Men skärpning…

Har sett att många bloggare, till och med ”storbloggare”, skriver om att de fått sin fina nya Uggs från en webbplats som heter uggsinfashion.com.

Har du handlat där? Kräv tillbaks pengarna. Blockera ditt kort, stoppa betalningarna.

Uggsinfashion.com säljer enbart PIRATKOPIOR av Uggs och det vill du väl inte ha?

Dom hävdar ju att det är orginal, men det är lätt kontrollerat… För det första skeppar dom Uggs från KINA i stället för från Australien, man har ingen adress angiven (förutom en i Kina, trots att man bara har sidan på svenska) och man kan bara nå dem via mobiltelefonnummer.

Framför allt så kan man kontrollera direkt på Uggs egna sida var man kan handla ÄKTA Uggs på nätet. Där kan man också kolla vilka webbplatser som säljer piratkopior och ja, där dyker uggsinfashion.com kom.

Släng inte bort dina pengar på skräpiga kopior som ljusskygga typer skor (!) sig på!

Ett tips i all välmening.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (37)
 • malin

  kommentera gärna och följ min blogg på http://esbjornson.blogg.se
  kommentera gärna och följ min blogg på http://esbjornson.blogg.se
  kommentera gärna och följ min blogg på http://esbjornson.blogg.se

 • Juliah - förlorat mamma pappa & syster

  gud vad dåligt att dom säger att dom har äkta, jaja bra att du varnar (:

  / http://juliahofsweden.blogg.se – bloggar om hur det är att leva som 13åring när jag förlorat min syster i en bilolycka, min pappa av alkohol, och min mamma i cancer. Vill visa alla att man kan klara ALLT bara man kämpar!
  Men bloggar också om den positiva delen av mitt liv där jag bla shoppar, umgås med vänner, bloggar + mycket mer! Ni får även se mycket självförtroende tips, skönhetsstips, mode osv! JUST NU HAR JAG ÄVEN EN TÄVLING I BLOGGEN FÖR ATT STÖDJA ETT BARNHEM I THAILAND, VA GÄRNA MED!

 • sanna

  bra att du skriver om det! 🙂

 • Anonym

  bry om de tär äkta eller inte

 • Alva

  Hej, jag ville bara säga att jag tycker att du är jättesöt, riktigt vacker t om! Men du har samma leende på de flesta bilder, kan du inte försöka le ”med tänderna”? 🙂

 • ToveEvensen

  Hej alla sötnosar! 🙂
  Kolla in min blogg! 🙂
  Jag har väldigt gärna länkbyten osv, som visas för mina 800+ besökare dagligen!
  Yeah, sveriges nya toppblogg! 🙂
  Kisses! :*

 • bloppis

  hej! kika in min stora och billiga bloppis, massa skor och klackar mm. 🙂

 • ToveEvensen

  Hej alla sötnosar! 🙂
  Jag har en tävling i min blogg!
  Kolla in om någon vill vara med! 😀
  Kisses :*

 • MIN BLOPPIS

  Tack för tipset!!

  Kika in min bloppis där jag precis lagt ut grymt snygga plagg och väskor. Att pruta är tillåtet och uppmuntrad i min blogg 😀

 • Natali

  Man undrar ju helt klart över alla ”märkes”grejer folk köper, helt klart är det mesta fake. Trist att många bloggare uppmuntrar till att köpa piratkopior.

 • vendel - 17 år och blivande mor

  Väldigt trist att det är kopior och att företaget nu säger till sina köpare att det är äkta. Dock vet jag ingenting om detta och vet inte heller om det som du säger är sant, vet inte heller om det är sant att de nu säljer fejk eller äkta.

  Men om de nu driver ett företag och säger att detta är äkta, då bör de inte ta den summan med pengar. Då det förekommer som att lura sina köpare och att få in pengar som egentligen de inte bör få in. Om någon köpare kan intyga detta att det inte är äkta uggs som de säljer, då kan den köparen få tillbaka pengarna. Dock kan de inte få tillbaka pengarna bara för att du, du som bloggare säger att de är oäkta!

  17 år och blivande mor åt en son
  5 DAGAR KVAR TILL BF

 • Louise

  Välkommen till min blogg! I min blogg följer du min vardag, hur det är att leva med social fobi, och mycket annat! Kika gärna in 🙂

 • kristina

  och vad fan spelar det för roll? ETT JÄVLA MÄRKE? ett jävla märke! att folk är så idiotiska och betalar tiotusentals kronor extra för exakt samma kvalité och modell enbart för att det sitter en extra stjärna eller vad det kan vara på märket. IDIOTISKT!

 • Matilda

  Haha ville bara säga att jag drömde om dig inatt. Drömde att vi vart bäsat vänner och att du bröt armen.

  Kram

 • Anonym

  kristina: om det nu är ett JÄVLA MÄRKE, varför tycker folk att det är så viktigt att ha att det finns en piratmarknad för dom som inte har råd? Om man inte vill stötta ETT JÄVLA MÄRKE, varför köpa kopior istället? Varför inte köpa dom varor på kedjorna som är inspirerade av detta JÄVLA MÄRKE? För att du ska få dessa olagliga varor lite billigare så torteras kvinnor och barn. Är det ett bättre pris?

 • mikaela

  Hmm… jag vet inte om man kan kalla UGG australia ”äkta” heller eftersom det uttryckligen står på deras hemsida under Product Details att ”This product is made in China” samt att fårullen är från Australien, EU, USA ELLER Kina. Köp från en sida som verkligen säljer Australian made istället!

 • Emelie

  Alltså bra där! Jag stör mig på folk som går omkring och skryter om deras fake grejer… Folk vägrar att inse att det faktiskt är djurplågeri involverat och det är dessutom väldigt olagligt (därför fel)! Och sen är ju ett litet tips att låter priset too good to be true så är det oftast det! Om ett par UGGs normalt kostar 1500kr och dom säljs på denna hemsida för ca 700kr (vet inte, har inte kollat på hemsidan) så borde man ju förstå att det antagligen är fake.. Asos har ju ibland rea på UGGs så beställ därfrån! 🙂

 • Någon

  GLÖM INTE ATT SKRIVA ATT UGGSINFASHION OCH ANDRA FEJK-UGGS KOMMER FRÅN IHJÄLPLÅGADE MÅRDHUNDAR I KINA!

  http://www.metro.se/nyheter/djuren-flas-levande-for-att-bli-skor/EVHkjf!pPWKZnlVdV15o/

  Detta är riktigt djurplågeri. Riktiga UGGs kontrolleras av australiensk djurskyddning – fejka UGGs tillverkas i Kina där djuren flås levande.

  Köp ÄKTA UGGS eller skor från H&M om man inte har råd med de äkta. De äkta är DYRA AV EN ANLEDNING – DET KOSTAR ATT ANPASSA SIG TILL DJURSKYDD OCH LAG. Det slipper man i Kina och därför kan de vara billiga. Kom igen nu förfan, och paow, du borde ta med Metrolänken i inlägget.

 • Sara

  Vill bara säga att Ugg australia är ett amerikanskt märke;) kramis

  Svar: Både ja och nej, UGG är ett australiskt företag som ägs av amerikanska Deckers Outdoor (USA, Kalifornien). De köpte UGG för över 15 år sedan och fick Uggsen att bli populära bland surfare i Kalifornien…

 • Angelika

  Jättebra att du skriver det Paulina! 🙂
  Äkta ska det vara <3

 • Ksenia

  ÄNTLIGEN tar söta Paow och visar upp problemet! Man blir ju bara så himla trött på bloggare som påstår att dom har äkta vara när det är så enkelt att kolla om det faktiskt är original. Som Chanel-väskan, till exempel. Istället för att lita på att bloggaren talar sanning – KOLLA PÅ CHANELS OFFICIELLA HEMSIDA så får man reda på exakt hur de ser ut!
  Asgrym blogg! 😀

 • Anonym

  Fast det är såhär. Vi i Sverige tror att UGGs loggan som alla har är ÄKTA UGGs. Falskt! Uggsen ägs av ett amerikanskt företag och tillverkas i Kina. De riktiga uggsen ser likadana ut och är orginalet, dock är loggan inte samma. Men trotts det är alla människor som tror att de amerikanska företaget är det äkta. De sammarbetar ju med Jimmy choo bland annat. Jag trodde också på detta fram till i somras då jag fick veta sanningen när jag besökte Australien där de säljer de då äkta uggsen. Så även UGG australia hemsida är egentligen fejk, hela de amerikanska företaget är fejk. De äkta finns mest att köpa i Australien.

 • Anonym

  Så den sidan du rekommendera säljer också oäkta uggs

 • Cath

  Ugg’S Australia gör sina UGGs i Kina. Ugg är inte ett märke utan en sorts sko, så vill man ha ÄKTA uggs så ska man köpa sådana som görs i Australien, inte de som kommer från Uggs Australia (som är ett amerikanskt företag).
  Den sortens sko har funnits i Australien och på Nya Zeeland sen 60-talet och kallas för UGG eftersom frugan till skaparen tyckte att de var ”Ugly”.
  Så deså.

 • Cath

  Haha.. såg anonyms inlägg nu ^^

 • Anonym

  De står att hon INTE rekommenderar den?? LÄS!
  Sedan läs kommentarer ovanför! Ang vem som äger UGG australia din nöt!

 • Ana

  http://www.uggstovlarrea.com

  Den sidan säljer också piratkopior på uggs, blev tyvärr blåst på 1500:- för syntet skor…

 • olivia

  Snälla skriv också att det inte är fårull utan hundhår haha

 • sabz

  Ugg Australia skeppar inte från Australien de heller. De skeppar från USA. Uggsen görs i Kina som sedan skeppas till deras lager i USA och därifrån skeppas de ut till slutkunder 🙂

  Allt står på deras egan sida.

 • rebecca

  Ugg australias tillverkas också i kina, men det går att kolla, är fodret längst in (vid tån) rosa, då är dem fake.

 • marbie

  Köp varken oäkta eller äkta eftersom det är rena djurplågeriet!
  Pink berättar mer om detta: http://marbie.se/2013/01/05/uggs-ar-ackligt-sluta-kop/

 • marbie

  på uggsinfashion säljs mirror brands.. det är kopior men så bra kopior att dom känns o ser ut som äkta varan, men om man köper av dom stödjer man denna tillverkning så tillslut kommer ingen annan att ha råd o tillverka dom exklusiva och högkvalitativa varorna och det kommer bara att finnas kopior kvar i världen. Denna tillverkning sker oftast av folk u-länder också som varken får knappt pengar eller husrum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *