Juldagen.

Hej på er! Förlåt för en dålig update och för att jag är så bitter. Men vafan, alla som är ensamma på jul är väl lite bittra, det får jul att jämna ut sig. Alla människor bara strålar lycka, själv har man varit så dum så att man inte ens fått några julklappar… Men nu kan jag ställa en fråga till er.

Vad var det finaste ni fick i julklapp? 😀

En bild på min babyrottis när han bara var några veckor gammal <3

(Visited 5 times, 1 visits today)

98 Comments

 1. Anonym december 25, 2011 at 3:31 e m

  Äkta silverhalsband med hjärta o armband till från min pojkvän:-)

  Reply
 2. Maja december 25, 2011 at 3:33 e m

  Herregud vad jag håller med dig! Julen kan ju gå och ta sig.

  Reply
 3. n december 25, 2011 at 3:34 e m

  fucking skit bara

  Reply
 4. amanda december 25, 2011 at 3:38 e m

  jag fick dh säsong 8 som jag önskat mig jättelänge 🙂

  Reply
 5. Linnea december 25, 2011 at 3:39 e m

  Jag bryr mig inte om Julklappar. Jag fick umgås med min familj och vi hade jätte mysigt. Det är det som betyder!

  Reply
 6. Thea december 25, 2011 at 3:41 e m

  Jag hade inte direkt någon favorit men jag tycker väldigt mycket om min mössa med harsvans på toppen och min våffeltång 🙂 <3

  Reply
 7. Lisa december 25, 2011 at 3:48 e m

  En Samsung galaxy s2 😀

  Reply
 8. Sandra december 25, 2011 at 3:49 e m

  Jag är också bitter, bitter över att jag blev ensam över julen. Tur man laddade ner en massa filmer som inte har nått med julen att göra, & sedan en massa gosaker att äta. Klarade mig igenom dagen rätt bra tyckte jag!
  Inga julklappar för min del heller. Jag var väl också för jäkla dum detta året 😛

  Reply
 9. BejjbiBejjbison! december 25, 2011 at 3:51 e m

  Följ mitt liv som mobbad!

  Följ mitt liv som mobbad!

  Följ mitt liv som mobbad!

  Reply
 10. melina december 25, 2011 at 3:54 e m

  vrf är du inte med din pappa

  Reply
 11. issa december 25, 2011 at 3:56 e m

  Heeeej först vill jag bara säga att jag älskar din blogg!! 😀

  sen har jag en fråga, du har väl samsung galazy s2? undrar om du kan skriva lite om den och sånt? 😀 Hur är det med appar och sånt, är det både kamera på insidan o utsidan osv? 🙂 Funderar på o köpa den men kan inte bestämma mig för om jag ska ha den eller iphone.. Vilken är bäst? 🙂

  Kraam! 😀

  Reply
 12. Ellen Kent december 25, 2011 at 4:21 e m

  Jag har frågestund på bloggen 😀 fråga gärna något 😉

  Reply
 13. malinnilssonk december 25, 2011 at 4:31 e m

  två riktigt fina ringar i silver! 🙂

  Reply
 14. Theres december 25, 2011 at 4:43 e m

  Blev sjukt bortskämd denna julen!
  fick en 40 tums plasma tv o ipod o aah massa sånt, fett najs!

  Men jag tycker julen är överskattad, nästa jul tänker jag inte ens va hemma, ska resa med kompisar ist 😀

  Reply
 15. Andrea december 25, 2011 at 4:45 e m

  En kamera 😀

  Reply
 16. Anonym december 25, 2011 at 4:50 e m

  Vit iPhone4 :))))

  Reply
 17. bella december 25, 2011 at 5:00 e m

  söt hund 😀

  Reply
 18. Johanna december 25, 2011 at 5:02 e m

  Söt hund 🙂

  Reply
 19. Hannah december 25, 2011 at 5:11 e m

  hejsan, riktigt söt hund hörru.. 😉

  http.//hahannahc.blogg.se
  gör gärna ett länkbyte med någon av er fina läsare, släng bara in en kommentar! 😉

  Reply
 20. melinda december 25, 2011 at 5:11 e m

  tycker om allt jag fick! 🙂

  Reply
 21. Christmas rules december 25, 2011 at 5:11 e m

  Det bästa var en resa till spanien om en vecka och mitt Justin bieber skal till iphonen som jag äääälskar

  Reply
 22. Elli :) december 25, 2011 at 5:17 e m

  Jag fick en resa till något varmt land , vet dock ännu inte vart 🙂

  Reply
 23. Karin december 25, 2011 at 5:24 e m

  Vit iPhone 4S och en tävlingsbaddräkt från Arena ligger på delad första plats!! 😀 (baddräkten kostar 3200, så blev väldigt chockad över att jag fick båda…)

  Reply
 24. saga wihlsson december 25, 2011 at 5:37 e m

  Det finaste jag fick var en gnistrande ring från min älskling. 🙂

  Reply
 25. Daniela Nånting december 25, 2011 at 5:40 e m

  Jag fick en FatBoy… Men vf firade du inte jul med någon? 😮

  Reply
 26. Chris december 25, 2011 at 5:46 e m

  Jag fick en mysig middag med min flickvän!
  Det var allt som betydde egentligen..

  Reply
 27. Louise december 25, 2011 at 6:00 e m

  Fick bla en jätte fin dunjacka av pappa 🙂

  Reply
 28. Lisa december 25, 2011 at 6:13 e m

  Dålig update är vi vana vid från babianröven Paow

  Reply
 29. ebba december 25, 2011 at 6:13 e m

  vem bryr sig om julklappar ..min mammma dog i cancer förra julen så fyrar inte heller jul :/

  Reply
 30. Alan december 25, 2011 at 6:17 e m

  Lady GaGas nya låt på Sveriges fucking bästa kändissajt – GossipGuy.se

  Reply
 31. Josefine december 25, 2011 at 6:46 e m

  En kattunge från min pojkvän 🙂

  Reply
 32. sarah december 25, 2011 at 6:51 e m

  fick en resa till thailand i 3v, 3000kr, en michael kors klocka i silver (typ en blinbling klocka) och massa annat 😉

  Reply
 33. Nenaa december 25, 2011 at 7:27 e m

  Julklappar gör en glad aa visst, men att ha sina nära och kära med sig det är glädje som varar längre…

  Har du inga eller du har men de är falska hitta dig andra, du är aldrig fast med ett sällskap. Funkar det inte då är det att pröva igen tills du hittar en…

  Fick inga julklappar i år heller, firar inte jul men spenderade dagen med mina systrar och det hade jag inte bytt ut mot världens julklappar 🙂

  kika gärna in lightsdown.devote.se

  Reply
 34. Lisa december 25, 2011 at 7:43 e m

  Vilken gulleplutt!!!

  Reply
 35. hillevi december 25, 2011 at 7:44 e m

  förstår dig på ett sätt, om inte jag hade haft turen att komma så bra överens med min släkt hade inte jag heller gillat julen, bara julklapparna haha. men det blir så med nästan allt, överskattat för att alla hetsar så jävla mycket

  Reply
 36. LINA december 25, 2011 at 8:01 e m

  jag fick en hund, en kamera, stero, träningsgrejer, godis, morgonrock och tofflor, pengar och massa mer.. är asglad! 😀 söt rottis! ’_^

  Reply
 37. Josefine december 25, 2011 at 8:28 e m

  En iPhone, äntligen (:

  Reply
 38. Louise december 25, 2011 at 8:55 e m

  MacBook Pro var det bästa jag fick i julklapp!! 😀

  Reply
 39. ellen :) december 25, 2011 at 8:59 e m

  ja fick 2000kr presentkort i hööks, bett och världens finaste träns till min häst sen, och grimma, grimskaft, ridhjälm, smyckeskrin, halsband från ”princess”, diamantring, 200kr o lite till 😀

  Reply
 40. din springpojke december 25, 2011 at 9:16 e m

  NAAAAAWWW vad söööt!!!! Jag åker tillbaka till Grekland om 3 dagar!!! Haha dom pratar fortfarande om dig där nere! Du borde verkligen komma ner nån gång igen! Roligt var det ju! 😉 Hade bra paulina den fina

  Reply
 41. kristin december 25, 2011 at 9:20 e m

  Fina paow<3 Finns det några mer paowläsare som gillar häst? I så fall skall ni läsa min hästblogg om tävling träning coha llts om hör till! :D<3

  Reply
 42. Anonym december 25, 2011 at 9:27 e m

  Du lever ju rätt utflippat. Du kommer vara utbränd o sliten innan du är 25 om du inte snart skärper dig. Nu är du ung och vacker men där kommer en räkning. Var så säker.

  Varför var du inte med din mamma eller pappa?

  Gav du själv bort några julklappar?

  Men tycker ändå lite synd om dig. Du verkar hela tiden vilja fly. Nu snart Thailand igen. Och du bloggar knappt. Denna blogg håller på att dö.

  Reply
 43. Jenny december 25, 2011 at 9:30 e m

  Sötaste saken ever?

  Reply
 44. Sandra december 25, 2011 at 9:34 e m

  Jeg fikk en Macbook Pro 17 tommer, Juicy Couture joggedress, Diamantarmbånd, GloMinerals sminke & Body bronzer og joggedresser, gensere, bukser, parfymer og 3.000 ++ 🙂 Jeg hadde en kjempefin dag med mine 4 tantebarn, søster, bror, mamma, pappa og bestemor og bestefar.. Masse god mat, tre nøtter til askepott på morgenen og mamma vekte meg opp med julestrømpa og gave og julefrokosten sto klar! Jeg elsker virkelig jul 🙂 hihi..

  Håper det blir bedre for deg til neste år Paulina, elsker bloggen din! Ha en fin kveld 🙂

  Hugs & Kisses from Norway

  Reply
 45. K december 25, 2011 at 9:38 e m

  jag fick en sån där blueillume som du kissie och dessie har! blev as glad! men jag fick många fina julklappar, har nog ingen favorit! 🙂

  paow, jag håller lite med den anonyma där uppe, att du verkar vilja fly från allt hela tiden.. visst det är asbra, men jag tycker du borde tänka efter lite, jag vet att du har det tufft , men du är stark nog att stanna kvar och bara säga fuck u och köra ditt race! för du är så grym som du är!!

  Reply
 46. Bella december 25, 2011 at 9:40 e m

  Vad tycker du om att din bästa vän(?) steffi har börjat umgås med kissie?

  Reply
 47. Lotten december 25, 2011 at 9:49 e m

  Theres: Plasmatv? De reflekterar ju bilden som en glasskiva, då får du sita i mörker och kolla tv. Tacka vet jag LED.

  Reply
 48. maja december 25, 2011 at 10:06 e m

  har du en hund? 😮

  Reply
 49. Julia december 25, 2011 at 10:10 e m

  Vad har du köpt din bruna mocka jacka? Ur snygg!! Gott nytt år Paow!! <33

  Reply
 50. paula december 25, 2011 at 10:56 e m

  aaw fan vad söt!

  Reply
 51. Line december 25, 2011 at 11:10 e m

  En laptop 😀 kika gärna in på vår blogg 🙂

  Reply
 52. josefin december 25, 2011 at 11:18 e m

  Älskar min mamma, syster och mormor så mycket att jag typ börjar gråta varje gång någon dör i ett TV-program/serie/film. Kan inte tänka mig ett liv utan dem <3 Firar endast med dem och det känns skönast så än med en hel släkt där det är stor chans att alla inte kommer överens och det blir dålig stämning. Mysigast att fira med sina allra närmaste! Det gör mig ledsen att inte alla har minst en familjemedlem de älskar mer än allt och hur många som far illa under julen..

  Till din fråga. Hmm, gillade alla mina julklappar. Mår nästan dåligt när jag tänker på hur mycket tid och pengar min familj lägger ner på att handla! Alltid så himla mycket klappar! Är i alla fall så nöjd med allt jag fick! Som alltid. Sprid positiv energi runtomkring dig, Paulina, så är jag säker på att din familj/släkt ger dig det också och du mår bättre! 🙂

  Reply
 53. Anonym december 25, 2011 at 11:26 e m

  Varför skulle man inte fira jul?
  Jag förstår om man är utomlands, men då är det ett medvetet val som man själv valt och vill.Alla människor har väl en familj, åtminstonde en mamma, något syskon eller pappa att fira med. Julen handlar inte om maten eller julklappar utan vilka man firar med. Min bästa ”julklapp” iår var att mormor fick fira med oss, att hon orkade och blev så glad över all julmat.Du är väldigt patetiskt, Det är ditt eget fel, du väljer själv att fly ifrån allt, aldrig riktigt ta tag i dina problem eller vilja ha kontakt med din familj. Det är ditt val som du har gjort, du kan inte lägga skulden på andra människor. Tycker att det är patetiskt, själviskt att gå ut med sina vänner på julafton(på krogen alltså) Har ni inte familj att fira med??? Antagligen inte..Jag tycker att du får skylla dig själv, du har själv satt dig i denna skit.

  Reply
 54. Hilda december 25, 2011 at 11:32 e m

  Dr. Martens och en Iphone ! 😀

  Reply
 55. Anonym december 25, 2011 at 11:56 e m

  Ett armband från min kille var de finaste och det jag uppskattade mest! Men gillade även
  Ansiktsbehandlingen jag fick presentkort på, dollar till USA resan och den vita ipaden jag fick! Men
  Som sagt, älskade allra mest Armbandet från killen !<3

  Reply
 56. MaryCaroline december 26, 2011 at 12:30 f m

  Naw, vad söt 🙂 Fick finfina Intermezzo-glas som jag samlar på 🙂 Annars lite smått och gott och trevliga stunder med nära och kära, det räcker för mig 🙂

  Reply
 57. Anonym december 26, 2011 at 1:49 f m

  Jag förstår dig Paulina. Du är bäst! Du är inte ensam

  Reply
 58. Jen december 26, 2011 at 2:16 f m

  Som man baddar far man ligga heter det val… Sa medan alla trista, patetiska kontors-Svenssons myser med familj och vanner omkring sig, spenderar de coola, haftiga partydjuren med spannande liv dagen…. Ensamma och bittra?

  Later ju valdigt haftigt, maste saga.

  Reply
 59. Cherries december 26, 2011 at 2:40 f m

  Varför fick inte du någon julklapp? 🙁 ALLA FÖRTJÄNAR EN >.<

  Reply
 60. Fanny december 26, 2011 at 6:47 f m

  Same here.. Jag firade jul med att äta hamburgare m strips, sova & kolla på film. Var för långt ifrån min familj för att kunna fira med dem och hade just avslutat ett nattskift på sjukhuset. Inga klappar i år heller, men ska köpa mig själv något.. Vi tar dem på nyår istället 😉

  Reply
 61. J december 26, 2011 at 7:53 f m

  Till anonym(2011-12-25 kl. 23:26): Alla människor har _inte_ en familj. Deras syskon och föräldrar kan vara i livet men ändå ha en väldigt dålig kontakt med varandra på grund av en dålig uppväxt och liknade. Vissa människor föredrar familjen de själv väljer, det vill säga deras vänner och partner. Bara för du har en bra kontakt med din familj så behöver inte alla andra ha det, och det behöver inte alls ha något att göra med att man är dålig på att höra av sig eller liknande. Sluta säg vad som är rätt och fel och sluta döm andras situation som du inte har en jävla aning om. Var istället glad över att du är nöjd med din situation. Personligen bryr jag mig inte ett smack om julen eller min så kallade familj, det är mina vänner och min pojkvän som är min riktiga familj. Du har ingen aning om Paulinas familjesituation och att du ens uttalar dig på det sättet du gör gör dig till den patetiska.

  Reply
 62. Felicia december 26, 2011 at 9:25 f m

  Bästa klappen var 450 påsar med näring till svältande barn och skolmat åt en skolklass i en månad!

  Reply
 63. ida december 26, 2011 at 10:01 f m

  Men kanske du ska ta dig i kragen och skärpa till dig lite så du har nån att fira med nästa år. Kram

  Reply
 64. B E L I N D A december 26, 2011 at 10:17 f m

  ååh va söt! du är nog den enda bloggaren som inte har en chihuahua då! 😀
  Jag fick en ny systemkamera 😀

  Reply
 65. Diana december 26, 2011 at 10:19 f m

  Du har inte varit dum Paow, du lever bara livet! Du förtjänar också en julklapp! Alla förtjänar en julklapp…

  Det bästa jag har fått i jul iaf är en locktång som jag har önskat mig i flera år!
  Kram

  Reply
 66. wilma december 26, 2011 at 10:56 f m

  i pad 3

  Reply
 67. En som bryr sig december 26, 2011 at 11:52 f m

  Asså vad är det du håller på med? Du har blivit en helt annan person sen du gjorde slut med hugo och jag säger inte att ni borde bli tillsammans igen men du borde ta tag i ditt liv istället för att bara deppa och fly till Thailand hela tiden. Din blogg håller på att dö ut precis som någon annan skrev lite längre upp och det är ditt fel, du firade inte jul med din familj eller rättare sagt du firade ingen jul alls i år och fick inga julklappar, men har du tänkt på att du kanske själv satt dig i det läget. Om du inte hade varit för upptagen med att fylla på läpparna och åka iväg till Thailand så hade du kanske haft tid att köpa julklappar till nära och kära och kanske åkt iväg till familjen och varit med dem. Du är bara ute och festar hela tiden och ja du kommer säkert säga att du har fyllt 18 år och att man ska leva livet och att du får göra som du vill och det har du rätt i men varför skriver du då i bloggen om hur ledsen du är för att du firar jul ensam, det framstår som att du inte mår bra i bloggen, men gör något åt det istället för att bara fortsätta festa, supa, och vara deprimerad. Visst man kan dricka men inte som du gör, du kommer dö vid 30 års åldern om du fortsätter på det här viset!
  Snälla Paulina, ta tag i bloggen, prova att taggga ner lite med festerna och alkoholen, spendera lite mer tid med familjen och försök lösa alla bråk och anledningarna till varför ni har glidit ifrån varandra. Du kommer bli den glada och roliga Paulina Paow Danielsson som vi alla älskade innan. Och om du inte klarar att ta tag i ditt liv själv så sök hjälp, för din egen skull så att det inte blir värre. Ta hand om dig!

  Reply
 68. Lotta december 26, 2011 at 12:53 e m

  Guud va söt 😀

  Reply
 69. Emma S december 26, 2011 at 12:55 e m

  Hej Paulina! Jag har läst in blogg i flera år och känner att det är dags att lämna en liten kommentar. Du har så mycket möjligheter och människor som säkerligen bryr dig om dig men det verkar som du slänger bort allt det. För vad? Krogen och något slags bekräftelsebehov? Denna blogg blir bara mer och mer tragisk för varje inlägg. Förhoppningsvis blir en ensam julafton det wake up call du verkar behöva… Om du mår dåligt är det troligen just din familj du behöver, inte att skriva självutlämnande inlägg med total brist på integritet. Ta hand om dig innan det går allt för långt..

  God fortsättning från en trogen läsare.

  Reply
 70. angelica december 26, 2011 at 1:05 e m

  Jag har tydligen varit snäll i år, jag fick: iPad 2, iMac, en 52′ plattv, en ny bil, plus ett presentkort på statoil laddat så att jag kan tanka i ca 1 år, en ny snowboard, en bartenderkurs i magaluf i sommar, en språkresa till Malta, en egen lägenhet, samt möbler så att jag kan inreda den 😀

  Reply
 71. Anonym december 26, 2011 at 1:39 e m

  Jag vet precis hur hennes sitaution ser ut.Såvitt jag vet att Paulina har en familj fast hon tar inte vara på den. Hon har en mamma, en syster och en pappa så mmycket mer krävs inte för att fira jul. Egentligen så har alla människor en familj, fast dem kanske inte ta vara på den. Precis som en missbrukare, hemlös, alkolist haft en familj men valt alkohol eller droger före familjen därav den dåliga kontakten. Det är ett medvetet val man gör.Alla friska människor har en ”familj”…Jag skulle aldrig byta bort familjen, Bråkar vi så åker jag bort ett tag tills det lugnar ner sig och sen kommer jag tillbaka och reder ut det. Tiden brukar oftast lösa problemen(Oftast krävs det bara att man ska lugna ner sig) Jag skulle aldrig välja bort familjen bara för att vi bråkar, inte är överens..Ibland måste man komma ner på jorden, umgås med familjen för att kunna lösa sina problem.Jag bryr mig om min familj men på grund av att jag har hittat en kille som jag trivs med vill jag skapa min egna familj, men jag skulle aldrig kunna byta bort den.Familjen håller kvar en på jorden och gör så att man förhastar sig.

  Reply
 72. Lena december 26, 2011 at 2:02 e m

  Åh har du en rottweiler? 🙂 Men Paow varför satt du ensam på julafton? Du har ju själv sagt att du har typ två familjer du hade kunnat fira med om du bara hade tagit tag i det?? Annars finns det väl säkert kompisar man kan fira med, kanske hemma hos någon kompis familj? 🙂 Det finns alltid lösningar Paow, ingen ska behöva sitta ensam och bitter på julafton…:(
  Men för att besvara frågan så var dom två bästa julklapparna jag fick en ny plattång och en ny hårfön, behövdes verkligen 🙂 Massa kramar till dig Paow, hoppas allt löser sig, vi finns här för dig ♥

  Reply
 73. jannica december 26, 2011 at 2:21 e m

  Jag o min kompis har nyss bokat in oss på en bartender utbildning på Rhodos i sommar, hade vart kul om du o nån kompis kom dit med?! Tänkte att de kunde vara nåt för dig;-) haha. Sol,bad, fest, o skaffa utbildning i en hel månad!:-)

  Reply
 74. Erica december 26, 2011 at 2:24 e m

  Åh vad fin hund du har! =)

  Reply
 75. Malin december 26, 2011 at 2:57 e m

  Du är SÄMST på att uppdatera
  Du kan inte ha en blogg utan att skriva saker ?
  Du verkar vara en skön tjej men du har fått en så
  Tråkig blogg, skärp till dig?

  Reply
 76. Agnesa december 26, 2011 at 2:57 e m

  Åå vad söt!

  Reply
 77. emma december 26, 2011 at 3:10 e m

  Jag tycker synd om dig ..
  Hoppas du hade någon att vara med helst! 🙂
  söt vovve!

  Reply
 78. amelie december 26, 2011 at 3:14 e m

  En chanel väska av min moster! 🙂

  Reply
 79. idabambiida december 26, 2011 at 3:46 e m

  jag fick en iphone 4s, underbar pojkvän och massa kramar från min bästavän. sådär underbar jul alltså.

  Reply
 80. Alan december 26, 2011 at 3:47 e m

  Sveriges fucking utan tvekan kändissajt – GossipGuy.se

  Reply
 81. W december 26, 2011 at 3:53 e m

  systemkamera och en HTC + massa annat 😉

  Reply
 82. mathilda december 26, 2011 at 4:27 e m

  Jag fick rätt mycket men det bästa va en systemkamera.. 😀

  Reply
 83. Greta december 26, 2011 at 6:14 e m

  Jag fick massvis med kul men jag tycker fortfarande att familjen är viktigast. Fick bland annat en resa för 20 000 och en vit iphone4 och burberrybikini osv men som sagt är det bara saker:)

  Reply
 84. My december 26, 2011 at 7:48 e m

  Sååå Cutie!! 🙂

  Reply
 85. T december 26, 2011 at 9:18 e m

  Det finaste jag fick i jul måste varit tid med min pojkvän. Bara han och jag. Inga bekymmer, inget trassel. Att bara ha honom nära och andas in hans lukt, höra honom säga att han älskar mig. Det är guld värt för mig. Kram.

  Reply
 86. Anonym december 26, 2011 at 10:08 e m

  Hej!! Sån typ av människor finns över allt tips lita inte på någon eftersom alla utnjuttjar situationen när man är känd. Om min kompis hade varit känd skulle inte vilja synas för att hon inte skulle tro att jag är vänn med henne för att hon är känd. Men fuck dem Paula alla e skit och va inte ledsen du behöver inte dem för att leva. Puss

  Reply
 87. Johanna december 27, 2011 at 7:40 f m

  Jag firade jul med mina undulater ett år pga att jag jobbade tidigt nästa morgon och inte kunde åka med familjen till stugan men NEJ jag var inte bitter. För jag hade mat i kylen och ett tak över huvudet. Till skillnad ifrån många hemlösa som har mer anledning till att vara bitter.

  Reply
 88. Elle december 27, 2011 at 9:17 f m

  Varför är du så himla omogen för och klagar på Steffi här? Har du problem med henne får du väl ta det In real i stället för att skriva här som en annan fjortis?
  Så fort du är sur skall du ta bort tauteringen, blablabla, du är en sån som om du är förlovad, kastar ringer så fort du är sur.

  Jag tycker det är tragiskt att du tycker att allt är okej, ”bara” för att du är ung och skall leva livet. Samtidigt som man märker att du är så liten i ditt tänkande, inget fel i det, men det blir så skeft när du å ena sidan försöker leka så vuxen.

  I vexenvärlden kan man var avänner ch riktigt goda sådana utan att höras på en månad. DET är vänskap kan jag säga. Man behöver inte ringa hela tiden, berätta precis allt osv. Ma har ett privatliv.

  Reply
 89. erika december 29, 2011 at 2:37 e m

  Min bästa var att min klille och jag förlovade oss! och det var den första julen på 10 år som jag hade en bra jul.. så vet ändå hur du känner delvis.. för mig har julen alltid varit skiit rent ut sagt. men någon lyckades förändra den dagen till något annat och hoppas det händer dig! kramar Norrköping

  Reply
 90. Mikaela december 29, 2011 at 10:31 e m

  Vilken kennel kommer hunden ifrån?:)

  Reply
 91. sanna januari 3, 2012 at 3:21 e m

  det var nog allt, för det finns ingenting för mig som är viktigare än något annat. jag blev nöjd med varenda liten gest på julafton, alla kramar man får i slutet av julklappsöppningen. när alla tackar för vad de fått osv. det bästa var nog att jag fick en trevlig dag/kväll med familj, släkt och vänner, och sedan avsluta julen med min pojkvän!

  ha det bra paow 🙂

  Reply
 92. julia januari 4, 2012 at 2:11 e m

  omg vad sött 🙂 !!!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *