Jag har ingen lust att blogga.

Jag mår inte så bra. Har inte gjort det på ett par veckor, därav den dåliga uppdateringen. Jag har ingen lust till någonting just nu, men nu så är jag verkligen knäckt. Och det är nu man verkligen märker vilka som är ens äkta vänner. Jag ska ta bort min tatuering på armen, den personen har inte gjort sig förtjänt av det.

Jag var ensam på julafton. Jag hade världens sämsta utekväll igår. Jag har inga äkta vänner. Min lägenhet är kaos och jag har inte en spänn kvar. Så jag tar en bloggpaus på 1-2-3 dagar. Jag behöver reda ut mig själv lite.

(Visited 83 times, 1 visits today)

272 Comments

  1. emelie december 26, 2011 at 4:18 e m

    Hoppas du mår bättre av bloggpausen! Du verkar dock inte ha mått så bra alls denna höst.
    Kram emelie!

    Reply
  2. P december 26, 2011 at 4:18 e m

    Du får ju skylla dig själv att du mår som du gör inget illa menat men det ända du gör i ditt liv är att hänga med vänner festa och resa det är ju klart att man inte mår bra till slut. Försök skaffa dig ett liv där du har ett stabilt förhållande och bra kontakt med din familj så ska du se att du kommer må bra men det verkar som att du bara måste festa och träffa vänner hela dagarna bara för att du fyllr 18 år.

    Reply
  3. Mikke december 26, 2011 at 4:20 e m

    Oväntat.

    Reply
  4. Anonym december 26, 2011 at 4:24 e m

    vad har hänt mellan dej och steffi?
    hoppas du mår bättre efter bloggpausen och att du kommer tillbaka med nya krafter om några dagar, kram!

    Reply
  5. Maria december 26, 2011 at 4:26 e m

    VA?! Nej, ska du ta bort tatueringen på armen?! Omg, det var inte någon som förutsåg det? Ironi om du inte märker det. Du kanske ska ta och tänka igenom dina beslut lite innan du gör dom. Hoppas du mår bättre snart.

    Reply
  6. Nathalie december 26, 2011 at 4:27 e m

    <33

    Reply
  7. Vicky december 26, 2011 at 4:30 e m

    Låter inge vidare vännen. Hoppas allt vänder till det bättre snart! Ta hand om dig!

    Reply
  8. ebba december 26, 2011 at 4:34 e m

    fail

    Reply
  9. Lina december 26, 2011 at 4:37 e m

    Hoppas du mår bättre snart! Även om jag inte känner dig, så ”stöttar jag dig här på bloggen”.. Alla mår dåligt i perioder, så jag hoppas att du snart kommer in i en ”bättre period”. Jag tror det kan vara bra om du fokuserar 100% på dig själv ett tag; vad vill DU i livet? etc etc, och (men det får du självklart välja själv)så tror jag att du skulle må bättre av att festa mindre och typ försöka tänka lite mer på lång sikt, än på vad som är roligt för stunden. Be strong:) Ohwell; STOR KRAM!!! And again, hoppas att allt blir bättre snart!

    Reply
  10. Marie december 26, 2011 at 4:40 e m

    Det gör ont i hela hjärtat,när man följt din blogg den sista tiden!
    Å vänner man inte kan lita på,är inget att ha!
    I bland är ensam starkast! Och det man inte dör av
    Stärker en!! Jag är säker på att du reder ut ditt liv;)
    Det ska mycket till när ens förälder inte ens önskar
    En god jul! Vill inte säga något fel nu,som gör dig ledsen!
    Men ibland blir livet enklare om man kan lägga saker bakom sig!
    En mamma är ändå alltid en mamma! Sök upp red ut!
    Tror du skulle må mycket bättre om du gjorde rent hus
    Med allt och alla! Du ska se att du hår stärkt ur det här!!!
    Ta vara på vänner du vet är vänner…styrke kram till dig! Marie

    Reply
  11. Marre december 26, 2011 at 4:40 e m

    Kör gnuggisar nästa gång du får för dig att en tatuering är en bra idé.

    Reply
  12. Emma december 26, 2011 at 4:42 e m

    Såg dig igår på Moda, och man såg verkligen att du inte verkade lycklig. Syntes på dina ögon! Ta den tid sol du behöver. Livet går upp och ner, så är det. Men det blir alltid bättre 🙂 och folk som måste köra med ”vad var de vi sa” (angående tatueringen) man hoppas ju alltid på de bästa, och man tror väl om sina vänner.. Tror desutom inte att Paulina behöver höra de..

    Reply
  13. Matilda december 26, 2011 at 4:43 e m

    U go girl! DU klarar det, du behöver nog en bloggpaus och ta tag i saker. Hoppas det blir bättre, ibland blir saker inte som man tänkt och så…. Fortsätt kämpa 😀 kram

    Reply
  14. N december 26, 2011 at 4:45 e m

    Hej vännen. Blev så ledsen av det här inlägget, då jag ett flertal gånger sagt till dig att verkligen tänka efter, tänka på vad du gör och försöka förstå att Steffi kanske inte är den bästa för dig. Fan, att allt kan gå så fel..

    Jag önskar jag var din vän. Jag önskar du kunde umgås med dina bloggläsare, typ som mig, och inse att det finns äkta människor, äkta vänner, människor som bryr sig om och som älskar, på riktigt. Jag önskar verkligen du rycker upp dig nu, fina fina Paulina. Ring upp Ellen och umgås lite med henne kanske, hon verkar så himla härlig.

    Tusen kramar! Och du, om du vill kan du höra av dig till min mail. Puss.

    Reply
  15. Rebecca december 26, 2011 at 4:48 e m

    Tyvär visar det sig ibland att ens ”kompis” inte är en kompis. Det är bra att du tar en paus och ta hand om dig själv. Sen kommer du tillbaks och kör ditt race, låt ingen tynga ner dig med massa skit. För dom är inte värda nått. Hoppas du mår bättre snart! kram kram

    Reply
  16. angelica december 26, 2011 at 4:49 e m

    Start over. Dra till USA med mig.

    Reply
  17. Maria december 26, 2011 at 4:51 e m

    Det ordnar sig! Stay strong!
    Tror inte Steffi menade något illa med att träffa Kissie en enda kväll. Ni är ju inte ovänner längre, och hon har ju umgåtts med dig nästan varje dag i ett halvår. Jag är säker på att hon ser dig som absolut närmaste vännen! Tänk en gång till innan du tar bort tatueringen och kasserar Steffi. Hon verkar trots allt ha funnits där för dig väldigt mycket. Kanske kan du ringa henne och reda ut det istället?
    Ps. Du kan ju alltid annars måla över tatueringen med annat motiv om du skulle vilja.
    Styrkekramar!

    Reply
  18. Karolin december 26, 2011 at 4:53 e m

    Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva, för jag läser knappt din blogg, bara någon gång i månaden, men även fast jag har besökt dig lite så har jag mellan raderna förstått att du inte mår bra. Och det är väl just att i den här perioden i livet så börjar man förstå och lära känna sig själv och pga bloggen har du fått växa upp och blivit hårdhudad väldigt fort för att kunna stå emot all skit folk skriver/säger/gör mot dig. Inget fel på det att växa upp fort men så händer det att verkligheten kommer ikapp. Jag gillar dig inte men jag ogillar inte dig heller, rätt neutral person. Jag hoppas, trots allt att du firade jul själv (som även jag gjorde) ändå att du har haft en bra Jul. Nu är det dags att tänka på dig själv och det är den finaste julklappen du kan ge dig själv. Sen, om du vill prata så kontakta min mail. Kan vara knäppt att prata med någon man inte känner, men det är otroligt skönt samtidigt då vi inte har en koppling till varandras liv. Ta hand om dig nu!

    Reply
  19. tintin december 26, 2011 at 4:55 e m

    Hoppas du mår bättre snart paow!
    säger bara en sak : Goshitless.

    Reply
  20. anne december 26, 2011 at 5:01 e m

    Hej,

    Hoppas att du snart mår bättre! Ta hand om dig själv, allt löser sig 🙂

    Reply
  21. Martina december 26, 2011 at 5:01 e m

    Jag blir så ledsen när jag ser att du firat julafton ensam. Jag vill bara säga att även fast allt känns väldigt svårt nu så kommer allt att bli bättre så småningom. Det kan jag garantera! Du är fortfarande väldigt ung, så ta vara på din tid här på jorden o försök att bli stor! Du har potential att bli en av de mest framgångsrika kvinnorna i Sverige. Jag tror på dig Paulina! Ta dig i kragen nu o sköt ditt liv på ett bra sätt. Jag håller mina tummar åt dig.

    Reply
  22. Elli december 26, 2011 at 5:03 e m

    ta hand om dej paow! <3 du är en sån fin person! men du är väldigt stark att du orkar med allt skit ! men du har ju nu insett att steffi inte är en äkta vän , det är väl bättre en att gå runt och hänga med en falsk vän? .. eller?
    men försök ringa din mamma och fråga varför hon inte sa god jul eller något , ta kontakt! jag vet hur det är , har inte själv kontakt med min farsa , jag ville vara snäll och var den som sa god jul , men han skulle inte sagt något alls… , men försök hålla ut! du skulle kunna gå och prata med en psykolog eller någon som får en att må bättre , för att du förtjänar ett bra liv! jag önskar att det skulle ordna upp sej för dej! <3

    Reply
  23. R december 26, 2011 at 5:05 e m

    Ta hand om dig, alla får vi kriser någongång.
    Lovar att det kommer att bli bättre.
    Kom tillbaka när du känner dig utvilad, kram!

    Reply
  24. Emmelie december 26, 2011 at 5:05 e m

    ”Så om du står vid målet för din färd, låt inte resan sluta där.”
    Du vet att du förtjänar bättre så klampa inte ner på dig själv, dem goda vännerna kommer komma. Dem med stort hjärta söker sig till dem med stort hjärta.

    Reply
  25. Ida december 26, 2011 at 5:07 e m

    been there don that. Paulina nu är det dags att sluta festa hela tiden. Fan du är 18 år nu. Du har ett ansvar. Vill du sitta som gammal tant och berätta för folk vad du gjorde i ditt liv och bara säga att du festade och hade en av Sveriges kändaste bloggar? Det är dags att du tar dig i kragen och gör någonting. I din position som kändis är det inte helt lätt att hitta äkta vänner då i princip alla vill utnyttja dig för deras eget vinnande. Tänk om nu. Börja om. Börja plugga skaffa en utbildning, åk på resor med kulturell innebörd. Lär dig någonting du aldrig trodde du skulle lära dig. Plugga språk, du har hela livet framför dig. Tragiskt att du fick fira jul ensam men det är bara en lärdom i livet. Ibland blir man lämnad när man behöver dom man trodde stod dig nära. Din vänner är inte ens vad man kallar vänner. Skaffa nya. Jag vet att det inte är helt enkelt men dom finns där ute någonstans. Hör av dig om du vill ha nån att prata med. jag har varit i din position och förlorat allt. Hur pissigt allt verkar vara så är det ingen anledning att deppa ihop. Kom igen Paulina. Ställ dig upp och visa what your made off!

    Kram och God Jul!

    Reply
  26. Ida december 26, 2011 at 5:08 e m

    Nej nu för du fan ta och växa upp! Du har mått dåligt största delen av hösten om jag fattar det rätt och ändå gör du inget åt det! Du super för fan 7 dagar i veckan och har ingen ordning alls i ditt liv! Sen blir det bättre ett litet tag och sen faller du tillbaka i dina gamla vanor och mår dåligt igen! För fan ta tag i ditt liv. Jag har för det mesta tyckt synd om dig men inte nu längre nu blir man bara förbannad. Ta tag i dig jävla liv och sluta klaga!

    Reply
  27. O december 26, 2011 at 5:09 e m

    Alltså detta är inte pga. avdunsjuka (har själv naturligt stora läppar) men FY FAN VAD FUL DU HAR BLIVIT, vad har du gjort med dina läppar 🙁 Seriöst, ditt ansikte ser helt förstört ut

    Reply
  28. Maria december 26, 2011 at 5:14 e m

    ”O”: Alltså, vad i helvete är det för kommentar? Såna som du borde inte få kommentera anonymt!

    Reply
  29. Sara december 26, 2011 at 5:19 e m

    Tycker på riktigt synd om dig. Du har verkligen ingen men det som är mest synd är att du orsakat allt själv. Det är så himla skrattretande att se dig leka all grown up men sen så sitter du tycker synd om dig själv. Du knarkar, skaffar ankläppar, har benen över varenda kille på bilder, festar 24/7 – det är uppenbart att du inte mår bra men snälla folk i världen gör misstag hela tiden och dem lär sig av dem, varför fortsätter just du att vara samma dumma fjortis?? VÄX UPP.

    Reply
  30. SARA december 26, 2011 at 5:19 e m

    Du är skitsnygg, skitbra och verkar jävligt go. Hoppas det blir bra för dig, tänker inte ge dig något ”tips” som ovanstående då det är du som bestämmer över dig själv och din vardag. Men jag önskar all lycka, kram

    Reply
  31. Milla december 26, 2011 at 5:21 e m

    Att du inte har några pengar får du väl ändå skylla dig själv??!! Du har nyss kommit hem ifrån tailand och även fyllt läpparna och hunnit med några krog rundor i Sverige så pengar lär du ju haft i alla fall. Är ju inte direkt gratis att spruta in en babian röv i ansiktet 🙁 och tatueringen ?! Skräll att du vill ta bort den nu vem fan tatuerar in en kompis namn på armen? Ja hjälp. Du är som en olycka man vill inte kolla på det egentligen men man kan inte låta bli. Vad kommer härnäst?

    Reply
  32. Linnea december 26, 2011 at 5:22 e m

    Hoppas allt blir bättre! <333 älskar din blogg! <33

    Reply
  33. sara december 26, 2011 at 5:23 e m

    Hahahaha…oj vad oväntat..du som sa förut ” vad som än händer mellan mig o steffi, så tar jag aldrig bort tatueringen” ?? Men som sagt..vad oväntat NOT

    Reply
  34. fsads december 26, 2011 at 5:24 e m

    vad har hänt mellan dig och steffi

    Reply
  35. Alan december 26, 2011 at 5:25 e m

    Sveriges fucking utan tvekan bästa kändissajt -> GossipGuy.se

    Reply
  36. Anonym december 26, 2011 at 5:26 e m

    jag vet hur det känns, ta tag i ditt liv nu innan det är försent. mitt liv gick bara mer och mer utför i ungefär ett år tills jag tog tag i det. jag satte upp mål och nu ett halv år efter har jag nått dom. Så idag mår jag bättre än någonsin. Jag är bara 15 år men har varit med om en del saker. Jag känner igen mig i dig, försöker visa dig stark på utsidan medans man går sönder innuti.
    Skillnaden på dig och alla andra bloggare är att du är äkta paulina, du vågar stå upp för exakt allt du tycker och tänker, jag beundrar dig för det.
    Ta en paus från bloggen och alla dessa bitter fittor världen runt. Börja om och du kommer bli starkare än någonsin.

    Reply
  37. Johanna december 26, 2011 at 5:26 e m

    In the end evrything will be alright, it is not alright is not the end! Kom ihåg den frasen paow 😉 du klarar allt tror mig. Jag vet att du är stark. Ta det lungt bara och kom ihåg nära o kära 🙂 <3

    Reply
  38. Soulmade UF - trendiga smycken till ett bra pris december 26, 2011 at 5:26 e m

    Hej allesammans!

    Vi är 4 tjejer som har startat upp ett UF-företag som säljer unika handgjorda smycken till ett bra pris!
    Vi säljer halsband, armband, örhängen och ear cuffs som är inspirerade av dagens trender. I slutet av vårat UF-år planerar vi även att skänka en del av vinsten till Rädda Barnen.
    Nu fina det även möjlighet att designa sitt eget smycke!

    Hoppas ni kikar in på våran hemsida!

    Reply
  39. amandra december 26, 2011 at 5:26 e m

    ROFLMAO.. U HAD I COMING.

    Reply
  40. mimmi december 26, 2011 at 5:34 e m

    inget illa menat men du har dig själv att skylla Paulina.Läser din blogg varenda dag, varje dag och herregud vad du söker bekräftelse hit och dit!!! Du bara har umgåtts med en person/personer ett par dagar, kallar du de för din familj och eller bästa vänner. Vem i helsike gör så?
    Inget fel på att festa men du vet verkligen inte vart gränsen går Paow. Nå måtta måste du ha. Du hänger alltid alltid alltid med någon. Inget fel på det men någon gång måste du vara för dig själv för tror det eller ej, det gör mer nytta än vad du tror. Din familj? Håll kontakt med de. Vet att morsan inte sagt God jul men har du skrivit God jul till henne? hmm, du är vuxen nu, so act like it.
    Försök att skaffa ett stabilt liv ist för att alltid `”ha kul”.

    Hoppas du mår bättre

    Reply
  41. Sanna december 26, 2011 at 5:34 e m

    Hej Paulina!
    Jag tror du verkligen behöver ett gott råd just nu. Om jag vore du så skulle jag tänka ut vad som var viktigt i mitt liv. Vad vill du göra i fortsättningen? Nu är det ju vinter och så men till nästa höst kan du söka in till en gymnasieutbildning så att du får lite att stå på. Om du känner dig för gammal för gymnasiet så sök in till en folkhögskola.

    Lägg ner bloggen. Det är inte bra att lägga ut sitt liv på det här sättet du gör, du förtjänar verkligen något bättre! Du är en sådan rar och fin tjej som har superpotential. Viktigast är att du får en utbildning så att du kan ta hand om dig själv när du blir äldre.

    Det är många som är ensamma på julhelgen men kom ihåg att du inte kommer vara ensam jular i framtiden! Jag tror allt kommer att ordna sig för dig.

    Stor kram / Sanna

    Reply
  42. Natta december 26, 2011 at 5:35 e m

    Hej fina du!
    Kika gärna in på min blogg där du kan läsa om en hel del intressant. Framförallt om mode, musik, mitt liv och givetvis eftertraktade skönhetstips.
    Give it a try, kanske fastnar du! 🙂
    LOVE

    Reply
  43. Bella december 26, 2011 at 5:36 e m

    Jag förstår dig allt för väl.
    Jag har inga äkta vänner och jag är ensam.

    Reply
  44. BejjbiBejjbison! december 26, 2011 at 5:37 e m

    Stackars Paow :/

    Kolla in min blogg som mobbad..
    Läs även mitt inlägg om Natti from hell.
    Kommentera om ni håller med eller inte!
    Puss

    Reply
  45. Anonym december 26, 2011 at 5:44 e m

    Men hallå, oväntat. Varför ens tatuera in ett namn stort på sin arm? tycker du får skylla dig själv faktiskt.

    Reply
  46. lisa december 26, 2011 at 5:45 e m

    FÖRLÅT MEN FYFAN VAD ALLA ÄR RESPEKTLÖSA OCH DUMMA I HUVUDET!!!! Jag är 17 år och allt var helt fucked upp i mitt liv i höstas också men det kommer bli bättre snart det lovar jag!! <3 <3 <3 (och ta snälla inte åt dig vad alla töntiga människor, man är ung och man lär sig av sina misstag, bara för dom sitter hemma och deras liv suger, bara att dom inte vågar erkänna det…!!)

    Reply
  47. melina december 26, 2011 at 5:47 e m

    de är väl inte bara andra som ska höra av sig först..

    Reply
  48. nikolina december 26, 2011 at 5:53 e m

    Paulina jag tycker så förbannat synd om dig, fan ingen ska behöva sitta ensam på julafton. Fan har bara lust att sätta mig i ett tåg till sthlm och hjälpa dig med allt. Hoppas allt blir bättre, du är så fruktavsvärt stark !!

    Reply
  49. emma december 26, 2011 at 5:53 e m

    ojdå, förstod man ju direkt att det aldrig skulle hålla. herregud säger jag bara! vilken röra..

    Reply
  50. karro december 26, 2011 at 5:56 e m

    Ursäkta, men du har bara dig själv att skylla. Faktiskt. Låter kanske som hårda ord men det är ingen annan än DU SJÄLV som beslutar vilka vägar i livet du ska ta, bra som dåliga, positiva som negativa. När du vet vad du vill göra i livet så satsa på det och låt ingen annan påverka dig, negativt eller positivt. Sen finns det såklart dåliga vägar du kan ta i livet, och dem vet du säkert också om så, så undvik dem. Ta upp kontakten med din familj, dem är de bästa vännerna du någonsin kan få.
    Det gäller däremot att inte ta dem för givet. DU kanske skulle ha sagt god jul till din mamma istället för att låta henne skriva/säga god jul, eller? VAR INTE EN SÅN BARNRUMPA, Väx upp och ta hand om dina relationer med andra, men speciellt relationen MED DIG SJÄLV! Jag menar INGET ILLA med denna kommentaren, tvärtom. Du verkar så vilsen. Åk iväg på en meditionsresa i Tibet, ENSAM, utan mobil och utan den förbannade bloggen, allt det skapar press och stress för dig, det kan jag nästan förstå.. TA HAND OM DIG SJÄLV! Sluta festa så mycket, det hjälper inte i längden att få bort ångesten och stressen och gud vet vad.. Och vet du vad.. Om det är svårt att sätta igång med att få ordning på livet så är FAKTISKT Socialtjänsten ett bra alternativ, ge dig allt du har och de kommer ge lika mycket. Sen visst kan man säkert träffa på rötägg och häxor där men det är i alla fall början för att få HJÄLP. TA NU HAND OM DIG OCH LYCKA TILL TJEJEN! STOOOOOOOOOR KRAM PÅ DIG!!

    Reply
  51. Kim december 26, 2011 at 5:56 e m

    Låter lite wierd om jag säger det eftersom jag inte känner dig, men hör av dig till min mail om du behöver prata.

    Reply
  52. josefin december 26, 2011 at 5:57 e m

    åhhhh man vill bara ruska om dig! väx upp, du är 18 år. och sluta göra massa jävla fula tattueringar blir galen!!!!!!!!!!

    Reply
  53. V december 26, 2011 at 5:57 e m

    Du var het ute igår! 😉

    Reply
  54. hedvig december 26, 2011 at 5:58 e m

    Usch!

    Det är verklign inte roligt att höra, jobbigt att du inte mår bra. Dumma steffi.
    Stackare, Paulina var med dom du älskar och dom du känner att du mår bra med, inte dom som du vet inte är bra för dig.

    we love you, you always be our paowi <3

    Reply
  55. din springpojke december 26, 2011 at 6:01 e m

    Tänk efter noga innan du tar bort din tatuering. Nu vet ju inte jag vad som har hänt och tänker inte fråga. Men du och Steffi verkar verkligen stå varandra nära och om ni nu blir vänner igen så kanske du ångrar att du tog bort den och du slutar upp med ett fult ärr på armen istället. Jag hoppas att du snart blir glad igen för jag vet att du är en energisk, glad och känslosam tjej och jag lovar att det finns folk där ute som gillar dig för den du är. Hade bra sötis, puss

    Reply
  56. Emma december 26, 2011 at 6:02 e m

    Inte för att vara sån men … vad var det vi sa?
    Inge bra att tatuera in kompis namn.

    Reply
  57. Telletubbie december 26, 2011 at 6:03 e m

    Ja du- var det inte så att tråkiga Svenssons inte hade ett liv, medan du levde high fashion?
    Många av oss hade stöttat dig om du inte valde att pissa många människor i fejan.
    Du har endast dig själv att skylla.

    Reply
  58. Anonym december 26, 2011 at 6:03 e m

    Paow, har du tumblr?

    Reply
  59. amanda december 26, 2011 at 6:05 e m

    Det är synd om det där med Steffi men man ska aldrig och då menar jag aldrig tatuera in ett namn för en kompis även om man känner att man kommer att vara vänner livet ut för det kommer inte hålla ändå..

    Reply
  60. Elvira december 26, 2011 at 6:06 e m

    Hej, jag är den som inte brukar kommentera men i detta fall får jag väldigt stor lust att göra det, vet inte varför men du behöver nog lite stöttning tror jag. När jag har läst din blogg har jag alltid sett en glad och rolig tjej som lever livet och inte bryr sig om folk som snackar skit, den tjejen var rolig att läsa om. Du behöver inte bli så igen utan du behöver bara ta en sak i taget och verkligen tänka på vad du vill göra och vad som skall prioriteras mest. Kanske ta en bloggpaus och städa upp i hemmet, ta kontakt med din mamma igen och prata med henne, det kanske är så att det är DU som har stängt henne ute ifrån ditt liv på senaste tiden? Fast jag har verkligen inget att säga till om det är ditt liv och dina beslut jag tycker bara detta och jag hoppas du mår bättre, för den som betyder något är ditt välmående och ingen annans. Jag är något år yngre än dig men alla är i samma perioder ibland, svåra situationer men man måste klara sig ur dem för att gå vidare. Försök att inte söka dig till personer som ger dig negativ energi och förlita dig inte på alla, man måste alltid vara sig själv till 100 % och tro på sig själv genom allt men samtidigt inte bara göra saker som gör en lycklig för stunden. Kramar och hoppas du tyckte jag skrev något bra iaf!

    Reply
  61. Becka december 26, 2011 at 6:07 e m

    Har läst din blogg i flera år, och det är så jävla synd att det blev som det blev mellan dig och Hugo, för innan det verkade du så jäkla lycklig. Men livet är inte alltid lätt, och hur ont det än gör är det bättre att få reda på vilka vänner som är falska. Tycker personlig Steffi verkar ha bettet sig jävligt dåligt överlag. Men skit i alla ”va var det jag sa” för vem kan klandra dig för att du tror gott om folk?
    Stå på dig Paow, ta så lång paus som du behöver och hoppas du mår bättre snart. Kram

    Reply
  62. EnPerson december 26, 2011 at 6:09 e m

    hei paulina.
    Jag vilde bara berätta att du är inte den ända. Jag har också haft skit jul
    och alla mina ”vänner” känns som jag förlorat. Har alltså inte själv häller några riktiga äkta vänner..
    Mår också ont för en och vissa saker.
    Hoppas du mår snart bra igen, hoppas jag också skulle snart efter alla dessa 4 månader…

    Kram.

    Reply
  63. Jennie december 26, 2011 at 6:13 e m

    Hej! vill försöka stödja dig något så att du ska veta att du inte är själv därute. Jag har haft en förjävlig jul också. Jag har bråkat så mycket med min mamma att jag inte vet hur det kommer att sluta, om jag i framtiden ska bo någon annan stans eller inte. Tyvärr är jag (18-år på lördag) och den ända vuxna i detta. Mamma är inte särskilt bra på att lösa konflikter. Men nog om mig.. jag vill att du ska veta att alla inte har det så bra som man tror kring julen. Det är ofta så att de som har sin familj nära och så mår toppen medan de dom har det lite jobbigare mår skit. Det finns lixom inget mitt emellan just nu, tyvärr. Jag vill att di trots detta ska försöka vara stark! Det är viktigt att se framåt, ”även länga liv är förkorta för att ödsla tid på det som redan har hänt”

    Ta hand om dig! Jag lovar att det finns någon som du faktiskt kan prata med, alla mår bättre av att få prata ut, tro mig! <3

    Reply
  64. flooo december 26, 2011 at 6:13 e m

    Blir lite ledsen när jag läser alla elaka kommentarer här.

    Fattar ni inte att man inte skriver såhär till en människa som mår så dåligt????

    Jag undrar lite om Paows föräldrar???
    Hur kan man skita i sin dotter sådär? På julen?
    Oavsett om hon betett sig lite märkligt så är jul ändå jul.

    Skulle vilja ge dem en stor känga eftersom man bara inte gör så.

    Hade jag vetat att tjejen var själv hade hon fått komma hit, hem till oss. Lätt!

    Sen har jag skrivit förut att Steffi inte verkar vara att lita på och dessvärre verkar det vara så igen.

    Det gör ont i mitt hjärta att en så fin människa som Paow inte mår bra.
    Och ni som säger att hon förtjänar det…. ni är utan empati.

    Reply
  65. paula december 26, 2011 at 6:18 e m

    Men skit vad är ni för människor som sitter och kommenterar skit och spyr galla? Snacka om att inte ha någon empati whats so fucking ever.

    Reply
  66. johanna december 26, 2011 at 6:20 e m

    Om du reder ut allt inom familjkretsen så ska du se att allt därtill också blir bra! /en trogen 16 årig läsare

    Reply
  67. Evelina december 26, 2011 at 6:25 e m

    Ta hand om dig paow!

    Reply
  68. josefin krantz december 26, 2011 at 6:26 e m

    Paulina då 🙁 fy inte kul att höra! ibland vill man bara ge dig en stor kram och berätta att allt kommer bli bra. hoppas det blir bättre, och jag menar det. jag kanske inte känner dig, även fast det känns så eftersom att jag har följt din blogg i flera år haha men du är en underbar tjej. ta hand om dig! 😉
    Kramar

    Reply
  69. hm december 26, 2011 at 6:28 e m

    Som man bäddar får man ligga…du har dig själv att skylla…man har ett val här i livet…du väljer alltid den dåliga vägen o får dåligt rykte därefter!

    Reply
  70. Sandra december 26, 2011 at 6:31 e m

    Förstår precis vad du menar. Jag firade julafton helt ensam eftersom pappa ville umgås med sin tjej & jag har hund och hans tjej har katt. Så tvungen att stanna(super snällt av pappa?! . Min mamma ringde inte mig eller ens skickade ett sms under julafton. Mina vänner sa bara”du har nog en mysig julafton ändå” Ingen jävel som sa”men sandra, du ska inte sitta hemma, kom hit. Eller jag kommer till dig” inte ett ljud om nått sådant.

    Nyårsafton blir ensam den med. Vännerna ska festa röven av sig medan jag blir ensam under nyårsafton pga min hund är skotträdd.. Vilket inga av mina vänner bryr sig om. Dom ska festa nere i småland. Jag sitter då helt ensaam.

    Det är verkligen så att nått tragiskt eller galet ska hända för att man ska få reda på vems ens vänner är. riktiga vänner. Folk skiter i ifall man mår dåligt ifall nått tragiskt har hänt. DOm vill bara umgås med en när man mår bra och har gott om pengar. Annars håller dom sig undan.

    Förstår precis hur du känner dig även fast jag inte känner dig. Har dock träffat dig i kalmar på 100% party. Hälsade på dig osv.. du var precis som vilken människa som helst, du är som vem som helst bara det att ditt liv finns med på internet. Just därför jag känner med dig.. hur allt förmodligen blir 100% jobbigare.
    Folk vill vara med dig när du mår som bäst, när du har som mest pengar. Då får dom kanske 10 minuter i rampljuset. När du mår dåligt och behöver en vän och vill vara hemma så skiter dom i dig, eftersom då syns du inte ute och dom kan inte bli den killen/tjejen som umgås med dig..

    Hoppas allt blir bättre. Allt kommer bli bättre.
    Fortsätt bara vara dig själv & håll ögonen öppna och ta reda på vilka som är falska & vilka som är sanna!

    Reply
  71. elin december 26, 2011 at 6:32 e m

    bortskämda snorunge!! sluta gnäll för fan du får ju allt serverat! du får skylla dej själv att du beter dej som en idit, har du någonsin tänkt på hur din familj mår pga de du utsätter de för dagligen i din jävla blogg? supa, sex o droger, vakna!

    Reply
  72. sara december 26, 2011 at 6:36 e m

    hahahaha… men OJ vad Oväntat 😉 veeeerkligen.

    Reply
  73. Yadayadayada fyfan vad fegt o va anonym! Japp jag är en dålig människa! december 26, 2011 at 6:40 e m

    Jag förstår att du mår dåligt, men ärligt talat lägg av med att tycka synd om dig själv och gör något åt ditt liv! Det är inte så kul som bloggläsare att jämt höra om hur hemskt ditt liv är visst du får väl må dåligt och ta en bloggpause, men skriv inte till hela sveriges befolkning att du och din bästa vän är arga på varandra/ du är arg på henne! Sluta och klaga för det finns folk som har stora problem! Varför inte se saker och ting positivt?

    Reply
  74. Emilia december 26, 2011 at 6:41 e m

    När jag läser det här vill jag bara krama om dig och vara där för dig! INGEN verkligen INGEN ska behöva känna såhär, vad dom/du än gjort så ska du ändå må bra! Hoppas verkligen du börja känna att du är en bra person och orkar fortsätta! Ha det superbra! Du får kontakta mig om du vill (du gör det troligtvis inte men bara så du vet!

    Puss Emilia<3

    Reply
  75. Linda:) december 26, 2011 at 6:42 e m

    Allt kommer att ordna sig ska du se 🙂 Alla har vi våra svackor. Försök att tänka igenom ditt liv och hur du vill att det ska se ut. Du har ju verkligen levt i ett enormt tempo och gjort många spontana & ”drastiska” saker. Det är klart att du ska leva livet, men nu när du är vuxen så måste man växa upp lite och tänka lite också 🙂
    När det väl gäller så är egentligen inget av det livet du lever nu speciellt viktigt. Lugna ner dig lite och försök prata med familjen och öppna upp dig för dom. Dom kommer ju alltid att älska dig! 🙂 När du har en stabil grund att stå på så kan du göra vad du vill sedan <3

    Reply
  76. Anonym december 26, 2011 at 6:45 e m

    Även fast du orsakat allt det här så kan du sätta dig och tänka över på vad du vill få ut av ditt liv, vad du skulle vilja jobba med och att ha bloggen som hobby ist för ditt jobb. Du gillar mode och allt sånt där som hör till, varför inte bli stylist? Finns massa smink kurser och sånt där du skulle kunna gå på. Du kan enkelt få in en fot i den branchen nu när du är stor pga bloggen. Tänkt över på vad du vill få ut av livet. Alla människor har en utväg men det är många som inte hittar den och försök att hitta den så ser du att allt ordnar sig.

    Reply
  77. Linnea december 26, 2011 at 6:50 e m

    Lite sent, men GOD JUL!! 😀

    Och jag tänkte berätta en sak som jag velat säga länge och som kanske kommer rätt bra nu. Du är min förebild Paulina, och vet du varför? Jo för att du får så mycke skit kastat på dig och trots de böjer du inte ens på knäna, då står upp för det du gör och säger. Du är alltid dig själv och gör och säger vad du vill, trots att folk kanske tycker att du är dum i huvvet. Du har hjälpt mig till att bli en starkare människa och till att bli den jag är idag, en stark tjej som står för den hon är.

    Jag säger inte det här för att jag tycker synd om dig och vill få dig på bättre humör, jag säger det här för att det är sant och för att jag menar vartenda ord. Och du ska se att allt bli bättre, livet har sina upp & ner-gångar. Alla har det. Kom ihåg att allt som händer dig hjälper dig att bli en starkare person. Fortsätt kämpa, för det lönar sig i slutändan!

    Kram på dig Paulina <3

    Reply
  78. Malin december 26, 2011 at 6:53 e m

    Jag hoppas att du har kommit lite närmare en insikt om vad som egentligen är viktigt i livet. Alla gör misstag och snesteg ibland, men man kan alltid ta lärdom av dem. Tänk på det.

    Reply
  79. Anonym december 26, 2011 at 6:54 e m

    dags att vakna till den riktiga verkligheten tror jag! ta tag i ditt liv. Jag tror att du lever liiiite för mycket i nuet stumpan. Tagga ner. Börja dejta med normala killar, TRÄNA och ät hälsosamt! livet blir så mycket lättare om du tar en dag i taget och inte festar så mycket. Förlåt men jag blir nästan förbannad när jag läser din blogg. Förstår inte varför du ska göra så komplicerade saker utav ditt liv. Och den där tatueringen var helt jävla idiotisk, förlåt för språket men du måste vakna!! Du kanske inte gillar ett ”normalt” svenskt liv men lite vett i huvet måste man ha och FÖRSÖKA hitta sin plats i livet. Du kanske ska skaffa ett riktigt jobb och växa upp på riktigt..

    Reply
  80. Julia.L december 26, 2011 at 6:55 e m

    Jag hoppas verkligen att du läser det här, serriöst gör det.

    Jag brukar inte kommentera bloggar. Men jag tycker att ingen förtjänar att må dåligt. Ryck upp dig, du är Paulina ”Paow” Danielsson för fan. Du har mer pengar en de flesta 18 åringar här i sverige, du driver en av sveriges mest populäraste bloggar, du är framgångsrik på ditt bloggande, snygg och ung .För det första, gör något riktigt bra av pengarna. Försök hitta något som ger dig riktig lycka (med och utan pengar!), istället för att spendera cash på fester, alkohol och annat jag igentligen inte tror gör dig jätteglad.
    För det andra: Dumpa de falska du kallar vänner, du vet nog bäst själv vilka som är äkta och inte. :)Jag hoppas för din skull at du någon gång kan finna lite människor som behandlar dig väl, för den du är. Gör något som är betydande för dig, skapa ett företag eller vad som helst inte vet jag. Någonting som får dig att känna dig betydelsefull. Jag hoppas att du finner lyckan och att du läser det här, och mina råd.

    kram!

    Reply
  81. Nathalie december 26, 2011 at 6:56 e m

    Låter väldigt tragiskt. Men du ska inte trycka ner dig själv på några sätt nu om inte livet står på topp för så som man upplever dig i bloggen så verkar du vara en väldigt omtänksam och snäll människa. Tyvärr så finns det gott om falska människor, dom som man tror är dom närmaste kan vara dom som är falskast. Frågan är vad som har hänt mellan dig och steffi eftersom vi verkade väldigt nära? Jag har också varit med om att min bästa vän svikit mig, men man träffar nytt folk. Se till att aldrig vara för öppen mot folk förens du vet vilka det är till 100%. Ta en stund för dig själv nu för det behöver du nog. Livet är en berg o dalbana det är bara o inse. Allt kommer att bli bättre för du är en bra människa paulina. Jag och säkert många flera tror på dig 🙂

    Kram

    Reply
  82. Sissi Yourstone december 26, 2011 at 6:58 e m

    Till alla som skriver nervärderande kommentarer. Paulina kommer aldrig lyssna på er. Försök att visa lite medkänsla. Hon är bara människa och alla gör fel. Större och mindre!

    Så, hej Paow! Jag har läst din blogg ett bra tag, några år, och jag tycker om din personlighet och jag vet att du är bra. Du är smart! Annars hade jag aldrig fortsatt läst din blogg. Men jag slutade faktiskt ett tag då jag undermedvetet började känna att du inte var glad. Det blev alldeles för ytligt i din blogg på något sätt. Och jag börjar märka mer och mer att du faktiskt ärligt talat inte tar så bra beslut. Åh, jag vet att du verkligen inte vill höra på det. ”Vad fan vet jag om dig och ditt liv” egentligen. Jag vet. Men nu säger jag bara utifrån vad jag känt, sätt och läst. Det var ju tydligen inte så smart att tatuera in hennes namn. Det är det som är så svårt, det kan ju kännas helt rätt. Jag skulle tex kunna tatuera in min kompis namn ”Emma” någonstans på min kropp. Men jag måste tänka ett steg längre. Funkar det verkligen så? Är det så enkelt? Nej, det är ju inte det. Jag kan vara VEM SOM HELST om 10 år. Alla förändras sakta men säkert och det gör även du. Du måste försöka tänka på vilka du verkligen kan lita på. Jag vet inte, det kanske är skit svårt. Jag är ju inte du, och jag lever inte ditt liv. Men det är det tipset jag kan ge dig. Jag vet att du festar mycket, och den perioden har väl alla haft, herregud. (ÅH, vad jag saknar det. nu är jag bara en tråkg gammal kärring typ.) Hahah närå. (18 år). Men jag går inte ut lika ofta och jag kan må jätte dåligt och känna mig jätte ensam ibland för att alla går ut, träffar kompisar, raggar, dricker, hittar på knasiga saker. Men jag behövder verkligen ta ett break. Och jag tror faktiskt att du också behöver tänka på din hälsa också. Jag har precis fått en diagnos där jag är bipolär. Vilket betyder att jag kan ha maniska (uppåt gångar) och deprisiva (neråtgångar) perioder i mitt liv. Jag får även ångest och panikångest attacker. Där med kunde jag inte längre vara en ungdom. Jag kan inte hitta på saker hur som helst längre för jag kan må så otroligt dåligt. Jag vet inte vart jag skulle komma med det och det känns som att jag har skrivit alldeles för långt nu. Men jag vet inte ´riktigt hur jag ska formulera mig för att det ska nå in, för jag vill verkligen det. Du vet att man kan få hjälp? Och det är inget illa med det. Som jag brukar säga, alla borde ha en kurator och prata med. För jävlar vad det hjälper! Alla vårdcentralar har en kurator. Eller så kan man även boka tid hos en vårdcentral och bara berätta hur du mår. Du vet att man kan få så sjukt bra hjälp att man inte kan tro det. Jag lovar dig! Men jag känner inte dig, så det jag babblar om kanske inte ens passar dig. Försöker bara komma med förslag. För jag vet hur det är att känna sig ensam. Jag brukar få så kallade ”hjärnspöken” där mankan få för sig saker. Jag brukar ofta känna mig ensammast i världen och drömmer även mardrömmar om att alla mina nära och kära dör. Jag har lärt mig att lyssna på mitt hjärta. Och det är jätte svårt. För det är skillnad på att lyssna på sitt hjärta och sin hjärna. Sina känslor och sitt vett. Tänk på det. När du kommer till situationer. Vad som helst. Hur känner jag nu? Vad säger hjärtat och vad säger hjärnan. Vad bör jag göra? Du är det viktigaste i ditt liv och du måste förstå det. Du måste vara rädd om dig själv. På riktigt!!!! Stooooooora kramar till dig, Paulina. Kolla gärna in min blogg som jag skrev så fint där uppe. Du får svara också om du vill, det vore kul. Tack för att du läst. :*

    Reply
  83. ... december 26, 2011 at 7:01 e m

    kul att vissa kommer med så stöttande kommenrarer när nån mår dåligt! Typ skyll dig själv, sluta gnäll, vad patetisk du är och so on… Det är ju verkligen det man vill höra i svåra tider! 😀
    Jaja, fuck alla negativa haters och fuck alla falska svin till ”vänner”!
    Du tar dig säkert ur detta starkare än nånsin förr, må 2012 bli ett bättre år för oss alla, pussar och kramar :)<3

    Reply
  84. 17 år och mor till Hugo december 26, 2011 at 7:02 e m

    Man hade inte förväntat sig något annat. Läsare har sagt till dig, dina föräldrar har sagt till. Sagt till och sagt till, rättare sagt varnat dig för detta då vi vet att det skulle bli såhär och det kan du inte undvika. Du har försökt gömt dig i spriten och gömt dig i alla tatueringar som du så impulsivt har gjort. Man kan aldrig gömma sig för verkligheten Paulina, absolut inte heller sina problem.

    Ta och vila upp dig nu. Ta det lugnt och andas från dina egna lungor.

    17 år och blivande mor

    Reply
  85. Hannah december 26, 2011 at 7:06 e m

    Hoppas allt löser sig för dig! Du förtjänar bättre.. Känns som att ditt liv bara gått utför sen det tog slut med Hugo, tråkigt! 🙁
    Kram!

    Reply
  86. Amanda december 26, 2011 at 7:06 e m

    hoppas du mår bättre av bloggpausen ..
    du verkar som en sån himla go tjej så jag förstår inte hur du kan få så mycket falska människor i ditt liv. du förtjänar bättre! kryaaa <3 puss

    Reply
  87. Olivia december 26, 2011 at 7:08 e m

    <3

    Reply
  88. Hannah december 26, 2011 at 7:09 e m

    Jag vet inte, men det känns som du har mått fett dåligt enda sedan du och Hugo gjorde slut, vill verkligen att ni börjar hänga mer för ni är så sjukt gulliga och verkar må bra av varandra. hoppas du börjar må bättre snart, puss!

    Reply
  89. Johanna december 26, 2011 at 7:15 e m

    Det finns nog inget jag blir mer irriterad över än när folk skriver saker som ”oväntat” eller något i liknelse med ”I told you so”. Jag hatar folk som ska lägga sig i allt och uttrycka sina åsikter om allt som de inte har en jävla aning om eller inte ens ska behöva bry sig om. Du kanske gör saker som du ångrar nu i efterhand men det ska väl inte alla andra behöva uttrycka sina åsikter om. Eller att det är ditt eget fel att du mår så här. Alla gör vi eventuella snesteg i våra liv och det enda vi runtomkring kan göra är att skicka en styrkekram över internet och hoppas att du reder ut allt. Man får en konstig känsla när andra skriver att de inte mår bra och man vill att de ska må bra igen.

    Hoppas det blir bättre med tiden och att allt löser sig som ska lösa sig och att du skiter i allt dåligt och går vidare från det för det kan verkligen behövas ibland. Hur svårt det än kan vara att släppa taget om någon och hur ont det än gör innan så känns det ofta bättre efter.
    Good Luck!
    / Johanna

    Reply
  90. a december 26, 2011 at 7:18 e m

    jag blir deppig av din blogg , ska sluta läsa den helt

    Reply
  91. MaryCaroline december 26, 2011 at 7:19 e m

    Även om man alltid har ett eget ansvar i vad som händer och sker är det ju också så att saker utifrån påverkar. Men vad som än händer är det ju jävligt att man ska behöva må dåligt. Tyvärr är det så att livet är som en berg- och dalbana, med många loopar! Ibland mår man väldigt bra, ibland mår man sådär och ibland känns allting bara skit. Men när det går utför och när allt känns upp och ner är det viktigt att man tar reda på vad det är man mår dåligt av och vad man själv kan göra åt det, för ingen annan gör det åt en. Sen hur man går tillväga är upp till var och en. Hoppas i alla fall att det blir bättre snart och att du finner dig själv 🙂

    Reply
  92. Johanna december 26, 2011 at 7:19 e m

    Hoppas du mår bättre Pao! Tycker verkligen synd om dig! Fattar att du inte mår så bra! men du gör helt rätt! Du försöker reda ut det själv. Väldigt duktigt av dig! känns kanske lite konstigt att jag säger det som inte känner dig men finns här och ser upp till dig!
    Puss och Kram <3
    Hoppas du mår bättre <3

    Reply
  93. Olivia december 26, 2011 at 7:23 e m

    Jag älskar dig Paow! Du har länge varit min favoritbloggerska, tappa inte hoppet.

    Reply
  94. melina december 26, 2011 at 7:25 e m

    Riktig jävla stor kärlek till dig Paulina. Du är tusen gånger starkare än vad du tror.

    Reply
  95. aggg december 26, 2011 at 7:26 e m

    why did you do this? your lips looks terrible.. you were beautiful, natural woman and now those bootox change everything

    Reply
  96. En chic mammas bekännelser december 26, 2011 at 7:29 e m

    underbara paulina, du är en sån fantastisk människa, ta ett par dagar off, andas, fundera ut vad du vill med livet och ta nya tag. Du kan bara du vill !! livet är verkligen inte enkelt och inte när man fått växa upp alldeles för fort !! Tar du dig igenom detta kommer du att klara allt !!

    många kramar till dig och ta hand om dig !!

    Reply
  97. Natali december 26, 2011 at 7:32 e m

    Mycket tråkigt att läsa Paulina. Hoppas du stusar tillbaka och syna dina ”vänner” noga i framtiden! All lycka <3

    Reply
  98. Clara december 26, 2011 at 7:32 e m

    Åh Paulina… Jag blir så ledsen när jag läser detta. Verkar som att du visst inte har NÅN. Jag har också känt så många gånger, som att verkligheten kommer ikapp en på något sätt. Önska att jag kunde hjälpa dig. Visst jag är bara 15 år, och du tycker nog jag är en skitunge. Men jag är klok, äkta, snäll, pålitlig. Men vad är väl jag för dig? en läsare i mängden… Hade jag varit i Stockholm så hade jag bjudit hem dig på en ordentlig julmiddag! Men jag är inte det… usch jag blir verkligen ledsen!

    Reply
  99. amanda december 26, 2011 at 7:44 e m

    fyfan va synd om dej! hoppas allt blir bättre, älskar din blogg! <3

    Reply
  100. My december 26, 2011 at 7:51 e m

    Tråkigt 🙁

    Reply
  101. Leiny december 26, 2011 at 7:52 e m

    Det är aldrig försent att fixa allt,ge inte upp. Kontakta dina föräldrar, du behöver dem jämt även om det inte alltid känns så.

    Reply
  102. J december 26, 2011 at 7:55 e m

    Detta kan bara göra dig starkare, tråkigt nog så kommer faktiskt folk svika dig i framtiden också. Det är bara att acceptera helt enkelt, och självklart svider det lite mer när man känner att familjen inte finns där heller.

    Jag känner igen din situation, du känner dig så jävla ensam. Det är inte konstigt. Vad jag har förstått nu iaf, förstår att du inte alltid berättar hela sanningen här. Men även den här jobbiga tiden tiden leder till något bra, och försök lära dig att må bra på egen hand, ingen kompis ska göra dig glad och må bra igen, ingen kille för den delen heller. Utan satsa på dig själv och se till att du klarar av att må bra ensam också. Då svider det faktiskt inte lika mycket nästa person sviker dig! Ta hand om dig Paulina. Kram

    Reply
  103. Anonym december 26, 2011 at 7:55 e m

    Say what? Hon umgicks väl med kissie innan tatueringen?? Vilket jädre skämt.

    Reply
  104. Anonym december 26, 2011 at 8:06 e m

    asså fucking attention sluta läs hennes blogg. det ända hon har gjort är försökt få fler läsare genom var naken och så. fyfan vad du sjönk i mina ögon du e ful nu typ beter dig som en slyna för attention? din header e så ful? din blogg är som en porrblogg.
    asså ser du alla de här kommentarerna mitt råd är HA SJÄLVRESPEKT KVINNA!! HEEEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ aldrig att jag är inne på den här bloggen igen.

    Reply
  105. Molly december 26, 2011 at 8:09 e m

    tycker synd om dig paow!
    skulle verkligen vara intressant att boka in en fika med dig och växla lite nyttiga ord, Jag vet att du är en klok och smart tjej (precis som jag) men hela tiden vill tänja gränser vara vild galen och skita i livet såfort allting går fel och alla sk. ”vänner” sviker en, man vet inte vart man tar vägen, eftersom jag är 14 håller jag inte på med droger och sånt (det var din utväg i det hela) mitt var att att bli aggressiv och sluta prata med alla.

    önskar alla hade lite sympati, stötta paow ist för att klanka ner på henne!

    Puss&Kram
    Molly

    Reply
  106. Anonym december 26, 2011 at 8:10 e m

    Stay strong! Du fixar detta!

    Reply
  107. Anonym december 26, 2011 at 8:10 e m

    Asså omg attention sluta läs hennes BLOGG! du har blivit så ful och du äcklar mig, din header allting. Det här är som en porrblogg, naken på varenda jävla bild. Mitt råd är HA SJÄLVRESPEKT. Hejdåååååå aldrig den här bloggen igen.

    Reply
  108. ella december 26, 2011 at 8:11 e m

    Vad tråkigt att det blev så. Att göra en tatuering är en stor sak. Därför bör man alltid vara säker på vad man vill tatuera in. Men misstag gör vi alla. Hoppas det löser sig!

    Reply
  109. Moa december 26, 2011 at 8:16 e m

    Jag är en av många som tyckt att paow gör saker förhastat, tex. när hon visade upp tatueringen på armen (steffi) så var väl min reaktion först, ”Osmart- tänk när hon blir vuxen, får barn osv. och ska berätta om hur den blev till.” (troligtvis är ni inte lika bra kamrater då längre) men samtidigt att det är väldigt vågat, sött & så! Hon har ju trottsallt sin ”bästaväns” namn på armen! Tänk i nuet ist för i framtiden liksom. Och jo hela min syn på alla bloggare har ändrats väldigt snabbt, Jag tycker faktiskt Synd om Paow & alla andra stora bloggare som varje dag måste stå ut med elaka kommentarer osv. för att dem gör saker som är enligt andra ”fel”. Låt paow välja själv hur hon ska leva sitt liv & med vilka! Står helt på Paow sida. Även fast jag varit ”emot” paow förut, så har jag inte kommenterat något (nej inte för att jag är feg), Varför gör inte ni samma sak & Låter paow vara! Det kan ju trottsallt inte va så kul att få väldigt mycket elaka mejl, kommentare osv i bloggen varje dag, för saker man skriver – gör!? Tycker alla borde ta och tänka igenom hur ni själv egentligen är och hur ni skulle vilja behandlas ifall ni var en stor bloggare!

    Reply
  110. emelie december 26, 2011 at 8:18 e m

    Vad har hänt mellan dig och steffi?!

    Reply
  111. jessy december 26, 2011 at 8:20 e m

    du är verkligen inte ensam om dina problem lol. har precis exakt exakt exakt samma problem, fast ingen i min släkt eller någon sa god jul till mig ´, hörde inte ens de orden XD fast jag är van…. jag är mer liksom.. whatever palla bry sig, har ändå inte växt upp med familjekärlek så jag är van. hoppas du mår bättre iaf, du verkar ju iaf ha en generös pappa. tro mig, va glad för det du har, du har massor.

    Reply
  112. mamma mia december 26, 2011 at 8:25 e m

    Hej
    jag är inte förvånad.
    Man blir utbränd av att leva ett Rock ’n Roll liv som du valt att leva. Du har inga fasta tider för någonting. Kroppen vet inte när den får sömn, vätska (annat än alkohol!!) och FÖDA!! KROPPEN behöver hälsosamma rutiner, något som du själv valt bort för det ’är så kul att leva live när man är ung’. Javisst, är det kul, men med måtta annars lägger KROPPEN av vare sig du vill eller inte!!

    Att du är så ensam tror jag har att göra med att du verkar ha valt att bara röja runt istället för att vara lite lugnare och sansad. Många är vi som reagerat på vilket håll du gått åt Paulina!!

    Att sen hålla på att tatuera in kompisars namn på kroppen är enbart dumt o fånigt. Det finns inte många i världen som har kvar sina barndoms/ungdoms vänner när man kommit upp i åldern… jag kan lova dig eftersom jag själv är en 30+’are.

    Mitt råd – som du för övrigt ändå inte kommer bry dig om eftersom du vill gå din egna naiva väg – är att lugna ner dig, du har hela livet framför dig!! Att skaffa ett JOBB som ger dig en rutin och tjänade pengar på nåt annat än det ytliga som att sitta o skriva dagbok på nätet. Det ger dig också arbetskamrater, med mera, som skapar nåt annat än ytliga stureplanskontakter…

    Framför allt önskar jag dig lycka. Du är en vacker tjej, som i framtiden – om du inte bränt ut dig – skulle bli en mycket omtyckt kvinna.

    kram och SKÖT OM DIG!!
    och du.. lyssna på kroppens alla signaler… dom finns där av en orsak!!!

    Reply
  113. tessi december 26, 2011 at 8:25 e m

    ganska onödigt att göra en sån stor tatuering med någons namn… skulle ha gjort henna istället. men men gjort är gjort. hoppas du mår bättre snart 🙂

    Reply
  114. Maria december 26, 2011 at 8:26 e m

    EN paus? Det finns inga pauser i världen som kommer att göra att du mår bättre! Jag tror du behöver är något meningsfullt att göra. Något som gör dig lycklig, men inte är destruktivt. Något som får dig att må bättre som person på riktigt, som får dig växa! Att festa med vänner väcka in och väcka ut för att sedan bara inse att det var en jäkla dimma hela skiten, hjälper inget.

    Du är 18, du är knappt ung längre. Du behöver inte sitta i en kassa dag in och dag ut. Men gör NÅGOT, gör en jorden runt resa, lär dig ett nytt språk, börja jobba frivilligt med att ta ut herrelösa hundar. GÖR NÅGOT! SOm får dig att må bra och inse ditt eget värde.

    Jag tror man måste lära sig att tycka om sig själv, innan andra kan göra det. Vad jag ser ur bloggen ( vilket visserligen är väldigt lite) Men jag tror inte att en människa som verkligen tycker om sig själv, är så destruktiv mot sig själv som du är.

    Snälla börja tycka om dig själv på riktigt, och gör det helhjärtat 🙂

    Reply
  115. anonym december 26, 2011 at 8:28 e m

    Åh, hoppas att allt ordnar sig… du är värd mer än det! <3

    Reply
  116. hmmm december 26, 2011 at 8:35 e m

    kom på en dejt med mig så lovar jag att du blir lycklig.

    Reply
  117. daniella december 26, 2011 at 8:37 e m

    hoppas du mår bättre snart 🙂

    Reply
  118. lisa december 26, 2011 at 8:39 e m

    ”okej, jag har inte skrivit en enda ”hatisk” kommentar på någonsblogg men nu är jag riktigt lack!! om till och med jag som iNTE känner paulina men läser hennes blogg vet att hon mår piss så borde DU som är hennes fucking bästa kompis OCKSÅ veta det!!! förlåt men idiot, hon är din bästa kompis och du behandlar henne så jävla dåligt! eller okej, det var kanske ltie hårt sagt för jag vet faktiskt inte hur du behandlar henne men en sak jag vet är att du INTE finns där för henne nu. När min bästa kompis mår dåligt så åker jag dit med ett paket cigg, choklad, godis, mat och bara finns där för henne och myser och lyssnar på vad hon har och säga. Du känns inte som den typen av kompis.. och nu är jag tyvärr så jävla irreterad på dig så jag håller på att koka upp och en till sak, SNÄLLA byt din header. Jag tycker faktiskt att du är en riktigt söt tjej på alla andra bilder men på den bilden ser du ut som en uppstoppad ekorre och VADFAN är det för töntig grej med alla väskor, det hade räkt med en om det är en sponstring! och snällla jag beeeer dig, ta hand om paulina och visa att du finns där (sjukt att du inte ens nämner hennes namn när hon också var det i går) eller tänk så här , hade du varit paulina hade du då varit stolt över hur du själv har behandlat henne när hon är såhär ledsen?? ” //skrev detta till steffi på hennes blogg och hon har accepterat en annan kommentar som skrevs efter min men INTE min kommentar än, hon kanske börjar få dåligt samnvete..

    Reply
  119. Lina december 26, 2011 at 8:39 e m

    Ta hand om dig! Be strong! <3

    Reply
  120. cici december 26, 2011 at 8:41 e m

    Lägg ner hela skitet istället haha

    Reply
  121. Anonym december 26, 2011 at 8:47 e m

    Det verkar som alla vill bestämma över dig när man läser kommentarerna..
    men jag älskar din blogg! Tror den kan bli hur stor som helst men om du vill pausa ett tag så väntar alla på dig!
    Festa så mycket du vill men gör det för att det är kul och inte för alkoholen 😉
    Tänk på nuet i framtiden kommer du säkert tänka på allt du inte gjorde så spara dig den tanken! GÖR DET DU VILL!

    Reply
  122. Josefina december 26, 2011 at 8:48 e m

    Är fyra år äldre än dig och vet hur jävligt det kan vara med vänner, familj och släkt som inte finns där när man behöver dom. läser din blogg ofta och får nästan lite ”storasyster-känslor” 😛 om jag kände dig skulle jag aldrig låta dig fira julafton ensam ingen borde behöva göra det! hoppas verkligen att du hittar vänner som finns där på riktigt och som du kan lita på, dom är ovärderliga, hoppas också att det löser sig med din familj. Kram på dig!

    Reply
  123. ellinor december 26, 2011 at 8:49 e m

    därför man aldrig ska skriva in ens kille/polarens namn på kroppen, för det kan hända vad som helst..
    Så måste bara skriva, vad var det typ alla dina läsare sa när ni hade gjort det?!
    Att det var väldigt dumt…

    Reply
  124. Ina december 26, 2011 at 8:50 e m

    PAULINA, Har följt din blogg sedan alltid, men aldrig nånsin kommenterat.
    Jag har varit med om alla dina debatter, från päls till sex men aldrig känt att jag
    velat säga något, Men nu känns det dags.

    Du verkar vara en otrolig människa, och man mår dåligt ibland, så är det.
    Om jag skulle haft chansen nu så skulle jag verkligen gjort allt för att få dig att förstå att du är en
    sån människa som världen verkligen skulle behövt mer av. Du är färgstark och verkar vara så ärlig.
    Ta inte bort tatueringen, den handlar inte om Steffi utan den handlar om dig, hur impulsiv och
    godhjärtad du är. Misstag händer, det är inget du kan göra något åt.

    Så än en gång, om jag hade haft chansen skulle jag göra allt få dig att må bra!!

    Reply
  125. emma december 26, 2011 at 8:50 e m

    gör ditt liv positivt, det är alldeles för kort för att ångra halva din ungdom. ta hand om familjen, nästa dag kan någon vara borta…. take care,

    Reply
  126. natalie december 26, 2011 at 8:55 e m

    brukar inte du och hugo prata mycket?
    tänkte, du skrev ju förut i bloggen att du alltid kunde prata med han om det var något osv! =/ hoppas det blir bättre <3

    Reply
  127. Miller december 26, 2011 at 8:58 e m

    Hörru. Du behöver några bra vänner som finns där för dig jämt. Och det är klart, väljer du att festa före dina vänner o familj är du ju dum. men å andra sidan… vad är det för vänner du har som inte ser till och bryr sig om dig?
    Ta hand om dig tjejen. Livet har sina motgångar, men du ska veta att när allt känns som allra värst kan det bara bli bättre!!! <3

    Reply
  128. J december 26, 2011 at 9:02 e m

    oj oj.. jag kikar in här lite titt som tätt.
    Jag vet verkligen hur du känner dig! även om vi lever helt olika liv, jag är snart 23 år gammal och har två barn. och du 18? och festar på en hel del och reser och lever livet.
    Många ggr jag sett dig skriva att du har ångest över saker du gjort och att nu är det slut på ditt o datt så blir jag nästan irriterad (inte på dig)
    hade själv önskat att jag vart en ”helt galen” 18 åring som gjort vad fan som helst, dock utan den ångesten du får.
    Jag är nöjd med mitt liv och mina vägar jag valt men jag känner samma saker som du väldigt ofta att hemmes är kaos osv osv, men vad gör det?
    Jag hur suttit många gånger och kännt att nu vill jag lägga mig bara och sova bort allt jag känner.
    Önskar att man kunde göra något och ser att många försöker ge dig positiv energi genom deras komentarer osv.. tror inte det hjälper men om du vill för du gärna höra av dig om du vill.
    Massor med Kramar!

    Reply
  129. Emma december 26, 2011 at 9:04 e m

    Hoppas du mår bättre snart, du är en stark tjej som klarar det om du vill! <3

    Reply
  130. Robin december 26, 2011 at 9:06 e m

    fan pöv, segt asså. Det kan väl inte bli så mycket värre nu, så då äre ju bara att tänka att de kan bli bättre? :’) och om 1 år kommer du vara lycklig o se tillbaka på hur denna perioden gjorde dig starkare, så se framåt ba! 😉

    Reply
  131. Anonym december 26, 2011 at 9:13 e m

    vi finns här.

    Reply
  132. Cherries december 26, 2011 at 9:30 e m

    Steffi ville väl bara bli känd..

    Reply
  133. Anonym december 26, 2011 at 9:30 e m

    Ta din tid! Hitta på något kul att göra på nyår så du får en bra start på nya året iaf 🙂

    Reply
  134. Sofia december 26, 2011 at 9:34 e m

    Du är grym Paulina! Keep going! Ta hand om dig, du lever livet!

    Reply
  135. POWER december 26, 2011 at 9:36 e m

    UPP MED HAKAN TJEJEN =/ FRSTÅR ATT DET ÄR PEST JUST NU.. MEN DU KOMMER HITA TILLBAKA TILL DIG SJÄLV & FÖRHOPPNINGSVIS BÄTTRE VÄNNER. OM DET ÄR TILL NÅGON TRÖST SÅ SITTER JAG HÄR I NORRKÖPING & HAR PRECIS SAMMA PROBLEM! =/ SKIT VÄNNER & JULEN FIRADE JAG OXÅ SJÄLV 🙂 USCH…

    FÖRSÖK ATT ÄTA BRA MAT & TA ETT PAR DAGAR LEDIGT.. MASSA STYRKE KRAMAR TILL DIG <3

    Reply
  136. H december 26, 2011 at 9:43 e m

    Flytta hit upp till Luleå! Starta om på nytt! Vi tar hand om dig 🙂

    Reply
  137. heaven december 26, 2011 at 9:48 e m

    det ær bra att du tar en paus, och tænk igenom allt som hænt, de kan/tar tid med det kommer att bli bra tillslut! hoppas det blir bra snart, det kommer det!<3 btw ælskar din blog!! 😀 (ær i norge så drf e det cp bokstæver :P)

    Reply
  138. Alexandra december 26, 2011 at 9:49 e m

    Hoppas det blir bättre! Du är så grymt snygg!

    Tycker att alla ska besöka min blogg och kommentera! 😀

    Reply
  139. Bella december 26, 2011 at 9:49 e m

    Steffi är en idiot med det är du med paow, det var ju du själv som valde att bara festa och resa och inte göra något vettigt i ditt liv. Du borde ta dig samman och börja om, flytta kanske och skaffa nya vänner?

    Reply
  140. Alexandra december 26, 2011 at 9:50 e m

    Gå in här ist! Skrev fel hahaha!

    MEN ALLA GÅ IN PÅ MIN BLOGG OCH KOMMENTERA! PUSS PÅ ER ALLA!

    Reply
  141. challenge girl? :D december 26, 2011 at 9:52 e m

    Hoppas du mår bättre om några dagar! ta din tid Paow! 😀 <3

    Reply
  142. Erika december 26, 2011 at 9:53 e m

    folk som säger att hon skall skylla sig själv.. vad tänker ni egentligen med?
    Jag mår också riktigt riktigt dåligt just nu och har inte någon att vända mig till så förstår vad du menar.

    Kommer flytta bort, i alla fall något halvår. Du kanske också skulle må bra av det?

    Hoppas allting löser sig med dig!

    Reply
  143. annieellen - ett maskrosbarn december 26, 2011 at 9:58 e m

    Det känns som att ord just nu inte är det du behöver, utan skickar dig istället mina tankar och en stooor cyber-kram eftersom du är för långt bort för att kunna få en riktig <3

    Reply
  144. Mimmi december 26, 2011 at 9:59 e m

    Paow, fan du är en sjukt stark tjej. Spola Steffi för gott! Hon har svikit dig alldeles för många gånger. Everybody deserves second chances, but not for the same mistake… När ska du fatta att du är värd riktiga vänner? Dem som förtjänar dig. Du är värd att må bra, du är värd att vara lycklig. Jag läser inte din blogg allt för ofta men så där någon gång i veckan. Och jag ser att du mår skit. För jag har vart där själv. Och jag önskar verkligen att jag kunde hjälpa dig och jag lovar dig att jag gör det om du vill. Låter kanske krystat men jag VET hur viktigt det är att ha folk runt omkring som bryr sig, som man kan vända sig till. Och oavsett vad som händer så vet jag att du kommer att ta dig igenom den här mörka perioden, för morgon dagen är ljusare än vad du tror. Inte för att jag tror att du ens läser det här men ah man kan ju alltid göra ett försök att nå dig. Hoppas du mår bättre om några dagar. Det förtjänar du. Du har en grym blogg och du är en grym tjej. You’ll work it out. <3

    Reply
  145. Jenny december 26, 2011 at 10:00 e m

    Åh så sur jag blir när jag ser dom som har kommenterat att det här med tattueringen var ”oväntat” osv.
    Paulina mår uppenbarligen dåligt just nu, och ni klankar ner på henne?! Nej, känslokalla är vad ni är!

    Paulina, jag hoppas allt löser sig för dig. Kram

    Reply
  146. Anonym december 26, 2011 at 10:01 e m

    Paow, fall seven times, stand up eight!

    Reply
  147. Anonym december 26, 2011 at 10:04 e m

    Hoppas att du snart kommer in på bättre spår snart. Men ärlig åsikt som endast är en liten knuff av hjälp, ägna mer tid åt dom du verkligen bryr dej om, kanske träffa någon ungdomsvän och ta upp kontakten på nytt med den, ta kontakt med din familj igen. Drick inte lika mycket som du gör nu. Var nykter, ta vara på de saker som faktiskt är viktiga, skit i resten för ett tag, ta hand om det när du mår bra igen. Be strong!

    Reply
  148. Annie december 26, 2011 at 10:07 e m

    Halva Sverige skrattar åt dig, du lekte badgirl och ångrar hela ditt senast år, ironiskt… Du har gått och blivit ett riktigt trash! Kolla på dig människa, vakna upp, se hur du ser ut.

    Reply
  149. Maria december 26, 2011 at 10:09 e m

    HHAHAHA! Ung och dum eller? Tatueringar kan va farligt ibland. Men vem fan tatuerar in andras namn? Om dom inte är typ ens barn.

    Reply
  150. P december 26, 2011 at 10:11 e m

    Håll dej samman. Det suger att du ska behöva få uppleva sådana saker, men försök göra det som får dej att må bra istället! Ta kontakt med din familj igen, våga ta första steget. Kanske ta kontakt med en gammal vän? Vem vet, kanske leder till ny vänskap och drick inte, det kan gå till överdrift. Syfta på det bra istället. Be strong girl!

    Reply
  151. Anonym december 26, 2011 at 10:12 e m

    är du så blåst?

    Reply
  152. A december 26, 2011 at 10:13 e m

    Haha, du e så patetiiiiisk!!! Snorunge gå å lägg dej å skaffa dej en hjärna!

    Reply
  153. jennifer december 26, 2011 at 10:24 e m

    <3

    Reply
  154. Anonym december 26, 2011 at 10:30 e m

    Jag tror att en tanke är precis det du behöver.Jag förstår inte..
    1. Steffi har umgåtts med kissie så länge jag kan minnas? Det är inte något nytt under solen? Varför tatuerade du in ”steffi” om du ångrar dig, att hon umgås med kissie?
    2.Steffi är en bra vän som du har känt hur länge? HELA DITT JÄVLA LIV!?
    3.Sen är dina ”vänner” som du super med bra vänner? Du sa ju det förut? Att dem inte dömmer dig, hjälper dig och stöttar dig? Var har dem tagit vägen?
    4. Det är inte ett dugg synd om dig, DU har själv valt din livsstil.
    5. Nu är det dags att gå med svansen mellan benen, skämmas…?
    6. Sen är det en del av att vara ung att lära sig vilka som är riktiga vänner. Jag tror verkligen att steffi är en underbar vän, ni behöver bara finna varandra igen. Paris är väl en bra vän också?? Du har vänner och familj framför näsan som du inte tar vara på.

    Reply
  155. Lina Holgersson december 26, 2011 at 10:33 e m

    Vad arg jag blir på dem som säger ”vad var det jag sa”, ”oväntat” och #Du får skylla dej själv” kommentarerna. Så himla onödigt. Om det så vore så vet du nog det själv förmodligen tror jag och jaa.. bara så konstigt att folk vill att man ska må sämre än man gör när man mår dåligt.

    Men jag förstår dej <3 Har själv känt så.
    Har skaffat nya (och färre) vänner jag som trivs bättre med och sorterat bort dem jag inte mår bra av.

    MASSA MÅ BRA OCH UPPMUNTRUNGS-PUSSAR & KRAMAR

    Reply
  156. Moa december 26, 2011 at 10:41 e m

    Haha jag hade gissat på lite mer än några veckor att du skulle ta bort tatueringen 🙂

    Reply
  157. Moa december 26, 2011 at 10:42 e m

    Förresten paow dina anchors…

    Reply
  158. Jörgen december 26, 2011 at 10:43 e m

    Paulina du behöver hjälp ta kontakt med en kurator som du kan snacka med som ett bollplank annars tror jag du krachar kraftigt. Och dina så kallade vänner….Finns väl inga riktiga vänner i bloggvärlden!!!!!!!!
    Lycka till att ta tag i ditt liv!
    Gott Nytt År på dej Paulina!

    Reply
  159. kristina december 26, 2011 at 10:48 e m

    hej, jag brukar försöka hitta ett inre lugn när jag mår dåligt. jag önskar eg. att jag hade tusen bra tips att ge dig eftersom jag inte vill att du ska må dåligt. men det bästa är att inte gräva djupare i jobbiga saker leta istället saker som gör dig glad och inte stjäl din energi. förra året hade jag inte en enda vän som hörde av sig på annandagen då alla går ut. så jag hörde av mig till mina kompisar istället eftersom dom inte hört av sig (helt normalt) men när jag ringde var jag inte bjuden(jag var tvungen o fråga om jag fick komma men hon var tvungen o fråga min kompis….ehm vem vill komma när man måste bjuda in sig själv?), av mina barndomskompisar….när min pojkvän fr¨ågade om jag skulle åka till mina kompisar ljög jag o sa att jag inte mådde bra så ville vara hemma. jag skämdes att ingen ville umgås med mig. julen gör en verkligen påmind om hur ensam man är.

    Reply
  160. Linda december 26, 2011 at 10:52 e m

    Hej paow!
    Vill börja med att säga:

    BRY DIG INTE OM ALLA ELAKA KOMMENTARER FÖR DOM ÄR JÄVLA FITTIDIOTER SOM ALDRIG MÅTT RIKTIGT JÄVLA PISSDÅLIGT I SITT LIV!

    Hoppas att du läser detta för du ska veta att du INTE är ensam! Har själv varit där du är nu, orsakerna bakom kanske inte var helt dom samma men känslan är jag mer än bekant med! Man känner sig verkligen helt misslyckad och ensam i hela världen! Jag har litat alldeles för mycket på fel människor och blivit sviken om och om igen. Jag har verkligen legat på botten, grävt en ny botten till och med, och jag vet hur viktigt det är att kunna prata med någon (om vad som helst) för att känna att någon finns där för en. Vet att du inte känner mig men vill du skriva till mig får du gärna göra det. Jag vet hur det känns att må fucking jävla skitdåligt och det önskar jag inte åt NÅGON, så därför hjälper jag gärna den som känner så vem det än är!

    (Jag är lika gammal som du så jag är ingen weird 55åring gubbe eller nått)

    Reply
  161. Sandra december 26, 2011 at 10:53 e m

    Hej Paulina

    Jag är förmodligen din äldsta läsare (34 år) vet inte riktigt vart jag vill komma med min kommentar, men när jag va i din ålder så levde jag precis som du. Hade det funnits bloggar på den tiden så hade jag nog fan vart miljonär nu….Men det fanns det inte & jag är INTE miljonär…..Men jag skulle inte velat levt mitt liv annorlunda, så jag säger till dig att gör det du vill göra & lev ut dina drömmar….men gör inget du ångrar. Jag beundrar dig & vart du är just nu, men som sagt…gör inget du ångrar. Då kommer jag & räddar dig, adopterar dig =) Stå på dig Paow……

    Reply
  162. Hanna december 26, 2011 at 10:54 e m

    Din blogg har aldrig riktigt varit en favorit, har kikat in ibland och den har lixom varit okej. Men nu, alltså du har gett mig sån inspiration att verkligen våga vara lite bad girl, ut å resa och bara ha jäkligt skoj!
    Sen är det tråkigt att du inte mår nå vidare just nu, hoppas allting löser sig och sluta aldrig vara sån härlig och spontan människa som du verkar vara 🙂

    Reply
  163. Felicia december 26, 2011 at 11:01 e m

    Paulina, ta inte åt dig av alla hemska kommentarer här ovan. Läs bara dem där vi stöttar dig! Det är okej att må dåligt ibland, att inte veta vem man är och vad man vill. Men när allt känns skit och det känns som att man är på botten, tror jag bara att det kan bli bättre. Du kommer klara dig igenom det här och när du gjort det kommer dem som svikit dig ångra sig… känner inte dig men tycker att du verkar vara en för härlig människa ändå Be strong!

    Reply
  164. Felicia december 26, 2011 at 11:07 e m

    hoppas de blir bättre <3

    Reply
  165. linda december 26, 2011 at 11:16 e m

    Du är för smart och för bra tjej för och leva i den yttliga världen du lever i. Men stå på dig, var stark! För innerst inne vet du att det är du som är bra och inte dom andra. Du borde umgås med mindre ”fest” människor.

    Umgås med mer människor som verkligen ser dig för den du är. Det kanske är tråkigt till en början men det är dom personerna som kommer bli dina livs kamrater. Slösa inte bort en chans och hitta nya vänner! Dom gamla är inte värda dig. Ta ett djupt andetag och ta det lite lugnt! Du är bäst och så mycket mer en bara en party chey kom ihåg det! Du gömmer henne någonstans, ta fram den riktiga Paulina! Hon som har bra åsikter, är en härlig person, och verkligen bryr sig om människor! Hitta dom som bryr sig om dig också! You can do this!

    Jag tror på dig! Kärlek till dig ♥

    Reply
  166. hillevi december 26, 2011 at 11:16 e m

    hoppas du mår bättre snart, fortsätt kämpa bara! puss

    Reply
  167. Memmie december 26, 2011 at 11:20 e m

    Fattar inte hur folk kan sitta bakom sina skärmar och säga massa elaka saker, och ”vad var det jag sa?”.. Herregud, alla gör väl saker som dom ångrar efteråt någon gång i sitt liv. Pausa ett tag, och känn efter ordentligt vad du vill göra, och hur du vill att ditt liv ska se ut. När man är nere på botten, så kan det bara bli bättre.

    Var rädd om dig, och ta hand om dig riktigt ordentligt nu när du är nere. Hoppas att det vänder för dig snart! 🙂

    Reply
  168. nas december 26, 2011 at 11:22 e m

    usch.. ta hand om dig paoo.. du umgås me fel människor. tänk på de

    Reply
  169. Anonym december 26, 2011 at 11:24 e m

    <3

    Reply
  170. Mm december 26, 2011 at 11:28 e m

    Vad hade du förväntat dig? En vän som du känt i drygt 1 år? Paulina människor förändras, om inte nu då blir det om 2 år om inte om 2 år då är det om 4 år.

    Det är din plikt att ringa upp din morsa och säga ”God Jul mamma”. Vad som än händer så är hon din mamma oavsätt vad. Du är ingen utan din familj. Jag kan lova dig en sak att din morsa tänker på dig hela tiden. Jag gillar dig verkligen och jag fick riktigt ont i hjärtat när du skrev dom där två senaste inläggen.

    När det kommer till vänner, klart du kan ha vänner men lita inte på alla en vän kan klappa dig i ryggen för att se vart kniven ska in.

    /M

    Reply
  171. j december 26, 2011 at 11:33 e m

    Försök hitta folk som är i samma stadie och har en liknande livsstil/värderingar som du vill ha? 🙂

    Reply
  172. Martina december 26, 2011 at 11:34 e m

    Jag vet exakt hur det känns att inte ha några vänner. Du måste lära dig att välja vänskap istället för ”roligheter”. Det som är det roligaste är inte alltid det bästa, det har jag lärt mig. Du måste försöka se igenom människorna som utnyttjar dig, och hitta någon som verkligen vill vara där, just för dig. Du är stark, du klara detta!

    Reply
  173. Anonym december 26, 2011 at 11:35 e m

    Vet inte om du kommer se detta men iallafall..

    Jag har nyligen flyttat utomlands och har svårt att ”komma in”
    Jag har börjat från noll och det är verkligen inte lätt…

    Du måste tänka noga vem som är din riktiga vän, tänk långt in,
    då kan du nog få reda på det lite åtminstonde.
    Försök att hålla dig borta från de som inte är så bra vänner..
    Även fast det är roligt att umgås med dem, det är inte kul att
    få reda på vad dom säger/gör efter….

    Reply
  174. lisa december 26, 2011 at 11:48 e m

    det är så jävla synd att du inte känner alla som läser din blogg och som bryr sig om dig, och att dina äkta vänner som verkligen ska finnas där i vårt och tort inte finns där, ingen förtjänar att sitta ensam på julafton eller någon annan jävla dag och känna att inte ens egen familj finns där för än, oavsett hur jävla dumt kan kan betee sig så familjen vara där och stötta en som mest, vänner likaså. hoppas du sätter dig och läser alla fina komentarer du har fått och att du verkligen inser att du är grym precis som du är. önskar verkligen att man kunde säga det face to face till dig, att du är en super tjej. hoppas allt löser sig, vet att det inte kan vara lätt. kram

    Reply
  175. Anonym december 26, 2011 at 11:48 e m

    att alla dessa idiotiska småtjejer klagar på att du festar och tror att du mår dåligt pga det är helt sjukt, det är ju det ända bra du har kvar, att få umgås med ”vänner” & festa.

    känner igen mig i dig så mycket, går inte att lita på någon av sina ”vänner”, familjerelationen går åt helvete och det enda ”roliga” kvar i livet är att festa…..

    låt det bara inte gå för långt, MAX en gång i veckan, förutom på semestern!

    Reply
  176. bea december 26, 2011 at 11:51 e m

    inte gjort sig förtjänt? asså du har ju typ levt på henne? bott hos henne osv… vill inte typ va otrevlig eller så, men vafan har hänt?

    Reply
  177. daniella december 26, 2011 at 11:51 e m

    Lovar, det blir bättre du måste bara ge det sin tid och ta tag i ditt liv. Du är stark och smart, du tar dig igenom det!

    Reply
  178. sandra december 26, 2011 at 11:55 e m

    hade velat åka upp till dig, flyttat in i din lägenhet o tagit hand om dig tills du mår bra igen! Det är inte alls roligt att läsa om hur dåligt en anna person mår, som mänsklig känner man själv av smärtan.
    Du är den där snygga stureplanstjejen en småstadstjej som jag drömmer om att få byta liv med. Inser väl att allt inte handlar om party och perfektion.. Jag hoppas du reder ut allt o är tillbaka snart, det är otroligt att få en inblick i ditt liv för oss som inte lever så men jag tror egentligen inte att det är så bra att hänga ut sitt liv i en dagbok på nätet..
    Tillslut suger folk ut en från insidan o bryter ner en.. Ta vara på dig paow!

    Reply
  179. Sofia december 26, 2011 at 11:58 e m

    Är det bara jag eller ser Paulinas anchors väldigt inflamerade ut?

    Reply
  180. emma december 27, 2011 at 12:05 f m

    Hoppas allt reder upp sig! Du klarar det 🙂

    Reply
  181. E december 27, 2011 at 12:13 f m

    Hej Paow. Sitta ensam på julen är det sista man vill typ. Och att ens egna föräldrar inte ens säger god jul… Men lyssna bara, även om man har dålig kontak med sin familj betyder det inte att man kan strunta i dom. Dom e ju trots allt ens föräldrar som har söttat en hela sitt liv! Så jag tycker att du ska ta upp kontakten visa att du finns, man behöver inte sitta hemma och tycka synd om sig själv man ska bara göra något åt saken! Så ta upp kontaken med din föäldrar ta bort tatueringen på armen och starta om jag lovar det kan rädda en för livet.

    Reply
  182. tiffanyhanna december 27, 2011 at 12:28 f m

    Oj blir så ledsen när jag läser det här! Ta så mycket tid som du känner att du behöver och bara skit i bloggen!!! Alla behöver tid att pusta ut och fundera lite ibland!

    Hoppas att allt löser sig och att du mår bättre snart älskling <3

    Reply
  183. NiQn december 27, 2011 at 12:28 f m

    nooooooooooooo, vad har du gjort med dina läppar >_< :'(

    Reply
  184. Bettan december 27, 2011 at 12:30 f m

    Det kommer att lösa sig. ♥

    Ni som inte har något snällt att säga kan väl låta bli att kommentera? Hon skriver att hon mår dåligt! Det sista hon behöver höra är ”skyll dig själv” eller ”vad var det jag sa”. VILKEN TUR FÖR ER ATT NI VET BÄST HUR NI OCH ANDRA SKA LEVA SINA LIV! Jag förstår inte vad ni vill.. vad ger det att sitta och skriva elaka kommentarer? Mår ni verkligen bättre av det?

    Det kommer att lösa sig tjejen. Du är en stark person, men man måste inte alltid vara stark, man får må dåligt.
    Ibland kan det vara bra att gå och prata med någon professionell. En psykolog, kurator eller liknande. De kan hjälpa en att reda ut sina tankar och känslor om livet som ofta kan kännas så röriga och jobbiga. De kan också hjälpa till att bota ångest. Ångest är ju jättejobbigt att leva med. Jag har haft det så jag vet.

    Hoppas att du mår bättre snart! ♥
    Kramar

    Reply
  185. Anonym december 27, 2011 at 12:32 f m

    dina läppar makes you look like shit. monkey much?

    Reply
  186. J december 27, 2011 at 12:34 f m

    Snälla ta INTE åt dig av alla skit kommentarer, förstår mig inte på människor ibland.
    Alla har varit 18 och festat ihjäl sig? Jösses… Ta hand om dig, läs alla fina kommentarer låt inte de elaka få dig att må sämre!

    Massa styrka till dig!!

    Reply
  187. Evve december 27, 2011 at 12:38 f m

    Du borde nog kolla upp om du är bipolär, du visar väldigt många symtom på det.

    Reply
  188. S december 27, 2011 at 12:40 f m

    Hej superfina du! Nu är det dags för mig att kommentera här efter att ha läst din blogg i ett x antal år. Tycker att det är så synd att du känner som du gör just nu, tror vi sitter lite i samma båt. Har inatt faktiskt insett att jag inte heller har några äkta vänner. låt det inte trycka ner dig, se att din ilska,ledsamhet, ja det som de får dig och känna helt enkelt bara ska motivera dig till stänga ut dessa människor ur ditt liv, radera radera radera. Fastän jag inte känner dig irl så kan jag bara genom din blogg tyda att du är en otroligt fin person samt stark. Du förtjänar bra vänner, riktiga vänner. Nu känns det säkert som om det inte finns någon där ute och så känner jag med atm men de finns de nog, de som ser dig för den du verkligen är, låter dig vara den du är och älskar dig trots allt. Sedan att allaklagar på ditt festande och din livsstil, screw them Paulina! Jag beundrar dig, du gjorde slut med Hugo, drog iväg och levde ditt eget liv, gjorde de som föll dig i smaken. Du dyker med huvudet före och ger fan i konsekvenserna, och det är så det ska va, du lever livet, jag får sådan lust att ibland göra samma sak och bara dra och börja leva, upptäcka världen, lära känna spännande människor. Fortsätt lev fina du, en vacker dag kommer du komma så otroligt långt(du är redan påväg), du är äkta Paulina. Kram på dig och ta hand om dig. Du får gärna maila mig om du vill prata eller sådär. Förresten är vi lika gamla ifall att jag lät som någon gammal tråkig vuxen, haha. Ta hand om dig vännen!

    Reply
  189. Maria december 27, 2011 at 12:42 f m

    Hoppas du mår bättre efter pausen! Kram från en trogen läsare sen 2 år tillbaka.

    Reply
  190. Emma december 27, 2011 at 12:58 f m

    Finns inga problem som inte går att lösa. Allt blir bra till slut. Och är det inte bra så är det heller inte slutet. hang in there 😉

    Reply
  191. Elina december 27, 2011 at 12:58 f m

    Vad jag blir illa berörd av att läsa det här. Tycker att du bara ska ta hand om dig själv och göra roliga saker då du slipper tänka så mycket. Pausa från ditt hetsiga liv och andas. Ut och rör dig bland människor du trivs med och ta för dig saker som du gillar och njuter av. Hoppas du får ett bra slut på 2011 och att det löser sig med vänner och familj.

    Reply
  192. linnèa december 27, 2011 at 1:15 f m

    Hej! hoppas allting löser sig. Ifall du vill prata kan du mejla mig o prata lite! <3kanske låter as konstigt eftersom att du inte känner mig, men bara så du vet ifall du vill prata med nån så finns jag för dig ändå. <3 kram

    Reply
  193. Elin december 27, 2011 at 1:21 f m

    ”skyll dig själv”. Alla sätter sig i knipor ibland, så ni behöver ju inte spy skällsord på Paulina. Ta en paus så länge du behöver och hitta dig själv. Kram på dig! you rock

    Reply
  194. Felicia december 27, 2011 at 1:22 f m

    Lyssna inte på alla smutsiga bitches, you rock girl! Hoppas du mår bättre snart

    Reply
  195. johanna december 27, 2011 at 1:26 f m

    tyck inte så jävla synd om dig själv för nått du själv har orsakat. Ta tag i ditt liv istället innan det är försent.

    Reply
  196. Louise december 27, 2011 at 1:31 f m

    Oj vad ont jag fick när jag läste detta inlägg och å nej vad folk kan vara elaka. Skulle verkligen vilja rensa ut allt negativt i ditt kommentarsfält och styrka dig med det positiva.

    Reply
  197. jennifer december 27, 2011 at 1:40 f m

    åhhhh paow, vad jag önskar att jag kunde typ lära känna dig. jovisst jag är typ 5-6 år yngre än dig, men du verkar så äkta genom allting. du erkänner allt du gör och står hellre ensam än har massa falska vänner. tycker du är underbar! fortsätt vara stark. lita inte på någon.
    kom tillbaka när du vill, jag kommer fortsätta kolla varje dag. älskar dig, kram ♥

    Reply
  198. nnnnnnn december 27, 2011 at 1:57 f m

    Du är en av dem som verkligen inspirerat mig i mitt liv, blir så nedstämd när jag ser dig skriva såhär!Om man ändå hade kunnat hjälpa dig!! Kom igen Paulina! Fan jag önskar att jag hade känt dig på riktigt! Vi skulle fuckat ur och skitit i alla pissemänniskor! Kommer sakna dina blogginlägg när du tar en paus, men jag tror att du gör rätt i det! Yeye, låter som en f12a ju mer jag skriver så bäst jag slutar hahaa, hoppas att du läser detta och tar till dig! För du är en så sjukt härlig människa!

    Reply
  199. becca december 27, 2011 at 2:05 f m

    åh paow. lilla du. hoppas du får det bra.
    angående dina läppar, jag tycker det är dumt när folk kommenterar elaka saker. inte för att du borde bry dig men enligt mig var det lite finare innan men du är fortfarande jävligt snygg och säger folk något annat ljuger dem! ta vara på dig själv paulina

    Reply
  200. karre december 27, 2011 at 2:07 f m

    Känner exakt detsamma. Känns som att alla bara lämnar en när man behöver en. Dock vet du verkligen vilka du kan lita på. Håll huvudet högt och kämpa på! Följ din dröm:)

    Reply
  201. Mija december 27, 2011 at 2:33 f m

    Allvarligt! Till er som skriver elaka onödiga inlägg, skriv inte om ni inte gillar Paulinas blogg & hon behöver inga idiotiska kommentarer. Alla har vi våra svackor mm. Hon är bara 18 år & lite kändis genom bloggen så det finns alltid dem som utger sig för att vara enss vän mm. Drick ofta är inte något som man kanske ska göra så ofta, men sånt brukar man ledsna på m tiden. Om ni inte har något vettigt att skriva så låt bli. Kommenterar sällan bloggar men när vissa beter sig som idioter blir jag förbannad, Stå på dig PAULINA.

    Reply
  202. Hanna december 27, 2011 at 2:33 f m

    Det är nog svårt för folk att finnas där för dig om du inte ens vill vara runt dig själv. Sen är det okej att må dåligt, det gör vi alla ibland.

    Reply
  203. Tovis :D december 27, 2011 at 2:36 f m

    Jag vill verkligen hjälpa dej! Vill inte att du ska må såhär dåligt :(. Men jag tror verkligen att du skulle må bäst av att ta upp kontakten med din familj igen! Bli vänner med dom igen och sen bara ta det lungt med dom. Eller varför inte börja plugga? Då kanske du får andra saker att koncentrera dej på, dessutom lägger du en hyffsad grund för din framtid :). Var inte ute och festa hela tiden, vänta med det tills du mår bättre igen!

    PS. Jag är säker på att din familj fortfarande älskar dej, trots att det kanske är lite konstigt just nu, det gäller bara att ta upp kontakten och prata ut!

    Reply
  204. hanna december 27, 2011 at 3:03 f m

    fina du, som alla säger de blir bra! i don’t know
    but stay strog, du verkar vara en underbar människa och fäörtjänar de bättre, kram på dej

    Reply
  205. Lotten december 27, 2011 at 3:22 f m

    Usch, hemska kommentarer vissa av dem härinne. Småglin som sitter och är kaxiga bakom skärmen.

    P; Snälla säg inte att tatueringen var äkta? jag trodde det var en hennatat. som försvann efter några veckor? I övrigt fall blir det ju laser och det kommer kosta och ta tid.

    Tycker hursomhaver det är skönt att du gick ut med att du var ensam över jul för det är många som har det så. Tycker fortfarande du gjorde rätt i att bryta med Hugo också och (vi får se hur länge hans nya tjej står ut med hans elaka kommentarer) jag råder dig att först nu vila ut ordentligt, ta hand om din hälsa; drick hälsodrinkar, träna lite (kanske simma?) och ta det lugnt. När du sen känner att du vill komma tillbaka igen så satsa på körkortet först och främst och när det väl r klart så något jobbrelaterat, det fyller dagarna och festa kan du göra om helgerna. Du får gärna skriva till mig (jag är äldre och kan ge dig goda råd) om du vill prata med någon som står utanför allt detta.

    Reply
  206. louise december 27, 2011 at 4:09 f m

    men paulina. hoppas allt blir bättre. all kärlek till dig. <3

    Reply
  207. Din sopa!! december 27, 2011 at 6:38 f m

    Sopa!!!!

    Reply
  208. Felicia december 27, 2011 at 8:25 f m

    Paulina, du vet att tråkiga saker händer ibland. Det gör det för oss allla. Och nu i ditt har du väldigt mycket hängande på dina axlar. Saker som du inte mår så bra utav. Men tänk frammåt, tänk på det nya året. Kanske är det ett sätt för dig att se en ny början? Gör det året till ditt år, gör hur du vill, undvik sakerna som gör dig ledsen eller som du mår dåligt utav. Men sedan tror jag också att du behöver det få det ordentligt ställt hemma (vet att alla tjatar om din framtid, om ditt festande osv osv..), att du kanske tar tag i saker mer. Hälsar på familjen oftare, stärker era band. För hur mycket man än säger om att man är myndig, har flyttat hemmifrån och att man inte behöver sin familj, så gör man faktiskt det! Inte ska du behöva sitta ensam på jul? Men samtidigt så tycker jag inte du ska ta sådanna här saker som ett nyårslöfte som många gör.. För om man nu skulle misslyckas/inte göra så som man har sagt känner man sig inte så bra. Så bättre att inte lova något som man ändå kanske inte håller. Och det säger jag att du inte kommer göra. Men man får sådan stor press. Och det ska du inte göra. Du ska ta det en dag i sänder. Göra allt i din takt. Kanske dra ner på festandet (jag vet att det är jobbigt att alltid höra det). Visst är det kul i och med att du är 18. Men bara för att du ganska så precis har fyllt 18 så betyder det inte att du behöver festa ihjäl dig. Allt behöver inte gå så fort. Du har fortfarande många år kvar. Kanske att du måste försöka begränsa dig. Även fast du inte vill inse det så mår man dåligt när man inte har en riktig livsstil. MEN, jag säger inte att du ska sluta festa! Bara att du ska dra ner på det. Och jag vet att du har goda vänner i det gänget, och klart att du ska vara med dom som du mår bra utav. Fy vad denna kommentaren blev lång, så lång att du varken orkar eller läser denna kommentareb. Men jag hoppas du gör det. Och jag vet att många har skrivit i princip samma saker som mig yadayada.. Men, få inspiration, till hur du ska gå till väga vill säga. Ingen vill se vår Paow må dåligt? Jag tror inte ens att alla haters där ute faktiskt gillar det? Inte innerst inne. Inte vill man att någon ska må dåligt. Inte jag iallafall. Så jag hoppas du tar till dig något utav detta och att du känner dig bättre snart. Känn dig inte pressad utav att blogga om det gör dig att må dåligt. Men släng gärna in ett inlägg när du känner för det, för din blogg är så grym, din blogg är bloggen jag går inte på varje dag hela tiden typ. Ah shit, jag avslutar det såhär, blev så långt.. Men hoppas du har tålamod till att läsa den, för jag vill verkligen hjälpa dig.

    Kram

    Reply
  209. Magda december 27, 2011 at 9:12 f m

    I love you girl! Keep up the good work!

    Kramar till dig <3

    Reply
  210. ÄÄÄÄÄÄÄCKLIG december 27, 2011 at 9:33 f m

    Alltså, kolla på bilderna du har lagt upp? Du ser likadan på alla bilder, och läpparna ser förjävliga ut tyvärr…. Kolla en extra gång!!!!

    Reply
  211. Ananymous december 27, 2011 at 10:30 f m

    Hej, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har velat skriva länge till dig för att jag känner igen mig så mycket i dig. Vet ju inte ens om du kommer att läsa det här men vill bara säga att om du vill prata eller ses och gråta eller whatever så är det bara att höra av dig, klart jag låter som en kändiskåt stackare nu men påriktigt. Du verkar inte ha någon i din närhet att lita på eller nåt stadigt att luta dig emot när allt annat faller. Jag vet inte riktigt vad jag ville få fram men tveka inte att höra av dig vad det än är, och snälla godkänn inte den här kommentaren så den syns ! Fast det kanske den gör ändå ? Jaja, stor kram i alla fall.

    Reply
  212. Anna december 27, 2011 at 10:31 f m

    Paulina. Finns för dig. Tänker inte höra en lång utläggning här i form av en kommentar, men finns som stöd.

    Reply
  213. malin december 27, 2011 at 10:45 f m

    Steffi verkar inte va annat än en jävla fitta. Hoppas det blir bättre Paow. <3

    Reply
  214. Minna december 27, 2011 at 10:45 f m

    hahaha men lal. ååh för en vecka sen vare paow å steffi forevaah, hahah va fan hur gamla är ni egentligen

    Reply
  215. Alex december 27, 2011 at 10:47 f m

    HAHAHAHAHAHHAHAHAH dina tattoo’s är så otroligt fail. :/

    Reply
  216. jessica december 27, 2011 at 11:09 f m

    va va de vi sa om tatueringen? o vi visste de var nåt fel

    Reply
  217. Malin december 27, 2011 at 11:11 f m

    Life sucks bitch get used to it

    Reply
  218. Linnea december 27, 2011 at 11:14 f m

    Jag tycker synd om alla er som komenterar negativa komentarer.. Jag tycker ni ska skaffa egna liv. Istället för att sitta och komenterar paulinas blogg! Jag tror fan inte att hon mår bättre av att ni säger så taskiga saker! Vissa grejer kanske jag håller med om men ändå. Isånna fall kan man ju hålla dom för sig sj. Och inte säga dom rätt ut så att andra börjar må dåligt över det!? Finns det ingen som håller med mig? Kramar till PAOW!

    Reply
  219. denise december 27, 2011 at 11:31 f m

    vad har hänt med dina piercingar?

    Reply
  220. Charlotte december 27, 2011 at 11:40 f m

    Lämnar aldrig kommentarer annars och klickar bara mig in på denna blogg ungefär 1 gång i månaden, nu för att gossips.se länkade om detta inlägg. Vill först säga att jag inte är ute för att peka finger, mina känslor för denna ”paow” är neutrala. Men ja, here it goes:

    Du är 18 år, men beter dig helt ärligt som en 14-åring. VEM tatuerar in sin ”bästis” namn på armen så stort som du gjort? Du måste sakna en slags förmåga att tänka långsiktigt (Jag är 21, så har inte glömt bort hur det var att vara 18. Är ingen tråkmåns heller om man säger så). Dina vänner (Steffi, Amir och allt vad de heter) verkar vara ett otroligt omoget gäng och det känns bara som att du blir påverkad av deras fjortisfasoner. Ni lever ju i någon fantasivärld, där allt kretsar runt bloggen?! Hur tänker ni, framförallt du? Du gick inte ens ut gymnasiet?! Du kan inte på allvar förlita din framtid på din blogg?

    Du är fortfarande ung, det går att fixa. Men för din egen skull, utnyttja bloggen nu på ett smart sätt, dvs fixa något företag med en idé du har, eller sök något jobb. Du måste få dig själv lite arbetslivserfarenhet! (och nej, bloggen är inget jobb..). Tycker det är så sjukt hur många 18-åringar det finns som aldrig jobbat en dag i sitt liv! De vet ju ingenting om ansvar! Du är en av dessa, tyvärr! Men ryck upp dig nu, och lös dina problem!!

    Se problemet, lös problemet! Och snälla sluta trixa med ditt utseende! Verkligen inte nödvändigt!

    Lycka till med allt!

    Reply
  221. - fridah fors december 27, 2011 at 12:13 e m

    Hoppas allt löser sig paow, du är en stark tjej! <3

    Reply
  222. Emma december 27, 2011 at 12:26 e m

    men herregud.. du kanske ska börja tänka innan du gör saker?
    istället för att torka dig innan du skiter

    Reply
  223. A december 27, 2011 at 12:31 e m

    För det första, lägg ner ditt supande börja träna istället, äta sunt eller nåt annat, du kommer må så mycket bättre. Om dina kompisar inte får dig att må bra ska du strunta i dem, försök satsa på din familj istället, ta din mamma,syrra med på ansiktsbehandling eller något fint som får dig å koppla av, shopping, äventyr eller annat skoj. 🙂

    Jag känner lite igen mig i dig. Jag har haft fel kompisar, var i ett jobbigt förhållande allt slutade med stress, ångest, oro och psoriasis som blossade upp.
    Nu umgås jag nästan mest med familjen för det känns tryggast och ärligt mår jag bäst utav det än att jag sticker på krogen och festar med kompisarna. Någon gång är ok men inte flera gånger i veckan. Du måste hitta en sorts balans i din kropp, tänk på det så kommer det kännas mycket bättre. Fast det kommer ta sin egen tid.
    -Stor kram till dig Paulina

    Reply
  224. evylina december 27, 2011 at 12:41 e m

    Hello! 🙂 kolla in på min blogg !! här skriver jag om mode skönhet och saker i allmänhet och jag tar hemskt gärna emot kritik så jag kan bli en så bra blogg som möjligt!!! om du själv har en blogg så länka gärna så kikar jag in på den oxå! jag vill göra en så bra och underhållande blogg som möjligt så säg vad tycker, kommentera om du vill eller kolla bara in den och se om den är tillräckligt bra… 😉
    kram kram <3

    Reply
  225. Anna Katana december 27, 2011 at 12:41 e m

    Hoppas allt fixar sig.
    Ytliga vänner är lätt att finna, men de äkta är svårare.

    Reply
  226. Anonym december 27, 2011 at 12:49 e m

    ingen bryr sig längre om du bloggar eller ej. Din blogg handlar bara om hur synd det är om dig hela tiden. Du tror du kan gå och komma som du vill men i slutändan så funkar det inte så i ”jobb” branschen. Sluta tyck synd om dig själv, skärp till dig och sluta hänga ut dina sk kompisar i bloggen. Då ska du se att allt blir bra. Om du väljer att blogg är ditt jobb så får du väl blogga, ta inte en bloggpaus såfort det är synd om dig. Du kommer bara tappa läsare av det. Kram

    Reply
  227. T december 27, 2011 at 12:51 e m

    Alltså blir trött när ni alla säger att hon skall göra si och så,
    hon vet vart hon vill komma. Det hjälper inte att ni säger att hon inte
    skulle gjort saker och tänkt bättre. Gjort är gjort och det kommer förbli
    så. Ta den tid du behöver, du kan allt.. bara du vill!

    Reply
  228. Alan december 27, 2011 at 12:56 e m

    Sveriges utan fucking tvekan bästa kändissajt -> GossipGuy.se

    Reply
  229. Lena december 27, 2011 at 1:02 e m

    Shit Paow är det så illa? 🙁 Är du och Steffi ovänner eller? För det var väl hennes namn du hade tatuerat in? Har sett att hon börjat umgås med Kissie. Jag hoppas allting löser sig, du har väl din Daniel Paris i alla fall? 🙂 Lycka till Paow ♥

    Reply
  230. anna december 27, 2011 at 1:07 e m

    Man mår som man förtjänar 😉 what goes around comes around..karma! slå upp de vet ja 😀

    Reply
  231. ida december 27, 2011 at 1:08 e m

    JAG SA JU HELA TIDEN ATT STEFFI INTE VAR EN KOMPIS OCH HUR FAN DU KUNDE TATUERA IN HENNES NAMN?! HON TÄNKER BARA PÅ SIG SJÄLV!! TA TAG I DITT LIV NU INNAN DU SPÅRAR UR TOTALT!!

    Reply
  232. Tesslo december 27, 2011 at 1:12 e m

    Kärlek till dig Paow.<3 This to shall pass

    Reply
  233. hanna ♥ december 27, 2011 at 1:12 e m

    CHECKA IN MIN BLOGG –>HAANNNNNA.BLOGG.SE

    Reply
  234. Samantha december 27, 2011 at 1:21 e m

    Kunde inte ens fortsätta läsa alla kommentarer.. Brukar inte kommentera bloggar ofta, men det här är ett undantag!
    Du är riktigt stark Paulina, och låt ingen eller inget förstöra dig!!
    Blir så arg och ledsen när jag ser alla dumma kommentarer, har lust att bara be alla jävlar dra åt helvete, för har de inget bra att kommentera så behöver de inte kommentera!!
    Du är stark, du klarar dig igenom det här! Kram

    Reply
  235. Lotta december 27, 2011 at 1:23 e m

    Jag tycker det är så himla synd att det blir såhär. Dock tror jag att detta är baksidan av de ”fab-life” som dessa bloggtjejer lever. I en värld där allt är fake blir det svårt att hitta det som är äkta.
    Jag menar inte att vara hård, men hoppas att detta med tatueringen blir en läxa åt andra som funderat på det.. man ska ALDRIG tatuera in någons namn ( såvida det inte är en familjemedlem.. ), för man vet nämligen aldrig vad som händer.
    En tatuering är inte heller, som många kanske tror, så lätt att ta bort..

    Hur som helst. Hoppas att allt löser sig för dig Paow. Ta en paus, en riktig paus.. & tänk på det som verkligen betyder ngt i livet.

    Reply
  236. Alan december 27, 2011 at 1:34 e m

    Spana in unika bilder på Lady GaGa, bilderna är tagna under år 2011 och visar oss en del av hennes liv -> GossipGuy.se

    Reply
  237. Eva december 27, 2011 at 1:36 e m

    Du kan inte se steffi med någon annan vän än dig själv, du är så jävla Barnslig så att det är sjuuuukt. Väx upp rackis

    Reply
  238. ^-^ december 27, 2011 at 1:41 e m

    Allt gick åt helvete efter Hugo..

    Reply
  239. Anna december 27, 2011 at 1:51 e m

    Paula, jag tror att du skulle behöva gå i terapi. Du mår uppenbarligen inte bra. Och du gör många ”självdestruktiva” saker och trycker ner andra i ett försök att må lite bättre. Inte hälsosamt. Jag hoppas du mår bättre snart.

    Reply
  240. Anna december 27, 2011 at 1:51 e m

    Paulina* Ingen aning om vart ”Paula” kom ifrån.

    Reply
  241. Anonym december 27, 2011 at 2:07 e m

    Fan sitter och glor igenom komentarerna, vilka as det finns!
    Hoppas iallafall att allt löser sig, jag har läst din blogg sen du och dessie satt och drog i era långa löshår i videobloggar och jag vet att du kommer ta dig igenom det här! Fan tatueringen löser sig, tatuera över eller ta bort den om det känns bäst! Du har så mycket stöd här så du anar inte ens! Du är den starkaste jag vet!

    Lycka till fina tjejen och skriv snart,

    Styrkekramar!!

    Reply
  242. emelie december 27, 2011 at 2:09 e m

    En gång i tiden ville man vara precis som er bloggare, ha era liv. Nu finns det inte en chans i världen att jag skulle byta ut mitt liv. Som läsare vill man ju bara träffa dig och typ prata ut o försöka hjälpa dig. Äkta vänner? Känns som att dina äkta vänner finns här i kommentarsfältet faktiskt. Stå på dig, du kmr grejja detta.

    / 18-åringen.

    Reply
  243. bella december 27, 2011 at 2:13 e m

    Anledningen till att du inte har några äkta vänner är nog inte enbart dina ”vänners” fel. Du kanske borde tänka igenom hur du själv är som person och inte hela tiden skylla allting på alla andra. Och det är inte enbart ens vänners uppgift att höra av sig och bry sig, man måste göra detsamma tillbaka själv. Och att du hänger ut Alma sådär, som du annars brukar hylla och tillochmed har tatuerat namnet på, visar ju vilken falsk vän du är. Hur kan man göra så mot sin bästa vän? skulle aldrig hänga ut mina vänner framför flera tusen människor, oavsett hur hårt vi bråkat. Usch, du har verkligen ett äckligt beteende och jag förstår att du inte har några äkta vänner, kan tänka mig att folk har väldigt svårt att lita på dig och måste gå på äggskal hela tiden för att inte göra dig upprörd så att du inte ska straffa dem genom att hänga ut dem i bloggen eller sprida rykten.

    Skyll dig själv. Som man behandlar andra blir man behandlad själv. Och nu kanske du ser att din livsstil inte funkar speciellt bra, du kommer inte bli lycklig om du fortsätter så. Ta tag i ditt liv istället!

    Reply
  244. Sandra december 27, 2011 at 2:14 e m

    Du har varit en katastrof väldigt länge nu och många bloggläsare har försökt varnat dig men du har valt att ta det som negativ kritik och kallat dom avundsjuka. Nu sitter vi här och kollar på två tåg som kolliderar med varandra och kan inte göra annat än att luta sig tillbaka och iaktta. Struntar i om du mår dåligt, du är inte den ända. Sanningen svider så brutalt ibland men kan likt förbannat vara riktigt bra att få höra.

    Men till största delen är du nog bara riktigt, riktigt korkad som försatt dig själv i den här situationen även fast folk runt omkring har försökt gett dig råd då du sedan pissat dom i ansiktet och gett sluddriga ”svar på tal”.

    Ta en paus från bloggen, lär känna dig själv och vem du är! Jag kan tänka mig att det är lätt att tappa bort sig själv i den ack så omtalade bloggvärlden. Även om jag skrivit ut mycket ris vill jag även sprida ut lite ros. För jag tror att du är en bra person innerst inne, jag tror gott om människor, precis som du verkar göra. Hoppas verkligen att du får ordning på dig själv snart! Men det är bara du som kan göra en förändring.

    Reply
  245. En blogg om 5 systrar december 27, 2011 at 2:15 e m

    Hoppas allt blir bättre med dig!
    Ta den tid du behöver, tänk på dig själv nu i första hand =)
    kyrakram från Ida!

    Reply
  246. Joanna december 27, 2011 at 2:16 e m

    Hoppas du mår bättre snart! Det kommer bättre dagar även fast det är svårt att tro.
    Kram!

    Reply
  247. Emilia december 27, 2011 at 2:18 e m

    VI ÄLSKAR DIG PAOW!!!!!!!!!!!!!!!
    Hoppas allt löser sig! <3

    Reply
  248. L i i i O december 27, 2011 at 2:19 e m

    Det löser sig ! 🙂

    btw du kan tävla om en one piece i min blogg om du vill (:
    tävligen kommer upp kl 18.00

    kram 🙂

    Reply
  249. Amanda december 27, 2011 at 2:21 e m

    hoppas allt löser sig och blir bra. kram på dig fina du

    Reply
  250. helena december 27, 2011 at 2:53 e m

    hur ser du ut när du ler egentligen, dina läppar? heeeelt förstörda ju.. förstår att du mår dåligt

    Reply
  251. Anna december 27, 2011 at 2:55 e m

    Alltså herregud! Ni som skriver saker som ”Det var onödigt med tatueringen!” & ”Det ända du gör är att festa, ta tag i ditt liv istället!” & ”Du har bara dig själv att skylla!” ..
    Men OKEJ! Hon har väl förfan inte sagt att det är nån annans fel att hon gjorde tex. tatueringen? Så jävla onödigt av er, det är fan NI som borde ”ta tag i erat liv” som ni nu skriver.
    Blir så jävla trött alltså, har ni aldrig mått dåligt eller? Ni kanske är såå perfekta? Paulina behöver nog inte fler folk som skriver att det vart onödigt osv osv…
    Hon är förfan 18 år, om 10-20 år vill hon nog hällre ångra saker hon gjorde när hon var ”ung” än saker hon borde gjort men aldrig gjorde. Hon vill nog inte bli en sån tråkig gammal bitterfitta som bara sitter i sitt jävla ruttna hus på dagarna och bara klagar som vissa andra gör.
    Vilket jag tror att hon heller inte vill göra nu, när hon är 18. Visst, ni kanske vill ruttna bort nu när ni är unga, men vem har sagt att HON vill det?
    Man lever bara en gång idioter, lev medans ni kan. Som jag skrev förut, jag ångrar hällre saker jag gjort istället för saker jag inte gjorde.
    Paow, you go girl. Gör som du själv vill, livet är för kort för att bry sig om vad andra tycker och tänker.

    Reply
  252. Hanna december 27, 2011 at 3:03 e m

    Verkligen moget att skriva ut det i en blogg istället för att ta upp det mot personen som du är arg på.. Herregud.

    Reply
  253. Monika december 27, 2011 at 3:12 e m

    Ta hand om dig, man kommer upp ur skiten, trots att det verkar omöjligt!

    Reply
  254. C december 27, 2011 at 3:24 e m

    Fan har du gjort med läpparna? :S

    Reply
  255. Frida december 27, 2011 at 3:27 e m

    Så himla tråkigt att du förstört dina fina läppar! Precis som annie… :/

    Reply
  256. Anonym december 27, 2011 at 4:13 e m

    Jag e inte direkt chockad, steffi verkar va en som vänder kappan efter vinden..Går som inte att lita på!!

    Reply
  257. Anonym december 27, 2011 at 4:39 e m

    Har varit där. Det blir bättre jag lovar. Choklad hjälper.

    Reply
  258. elina december 27, 2011 at 6:53 e m

    mitt råd: prata med din familj om hur du faktiskt känner och att du skulle vija ha bättre kontakt med dem, de känner säkerligen samma sak, det kommer kännas så mycket bättre efter när du har rätt ut alla känslor!
    sen borde du ta ett långt bad, gör nått nytt med håret typ klipp dig eller nått så du får en förnying, kommer kännas som att du tar bort det gamla och börjar på ny kula. ta några dagar för dig själv sitt hemma och mys med nån som du vet bryr sig om dig och du tycker om. livet går upp och ner och du försöker fortfarande hitta dig själv, du är faktiskt fortfarande bara tonåring även om du känner dig så vuxen. det är så mycket mer att lära i livet och du kommer ändras som person mer än vad du tror! kram på dig.

    Reply
  259. lisa december 27, 2011 at 7:39 e m

    tråkigt att höra att du inte mår bra 🙁 känner inte dig men ändå blir jag lite ledsen av att läsa att du inte har några riktiga vänner osv, för alla behöver minst en riktig och ärlig vän. Hoppas du mår bättre snart, önskar jag kunde göra något för att få dig att må bättre! Kram

    Reply
  260. emma december 27, 2011 at 10:52 e m

    Hej paow!
    När man blir otroligt ledsen, bryter man sig själv från insidan. det är precis det du gjort. jag är en person som är 14 år! Men jag har ändå varit med om att man gjort något dåligt och man bara helt enkelt ångrar sig. Man förlorar vännero ch man vet verkligen inte vilka som man kan lita på eller ej!

    Jag vet hur det känns! Det är ett rent jävla helvete och man vill egentligen bara dö. Men något jag hoppas att du mår bättre av att alla dina läsare önskar dig väl förutom vissa idioter och att allting ordnar sig! Enligt mig gör alla fel!

    Reply
  261. Heidi december 27, 2011 at 11:34 e m

    Jag har aldrig riktigt gillat dej eller din blogg.. inte heller dessies för den delen.. Men nu har jag faktiskt läst ett par gånger din blogg..
    Du verkar inte alls må bra =/ Du verkar vara väldigt ensam..
    Efter du och Hugo gjorde slut så är det som att ditt liv börja gå neråt..
    Synd för en sån söt tjej som dej!
    Du borde ta tag i ditt liv och sluta festa hela tiden.. Det är inte bra i längden som du nu har märkt..
    Du är bara 18 år.. Du kan göra mycket av ditt liv.. börja skolan! Gör vad som helst men sluta festa så mycket..
    Du vet väl att alkohol är ångestframkallande??
    Nu kommer säkert 100 personer skriva samma sak.. Men så är det tyvärr..
    Det är även därför alkoholister mår dåligt och har ångest hela tiden..

    Du borde även skaffa dej vänner som är bättre.. än steffi t.ex..
    Så fort man ser henne så ser man igenom henne.. Hon verkar vara så falsk.. Usch..

    Du är en bra och smart tjej! Gör något utav ditt liv 🙂

    Hoppas du mår bättre snart!! Många styrkekramar till dej!!

    Reply
  262. Malin december 28, 2011 at 7:25 e m

    Har läst din blogg jätte länge, och jag har alltid tyckt att du verkar vara en bra person. Ville bara säga att det är okej att må dåligt och skita i allt ibland, sålänge man behåller hoppet om att allt faktiskt kan bli bra. Stå på dig, du är vacker både på utsidan och insidan, och förtjänar inte att ha vänner som sviker och sårar dig. Inte för att du bryr dig om vad jag skriver särskilt mycket, men hoppas att de hjälper lite iaf. Kram 🙂

    Reply
  263. Jessica december 28, 2011 at 9:06 e m

    Tråkigt att höra, men dock så får du ju ”skylla dig själv” när du satt dig själv i den positionen. Du kan inte anklaga någon annan när det är DU SJÄLV som kontrollerar ditt eget liv. Kanske var detta precis vad du behövde för att få upp ögonen och förstå att man inte kan leva så som du gör… Gör om, gör rätt!
    Inget illa menat, jag är bara hård mot dig för att du ska förstå…

    Reply
  264. Frida december 28, 2011 at 10:53 e m

    ÅH herregud! nu beter du dig så galet omoget. väx upp, ta tag i ditt liv och lägg ner den här jävla bloggen. Skaffa dig riktiga vänner, ett riktigt liv. Livet är för kort för att var eviiiiiiiiiiiiiiiiga dag spy ur sig skit på denan blogg, den har gjort den den har inte gjort du, du älskar den vännen och hatar den andra. Hur orkar du med?

    ryck upp dig innan det är för sent!

    Reply
  265. linnea december 29, 2011 at 1:25 f m

    jag känner inte dig eller så, men jag tycker att det är väldigt fjantigt att ta en sånhär sak på bloggen, som steffi skrev. Sedan vet jag inte vad hon har gjort, men vad jag förstått så är det för att hon har umgåtts med kissie. Jag tycker personligen inte att du ska bli arg över en sådan sak då hon måste få ha egna vänner osv. Jag måste säga att jag har läst din blogg i snart 2-3 år och den har aldrig varit såhär tråkig som den är nu, seriöst.. börja blogga normalt och om roliga saker eller lägg av helt.

    Reply
  266. Agnes december 30, 2011 at 1:44 f m

    Ärligt talat så märkte man på en gång att du hängde med Steffie för att hennes familj hade pengar o du fick hänga med till ”coola” ställen. På samma sätt utnyttjade hon nog dig för att synas… Du borde skärpa dig och göra nåt vettigt av det du ändå har (bloggen). Se bara på ex Kenza. Inte för att du nånsin kommer få jobberbjudanden i hennes klass så som du håller på.. men om du lugnar ner dig nu och skippar Thailand o alla den där skiten så kanske det finns en gnutta hopp iaf..

    Reply
  267. Emelie Hellman december 30, 2011 at 10:25 f m

    Ååh din stackare Paow. Ingen ska väl behöva sitta ensam på julafton!!
    Hade du varit min vän, så hade jag bett dig komma ner till Skåne för att fira jul med mig! Dina kompisar verkar ju inte bry sig?
    Men du kunde också tagit ansvaret att iallafall ringa din mamma och säga God Jul.. Det är bara vad jag tycker.
    Och det här med Steffi tycker jag är så synd. Det verkar som att hon bara var ute efter att bli känd och allt sånt skit. Hon är ingen bra kompis!! Jag åker till Stockholm nu på måndag och jag önskar verkligen att man kunde träffa dig, ta en fika och bara prata ut.. För det är något som jag också behöver göra. Det hände en sak för snart tre år sedan och jag har inte pratat med någon om det, förutom socialen och mina föräldrar.. Aja nog om det.
    Jag hoppas verkligen att allt blir bättre för dig snart Paow, du förtjänar inte att må såhär dåligt!!!
    Kram från en trogen läsare! <3

    http://www.nattstad.se/emeliehellman – besöök

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *