Juldagen.

Hej på er! Förlåt för en dålig update och för att jag är så bitter. Men vafan, alla som är ensamma på jul är väl lite bittra, det får jul att jämna ut sig. Alla människor bara strålar lycka, själv har man varit så dum så att man inte ens fått några julklappar… Men nu kan jag ställa en fråga till er.

Vad var det finaste ni fick i julklapp? 😀

En bild på min babyrottis när han bara var några veckor gammal <3

Posted in: Livsstil
Kommentarer (98)
 • Anonym

  Äkta silverhalsband med hjärta o armband till från min pojkvän:-)

 • Maja

  Herregud vad jag håller med dig! Julen kan ju gå och ta sig.

 • amanda

  jag fick dh säsong 8 som jag önskat mig jättelänge 🙂

 • Linnea

  Jag bryr mig inte om Julklappar. Jag fick umgås med min familj och vi hade jätte mysigt. Det är det som betyder!

 • Thea

  Jag hade inte direkt någon favorit men jag tycker väldigt mycket om min mössa med harsvans på toppen och min våffeltång 🙂 <3

 • Lisa

  En Samsung galaxy s2 😀

 • Sandra

  Jag är också bitter, bitter över att jag blev ensam över julen. Tur man laddade ner en massa filmer som inte har nått med julen att göra, & sedan en massa gosaker att äta. Klarade mig igenom dagen rätt bra tyckte jag!
  Inga julklappar för min del heller. Jag var väl också för jäkla dum detta året 😛

 • BejjbiBejjbison!

  Följ mitt liv som mobbad!

  Följ mitt liv som mobbad!

  Följ mitt liv som mobbad!

 • melina

  vrf är du inte med din pappa

 • issa

  Heeeej först vill jag bara säga att jag älskar din blogg!! 😀

  sen har jag en fråga, du har väl samsung galazy s2? undrar om du kan skriva lite om den och sånt? 😀 Hur är det med appar och sånt, är det både kamera på insidan o utsidan osv? 🙂 Funderar på o köpa den men kan inte bestämma mig för om jag ska ha den eller iphone.. Vilken är bäst? 🙂

  Kraam! 😀

 • Ellen Kent

  Jag har frågestund på bloggen 😀 fråga gärna något 😉

 • malinnilssonk

  två riktigt fina ringar i silver! 🙂

 • malin

  vad söt! 😀
  kommentera gärna och följ min blogg på http://esbjornson.blogg.se
  kommentera gärna och följ min blogg på http://esbjornson.blogg.se
  kommentera gärna och följ min blogg på http://esbjornson.blogg.se

 • Theres

  Blev sjukt bortskämd denna julen!
  fick en 40 tums plasma tv o ipod o aah massa sånt, fett najs!

  Men jag tycker julen är överskattad, nästa jul tänker jag inte ens va hemma, ska resa med kompisar ist 😀

 • Anonym

  Vit iPhone4 :))))

 • Hannah

  hejsan, riktigt söt hund hörru.. 😉

  http.//hahannahc.blogg.se
  gör gärna ett länkbyte med någon av er fina läsare, släng bara in en kommentar! 😉

 • melinda

  tycker om allt jag fick! 🙂

 • Christmas rules

  Det bästa var en resa till spanien om en vecka och mitt Justin bieber skal till iphonen som jag äääälskar

 • Elli :)

  Jag fick en resa till något varmt land , vet dock ännu inte vart 🙂

 • Karin

  Vit iPhone 4S och en tävlingsbaddräkt från Arena ligger på delad första plats!! 😀 (baddräkten kostar 3200, så blev väldigt chockad över att jag fick båda…)

 • saga wihlsson

  Det finaste jag fick var en gnistrande ring från min älskling. 🙂

 • Daniela Nånting

  Jag fick en FatBoy… Men vf firade du inte jul med någon? 😮

 • Chris

  Jag fick en mysig middag med min flickvän!
  Det var allt som betydde egentligen..

 • Louise

  Fick bla en jätte fin dunjacka av pappa 🙂

 • Lisa

  Dålig update är vi vana vid från babianröven Paow

 • ebba

  vem bryr sig om julklappar ..min mammma dog i cancer förra julen så fyrar inte heller jul :/

 • Alan

  Lady GaGas nya låt på Sveriges fucking bästa kändissajt – GossipGuy.se

 • Josefine

  En kattunge från min pojkvän 🙂

 • sarah

  fick en resa till thailand i 3v, 3000kr, en michael kors klocka i silver (typ en blinbling klocka) och massa annat 😉

 • Nenaa

  Julklappar gör en glad aa visst, men att ha sina nära och kära med sig det är glädje som varar längre…

  Har du inga eller du har men de är falska hitta dig andra, du är aldrig fast med ett sällskap. Funkar det inte då är det att pröva igen tills du hittar en…

  Fick inga julklappar i år heller, firar inte jul men spenderade dagen med mina systrar och det hade jag inte bytt ut mot världens julklappar 🙂

  kika gärna in lightsdown.devote.se

 • hillevi

  förstår dig på ett sätt, om inte jag hade haft turen att komma så bra överens med min släkt hade inte jag heller gillat julen, bara julklapparna haha. men det blir så med nästan allt, överskattat för att alla hetsar så jävla mycket

 • LINA

  jag fick en hund, en kamera, stero, träningsgrejer, godis, morgonrock och tofflor, pengar och massa mer.. är asglad! 😀 söt rottis! ‘_^

 • Josefine

  En iPhone, äntligen (:

 • pessys

  KOLLA VAD JAG FICK I JULKLAPP (VIDEOINLÄGG!) Ni kommer inte bli besvikna .. 😉

  http://www.videofy.me/pessy/344441

 • Louise

  MacBook Pro var det bästa jag fick i julklapp!! 😀

 • ellen :)

  ja fick 2000kr presentkort i hööks, bett och världens finaste träns till min häst sen, och grimma, grimskaft, ridhjälm, smyckeskrin, halsband från ”princess”, diamantring, 200kr o lite till 😀

 • din springpojke

  NAAAAAWWW vad söööt!!!! Jag åker tillbaka till Grekland om 3 dagar!!! Haha dom pratar fortfarande om dig där nere! Du borde verkligen komma ner nån gång igen! Roligt var det ju! 😉 Hade bra paulina den fina

 • kristin

  Fina paow<3 Finns det några mer paowläsare som gillar häst? I så fall skall ni läsa min hästblogg om tävling träning coha llts om hör till! :D<3

 • Anonym

  Du lever ju rätt utflippat. Du kommer vara utbränd o sliten innan du är 25 om du inte snart skärper dig. Nu är du ung och vacker men där kommer en räkning. Var så säker.

  Varför var du inte med din mamma eller pappa?

  Gav du själv bort några julklappar?

  Men tycker ändå lite synd om dig. Du verkar hela tiden vilja fly. Nu snart Thailand igen. Och du bloggar knappt. Denna blogg håller på att dö.

 • Sandra

  Jeg fikk en Macbook Pro 17 tommer, Juicy Couture joggedress, Diamantarmbånd, GloMinerals sminke & Body bronzer og joggedresser, gensere, bukser, parfymer og 3.000 ++ 🙂 Jeg hadde en kjempefin dag med mine 4 tantebarn, søster, bror, mamma, pappa og bestemor og bestefar.. Masse god mat, tre nøtter til askepott på morgenen og mamma vekte meg opp med julestrømpa og gave og julefrokosten sto klar! Jeg elsker virkelig jul 🙂 hihi..

  Håper det blir bedre for deg til neste år Paulina, elsker bloggen din! Ha en fin kveld 🙂

  Hugs & Kisses from Norway

 • K

  jag fick en sån där blueillume som du kissie och dessie har! blev as glad! men jag fick många fina julklappar, har nog ingen favorit! 🙂

  paow, jag håller lite med den anonyma där uppe, att du verkar vilja fly från allt hela tiden.. visst det är asbra, men jag tycker du borde tänka efter lite, jag vet att du har det tufft , men du är stark nog att stanna kvar och bara säga fuck u och köra ditt race! för du är så grym som du är!!

 • Bella

  Vad tycker du om att din bästa vän(?) steffi har börjat umgås med kissie?

 • Lotten

  Theres: Plasmatv? De reflekterar ju bilden som en glasskiva, då får du sita i mörker och kolla tv. Tacka vet jag LED.

 • Julia

  Vad har du köpt din bruna mocka jacka? Ur snygg!! Gott nytt år Paow!! <33

 • Line

  En laptop 😀 kika gärna in på vår blogg 🙂

 • josefin

  Älskar min mamma, syster och mormor så mycket att jag typ börjar gråta varje gång någon dör i ett TV-program/serie/film. Kan inte tänka mig ett liv utan dem <3 Firar endast med dem och det känns skönast så än med en hel släkt där det är stor chans att alla inte kommer överens och det blir dålig stämning. Mysigast att fira med sina allra närmaste! Det gör mig ledsen att inte alla har minst en familjemedlem de älskar mer än allt och hur många som far illa under julen..

  Till din fråga. Hmm, gillade alla mina julklappar. Mår nästan dåligt när jag tänker på hur mycket tid och pengar min familj lägger ner på att handla! Alltid så himla mycket klappar! Är i alla fall så nöjd med allt jag fick! Som alltid. Sprid positiv energi runtomkring dig, Paulina, så är jag säker på att din familj/släkt ger dig det också och du mår bättre! 🙂

 • Anonym

  Varför skulle man inte fira jul?
  Jag förstår om man är utomlands, men då är det ett medvetet val som man själv valt och vill.Alla människor har väl en familj, åtminstonde en mamma, något syskon eller pappa att fira med. Julen handlar inte om maten eller julklappar utan vilka man firar med. Min bästa ”julklapp” iår var att mormor fick fira med oss, att hon orkade och blev så glad över all julmat.Du är väldigt patetiskt, Det är ditt eget fel, du väljer själv att fly ifrån allt, aldrig riktigt ta tag i dina problem eller vilja ha kontakt med din familj. Det är ditt val som du har gjort, du kan inte lägga skulden på andra människor. Tycker att det är patetiskt, själviskt att gå ut med sina vänner på julafton(på krogen alltså) Har ni inte familj att fira med??? Antagligen inte..Jag tycker att du får skylla dig själv, du har själv satt dig i denna skit.

 • Hilda

  Dr. Martens och en Iphone ! 😀

 • Anonym

  Ett armband från min kille var de finaste och det jag uppskattade mest! Men gillade även
  Ansiktsbehandlingen jag fick presentkort på, dollar till USA resan och den vita ipaden jag fick! Men
  Som sagt, älskade allra mest Armbandet från killen !<3

 • MaryCaroline

  Naw, vad söt 🙂 Fick finfina Intermezzo-glas som jag samlar på 🙂 Annars lite smått och gott och trevliga stunder med nära och kära, det räcker för mig 🙂

 • Anonym

  Jag förstår dig Paulina. Du är bäst! Du är inte ensam

 • Jen

  Som man baddar far man ligga heter det val… Sa medan alla trista, patetiska kontors-Svenssons myser med familj och vanner omkring sig, spenderar de coola, haftiga partydjuren med spannande liv dagen…. Ensamma och bittra?

  Later ju valdigt haftigt, maste saga.

 • Cherries

  Varför fick inte du någon julklapp? 🙁 ALLA FÖRTJÄNAR EN >.<

 • Fanny

  Same here.. Jag firade jul med att äta hamburgare m strips, sova & kolla på film. Var för långt ifrån min familj för att kunna fira med dem och hade just avslutat ett nattskift på sjukhuset. Inga klappar i år heller, men ska köpa mig själv något.. Vi tar dem på nyår istället 😉

 • J

  Till anonym(2011-12-25 kl. 23:26): Alla människor har _inte_ en familj. Deras syskon och föräldrar kan vara i livet men ändå ha en väldigt dålig kontakt med varandra på grund av en dålig uppväxt och liknade. Vissa människor föredrar familjen de själv väljer, det vill säga deras vänner och partner. Bara för du har en bra kontakt med din familj så behöver inte alla andra ha det, och det behöver inte alls ha något att göra med att man är dålig på att höra av sig eller liknande. Sluta säg vad som är rätt och fel och sluta döm andras situation som du inte har en jävla aning om. Var istället glad över att du är nöjd med din situation. Personligen bryr jag mig inte ett smack om julen eller min så kallade familj, det är mina vänner och min pojkvän som är min riktiga familj. Du har ingen aning om Paulinas familjesituation och att du ens uttalar dig på det sättet du gör gör dig till den patetiska.

 • Felicia

  Bästa klappen var 450 påsar med näring till svältande barn och skolmat åt en skolklass i en månad!

 • ida

  Men kanske du ska ta dig i kragen och skärpa till dig lite så du har nån att fira med nästa år. Kram

 • B E L I N D A

  ååh va söt! du är nog den enda bloggaren som inte har en chihuahua då! 😀
  Jag fick en ny systemkamera 😀

 • Diana

  Du har inte varit dum Paow, du lever bara livet! Du förtjänar också en julklapp! Alla förtjänar en julklapp…

  Det bästa jag har fått i jul iaf är en locktång som jag har önskat mig i flera år!
  Kram

 • pessys

  Aw söööt hundis!

  Missade du vad jag fick i julklapp? Kolla denna video:
  http://www.videofy.me/pessy/344441

 • En som bryr sig

  Asså vad är det du håller på med? Du har blivit en helt annan person sen du gjorde slut med hugo och jag säger inte att ni borde bli tillsammans igen men du borde ta tag i ditt liv istället för att bara deppa och fly till Thailand hela tiden. Din blogg håller på att dö ut precis som någon annan skrev lite längre upp och det är ditt fel, du firade inte jul med din familj eller rättare sagt du firade ingen jul alls i år och fick inga julklappar, men har du tänkt på att du kanske själv satt dig i det läget. Om du inte hade varit för upptagen med att fylla på läpparna och åka iväg till Thailand så hade du kanske haft tid att köpa julklappar till nära och kära och kanske åkt iväg till familjen och varit med dem. Du är bara ute och festar hela tiden och ja du kommer säkert säga att du har fyllt 18 år och att man ska leva livet och att du får göra som du vill och det har du rätt i men varför skriver du då i bloggen om hur ledsen du är för att du firar jul ensam, det framstår som att du inte mår bra i bloggen, men gör något åt det istället för att bara fortsätta festa, supa, och vara deprimerad. Visst man kan dricka men inte som du gör, du kommer dö vid 30 års åldern om du fortsätter på det här viset!
  Snälla Paulina, ta tag i bloggen, prova att taggga ner lite med festerna och alkoholen, spendera lite mer tid med familjen och försök lösa alla bråk och anledningarna till varför ni har glidit ifrån varandra. Du kommer bli den glada och roliga Paulina Paow Danielsson som vi alla älskade innan. Och om du inte klarar att ta tag i ditt liv själv så sök hjälp, för din egen skull så att det inte blir värre. Ta hand om dig!

 • Emma S

  Hej Paulina! Jag har läst in blogg i flera år och känner att det är dags att lämna en liten kommentar. Du har så mycket möjligheter och människor som säkerligen bryr dig om dig men det verkar som du slänger bort allt det. För vad? Krogen och något slags bekräftelsebehov? Denna blogg blir bara mer och mer tragisk för varje inlägg. Förhoppningsvis blir en ensam julafton det wake up call du verkar behöva… Om du mår dåligt är det troligen just din familj du behöver, inte att skriva självutlämnande inlägg med total brist på integritet. Ta hand om dig innan det går allt för långt..

  God fortsättning från en trogen läsare.

 • angelica

  Jag har tydligen varit snäll i år, jag fick: iPad 2, iMac, en 52′ plattv, en ny bil, plus ett presentkort på statoil laddat så att jag kan tanka i ca 1 år, en ny snowboard, en bartenderkurs i magaluf i sommar, en språkresa till Malta, en egen lägenhet, samt möbler så att jag kan inreda den 😀

 • Anonym

  Jag vet precis hur hennes sitaution ser ut.Såvitt jag vet att Paulina har en familj fast hon tar inte vara på den. Hon har en mamma, en syster och en pappa så mmycket mer krävs inte för att fira jul. Egentligen så har alla människor en familj, fast dem kanske inte ta vara på den. Precis som en missbrukare, hemlös, alkolist haft en familj men valt alkohol eller droger före familjen därav den dåliga kontakten. Det är ett medvetet val man gör.Alla friska människor har en ”familj”…Jag skulle aldrig byta bort familjen, Bråkar vi så åker jag bort ett tag tills det lugnar ner sig och sen kommer jag tillbaka och reder ut det. Tiden brukar oftast lösa problemen(Oftast krävs det bara att man ska lugna ner sig) Jag skulle aldrig välja bort familjen bara för att vi bråkar, inte är överens..Ibland måste man komma ner på jorden, umgås med familjen för att kunna lösa sina problem.Jag bryr mig om min familj men på grund av att jag har hittat en kille som jag trivs med vill jag skapa min egna familj, men jag skulle aldrig kunna byta bort den.Familjen håller kvar en på jorden och gör så att man förhastar sig.

 • Lena

  Åh har du en rottweiler? 🙂 Men Paow varför satt du ensam på julafton? Du har ju själv sagt att du har typ två familjer du hade kunnat fira med om du bara hade tagit tag i det?? Annars finns det väl säkert kompisar man kan fira med, kanske hemma hos någon kompis familj? 🙂 Det finns alltid lösningar Paow, ingen ska behöva sitta ensam och bitter på julafton…:(
  Men för att besvara frågan så var dom två bästa julklapparna jag fick en ny plattång och en ny hårfön, behövdes verkligen 🙂 Massa kramar till dig Paow, hoppas allt löser sig, vi finns här för dig ♥

 • jannica

  Jag o min kompis har nyss bokat in oss på en bartender utbildning på Rhodos i sommar, hade vart kul om du o nån kompis kom dit med?! Tänkte att de kunde vara nåt för dig;-) haha. Sol,bad, fest, o skaffa utbildning i en hel månad!:-)

 • Erica

  Åh vad fin hund du har! =)

 • Malin

  Du är SÄMST på att uppdatera
  Du kan inte ha en blogg utan att skriva saker ?
  Du verkar vara en skön tjej men du har fått en så
  Tråkig blogg, skärp till dig?

 • emma

  Jag tycker synd om dig ..
  Hoppas du hade någon att vara med helst! 🙂
  söt vovve!

 • amelie

  En chanel väska av min moster! 🙂

 • idabambiida

  jag fick en iphone 4s, underbar pojkvän och massa kramar från min bästavän. sådär underbar jul alltså.

 • Alan

  Sveriges fucking utan tvekan kändissajt – GossipGuy.se

 • W

  systemkamera och en HTC + massa annat 😉

 • mathilda

  Jag fick rätt mycket men det bästa va en systemkamera.. 😀

 • Greta

  Jag fick massvis med kul men jag tycker fortfarande att familjen är viktigast. Fick bland annat en resa för 20 000 och en vit iphone4 och burberrybikini osv men som sagt är det bara saker:)

 • My

  Sååå Cutie!! 🙂

 • T

  Det finaste jag fick i jul måste varit tid med min pojkvän. Bara han och jag. Inga bekymmer, inget trassel. Att bara ha honom nära och andas in hans lukt, höra honom säga att han älskar mig. Det är guld värt för mig. Kram.

 • Anonym

  Hej!! Sån typ av människor finns över allt tips lita inte på någon eftersom alla utnjuttjar situationen när man är känd. Om min kompis hade varit känd skulle inte vilja synas för att hon inte skulle tro att jag är vänn med henne för att hon är känd. Men fuck dem Paula alla e skit och va inte ledsen du behöver inte dem för att leva. Puss

 • Johanna

  Jag firade jul med mina undulater ett år pga att jag jobbade tidigt nästa morgon och inte kunde åka med familjen till stugan men NEJ jag var inte bitter. För jag hade mat i kylen och ett tak över huvudet. Till skillnad ifrån många hemlösa som har mer anledning till att vara bitter.

 • Elle

  Varför är du så himla omogen för och klagar på Steffi här? Har du problem med henne får du väl ta det In real i stället för att skriva här som en annan fjortis?
  Så fort du är sur skall du ta bort tauteringen, blablabla, du är en sån som om du är förlovad, kastar ringer så fort du är sur.

  Jag tycker det är tragiskt att du tycker att allt är okej, ”bara” för att du är ung och skall leva livet. Samtidigt som man märker att du är så liten i ditt tänkande, inget fel i det, men det blir så skeft när du å ena sidan försöker leka så vuxen.

  I vexenvärlden kan man var avänner ch riktigt goda sådana utan att höras på en månad. DET är vänskap kan jag säga. Man behöver inte ringa hela tiden, berätta precis allt osv. Ma har ett privatliv.

 • erika

  Min bästa var att min klille och jag förlovade oss! och det var den första julen på 10 år som jag hade en bra jul.. så vet ändå hur du känner delvis.. för mig har julen alltid varit skiit rent ut sagt. men någon lyckades förändra den dagen till något annat och hoppas det händer dig! kramar Norrköping

 • Mikaela

  Vilken kennel kommer hunden ifrån?:)

 • sanna

  det var nog allt, för det finns ingenting för mig som är viktigare än något annat. jag blev nöjd med varenda liten gest på julafton, alla kramar man får i slutet av julklappsöppningen. när alla tackar för vad de fått osv. det bästa var nog att jag fick en trevlig dag/kväll med familj, släkt och vänner, och sedan avsluta julen med min pojkvän!

  ha det bra paow 🙂

 • julia

  omg vad sött 🙂 !!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *