Internet nu!

Hej på er!

Vi bytte hotell för att mina kära vänner skulle komma hit till mig, men istället så stannar dom kvar i Phuket. Men men, what to do!? Jag har inte åkt hit för att supa skallen av mig eller för att leta efter knark, jag har åkt hit för att ta det lugnt, men det är väl kanske nu man ser vem som verkligen är ens äkta vänner. Jaja, whatever 🙂 Det var ju rätt väntat i alla fall. Och åkt runt halva jordklotet för att träffa mig? Och inte ens orka åka sista timmen för att träffa mig?

Igår så bytte vi hotell, solade och badade. Efter det så gick jag faktiskt och tatuerade mig. På sidan av höften ner på rumpan typ… Och jag är så himla nöjd! Har velat göra just den tatueringen som himla länge. Men den gjorde jävligt ont, och tog rätt lång tid att göra. Jag brukar inte vara så känslig för smärta, men det var en pina hela dom två timmarna jag låg där. Och jag trodde inte att man kunde må dåligt efter man gjort en tatuering. Men jag kallsvettades och var helt slut i kroppen när jag vaknade, så var tvungen alla lägga mig och sova igen. Och det gör så jääävla ont nu, kan inte ha trosor på mig och kan knappt gå :O hehe..

Har inte solat så mycket här nere. Men eftersom att vi är i Patong så är det mest shopping och god mat 😀

Typ dagens outfit igår 🙂 Haha… Fan att jag är så dålig på att ta bilder när jag är själv!

Posted in: Mina resor
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *