igår. Pappa kom hit och hjälpte mig att spackla och måla. Har velat göra det så länge men har aldrig blivit av pga av att jag rest så mycket. Men nu har jag gjort mig av med allt jag inte vill ha vilket resulterade i att jag var tvungen att ha alla mina kläder på golvet. Och när allt ligger i en stor hög på golvet så hittar jag ju ingenting. Blir helt galen. Inte konstigt att allt känns ännu mera rörigt när det är rörigt hemma. Ska köpa nya garderober men det är så jääääkla dyrt, vill inte ha någon rasslig ikea garderob. Hittade en jätte fin men hela sättet kostar typ 40.000 tusen och det känns onsödigt. Aja får ta det sen när allt är färdigmålat!

Efter att vi målat igår så åkte jag och handlade mat. Mycket av min deprission består nog av att jag knappt ätit något på flera veckor. Så fyllde kylskåpet med massa mat! Efter det som kom H hit, vi kollade på film och pratade lite. Var väldigt länge sedan vi träffades, typ ett halvår? Synd att jag lekt så j*vla upptagen så himla länge mot människor jag faktikst tyckt om. Men har väl haft mycket med mig själv eller något. Jaja nu ska jag laga mat! Hörs snart!

Min lägenhet just nu.. Kaos!

(Visited 24 times, 1 visits today)

13 Comments

 1. Isabelita december 27, 2011 at 2:57 e m

  Kan det ha varit Hugo som kom förbi 😉

  Reply
 2. Din mupp december 27, 2011 at 2:59 e m

  Muppen paow

  Reply
 3. . december 27, 2011 at 3:06 e m

  Hoppas du mår bättre idag!

  Reply
 4. ella december 27, 2011 at 3:11 e m

  Hej!
  Är mamma till tre tonåringar och känner igen så mycket av ditt inre kaos.
  Det är lätt för andra människor att lägga sig i och tycka och tänka en massa.
  Det är många som dömer andra utan att titta på sig själva.
  Ta kontakt med din mamma och ha lite mamma/Paulina tid.Vi vuxna är inte så dumma att ha ibland och kan faktiskt vara lite vettiga då och då.
  Är glad att du och din pappa verkar ha fin kontakt och att du kan luta dig mot honom när det stormar.
  Försök att lita på din magkänsla när det gäller vänner och ditt umgänge.
  Dina tonår är inte riktigt som andras och du behöver någon/några att luta dig mot.Kanske du också behöver en kuratorkontakt för att ”sortera”dina tankar/känslor.
  Du är en fin och söt tjej som kan gå hur långt som helst och jag förstår att du vill leka nu när du är ung.Det har vi vuxna också gjort kan jag lova men skillnaden för dig är att du är offentlig och det kan ställa till det en del och människor runt dig tror de ”äger”dig och vet allt om vem du är.Och det gör att du får utstå en massa spott och annat kränkande som inte borde tillåtas.
  Jag tror på dig och tycker du verkar vara en superfin tjej som har en massa bra egenskaper.
  Sköt om dig och ta hand om dig!Kram en mamma. 🙂

  Reply
 5. saga wihlsson december 27, 2011 at 3:16 e m

  Vad skönt att du ändå börjar få lite ordning 🙂

  Reply
 6. valentina december 27, 2011 at 6:02 e m

  hugo?? 😀 😀 😀

  Reply
 7. Becka december 27, 2011 at 9:35 e m

  Åh, älskar verkligen den ”julbilden” och den ”naiv och kär”, de är helt underbara. Du är så vacker Paulina!

  Reply
 8. Lilla jag december 27, 2011 at 10:26 e m

  Köp såna kläd hängare du vet på Ikea så kan du ha längs en vägg två stycken, skit praktiskt och svin billigt!! Hoppas du vet vad jag menar!!! Sån man har i affär men kläder på 🙂 puss

  Reply
 9. Lotten december 28, 2011 at 1:41 f m

  Hoppas du målar hallen i någon ljus färg för en hall bör alltid vara i en neutral färg då besökare ska slussas in i resten av boendet och då inte ska överösas med färger direkt vid inkommandet. Vitt är bra eller möjligen någon ljus pastell men det röda tycker jag du gör rätt i att måla över för det är överväldigande när man kommer in sådär direkt.

  Reply
 10. Fanny december 28, 2011 at 11:37 f m

  Det kommer bli fint och bra ska du se! Det är väl inget fel på Ikea möbler? Tycker de är stilrena och snygga. Billigt också. Inte behöver man leva fashion hela hela tiden. Men som sagt, snart får du ordning på allt och det kommer vara jäkligt skönt 🙂

  Reply
 11. emelie december 28, 2011 at 2:21 e m

  ojdå, du borde tillkalla någon och hjälpa dig fixa det dära! eller ta en heldag med vikning och bra musik 🙂 kan vara rätt skönt!

  Reply
 12. fanny januari 2, 2012 at 11:04 e m

  vad tycker du om att H har träffat en ny P?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *